Delta zonnepanelen: uw eigen duurzame stroom

Zonnepanelen leveren het Nederlandse klimaat en uw portemonnee een besparing op. Delta werkt samen met een partner met professionele monteurs die binnen een halve dag uw zonne-installatie kunnen monteren. Via de website kunt u aan de hand van uw gegevens een persoonlijk advies ontvangen.

Delta zonnepanelen

eneco zonnepanelen

Delta levert energie, maar zorgt ook voor productie van elektriciteit. Daarvoor gebruikt de energieleverancier centrales, kleinschalige eenheden en windturbines. In het kader van duurzaamheid biedt Delta ook zonnepanelen aan voor consumenten. Er bestaat drie pakketten met zonne-installaties op maat voor elke situatie.
 

Terugleververgoeding energie

Verbruikt u minder stroom dan uw zonnepanelen opwekken? Dan kunt u deze stroom terugleveren aan het energienet. Aan het einde van het jaar wordt de opgewekte stroom verrekend met de verbruikte stroom. Dit heet salderen.

Wanneer uw zonnepanelen meer stroom opleveren dan u verbruikt, kunt u energie terugleveren aan het net. Bij Delta ontvangt u gedurende de looptijd van het contract onbeperkt de leveringskosten terug. Dat geldt ook voor de overheidsheffingen die u betaald heeft.

Overstappen loont

Wist u dat een overstap naar een ander energiecontract u een besparing op kan leveren tot wel € 350? Vul daarom direct onze energievergelijker in en stap vandaag nog over.

Pakketsoorten zonnepanelen

Delta kent drie pakketsoorten voor zonnepanelen.

  • Zon Basis: Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Haal een hoog rendement met een beperkte investering.
  • Zon Standaard: Kies voor een hoge kwaliteit panelen en een mooi design.
  • Zon Premium: Dit pakket zorgt voor de hoogste kwaliteit, een mooi design en het hoogste rendement.

Lees mer informatie over deze pakketten.

Hoe werkt overstappen met zonnepanelen?

Ook als u Delta zonnepanelen op uw dak heeft geïnstalleerd is het de moeite waard om energie te vergelijken. U kunt namelijk nog steeds fors besparen op uw energierekening als u kiest voor een goedkope leverancier! Ontdek hier alles over overstappen met zonnepanelen.