Windunie

Over WINDUNIE
Windunie wordt geleverd door Greenchoice. Ook de klantenservice van Greenchoice wordt gebruikt voor alle contacten met de klant.

Windunie is een samenwerkingsverband van Nederlandse windmolen-eigenaren. Agrariërs die samen de wind die over hun akkers en weilanden waait oogsten en omzetten in Winduniestroom. Honderd procent schone stroom van eigen bodem dus. Met de nadruk op eigen. Want als u stroom koopt bij Windunie kiest u daar zelf de molenaar bij uit die uw energie opwekt. Zo haalt u straks niet alleen uw eieren bij de boer, maar ook uw stroom! 

Bij Windunie kiest u zelf van welke molenaar u stroom wilt ontvangen. Voordat u kiest, wilt u natuurlijk wel eerst even kennismaken. Daarom stellen onze molenaars zich graag aan u voor in hun persoonlijke paspoort. Er staat van alles in over hun persoonlijke leven, hun bedrijf en hun molen. 

Winduniestroom is 100% Nederlandse windenergie tegen gunstige prijzen en goede voorwaarden:
U krijgt gegarandeerd 0,25 cent/kWh korting (inclusief BTW) op de tarieven van uw regionale energieleverancier.
Bij Windunie heeft u een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
U heeft bij Windunie geen opzegtermijn

Kortingsgarantie 
De kosten van Winduniestroom zijn gebaseerd op de kosten van uw regionale energieleverancier. We geven u altijd gegarandeerd 0,25 cent/kWh korting (inclusief BTW) op de tarieven van uw regioleverancier. Daalt de marktprijs, dan betaalt u nog minder. Stijgt de marktprijs, dan gaat ook uw energieprijs omhoog. Maar u bent bij Windunie wel altijd goedkoper uit dan bij uw regioleverancier.
Ook voor Groen gas bent u goedkoper uit dan bij uw regioleverancier. U ontvangt Groen gas van Windunie met een korting van 0,25 cent/m3 ten opzichte van de tarieven van uw regioleverancier. 

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Alle energieleveranciers