Reviews Windunie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Ben 21 oktober 2009

Fijn dat de stroom duurzaam wordt opgewekt. Daarvoor alle lof. Maar waardeloze service, na 2 jaar nog geen afrekening ontvangen en krijg geen duidelijkheid van de klantenservice. Jammer, maar ik ben nu overgestapt. Hopen dat ik snel mijn eindnota krijg....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Elco 23 juli 2009

Windunie is een prima leverancier. Overgang, berichtgeving en informatievoorziening was uitstekend verzorgd. Ze zijn duidelijk, transparant en klantgericht en vooral duurzaam.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Vera 14 mei 2009

Al een paar keer contact gehad. Erg raar dat ze hun tarieven niet gewoon publiceren en veel onduidelijkheid over wat ik nou uiteindelijk ga betalen. !00% windenergie is leuk maar voor 100% waterkracht doe ik het ook met duidelijke voorwaarden en tarieven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Wouter 11 januari 2009

De meest betrouwbare manier van energie krijgen is een decentraal energiesysteem. Winduni, een vereniging van boeren met een eigen windturbine is een voorbeeld van decentraal opwekken. De prijs is nog goedkoper dan die van de regionale leverancier. Kortom ik vind het de enige maatschappij die bij mijn behoefte (om niet afhankelijk te zijn van een paar grote energieleveranciers) past.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Mano Lebbink 16 november 2008

Ben sinds 2 jaar klant van Windunie. En eigenlijk loopt als via Greenchoice. Greenchoice en Windunie werken zeer nauw samen eigenlijk wel logisch want Greenchoice koopt voor 815 miljoen Kwh aan stroom in, die wordt opgewekt door Windunie. Voor die gene die er enige waarde aanhecht, Eneco heeft 30% belang in Greenchoice. Het aller belangrijkste is dat ze 100% duurzame energie van nederlandse bodem leveren. En het kost geen enkele cent meer dan Grijze stroom.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Jaap Schipper 10 november 2008

Scherp tarief voor alle energie, zonder differentiatie middels tijdelijke lokkertjes en dergelijke.

Duurzame energie mede voor een duurzame leveringssituatie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
jaap 5 november 2008

Prijs is concurrerend.

Klantenservice is prima, keurig te woord gestaan.

Bereikbaarheid is goed, geen lange wachttijden.

Geen klachten gehad.

Vrijwel niets gemerkt van switch.

Rekening is duidelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Giny van de Vate 4 november 2008

Dit is gegarandeerde groene stroom. Enkel stroom van windmolens en dat telt voor mij erg zwaar!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
stan 1 november 2008

Ik verbaas me met regelmaat over de meningen die op deze site worden geplaatst. Er bestaat geen enkele mogelijkheid te reageren op incorrectheden of om in contact te komen met de klagende.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Windunie
robbi 11 september 2008

wat een drama bij de wind unie wil ik ze belln krijg ik contstant in gesprek en niet alleen dat ze zijn gewoon een van de duurste ik moet 390 euro bij betalen. en mijn maand bedraag is met 100 om hoog gegaan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Windunie
simon 17 maart 2008

prachtig product dat Windunie, je eigen molen uitkiezen en als enige in de markt met een klantengrens en ik zit erbij. De klantenservice hebben ze uitbesteed aan Greenchoice, heel slim wat dat zou de beste klantenservice in de energiemarkt moeten zijn maar verder is Windunie uniek, absoluut de schoonste en het meest toegankelijke energiebedrijf van Nederland. Ook de samenwerking met LLiNK vind ik super, die hebben vast niet voor niets gekozen voor Windunie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Ben 10 december 2007

Klantenservice:Geen antwoord op een mail,of een automatisch-antwoord met;bel maar, of een dooddoener dat het allemaal wel klopt.Bereikbaarheid:Ze nemen de telefoon wel op maar dan is er een muur van onbegrip en onwetendheid.Heb moeten "vechten" om het voorschotbedrag naar beneden te krijgen.Klachtenafhandeling:Volgens hun ligt het allemaal aan mij.Switchproces:Je wordt onwetend gehouden van zaken als de rekening en voorschotbedrag.Energierekening:Die is dus veel hoger zonder enige motivatie of uitleg.Het eventuele voordeel ben je alweer kwijt aan belkosten, ellende en spijt van de overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Nicole 22 november 2007

100% schoon zonder zorgen tegen een lage prijs :-)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Gwenda 7 november 2007

Gewoon een goede leverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Peter 4 november 2007

prima leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
rik 3 november 2007

de enige echte groene energieproducent en nog goedkoper dan de rest ook !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
harry 1 november 2007

ik vind het geweldig dat ik mijn eigen stroomboer kan kiezen.

Goedkoop, en milieuvriendelijk. Mooier kan niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Chantal Eijmberts 31 oktober 2007

Ik vind tot nu toe Windunie een goede leverancier van gas en stroom. Je kan de windmolen zelf uitkiezen, wat ook erg leuk is. Je krijgt groene stroom en het is niet duurder maar eerder goedkoper. Wat willen we nog meer! Hup Windunie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
symen 30 oktober 2007

Schone energie, goed voor milieu en ook nog van windmolen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
w.de wit 25 oktober 2007

na mijn switch van nuon naar windunie heb ik alleen positieve ervaringen en ik wil graag dat meer mensen deze delen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Chantal Tukker 20 augustus 2007

Niet geheel onpartijdig want ik werk bij de Windunie, maar ik weet ook hoe hard er gewerkt wordt aan een goed, goedkoop, milieuvriendelijk en eerlijk product!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
pieter 17 augustus 2007

De enige echte leverancier van groene stroom, ander leverancier maken het mooier dan het is. Dit is echt, stroom rechtstreeks uit de molen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
peter 11 september 2006

Gewoon goed. Ook nu de klantenservice bij Greenchoice is ondergebracht. De overgang was even moeizzam, maar perfect geholpen.

Ik werd zowaar terug gebeld na een vraag bij welke klantenservice maak je dat nog mee.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Igor 26 januari 2006

Ik ben gematigd positief. Na 3 jaar lang overhoop gelegen te hebben met Oxxio, heb ik sinds juli 2005 een contract bij windunie. Wat me aanspreekt is de kleinschaligheid en het feit dat het hier om 100% nederlandse schone energie gaat. Het hele idee spreekt me enorm aan. Zodoende direct klant geworden. Wat tegenvalt is de bereikbaarheid en klantenservice. Ik heb sinds juli eenmaal een maandelijkse afschrijving gehad en na ettelijke telefoontjes is dat nog niet anders. Tevens bemerkte ik dat de klantenservice is uitbesteed (eerst nutsbedrijven maastricht, nu rotterdam samen met greenchoice) en dat men hier windunie niet kent en je weinig verder helpen. Dat uitbesteden begrijp ik wel, maar er zitten nog wel wat opstartproblemen in de goede afhandeling van klachten. Maar ik ben postief gestemd en verwacht dat dit allemaal goed komt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Windunie
Bernard 9 november 2005

Ik ben molenaar en dus lid van deze organisatie en dus niet geheel onpartijdig. Maar ook klant en dat bevalt mij prima, een stukje geloof in eigen produkt en terecht!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?