Reviews UnitedConsumers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

3 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Aat 21 april 2008

Ben sinds januari afnemer van gas en electra. Betaal 15% per maand minder. Nu maar hopen dat de eindafrekening ook gunstig uitpakt. Klantenservice nog niet nodig gehad dus maar een gemiddelde beoordeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
E.Polak 16 april 2008

United consumers. Zou ik niet aan beginnen als je energie van neemt. Was vorig jaar met E-on (NRE) had 669 cube gas verbruikt en kreeg 180 euro terug. Dit jaar heb ik 701 m3 gas vebruikt met united consumers en moet plotesling 230 euro terug betalen hetzelfde geld voor stroom. Een arme student student moet bijna 500 euro betalen in 1 keer. Kan ik liever junkie worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
johan 15 april 2008

Hele goede service

en als er iets is zijn ze altijd bereikbaar.

Ook wordt er de tijd voor je genomen als je zelf ergens niet uitkomt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Sanne 29 februari 2008

Ik stap over van UC naar Nuon, krijg ik ineens een eind afrekening van € 2500. Klopt dus helemaal niks van! Gaan we ook zeker aanvechten. Volgens de UC kan ik ook niet een betalingsregeling aanvragen met een minder maandbedrag van € 200....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Monique 14 november 2007

Ik ben al een tijdje bij United Consumers voor de zorgverzekering en heb sinds dit jaar ook stroom bij ze. Ik vind vooral dat de bereikbaarheid super goed is. De meeste bedrijven of klantenservices waar je heen belt hebben zo'n duur 0900 nummer en moet je je eerst door zo'n keuze menu worstelen om vervolgens met een call center aan de lijn te komen die niet veel weten. Bij United Consumers had ik laatst een dame aan de lijn die mij met alles meteen kon helpen, ik was daar erg van onder de indruk. Dat zie je niet vaak meer. Over de afrekening weet ik nog niets, omdat ik de eerste nog moet krijgen maar ik denk dat dat wel goed zit. Van mij krijgt deze club een dikke 9!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Bas 5 september 2007

Prima organisatie, energie en brandstof via hen, geen klachten bij overstappen, goed inzicht in kortingen en facturatie en veel goedkoper dan mij vorige energieleverancier (Essent)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Erwin 16 juli 2007

Goede service, geheel vrijblijvend, kortom goede keuze.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Remy 13 juli 2007

Ben al jaren lid bij United Consumers, vooral voor de stroom en gas (ook zorgverzekering bij ze is een aanrader), en er is tot nu nog niets foutgegaan.

Toen ik zelf de meterstanden te laat had doorgegeven en mijn energiebeheerder maar zelf iets ging inschatten duurde het een maandje of anderhalf voordat het was opgelost maar mijn geld kreeg ik netjes terug gestort. Maar na een paar telefoontjes en het opsturen van mijn gegevens ging eigenlijk alles vanzelf. Ik heb al wel eens langer moeten wachten op hulp bij problemen met internet en televisie dus hier ben ik zeker wel tevreden over. Zeker omdat de fout eigenlijk bij mijzelf lag.

Al met al is United Consumers een betrouwbare aanbieder in de combinatie met Cogas en het geld wat je hier en daar terugkrijgt is een erg leuke bijkomstigheid. Het is toch aardig om een aantal honder Euro per jaar weer terug te zien.

De enige verbetering die ik zie is de website die er verder niet uitziet :) Maar dat is een kleine bijkomstigheid.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
G.Balistreri 22 mei 2007

lijkt allemaal dikvoormekaar, maar.....

als je trouble heb, dan heb je ook meteen big trouble...

ik heb al jaren gsm via united, dat is oké overigens, ik heb al jaren een tankkortingspas via united, dat is je reinste flauwekul, want bij de doehetzelf-pomp 2 straten verder heb ik standaard véél meer korting...

en ik ben 3 maanden geleden met stroom en gas overgestapt via united, nou en dáár zit nou de trouble...

want united weigert mijn tijdig opgegeven en correct opgenomen meterstanden te hanteren als beginstand !!!! ook na mailtjes en telefoontjes !

de laatste meneer (scholier in een callcenter?) aan de united-telefoon zei letterlijk het volgende: "joh, mevrouw, die meterstand die trekt wel weer bij na een jaar hoor, dat komt vanzelf goed"

ik viel zowat van mijn stoel bij het horen van zo'n debiel antwoord.

