Stroom vergelijken: bespaar op uw energierekening

 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen
 • Gratis overstapservice

Bekijk uw besparing

Wilt u besparen op uw kosten voor stroom? Met onze rekenmodule kunt u eenvoudig de prijzen van stroom vergelijken. U vult uw gegevens in en krijgt in een overzicht de prijzen van alle stroomleveranciers. Zo kunt u direct energie vergelijken. Ook ziet u de verschillen in contracten van stroom leveranciers. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om de prijzen en contracten van stroom te vergelijken. Weten hoeveel u bespaart op stroom? Vul dan de vergelijker in. 

Onze goedkoopste stroomaanbieding bovenaan

Stroom vergelijken doet u als eerste op basis van prijs. De goedkoopste energieleverancier is niet voor iedereen hetzelfde, maar verschilt op basis van uw verbruik. In het resultatenoverzicht zetten wij onze goedkoopste energie aanbieding voor u bovenaan. De totale prijs bestaat uit de kosten voor de levering én transport van stroom (en gas). Zo kunt u goed de totale kosten voor stroom vergelijken. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

 

Heeft u hulp nodig bij het vergelijken van stroomleveranciers dan kunt ons altijd bellen. We zijn dagelijks bereikbaar op 088 - 1100 800. 

Ma - vrij: 09:00 - 17:30

Zojuist overgestapt

 • 13:22 uur Dhr. F uit Amsterdam is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 100,48
 • 12:35 uur Dhr. W uit Dokkum is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 159,31
 • 09:16 uur Dhr. R uit Kerkrade is overgestapt
  naar Welkom Energie en bespaarde € 158,96

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Kies voor de goedkope energie

Bent u opzoek naar de goedkoopste energie? In de vergelijker ziet u onze goedkoopste energie op basis van uw situatie. Heeft u een stroomleverancier gevonden die goedkoper is dan uw huidige leverancier of die beter bij uw situatie past? Dan kunt u via onze website gratis overstappen van energieleverancier. Uw oude energiecontract wordt automatisch voor u opgezegd. Overstappen via Energieleveranciers.nl is 100% betrouwbaar en veilig.

Elektriciteit vergelijken met onze zoekfilters

Wilt u de resultaten van onze rekenmodule verfijnen? Dat kan door in het resultatenoverzicht het zoekfilter te gebruiken tijdens het elektriciteit vergelijken. U kunt zo nog beter de prijzen van stroom vergelijken en een leverancier kiezen die bij u past. Zodra u een filter selecteert, krijgt u meteen een aangepast overzicht. De goedkoopste stroomleverancier bij ons voor u staat vervolgens weer bovenaan.

Stroomleverancier met groene energie

Mogelijk kiest u een stroomleverancier niet alleen uit op basis van de laagste prijs, maar speelt ook duurzaamheid een rol in uw keuze. Tegenwoordig bieden veel energieleveranciers groene energie aan. Groene stroom van energieleveranciers is bijvoorbeeld opgewekt met windmolens of zonnepanelen. Bij deze stroom komen er geen schadelijke stoffen vrij in de lucht wanneer het opgewekt wordt en het is afkomstig van energiebronnen die nooit opraken. Dit maakt groene stroom duurzaam. Met onze filters vergelijkt u eenvoudig alleen energieleveranciers die groene energie aanbieden. Kies voor 50% groen als u alleen groene stroom wilt en kies voor 100% groen als u én groene stroom én groen gas wilt.  


Stroom vergelijken met zonnepanelen

Ook als u zelf stroom opwekt heeft u een energiecontract nodig. Stroom vergelijken helpt u bij het vinden van een voordelige stroomprijs. Ook als u zelf stroom opwekt is het heel eenvoudig om energieleveranciers te vergelijken. Breng eerst de verwachte hoeveelheid kWh die u opwekt, de opbrengst zonnepanelen, in mindering op uw jaarlijkse stroomverbruik. De kWh's die overblijven gebruikt u vervolgens bij het energievergelijken en u ziet een overzicht van de voordeligste energieleveranciers bij ons. Nu hoeft u alleen nog maar een keuze te maken.