Reviews UnitedConsumers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Stoojke 25 juli 2010

Ik ben 2 jaar geleden overgestapt naar UnitedConsumers. Er waren een aantal problemen via Essent met overstappen, maar UnitedConsumers heeft alles netjes afgewerkt. Ik hoefde daar zelf niets voor te doen. Verder krijg je altijd snel een medewerker aan de lijn als je belt. Zij handelen het dan direct met je af!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
29 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Michael 7 juli 2010

Ook ik heb hele slechte ervaringen met energie van United Consumers (evenals de zorgverzekering via hen, die is nl. niet goedkoper dan andere verzekeringen!). United Consumers komt op mij over als een stel onprofessionele hbo'ers die denken als broker geld ter moeten verdienen. Inhoudelijk zijn ze vreselijk onwetend en dom. Men past het recht op een verkeerde wijze toe en als je dan schrijft krijg je ineens een brief van de afdeling juridische zaken (= een ingehuurde freelance jurist die af en toe een brief schrijft). Kijk goed om je heen, andere aanbieders zijn gewoon goedkoper!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
30 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Jan 18 juni 2010

Waardeloze club is die United Consumers! Ik had mij helemaal niet aangemeld en kreeg ineens wel gas en stroom. Na eindeloze schriftelijke discussies nog steeds geen enkel bewijs ontvangen van mijn aanmelding! Ik heb alle betalingen laten storneren en toen kwam er ineens een incassobureau Cannock Chase. Ik heb die eenmaal telefonisch aangegeven dat ze maar moeten gaan dagvaarden en dat ik geen cent betaal! Sinds dien niets meer gehoord en dat is al ongeveer 4 maanden geleden. Eneco, Essent etc. zijn veel goedkoper, laat je niet bedotten door deze club!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
R. Dagelet 17 juni 2010

Niets dan lof voor deze club. UnitedConsumers heeft een goede service en goedkope tarieven, vreemd eigenlijk dat ze zo onbekend zijn.

De klantenservice is goed bereikbaar. Waar maak je nou nog mee dat je echt meteen iemand aan de lijn krijgt. Wel jammer dat ze in de avond niet bereikbaar zijn, in deze 24-uurs economie verwacht je dat toch wel. Daarom een 9 voor bereikbaarheid.

Na mijn aanmelding kreeg ik via e-mail en brieven steeds updates over het verdere verloop. De eerste energierekening was een feest, daar stond namelijk een veel lager bedrag op dan ik gewend was bij Essent. Je kan de rekening trouwens ook online bekijken, erg handig!

Klachten heb ik nooit gehad, dus daar kan ik geen beoordeling op geven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
28 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
boyke 31 mei 2010

Alles bij United Consumers is een wassen neus.

Ze zijn echt niet de goedkoopste en laten de korting tegoeden zeer lang op hun eigen rekening (30 dagen) staan om zoveel mogelijk rente te vangen.

Wanneer er bijbetaald moet worden zijn ze wel vlug met afschrijven. Zeker binnen 3 a 4 dagen. Dus het kan wel.

Tevens neem ik ook gas en electriciteit af. Wat ik zeer frustrerend vind is dat ik het maandbedrag niet mag verlagen omdat dan volgens UC er na een jaar bijbetaald moet gaan worden. Ook toen ik vertelde dat wij een grote verbouwing achter de rug hadden en normaal veel minder electro afnemen.

Ik ga iets anders zoeken want ik ben na 8 jaar echt niet meer tevreden over UC. Klantenservice is totaal niet professioneel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
23 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Johan 7 april 2010

Wat een wassen neus, ik ben een jaar klant geweest. Maar de korting die je krijgt is bijzonder mager. Dit komt bij mij neer op 14 euro per jaar. Gemiste kans, ik had veel meer kunnen besparen. Bovendien was de service ook niet alles, op mijn klacht dat de prijs veel te hoog is werd niet gereageerd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Ronald Schoenmakers 11 februari 2010

Ik zit nu sinds zomer 2008 bij United Consumers, en heb er nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder, heb ik mijn eerste afrekening gehad en ben ik nog steeds heel erg tevreden.

De tarieven zijn nog steeds scherp, tegenwoordig krijg ik zelfs zonder extra bij te hoeven betalen groene stroom in plaats van grijze stroom. Nou ben ik niet zo'n milieu fanaat, maar een beetje het millieu helpen kan geen kwaad.

