Reviews UnitedConsumers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

5 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(0)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Vaart 21 januari 2013

Prima service, lagere prijzen dan de regionale energieleverancier en de mogelijkheid tot het sparen van een leuk bedrag door bij hun aangesloten te zijn.

De rekening is ook altijd erg overzichtelijk en zonder allerlei moeilijke termen en verrekeningen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
H. Korfker 21 januari 2013

Een leverancier die er is voor de klant. Geen overbodige papieren poespas. Ieder jaar lagere prijzen te gek feitelijk in een tijd van stijgende kosten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Kees 21 januari 2013

prima energieleverancier. Geen poespas en gewoon een scherpe prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
H.M.G. Lenssen 21 januari 2013

Tot nu toe kan ik nog geen echte beoordeling toepassen omdat te kort klant ben bij United Consumers. Maar toch probeer ik tot nu toe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
26 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Paola 10 januari 2013

Onlangs telefonisch en per mail contact gehad om extra informatie aan te vragen over de aanbieding op internet. Ben zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Mail werd binnen 1 dag beantwoord.

Zal uiteindelijk niet overstappen omdat UC een erg hoge vastrecht heeft per product. dit scheelt zoveel met eneco dat het alleen het 1e jaar goedkoper is i.v.m. de 70,00 bonus. 2e en 3e jaar is UC weer duurder dan Eneco.

Jammer anders was ik over gestapt.

tip: bel je eigen energie maatschappij op en vermeld dat je een aanbod ziet van een andere maatschappij en dat je misschien wilt overstappen, bij eneco krijg je dan een tegen aanbod met lagere tarieven...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
J. Bezemer 17 augustus 2012

Mijn ervaring is dat UC op een snelle, vakkundige en vriendelijke manier communiceert met haar klanten als er vragen of klachten zijn. Een voorbeeld voor sommige andere bedrijven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Ben Gidding 22 juni 2012

Ik zit sinds 2002 bij UC en ben over tien jaar gezien en in alle opzichten niets dan tevreden over ze. In de vele positieve reacties van anderen kan ik mij naadloos vinden. De ook vele negatieve reacties verbazen mij. Heb ik dan tien jaar lang niets dan geluk gehad met UC? Of zitten we hier tussen een groep eeuwige zeurpieten? Want je kunt niets bedenken, of er zijn kankeraars. Misschien dat een deel van de klachten geheel of gedeeltelijk terecht is en dan zeg ik: Normaal, UC is God niet. Ga zo door UC!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
19 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Cheryl van Putten 20 juni 2012

Ik ben erg blij met United Consumers. Vroeger stapte ik vaak over van energieleverancier, auto verzekering etc, dat ben ik nu niet meer van plan. De service is goed: als ik een e-mail stuur krijg ik binnen 1 of 2 dagen antwoord, als ik bel hoef ik geen 0900 nummer te bellen en de medewerkers hebben verstand van zaken. Al die punten zijn tegenwoordig schaars bij veel bedrijven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
p.kelderman 19 juni 2012

altijd goed bereikbaar.

per mail altijd binnen 1 dag antwoord.

alleen op de laatste vraag per mail heb ik nooit antwoord gehad.

dit was rond de helft van vorige maand.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Marije 19 juni 2012

Al jaren klant van UC. Gas, elektra en brandstof voor de auto neem ik af. Prima klantenservice, zowel telefonisch als per mail. Heb nog nooit klachten gehad. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is de termijn waarbinnen de jaarafrekening opgemaakt wordt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Berend 11 juni 2012

Goedenavond,

Ik wil even doorgeven dat ik goede ervaringen heb met Unitedconsumers. Altijd vriendelijk bij contact. Scherpe prijs omdat je met zijn alle inkoopt. Medewerkers denken echt met je mee, ik heb een boete voorkomen bij mijn oude leverancier doordat ze mij adviseerden mijn afloopdatum te checken.

Kan deze partij zeer aanraden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Frans de Braij 9 mei 2012

Ik moet erkennen dat ik nimmer 100% zeker weet of ik de goedkoopste aanbieder heb via Consumers United, maar...wel de allerbeste qua service. De klantenservice is altijd bereikbaar, geeft warempel gewoon antwoord en lost zaken direkt of binnen 24 uur op. Wat een verschil. Wat dat betreft erg jammer dat ik nog geen abonnement via hen kan afsluiten als het om Telecom-bedrijven gaat. Die zijn bedroevend en kunnen hier een ountje aan zuigen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
33 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Scholtes 17 februari 2012

De prijs is lager. Dat is oké.

Echter de voorlichting over de overstap is slecht.

