Reviews UnitedConsumers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

5 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(0)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
Geverifieerde klant
zeer voordelig energie
Johannes Then uit Grave, 25 augustus 2019

UnitedConsumers is een correct en een betrouwbaar energieleverancier , ik heb tot nu toe niks naars ervaren, zeker een aanrader!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
buitengewoon tevreden
H.D. van t Oost uit Hengelo, 24 augustus 2019

graag had ik bij UnitedConsumers willen blijven voor meerdere jaren maar blijkt niet mogelijk met de zelfde condities.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
redelijk
albert kuik uit Assen, 25 juli 2019

niet super, gaf geen bericht van de landelijke energie belasting verhoging op 1 jan. 2019 waardoor onvoldoende inzicht in de eindnota .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ik weet het niet
W.l. B. uit Hoogvliet Rotterdam, 22 juni 2019

Mijn mening, jullie vragen er om dus ik schrijf. Of ze de goedkoopste zijn weet ik niet, er zijn duurdere. Of de stroom groen is kan ik niet controleren, wel weet ik dat er meer groene stroom wordt afgenomen en verkocht dan dat er wordt geleverd.

De geleverde korting had ik liever van mijn energie leverancier ontvangen in plaats van allerlei clubjes die er tussen zitten, maar zo is de wereld op dit moment, overal wordt met provisie geschoven, de reis en hotelwereld, verzekeringen. O ja, daar krijg ik tot vervelends toe ook van deze club mailtjes van en ook van telefoonabonnementen. afmelden werkt ook niet helemaal, helaas. Laat het duidelijk zijn dat als ik een telenoonabonnement wil hebben ik zelf wel op zoek ga, ook hier is de wereld weer krom, als ik op google heb gevonden en eventueel heb gekocht dan krijg ik nog weken lang advertenties van vriend google, die de kosten voor het plaatsen natuurijk in rekening brengt. Of ik dus tevreden ben weet ik niet, jullie waren op dat moment de minst slechte van een heleboel slechte.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
groen is goedkoop
S de Zeeuw uit Eindhoven, 26 augustus 2018

aardige mensen die graag helpen bij vragen of onduidelijkheden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Particuliere
J.l.j. S. uit Leiden, 24 augustus 2018

Particuliere tarieven zijn elders goedkoper

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede service
K V. uit Renkum, 2 juni 2018

Ze hebben een goede service, ze helpen je met alle vragen en zijn heel veelzijdig ze hebben namelijk meerdere dingen waar je korting op kan krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›