Vrijopnaam

Meer over Vrijopnaam

Op deze site kun je energie vergelijken van Vrijopnaam. Vrijopnaam wil iedereen in staat stellen om energie te ontvangen uit zonne-energie. Dat hoeft dus niet op je eigen dak maar dat kan met een paneel uit een zonnepark ergens in Nederland. 

Producten van Vrijopnaam

Op verschillende plaatsen in Nederland heeft Vrijopnaam zonneparken. Uit deze parken kun je een paneel kopen. Dat heet een 'Paneelopnaam'. Op deze manier wek jij je eigen energie op. Je kunt ook met een app de opbrengt van jouw paneel inzien. Vrijopnaam wil op deze manier de overgang naar duurzaam opgewekt energie versnellen.


Contactgegevens Vrijopnaam

Tel: (085) 30 32 652. Bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.
E-mail: klantteam@vrijopnaam.nl 


Overstappen naar Vrijopnaam?

Wil je weten of Vrijopnaam de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van Vrijopnaam aan. Maak een vergelijking en stap direct over!


Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.

Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu:

6,3

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Wij zijn een nieuwe en onafhankelijke energieleverancier die iedereen in staat wil stellen om eenvoudig zélf zonne-energie op te wekken. Wij bieden een eenvoudig en financieel aantrekkelijk alternatief voor de starre en ondoorzichtige producten van de grote energieleveranciers. Onze klanten wekken (een deel van) hun energiebehoefte zelf op met zonnepanelen die wij ergens in Nederland hebben neergelegd. En alle zonne-energie die onze klanten opwekken, hoeft niet meer uit een kolencentrale te komen. Op die manier willen wij Nederland verduurzamen. Wij kennen maar één contractvorm waarin je volledig vrij bent en altijd op kunt zeggen.
Onze klanten beginnen direct met het zelf opwekken van hun energie. Als je je aanmeldt, krijg je één zonnepaneel gratis van ons in een zonnepark in Nederland. Dit is je eerste paneelopnaam. Wil je meer opwekken? Kies dan voor extra panelenopnaam. Per paneel betaal je 99 euro en je kunt er zoveel kopen als je nodig hebt. In je eigen tempo. Vind je het niks? Dan kun je op elk moment opzeggen en kopen wij volgens een afschrijvingsregeling de panelenopnaam van je terug.
We zoeken naar geschikte locaties, waar niemand last heeft van een zonnepark. Dit betekent dat een park goed inpasbaar dient te zijn in het landschap. We zijn met name op zoek naar grondgebonden locaties die geen andere functie kunnen hebben. Zoals de gesloten stortplaats waar we nu een zonnepark ontwikkelen. Wij streven naar lokale participatie en betrokkenheid.

Alle energieleveranciers