Zonnepanelen van de Nederlandse Energie Maatschappij

Met zonnepanelen produceert u uw eigen duurzame stroom. U bespaart een percentage op uw energierekening en u maakt gebruik van een onuitputtelijke bron: de zon. Bovendien verhogen zonnepanelen de waarde van uw huis en gaan zonnepanelen lang mee. Ook bij de Nederlandse Energie Maatschappij kunt u zonnepanelen kopen.  

Nederlandse Energiemaatschappij zonnepanelen

eon zonnepanelen

De Nederlandse Energie Maatschappij biedt goedkope energie aan en is sinds 2005 actief in de energiemarkt. Deze energieleverancier biedt in samenwerking met een derde partij zonnepanelen aan tegen een aantrekkelijke prijs. Het is hun wens zonne-energie beschikbaar te stellen voor iedereen.

Terugleververgoeding zonne-energie

Verbruikt u op een dag niet alle energie die uw zonnepanelen opwekken? Dan kunt u energie terugleveren aan het net. Als u aan het einde van het jaar meer energie heeft opgewekt dan verbruikt, dan wordt de opgewekte stroom verrekend met de verbruikte stroom. Dit heet salderen.

Wanneer uw zonnepanelen meer opleveren dan verbruiken, kunt u stroom terugleveren aan het net. U ontvangt hiervoor een terugleververgoeding. Bij NLE ontvangt u het bedrag dat u voor de stroom betaald heeft inclusief btw, maar exclusief energiebelasting en opslag duurzame energie.

Comfort, Design of Premium zonnesystemen

Zonnepanelen van de Nederlandse Energie Maatschappij worden opgemeten aan de hand van satellietbeelden en speciale software waarmee uw kadasterdata nauwkeurig worden opgenomen. Dat betekent dat u hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Nadat uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kunt u via de website van NLE live de energieopwekking van uw zonnepanelen volgen.

Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Overstappen met zonnepanelen

Wist u dat honderden euro's kunt besparen door te switchen van energieleverancier, óók als u zonnepanelen heeft? Immers, u hebt nog altijd een leverancier nodig die u voorziet van energie op minder zonnige dagen! Lees hier alles over zonnepanelen en overstappen.

Energie vergelijken en overstappen

Vind goedkope energiecontracten op Energieleveranciers.nl. U kunt een groot aantal energieprijzen vergelijken en overstappen naar de beste en goedkoopste energieleverancier in onze vergelijker.