De energierekening van United Consumers is heel duidelijk en correct. De klantenservice heb ik maar twee keer nodig gehad, maar toen ik ze belde werd ik snel, vriendelijk en goed geholpen. Klachten heb ik nooit gehad, dus daar heb ik ook geen beoordeling op gegeven.

Ik raad iedereen in mijn omgeving dan ook van harte aan om ook over te stappen, want je hoeft echt niet bang te zijn dat het mis kan gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
E.Zylstra 5 februari 2010

wij zijn al enkele jaren "lid" van UC en zijn uitermate tevreden over UC.

Met name: de contacten verlopen zeer direct en worden naar tevredenheid afgehandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
G Hegedus 4 februari 2010

sinds 2005 neem ik energie af bij UC. Dit is allemaal goed gegaan tot oktober 2009. Totdat er fout na fout werd gemaakt bij de financiele administratie. Na vele telefoongesprekken en de belofte dat het hersteld zou worden. Kwam ik er in januari 2010 achter dat het nog steeds niet hersteld was. Weer gebeld! Binnen 2 weken word het hersteld en staat het op de rekening. Deze week weer contact opgenomen. Weer niets hersteld en er word doodleuk verteld dat mijnheer op vakantie is en niemand weet wat er aan de hand is. Ook het hoofd klantenservice niet. Ook voor mijn frustratie was weinig begrip na zowat 4 maanden van fouten en afschepen.

Jammer!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
mars 23 januari 2010

inderdaad goede sevice .

De goedkoopste weet ik niet omdat dat moeilijk is te beoordelen .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
karin bakermans 18 januari 2010

Prijs is scherp en ik kan weg wanneer ik wil.

Verder geen onzinprijzen en duidelijke kortingen, en beste energie leverancier van NL volgens gfk onderzoeksburo.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Saskia Goosens 16 januari 2010

Hoi hoi,

Ik wil even zeggen dat ik goede ervaringen heb met United consumers.

Vriendelijke mensen en bij mij is de prijs nu al twee keer gedaald.

Groetjes Saskia

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Rachel 12 januari 2010

Supersnelle service van klantenservice, mensen zijn vriendelijk aan de telefoon, e-mails worden snel en duidelijk beantwoord. Bedrijf leeft mee met de consument. Echt top bedrijf!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Jeroen 29 december 2009

Zit nu al tijdje bij UnitedConsumers. Bevalt me prima, heldere prijs en afrekening.

Mensen zijn daar ook heel vriendelijk en snel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Jan 29 december 2009

United Consumers is bepaald niet de goedkoopste, juist niet! United Consumers zet heel bewust geen tarieven op internet. Zogenaamd omdat ze altijd goedkoper willen zijn dan de standaard-leverancier in de regio. Dat is is heel sluw handelen, want zo kun je op vergelijkingssites ook niet zien dat ze een van de duurdere zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
A.J.van Zomeren 8 november 2009

Ontevreden over de prijs. Het verschilt niets met Essent!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
k geerlink 27 oktober 2009

nou was zeer tevreden nu blijktdat we in eens een achterstand zouden hebben en dat we opzoek moet gaan naar een andere leverancier maar hier is het laastste woord nog niet over gesproken lekker nu het koude weer er aan komt.

heb net een boos mailtje gestuurd naar dat een mailtje van hun had gehad dat ze ons rekeningnummer in hun gegevens zouden verander en blijkt in eens dat we achterstand hebben nou echt niet dit klopt dus niet en ben dan nu ook niet meer tevreden over UC hoop op nog een antwoord van hun kant anders maar verstappen naar een andere

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
roel raaijmakers 16 oktober 2009

eerst bij united consumers gezeten. Hierna gestrikt door Nuon. Hier zo'n slechte ervaring beleeft dat ik snel weer terug ben bij united consumers. Waar alles weer met korte lijntjes word geregeld. Ze verdienen een positieve beoordeling van mij.

Nuon verdient trouwens een heel slechte beoordeling. Dit had te maken met een jaarcontract en de voorwaarden. Na tig mails, overleg met iemand die beslissingen kon nemen geld terug gekregen. Hiervoor heb ik zo diep in de Nuon voorwaarden (+vergelijkende concurrent) moeten duiken dat een gemiddelde consument allang afgehaakt was. Daar gokken ze ook op, denk ik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
joke staal 9 september 2009

Vlotte telefonische afhandeling.

als je een email stuurd heb je binnen een dag al een reactie terug.

terug laten bellen is ook binnen 24 uur.