Toen ik de meneer wees op zijn achterlijke reactie zei hij dat de meterstanden niet gecorrigeerd konden worden en toen ik zei dat ik er dan maar een rechtzaak van moest maken dan omdat ik dat niet pikte zei hij dat dat dan verspilde moeite zou zijn..

ik heb opgehangen met de mededeling dat ik met zulke jojo's niet kan praten

ja, mensen, een heel andere kant van united consumers, denk maar eerst goed na voor je overstapt van de ene naar de andere stroom- of gasleverancier, want ik heb er i.p.v. een mazzeltje een hoop ellende met bijbehorende ergernis door... en no way dat je er met united consumers uitkomt !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Nel den Bode 13 mei 2007

Gewoon een uitstekend initiatief collectief met korting opzeggen wanneer je wilt geen opzegtermijn, had enkele vragen, email werd dag later heel netjes beantwoord inmiddels al een paar jaar via united consumers en een aardig kortingsbedrag opgespaart.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
R Vos 30 januari 2007

Motivatie is simpel, de prijs is gunstig, de contractvoorwaarden, contractduur en opzegtermijn geweldig (die zijn er namelijk niet, je kunt weg wanneer je wilt) en de rekening krijg ik zowel via post als online. Klantenservice heb ik geen ervaring mee, nooit nodig gehad gelukkig, maar ik denk dat het daar ook wel goed zit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
R. van de Burgt 30 januari 2007

Ik ben nu bijna 3 jaar via United Consumers aangesloten en heb via hen al bijna 180 euro korting gekregen op mijn energierekening. Niets dan hulde voor deze club die op zeer nette wijze de monopolies probeert te doorbreken.

Ik snap de vorige beoordeling trouwens niet, want mijn verhuizing (ook NRE gebied) ging perfect. Alles sloot gewoon netjes op elkaar aan en totaal geen rare dingen meegemaakt. Bovendien is het niet eerlijk om United Consumers het cijfer 1 te geven voor iets waar zij geen schuld aan hebben.

Ohja, fijn om eens een energiebedrijf te hebben waar je geen zoveel-cent-per-minuut lijn voor hoeft te bellen! Gewoon lekker 040-nummer zonder eindeloze keuzemenu's. Verhuizing doorgeven was in 2 minuten geregeld. Nogmaals: Hulde! Ik hoop dat ze snel ook telefonie en internet gaan aanbieden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
M 2 juni 2006

Doffe ellende. Zeker als je gaat verhuizen en geen klant blijft. Wat je als voordeel eruit hebt gehaald denken ze dan met de eindafrekening weer terug te kunnen pakken. United Consumers is geheel afhankelijk van Cogas en NRE qua meterstanden en heeft dus niets te vertellen!! Ben je als klant mooi klaar mee als NRE je eindmeterstanden met een derde meent te moeten berekenen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
Jos 9 oktober 2005

Deze luitjes hebben een contract met Cogas. Dat kan niet goed gaan, weet ik nu na drie jaar ervaring met Cogas.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
Grevinga 2 maart 2005

Ik geef united customers een negatieve beoordeling omdat ik ook de dupe ben geworden van de financiele wanorganisatie van dit bedrijf. Eerst hoor je tijden niets en dan krijg je in een keer het voorschot van 11 maanden in een keer gefactureerd. Een voorschot zou eens per maand gefactureerd moeten worden maar zij doen dat eens per 11 maanden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
A van Kampen 27 september 2004

Heb het idee dat UnitedConsumers alles goed voor elkaar heeft. Na mijn aanvraag ontving ik een brief dat ik omgezet was met daarin uitleg over mijn maandelijkse voorschot en ook de afrekening is overzichtelijk. Het grootste voordeel vind ik toch korting die duidelijk is en dat ik niet voor jaren aan een contract gebonden zit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Marleen van Amerongen 27 september 2004

Dit is echt een goed energiebedrijf, ze zijn goed bereikbaar en bellen je ook terug als er iets is, de factuur via internet is zeer overzichtelijk, het wijst zich allemaal vanzelf. Qua prijs zijn ze een van de goedkoopste van NL en ze geven een kortingsgarantie.

Contract voorwaarden en duur, weet ik niet zeker maar zijn volgens mij ook wel ok.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?