Hou rekening dat een maand twee keer je voorschot moet betalen. Een keer aan de oude leverancier en aan de nieuwe. Er wordt willeswaar afgerekend door de oude, maar het is wel een aanslag op het saldo van je betaalrekening.

Verder, als je net wisselt in de dure stookmaanden, moet je altijd bijbetalen omdat je voorschot berekend is over een heel jaar. Ook dat leidt tot een aanslag op je beurs.

Kortom, als je overstapt doe dit rond de maand waar je de eindafrekening krijgt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
WernerB 6 januari 2012

Zeer tevreden met deze leverancier. Prijs is prima. Ik had laatst iemand van NUON aan de deur die in de straat aan het kijken was waar ze goedkoper energie konden leveren. Nadat hij hoorde dat ik bij UC zat, vertelde hij me dat NUON in dat geval niets kon betekenen.

Klantenservice is zeer snel en zeer behulpzaak. Ik kon mijn hoge jaarafrekening gewoon in termijnen betalen (was na mijn mail in twee uur geregeld!), ook een probleem met Enexis hebben ze snel verholpen, iets wat mij zelf in 3 dagen niet lukte.

Ze zullen ongetwijfeld niet de goedkoopste zijn, maar zeker ook niet de duurste. Dat in combinatie met hun prima klantenservice geef ik ze een groot compliment.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
19 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Cox 18 oktober 2011

jaren trouwe gebruiker, maar geschrokken van tarief na vergelijking

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
A. M. Seghers 11 september 2011

Ben zeer tevreden over United Consumers. Nog nooit problemen gehad, alles gaat vlot en correct.

Een aanrader!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
75 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
MdK 10 maart 2011

Ben erg tevreden over UnitedConsumers. Ze zouden wel iets eerlijker mogen zijn wat betreft de te verwachten korting.

Op de site staat namelijk: "Een gemiddeld gezin bespaart via UnitedConsumers al snel tot € 75,00 per jaar op de energierekening. Stap daarom vandaag nog over en pak die korting."

Echter zoals je in andere beoordelingen kunt lezen is de korting veelal maar enkele tientallen euro's. Denk dat je voor 75 euro korting een complete villa met een complete familie moet hebben wil je dat halen. In mijn geval was de korting over 1 jaar € 11,15 en dat is voor een 2 persoons huishouding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
41 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Ad van Rumund 17 februari 2011

Sinds geuime tijd ben ik aangesloten bij United Consumers. Sinds oktober heb ik een meningsverschil met Enexis. Dat logge apparaat wenste op geen enkele manier medewerking te verlenen aangaande een foutieve eindafrekening. Zij hadden een eindstand verkeerd verwerkt en na diverse mailtjes naar hen weigerde Enexis de correcte afrekening alsnog te maken. United Consumers heeft voor mij in zeer korte tijd de zaak opgelost. Het ruime verschil ad € 255,-- wordt alsnog door United Consumers aan mij overgemaakt.Dank voor hun inzet.Met name de snelheid van reageren op mijn mails is perfect te nomen. Over de kontaktpersoon van U.C. ben ik zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
59 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Bert 11 januari 2011

De UC club laat het voorkomen dat je voordelig uit bent als je via hun brandstof tankt of energie afneemt, maar niets is minder waar.

Als je tankt krijg je 6 cent korting t.o.v. de landelijke adviesprijs, maar als bij Tango, Firezone of Tinq tankt ben je veel goedkoper uit. Een lachertje dus.

Energie via hun afnemen is al even onzinnig: een halve cent korting op elke kWh of m3! Nou daar word je rijk van zeg, wat een krenten. In mijn geval zou het 20 euro per jaar opleveren, echt niets iets om over op te scheppen vind ik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
18 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
dvdleist 29 september 2010

Eigenlijk alleen maar goede ervaringen met United Consumers. Altijd goed en snel geholpen.

Sommige gevallen hieronder herken ik dan ook totaal niet. Bedrag verlagen was geen probleem, als er wat weizigt krijg ik altijd netjes een brief. En Unitedconsumers is ook geen leverancier maar een tussenpersoon dus als je dat zegt snap je sowieso niet wat ze doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
53 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Heleen 28 augustus 2010

Ik heb een slechte ervaring gehad met United Consumers. Het begon ermee dat ze de meterstanden 'verkeerd hadden doorgekregen'. Ineens werd er automatisch €229 voor gas en €112 voor stroom afgeschreven (€314 (!) per maand, en dat voor een werkend stel in een klein huisje met 2 warmwaterkranen, zonder vriezer, droger of afwasmachine) Onmogelijk bedrag...