Klacht afhandeling, correct en vriendelijk.

Helpen je zoeken naar oplossingen van problemen met andere leveranciers.

Indien nodig wordt de energienota die je van hun krijgt telefonisch punt voor punt toegelicht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Robert Schoenmakers 17 augustus 2009

Afgelopen jaar ben ik overgestapt naar United Consumers en heb er absoluut geen spijt van. Ik ben een stuk goedkoper uit dan bij Essent en vooral in deze tijd is dat mooi meegenomen.

Verder herken ik me niet in de klachten die hieronder staan. Na mijn aanmelding heb ik gewoon een bevestiging per e-mail gehad en zelfs ook nog 2 keer per brief. De overgang van Essent naar UnitedConsumers ging vlekkeloos, geen enkele problemen gehad. United Consumers heeft de overstap probleemloos geregeld, daar was ik erg blij mee.

Ook terugbetaling van mijn teveel betaalde voorschotten na mijn jaarrekening werd keurig terug betaald. En van UnitedConsumers krijg je tenminste een energierekening die ik begrijp, want de rekening van Essent is echt onbegrijpelijk. Toen ik naar United Costumers belde om te vragen of mijn voorschotbedrag wat naar beneden kon, hebben ze dat meteen geregeld, geen enkel probleem.

Wat ik echt geweldig vind is dat je meteen iemand aan de telefoon krijgt daar. Geen 0900-nummers, geen keuze-menus. Gewoon bellen en hoppa, je hebt iemand aan de lijn die je direct kan helpen. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Conclusie: goedkoop en goede service gaan wel samen, en United Consumers bewijst dat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Bjorn de Best 14 augustus 2009

Maak al een tijd gebruik van United Consumers voor energie, altijd vriendelijk en correct. Volgens mij heeft United Customers ook de prijs gewonnen van beste energieleverancier 2008.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
leo 14 juli 2009

ik vind het een waardeloze firma ,nooit heb ik mezelf aangemeld kon ze nog niet eens gek eigelijk dat een kind van 16 met een hotmail adres zomaar iemand aan kan melden,zonder handtekening of legitimatie,ik heb al diverse keren met ze gebeld en mailtjes gestuurd toch moet ik de rekeningen betalen volgens hun,mooi niet dus ik betaal niks waar ik niet om gevraagd heb,nu gaan ze een incasso buro op me af sturen,maar ook die kosten ga ik niet betalen.ze zeggen u hebt 7 dagen bedenktijd gehad om er van af te zien, ja mooie praat maar als je niet in de email komt van de aanmeldende persoon valt er weinig te bedenken.

ik ben nu bezig met consuwijzer kijken wat die kunnen doen,hebben meer mensen dit mee gemaakt ,kunnen daar ook kontakt mee opnemen(samen staan we sterker)

088 0707070

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Joost 8 juli 2009

Zonder dat ik me heb aangemeld of een contract heb gesloten heeft UnitedConsumers mij aangemeld als klacht voor gas en electra. Wat blijkt: op hun site moet je NAW gegevens invullen, meer niet, en dan ben je ineens klant. Dat kan ook een lollige buurjongen doen als hij zin heeft. De switch ongedaan maken kan UnitedConsumers volgens eigen zeggen niet, wat onzin is, want er bestaat een speciale procedure onterechte switch. Alle afgeboekte bedragen heb ik laten storneren maar ondertussen krijg ik van mijn vorige maatschappij, waarover ik erg tevreden was, boetes en een eindeloze stroom facturen.

Op dit moment loop de zaak bij rechtsbijstand omdat het een werkelijke puinhoop dreigt te worden.

Erg goed oppassen dus met UnitedConsumers!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van UnitedConsumers
M-L vd Berg 29 april 2009

Al jaren betaal ik mijn stroom en gasverbruik via Cogas/united consumers naar volle tevredenheid. Als er al eens iets fout gaat is dat altijd te wijten aan de verschrikkelijke administratieve chaos bij Delta.

Ik weet dat dit bij lange na niet de goedkoopste aanbieder is, maar als ik de ellende van anderen bij overstap naar bijvoorbeeld NEM lees, dan is die meerprijs voor mij dubbel en dwars terugverdiend.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Kees 7 april 2009

Vervelend dat ik er moest achterkomen dat United Consumers helemaal niet zo goedkoop is als ze doen overkomen. als ik naar andere leveranciers kan je al flink besparen als je overstapt.....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?