Reviews Qwint

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte energiemaatschappij!! Onbetrouwbaar
luchiena 8 juni 2016

Sinds vorig jaar bij Qwint. In eerste instantie op automatische incasso op de eerste van de maand. De incasso is er later af gehaald, maar moet nu wel binnen drie dagen vanaf de eerste van de maand betalen. Terwijl in hun algemene voorwaarden staat dat een voorschot binnen 14 dagen betaald moet worden. Krijg ook geen herinnering, maar na 4 dagen direct een ingebrekestelling brief met kosten en dreiging van afsluiting. Schandalig! Na contact gehad te hebben, vinden zij dit een normale gang van zaken. Hier is niets over terug te vinden in de algemene voorwaarden. Zij hanteren hun eigen regeltjes. Ze zeggen dat ze nog een eigen handboek hebben, waar nog extra regeltjes in staan, maar om dit allemaal in de algemene voorwaarden te zetten is volgens hen niet te doen. Hele dubieuze maatschappij. Nooit mee in zee gaan!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
heel onvriendelijk
M 11 april 2016

Er komt nooit een jaaropgave daarvoor moet ik extra opbellen....

Krijg ik dan te hooren dat "iemand" voor een week all de meterstanden doorgegeven heeft,

(ik woon alleen)

Dan moest ik tog nog eens een foto maken van de meter met de krant erbij voor de datum.....whahahaha😂

In de tussentijd krijg ik van die vrouw tehooren :"dat ik niet de eenigste klant ben -en wat ik niet zou denken en een jaaropgave komt nooit zonder afspraak.Dat ik maar stroom en geen gas contract heb komt een harde zucht...etc...najjjaaaa 😠😬

Naar veel ruzie en paar keer opbellen en mails sturen moet ik nu een maand wachten en ik krijg mijn opgave....juhuuuu 😯

Administratie en vriendelijk zijn is niet haar sterke kant!!!!!!!!!

Ik heb een verbruik van 4128 wen ik online bij qwint kijk moet ik 722€ betalen ik heb all 1056€ betald,en tog moet ik nabetalen!!!!!!😵😵

Ik wissel dit jaar nog!!!!! 😤

Er zijn genoeg andere die goedkooper, vriendelijker,en waar de administratie geen problem is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
quieten kunnen ze beter
max 29 februari 2016

Afspraken worden niet nagekomen. Facturen klopen niet. Sturen geen herinnering maar gelijk een de laatste aanmaning. Houden zich niet aan de wetelijke termijnen. Jaar afrekening na 13 maand. Etc. Telefonistes bel zonder de informatie vooraf in te winnen. Wel gelijk dreigen met afsluiten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Dubieuze praktijken.
S. van H. 9 september 2015

Door een tussenpersoon waren wij terecht gekomen bij Qwint. In het gehele voortraject meerdere malen uitsluitend gesproken over een 1 jarig contract en ook duidelijk aangegeven dat wij alleen maar werken met 1 jarige contracten. Daarna zijn we toch per "abuis" vast komen te zitten aan een 3 jarig energiecontract terwijl wij dus duidelijk een 1 jarig contract wilden hebben. Qwint wil geen centimeter wijken en werkt niet mee. Wel kunnen wij 4000,- overmaken om het restant van het zakelijke contract af te kopen. (Chantage?) Ik betaal de aankomende 2 jaar nu een kleine 6500,- euro teveel aan stroom terwijl de tussenpersoon een leuk zakcentje krijgt van Qwint? Hopelijk heb ik in ieder geval iemand gewaarschuwd over dit bedrijf en hun dubieuze praktijken. Jammer genoeg bestaan dit soort praktijken dus nog steeds.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Eddy 15 januari 2011

Qwint levert alleen groene stroom en tegen een zeer scherp tarief. Gewoon een kwestie van vergelijken. De bereikbaarheid is prima. Geen moment spijt van gehad dat ik overgestapt ben.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Ester 14 juni 2010

snelle en vriendelijke service, met bedrijf overgestapt en alles werd uitstekend geregeld. Prijs ging het natuurlijk om!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Rob 27 februari 2010

goede en vriendelijke service uitstekend te bereiken, binnen no time per mail antwoord en geen problemen niets gehad en vooral belangrijk voordelig!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
P.Janssen 13 augustus 2009

