Greenchoice zonnepanelen: eerlijk en duurzaam

Met zonnepanelen kunt u uw eigen energie deels duurzaam opwekken. Die energie hoeft u niet meer van uw energieleverancier op te nemen, waardoor u bespaart op uw energierekening. Zonnepanelen kopen kan onder meer bij Greenchoice.

Greenchoice zonnepanelen

eneco zonnepanelen

Greenchoice biedt duurzame zonnepanelen aan die eerlijk gemaakt worden. Aan de hand van luchtfoto’s bespreekt u samen met een adviseur uw mogelijkheden. U kunt daarbij zelf het aantal panelen kiezen en bepaalt zelf hoe deze worden aangesloten op uw meterkast. Via een speciale app kunt u op elk moment uw stroomproductie in de gaten houden met uw mobiele telefoon of pc.

Terugleververgoeding energie

Verbruikt u minder stroom dan uw zonnepanelen opwekken? Dan kunt u deze stroom terugleveren aan het energienet. Aan het einde van het jaar wordt de opgewekte stroom verrekend met de verbruikte stroom. Dit heet salderen.

Als uw zonnepanelen meer energie opleveren dan u verbruikt, kunt u energie terugleveren. Daarvoor ontvangt u een terugleververgoeding. Bij Greenchoice krijgt u voor de eerste 10.000 kWh een vergoeding van €0,11. Levert u meer, dan ontvangt u het kale leveringstarief voor het gehele netto teruglevervolume.

Overstappen loont

Wist u dat een overstap naar een ander energiecontract u een besparing op kan leveren tot wel € 350? Vul daarom direct onze energievergelijker in en stap vandaag nog over.

Extra mogelijkheden

Greenchoice zonnepanele kennen verschillende voordelen:

  • Eerlijke panelen: De zonnepanelen zijn gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden, zonder kinderarbeid en met een fatsoenlijk salaris;
  • Hoge terugleververgoeding: Voor de eerste 10.000 kWh ontvangt u €0,11;
  • Handige app: Met een speciale app kunt u uw verbruik in de gaten houden;
  • Vakbekwame installateurs: De medewerkers van Greenchoice hebben kennis van zowel zonnepanelen als dakwerkzaamheden en elektriciteit.

Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen

Hoe werkt overstappen met zonnepanelen?

Ook als u Greenchoice zonnepanelen op uw dak heeft geïnstalleerd is het de moeite waard om energie te vergelijken. U kunt namelijk nog steeds fors besparen op uw energierekening als u kiest voor een goedkope leverancier! Ontdek hier alles over overstappen met zonnepanelen.