Reviews UnitedConsumers

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Goede service
K V. uit Renkum, 2 juni 2018

Ze hebben een goede service, ze helpen je met alle vragen en zijn heel veelzijdig ze hebben namelijk meerdere dingen waar je korting op kan krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
United Consumers goed!
H.A.J.L. uit Zetten, 28 december 2015

De welkomstpremie dwingt je om elk jaar goed na te denken of je bij je huidige leverancier blijft. Andere leverancier gekozen om die reden,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede klantenservice en goedkope tarieven
John Boelhouwers 13 oktober 2015

Sinds 2005 lid van UC en ben daar uiterst tevreden over, stap niet meer over.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ik begin er niet aan.
Dries 11 augustus 2015

Ik blijf lekker bij Essent zeker nu in 2015 de prijzen spectaculair dalen. Goede service en tarieven. Alles online in kunnen zien en géén verplichte automatische incasso. Je kunt overmaken tot op de laatste vervaldag via IDEAL wat weer rente scheelt in combinatie met een SNS betaalrekening waar je rente krijgt op het tegoed op je betaalrekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima leverancier.
MV. uit Ugchelen, 15 maart 2015

UC is een prima leverancier. Snelle afhandeling van de aanvraag, overzichtelijke jaarafrekeningen enz. Geen problemen ondervonden.

De Stapelkorting is aantrekkelijk, maar of een contract van 3 jaar anno 2015 (of eerder) een voordelige keuze is, betwijfel ik.

Het is tijd na 3 jaar voor een overstap, ik wil sowieso geen energieleverancier meer met kortingen achteraf.

Boter bij de vis verhaal zie ik liever, oftewel netto € 50,00 per maand minder bij een jaarcontract. Ja, dan is de keuze snel gemaakt.

Verbaast me trouwens wel, dat er geen enkele review staat over Unitedconsumers? Hoe kan dit ?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
prima
cees 11 januari 2015

Al jaren klant van U.C betaalbaar en een goede service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
eenvoudig, duidelijk en 1 van de goedkoopste
Eric van Munster uit Gauw, 20 september 2014

Ik ben al jaren lid van United Consumers, de voorwaarden zijn duidelijk, de prijzen behoren tot de goedkoopste van Nederland. Op gebouwde financiele vergoedingen worden zo problemen, na aanvraag, binnen 1 of 2 dagen gestort. Jaarafrekeningen altijd op tijd en overzichtelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ondoorzichtig prijzenbeleid.
R. Erikson 23 juni 2014

Ik overweeg over te stappen.

Nu zit ik bij Electrabel, waar ik nogal slechte berichten over heb vernomen!

Wat blijkt, Electrabel is ook betrokken bij UC.

Wat trouwens vreemd is: waarom kan ik nergens, bij geen een energieboer, lezen wat de m3 qasprijzen en kwu electraprijzen zijn ?

Dit is net zo'n ondoorzichtig oerwoud als voorheen de telecombedrijven! Met allerlei beloftes waar je toevallig net niet voor in aanmerking komt, geweldig toch die privatisering?

Slechte zaak dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Saskia Engberts 10 januari 2014

Sinds 3 jaar onze energie leverancier. Erg tevreden over de prijs en services. Zeker een aanrader!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
K.van Vliet 24 januari 2013

Wij zijn al vanaf 2007 met verschillende verzekeringen zoals gas/electra/auto/gsm.en daar zijn we heel content mee, ga zo door met deze plus punten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Schutte 22 januari 2013

Ben heel tevreden over United Consumers zowel over de prijs als de behandeling naar de klant. Zal

zeker aan iedereen aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
I van Calsteren 22 januari 2013

Ik ben sinds 2009 bij United /Consumers en ben erg tevreden. Voordelige tarieven en duidelijke informatie. Ook het overstappen ging heel makkelijk. Kan het echt iedereen aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
K.van der Land 22 januari 2013

ben nu een jaar lid en ben zeer tevreden over de gang van zaken tot nu toe,een aanbeveling voor uw maatschappij is zeer op zijn plaats.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Wiel Mertens 22 januari 2013

United Consumers beveel ik iedereeen aan.

