De ThermoSmart V3

De ThermoSmart is een slimme thermostaat van Nederlandse makelij. De ThermoSmart kwam in 2014 op de markt en is volledig onafhankelijk van energieleveranciers. Dat betekent dat u niet vast zit aan een contract met een bepaald energiebedrijf om de ThermoSmart te kunnen gebruiken. Ondertussen is de ThemoSmart verder ontwikkeld en is de Thermosmart V3 ontstaan. U kunt de ThermoSmart bij verschillende aanbieders aanschaffen voor € 229,-.

Voordelen ThermoSmart

Een groot voordeel van de ThermoSmart is dat deze slimme thermostaat werkt op basis van het OpenTherm-protocol. Dit houdt in dat de CV-ketel niet alleen 'aan' of 'uit' kan, maar ook 'een beetje aan'. Daarnaast is de Thermosmart V3 onderscheidend vanwege haar unieke energieinzichten. U kunt met deze slimme thermostaat bijvoorbeeld zien wat uw douche van die ochtend gekost heeft. En inzicht is de eerste stap naar besparing! Daarnaast hoort er bij de ThermoSmart een mooie en gebruiksvriendelijke app.

De ThermoSmart v3 aanschaffen

De ThermoSmart v3 is bij verschillende aanbieders te verkrijgen voor € 229,-. Klik voor meer informatie en om de ThermoSmart v3 te bestellen op de onderstaande button.

 

Bekijk uw besparing