Ervaringen Windunie

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Windunie. U kunt uw ervaring met Windunie ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
Marco, 4 mei 2009

Prima service.

Alleen wel wat ondoorzichtig omdat de administratieve afhandeling geheel plaatsvindt via GreenChoice. GreenChoice stuurt vervolgens ook elk kwartaal een magazine waardoor je soms in de war raakt wie eigenlijk jouw stroom levert.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Esther, 19 november 2006

Tot 2 maal toe heeft Windunie/Greenchoice dit jaar de tarieven voor elektra verhoogd. Als Windunieklant met Rabobankkorting (5%) betaalde ik tot 14/3/2006 0,04737 per kWh, per 15/3 0,06155 (datum overname klantenservice Windunie door Greenchoice) en per 15/7 0,06961. Een forse stijging m.i.

Ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaan berekenen aan het einde van het jaar...

De vaste kosten voor levering zijn overigens ook gestegen: van 12,50 naar 14,50 per jaar.

Reactie stan, 7 augustus 2007

Beste Ester. Windunie is geen onderdeel van Greenchoice. Omdat windunie producent is en Greenchoice leverancier heeft Windunie er voor gekozen om een tijdelijke samenwerking met Greenchoice aan te gaan op basis van een soortgelijke vergroenende kijk en de resultaten van klantonderzoeken

Reactie Peter, 6 oktober 2009

Vraag:

1. Voor wie geldt die 5% Rabobank korting en hoe kom je daarvoor in aanmerking? (Ik zie dat nergens terug op deze site of bij de Windunie zelf)

2. Als ik voor Windunie kies, waar haal ik dan mijn gas vandaan?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Geert, 7 oktober 2006

Inderdaad, ze werken beide samen met Greenchoice en worden beide beter beoordeeld dan Greenchoice. Zal toch wel werken zo'n voorkeursbehandeling.

Reactie stab, 24 oktober 2007

Voorkeursbehandeling? waar baseer je dit op Geert.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
gerard, 26 januari 2006

Dan is de Vastelastenbond toch makkelijker, is ten slotte net zo groen (zelfde keurmerk) en nog goedkoper ook.

Reactie stan, 24 oktober 2007

Geachte, vastenlastenbond is geen producent en is niet in het bezit van een SMK milieukeur. Windunie daar in tegen als enige energieproducent in Nederland wél

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
P.J, 1 december 2005

Heel leuk allemaal , die windunie en als rabo lid krijg je nog extra korting ook. Jammer alleen dat er niet aan mij geleverd kan worden. Ook jammer dat op de site van hun niet vermeld wordt dat er slechts op drie plaatsen geleverd wordt: Maastricht , Gronsveld en Eijsden en cai.

Jammer dat het niet of niet duidelijk wordt aangegeven. Had mij de moeite van inschrijven gespaard en voor de unie ook!

Jammer, jammer, jammer!!

Reactie Frans Kemp, 1 december 2005

Beste P, ga niet met pakken neer zitten open een betaal rekening bij de rabo zet er 10 euro op word lid (kost niks) sluit je aan bij "de windunie" die leverd overal je steunt een molenaar en je krijgt korting ik weet zeker dat het lukt

Reactie Rob Kouwenberg, 10 februari 2006

Ik heb geen idee waar dit verhaal vandaan komt. Windunie levert in heel Nederland. Mail me als ik je verder kan helpen.

Reactie stan, 24 oktober 2007

Die info is volledig incorrect Windunie levert in alle hoeken en gaten van dit land. Dus overal !

Reactie Verschooren, 16 november 2007

Allemaal leuk en aardig, maar in het fijne Zeeuwse landschap kunnen wij echter niet genieten van dit aanbod.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Bernard, 9 november 2005

Laat ik eerst even melden dat ik lid ben van deze organisatie en dus producent, ik heb een molen en ben dus niet geheel onpartijdig. Maar ook klant en dat bevalt mij prima in tegenstelling tot mijn vorige leverancier, blij dat ik daar weg ben!

Reactie jeroen verkuyl, 18 juni 2012

Ook ik ben producent en neem mijn (eigen) stroom af van Windunie/Greenchoice.

Om het netjes uit te drukken, ik ben wel klaar met Greenchoice. Ik ben niet eerder een bedrijf tegen gekomen die zo'n puinhoop maakt van zijn administratie. Nog even en ik ben verlost van dit ***bedrijf. Weer lekker terug naar Nuon waar ik jaren zonder enkel probleem klant ben geweest.

De reden van mijn overstap van Nuon naar Windunie was dat het mij wel leuk leek om mijn eigen stroom af te nemen. Heb eeuwig spijt van mijn overstap. Greenchoice, niks als ellende !!!!!

Met vriendelijke groet , Jeroen Verkuyl

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›