Qurrent zonnepanelen: profiteer van de zon

Zonnepanelen zorgen voor duurzame energie. U kunt uw eigen energie deels zelf opwekken en daarbij ook uw eigen energierekening omlaag brengen. Ook bij energieleverancier Qurrent kunt u zonnepanelen kopen.

Qurrent zonnepanelen

eneco zonnepanelen

Qurrent werkt samen met partner Sungevity, dat zonnepanelen levert. Het is ook mogelijk om een zonneboiler aan te schaffen. Daarmee kunt u water dat is opgewarmd door de zon opslaan en gebruiken voor bijvoorbeeld het douchen.

Terugleververgoeding zonne-energie

Wekken uw zonnepanelen meer stroom op dan u verbruikt? U kunt deze energie terugleveren aan het net (mits u uw systeem hebt geregistreerd bij Energieleveren.nl). Hebt u aan het einde van het jaar meer opgewekt dan verbruikt, dan wordt de opgewekte stroom verrekend met de verbruikte stroom. Dit heet salderen.

Wanneer de zonnepanelen op uw dak meer opleveren dan u aan energie verbruikt, kunt u deze overige energie terugleveren aan het net. Hiervoor ontvangt u een terugleververgoeding. Bij Qurrent ontvangt u een vergoeding van €0,10 per kWh.

Overzicht van uw productie en verbruik

Koopt u zonnepanelen bij Qurrent? Dan kunt u zelf bijhouden hoeveel stroom uw zonnepanelen leveren voor een zo hoog mogelijk rendement. U ontvangt elke maand een helder overzicht van de stand van zaken omtrent uw zonnepanelen in uw mailbox. Daarnaast kunt u zelf per dag, week, maand of jaar de productie en het verbruik in de gaten houden. 

Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van Qurrent zonnepanelen.

Zonnepanelen en overstappen

Bent u van plan zonnepanelen aan te schaffen of heeft u al een systeem op uw dak liggen? Het is ook mét zonnepanelen mogelijk om over te stappen naar een andere energieleverancier. Bekijk hier alle informatie over overstappen met zonnepanelen.

Besparen op energie

Door te kiezen voor een ander energiecontract kunt u honderden euro's op uw energierekening besparen. Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen van energie vergelijken en gratis overstappen van energieleverancier.