Stroom vergelijken: bespaar op uw energierekening

 • Volledig onafhankelijk
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Wilt u besparen op uw kosten voor stroom? Met onze rekenmodule kunt u eenvoudig de prijzen van stroom vergelijken. U vult uw gegevens in en krijgt in een overzicht de prijzen van alle stroomleveranciers. Zo kunt u direct stroom vergelijken. Ook ziet u de verschillen in contracten van stroom leveranciers. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de prijzen en contracten van stroom te vergelijken. Weten hoeveel u kunt besparen op stroom? 

Bekijk uw besparing

De goedkoopste leverancier altijd bovenaan

Stroom vergelijken doet u als eerste op basis van prijs. In het resultatenoverzicht van onze energievergelijker staat daarom de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie bovenaan. De totale prijs bestaat uit de kosten voor de levering én transport van stroom (en gas). Zo kunt u goed de totale kosten voor stroom vergelijken. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Zojuist overgestapt

 • 20:30 uur Dhr. C. uit Nijmegen is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 174,86
 • 20:30 uur Dhr. K. uit Schermerhorn is overgestapt
  naar Engie en bespaarde € 159,96
 • 20:24 uur Mevr. L. uit Gouderak is overgestapt
  naar UnitedConsumers en bespaarde € 254,23

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Kiezen voor de beste stroomleverancier?

Heeft een stroomleverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of die beter bij uw situatie past, dan via onze website gratis overstappen van energieleverancier. Dit is 100% betrouwbaar en veilig.

Beter stroom vergelijken door zoekfilters te gebruiken

Wilt u de resultaten van onze rekenmodule verfijnen? Dat kan door in het resultatenoverzicht het zoekfilter te gebruiken. U kunt zo nog beter de prijzen van stroom vergelijken en een leverancier kiezen die bij u past. Zodra u een filter selecteert, krijgt u meteen een aangepast overzicht. De goedkoopste stroomleverancier die past bij de door u gekozen voorwaarden staat dan weer bovenaan.