Wij kwamen er helaas pas een paar maanden later achter. Ze sturen nml geen facturen, dus je krijgt geen bericht als je termijnbedrag veranderd is. Maar goed, ik zag het ineens op een afschrift, gelijk gebeld, met de vraag waar dat belachelijk hoge bedrag ineens vandaan kwam. De medewerker vond het echter heel normaal en wilde ons voorschot, dat opgelopen was tot €800 euro, niet meer terugstorten en ook het termijnbedrag niet direct verlagen. Na heel veel bellen en mailen werd het hoge bedrag dan toch verlaagd naar €30 per maand, waarmee de maandlast kwam op €112 + €30 plus €20 transportkosten van Eneco)

Totdat onze plusstand was vereffend. Want nee, we konden het teveel betaalde bedrag absoluut niet van ze terugkrijgen! Daar deden ze niet aan (?!) Enorme discussie volgde.. de rentetrekkers! We hadden ze eigenlijk moeten aanklagen, maar we hadden gewoon helemaal geen zin meer in het hele gezeik..

Toch zijn we toen niet overgestapt, omdat we geen enkel energiebedrijf meer vertrouwen, allemaal één pot nat, lijkt ******* wel.

Eneco incassert direct €15 administratiekosten als je 2 dagen te laat betaalt. Daartoe veranderen de zgn. ''vaste'' incassodatum meerdere malen per jaar. Dus zelfs als je het periodiek in je banksysteem hebt staan, gaat dit mis en moet je de extra kosten betalen. Ik kan het weten, want ik doe voor mijn werk deze betalingen voor zo'n 50 klanten.

Ook het volgende heb ik meegemaakt : door een vergissing maakte ik geld over o.v.v. een verkeerd klantnummer, maar wel met de juiste klantnaam en het juiste huisadres. Eneco stortte het desondanks terug vanwege het verkeerde klantnummer en zeiden toen: nu bent u dus toch te laat met betalen, administratiekosten dokken! In bijbehorende dreigbrief stond dat bij het niet betalen van deze kosten zal leiden tot afsluiting en €1200,- boete (!!!!) En dat voor een totaalbedrag van €51,- Voor een nieuwe klant.. die niet eens door eigen schuld twee klantnummers had gekregen. Zijn ze nou helemaal??

Het zijn volgens mij nieuwe manieren om extra geld te genereren, en ik vind dat dit aangepakt moet worden door de politiek.

Enfin, Eneco wordt het voor ons ook niet. United gaan we opzeggen, zeker nadat ik berichten van sommigen van jullie lees. Ik zou niet raar opkijken als de positieve verhalen over United zijn bedacht door PR medewerkers van UC zelf.

Iemand goede ervaringen met een ander bedrijf?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Eduard 16 augustus 2010

Ben nu ongeveer een jaar klant bij UnitedConsumers Energie en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Ik was eerst klant bij Essent, hoewel ik niet echt van overstappen hou heb ik het toch gedaan. En ik heb er echt geen spijt van. Dat overstappen stelt ook echt niets voor, voordat ik het wist was ik al overgestapt, zonder problemen!

Ook de klantenservice is vele malen beter dan die van Essent. Ik had namelijk een aantal vragen over mijn voorschot bedrag en aansluitwaarde, dus belde naar de klantenservice van UnitedConsumers. Ik kreeg echt binnen 10 seconden iemand aan de lijn die mij echt uitstekend heeft geholpen.

Door deze goede service overweeg ik ook om mijn zorgverzekering en autoverzekering bij deze mensen onder te brengen.. Echt petje af en ik zeg ga zo door!

Grt. Eduard

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
boerejans 16 augustus 2010

Ben vorig jaar overgestapt en ben eindelijk bij een goede energieleverancier. Ik heb hele goede ervaringen bij unitedconsumers. Ze zijn snel vriendelijk en goedkoper op de lange termijn. Mijn complimenten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Stoojke 25 juli 2010

Ik ben 2 jaar geleden overgestapt naar UnitedConsumers. Er waren een aantal problemen via Essent met overstappen, maar UnitedConsumers heeft alles netjes afgewerkt. Ik hoefde daar zelf niets voor te doen. Verder krijg je altijd snel een medewerker aan de lijn als je belt. Zij handelen het dan direct met je af!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
29 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Michael 7 juli 2010

Ook ik heb hele slechte ervaringen met energie van United Consumers (evenals de zorgverzekering via hen, die is nl. niet goedkoper dan andere verzekeringen!). United Consumers komt op mij over als een stel onprofessionele hbo'ers die denken als broker geld ter moeten verdienen. Inhoudelijk zijn ze vreselijk onwetend en dom. Men past het recht op een verkeerde wijze toe en als je dan schrijft krijg je ineens een brief van de afdeling juridische zaken (= een ingehuurde freelance jurist die af en toe een brief schrijft). Kijk goed om je heen, andere aanbieders zijn gewoon goedkoper!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?