Goede tarieven, duidelijke fakturen en een uitstekende klantenservice, die zeer snel en adekwaat reageert op vragen en of opmerkingen.

Binnen famile- en kennissenkring, beveel ik United Consumers altijd van harte aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Jacques Dujardin 21 januari 2013

Ik zeg het zo vaak tegen mensen, sluit je aan bij Unted Consumers. Je bent gewoon een dief van je eigen portemonee. Ik ban al zeer vele jaren lid en krijg grote kortingen uitgekeerd. Korting op Benzine gemid 2.50 per tankbeurt. Op de zorg krijg ik 10 % korting en die is toch al zo hoog maar hier is het gewoon goedkoper. Maar het is een betrouwbare site en vriendlijk als je wat te vragen hebt. Ze helpen je meteen. Ook krijg je per e-mail overzichten van je stroon-gas-benzine enz. Sluit je aan, zou ik zeggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
G.van den Berg 21 januari 2013

UC is een prettige organisatie. Zij kunnen het ook niet helpen dat de regering de tarieven blijft verhogen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Boone 21 januari 2013

zeer tevreden, duidelijke en eerlijke informatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
van den Berg 21 januari 2013

Gewoon erg goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Vaart 21 januari 2013

Prima service, lagere prijzen dan de regionale energieleverancier en de mogelijkheid tot het sparen van een leuk bedrag door bij hun aangesloten te zijn.

De rekening is ook altijd erg overzichtelijk en zonder allerlei moeilijke termen en verrekeningen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
H. Korfker 21 januari 2013

Een leverancier die er is voor de klant. Geen overbodige papieren poespas. Ieder jaar lagere prijzen te gek feitelijk in een tijd van stijgende kosten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Kees 21 januari 2013

prima energieleverancier. Geen poespas en gewoon een scherpe prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
H.M.G. Lenssen 21 januari 2013

Tot nu toe kan ik nog geen echte beoordeling toepassen omdat te kort klant ben bij United Consumers. Maar toch probeer ik tot nu toe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
26 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Paola 10 januari 2013

Onlangs telefonisch en per mail contact gehad om extra informatie aan te vragen over de aanbieding op internet. Ben zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Mail werd binnen 1 dag beantwoord.

Zal uiteindelijk niet overstappen omdat UC een erg hoge vastrecht heeft per product. dit scheelt zoveel met eneco dat het alleen het 1e jaar goedkoper is i.v.m. de 70,00 bonus. 2e en 3e jaar is UC weer duurder dan Eneco.

Jammer anders was ik over gestapt.

tip: bel je eigen energie maatschappij op en vermeld dat je een aanbod ziet van een andere maatschappij en dat je misschien wilt overstappen, bij eneco krijg je dan een tegen aanbod met lagere tarieven...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
J. Bezemer 17 augustus 2012

Mijn ervaring is dat UC op een snelle, vakkundige en vriendelijke manier communiceert met haar klanten als er vragen of klachten zijn. Een voorbeeld voor sommige andere bedrijven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
16 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van UnitedConsumers
Ben Gidding 22 juni 2012

Ik zit sinds 2002 bij UC en ben over tien jaar gezien en in alle opzichten niets dan tevreden over ze. In de vele positieve reacties van anderen kan ik mij naadloos vinden. De ook vele negatieve reacties verbazen mij. Heb ik dan tien jaar lang niets dan geluk gehad met UC? Of zitten we hier tussen een groep eeuwige zeurpieten? Want je kunt niets bedenken, of er zijn kankeraars. Misschien dat een deel van de klachten geheel of gedeeltelijk terecht is en dan zeg ik: Normaal, UC is God niet. Ga zo door UC!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?