Ik heb een nieuwe woning maar ken de vorige bewoners niet, maakt dit iets uit?


Dit maakt niets uit, zolang u via de makelaar of verhuurder maar een schriftelijke bevestiging ontvangt met de meterstanden die de meter aangaf op de datum van de sleuteloverdracht.

Uw energieleveracier heeft deze meterstanden nodig voor de bepaling van uw nieuwe voorschotnota op uw nieuwe adres. Als u uw verhuizging heeft doorgegeven bij bij uw huidige leverancier, of als u zich als nieuwe gebruiker aanmeldt, dan krijgt u automatisch bericht dat u deze meterstanden moet doorgeven.

Heeft u een vergelijking van de energie prijzen gemaakt en wilt u overstappen via onze website? Geef bij uw aanmelding altijd aan dat het om een verhuizing gaat, ook als u hiervoor geen eigen woning had. Op die manier kunnen wij uw aanmelding altijd correct verwerken.

Energie vergelijken en overstappen

Op Energieleveranciers.nl kunt u in enkele stappen energieprijzen vergelijken. Vul uw gegevens in en onze energievergelijker geeft u direct een overzicht van de tarieven van een groot aantal energieleveranciers. Stap vandaag nog over en profiteer ook van goedkope energie!

Bekijk uw besparing