Beetje amateuristische club dit. Tarieven vinden is al moeilijk vervolgens krijg je een pdf wanneer je die sluit is ook de hele website weg is. Klantvriendelijkheid na op te bellen is vervolgens ver te zoeken. Je wordt weer vriendelijk naar de site verwezen. Als je zoveel moeite moet doen om klant te "mogen" worden ben ik weg. Ik kijk wel bij alternatieven!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Rob 22 juli 2009

nieuwe woning betrokken en alles was zo geregeld. klachtenafhandeling en energierekening geen beoordeling, klachten hoop ik niet mee te maken en afrekening nog niet gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Ester 21 juli 2009

Supersnelle service via mail en telefonisch zo te bereiken zonder bandje, hele scherpe tarieven. Ik ben uiterst tevreden met mijn overstap naar Qwint!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Peter 17 juli 2009

Nog steeds teleurgesteld over de gang van zaken bij QWint. Financieel heeft me dit een aardige duit gekost. Contracten ontbinden en vrolijk verder gaan als Leverancier gaat er bij mij niet in.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Govert Hellemans 29 april 2009

Huidige offerte voor 3 jaar G en E wel de beste , maar bij nadere controle bleek bij gasafname van 6200 m³/j de te betalen energiebelasting € 337 /j (incl. BTW) lager te zijn dan bij NUON bij gelijke afname. Die korting is feitelijk onmogelijk en onjuist. Zijn er nog meer onjuiste kortingen in de vergelijking ? Ik heb mijn twijfels. GH

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Qwint
Kenner 7 juli 2008

Beste F. Wognum,

Het is niet zo dat qwint of welke energieleverancier dan ook zomaar een 3 jarig contract kan ontbinden, Qwint heeft deze noodzakelijke stap moeten/mogen maken omdat het bedrijf anders ten gevolge van de niet voorziene extreme prijsstijging failliet zou gaan. In het geval van faillisement was het contract ook ontbonden.

Echter een vervelende situatie.

Ps de algemene leveringsvoorwaarden zijn bij alle leveranciers hetzelfde, als zij in een dergelijk situatie komen kunnen zij hetzelfde.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
m.marsman 27 juni 2008

nooit doen, vaste kontrakten worden zo ontbonden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
De Wit 12 juni 2008

Ga niet bij deze energieleverancier, ze komen hun belofte voor langlopende contracten niet na. Ze halen hun klanten binnen met een lage prijs en breken later eenzijdig de contracten open en geven je de keuze voor een hogere prijs opnieuw klant te worden. (bijna dubbel) Als ik dit een half jaar eerder had geweten dan was ik bij 1 van de grote drie (NUON, Eneco of Essent) klant geworden. Dan maar een iets hogere prijs, maar wel zekerheid. Ik ga nu voor een 5 jarig contract met NUON en 3 jarig voor gas bij Dong. Scheelt 1 cent op elektra en 4 op gas met het nieuwe aanbod van Qwint. Mij zien ze hier nooit meer terug!!!!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Marc Kolkman 10 juni 2008

Zelfde verhaal: een aantal maanden een contract voor drie jaar aangegaan en nu zegt Qwint dit op?! Vanwege explosief gestegen energieprijzen.. Daarom ging ik nou net een contract voor langere tijd aan! Ik ga weer op zoek naar een nieuwe leverancier. Maar ben bang dat het 1 pot nat is..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Bob Schurkjens 10 juni 2008

Inzake het onderstaande: Qwint is aangesloten bij de Geschillencommissie, www.sgc.nl

Daar kun je een geschil indienen als je er als particulier met Qwint niet uitkomt. Gratis als je in het gelijk wordt gesteld.

Voor zakelijke klanten rest helaas slechts de rechter.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
J.G.M. Verbeek 6 juni 2008

In februari een contract voor de duur van drie jaar aangegaan voor het leveren van stroom, begin juni kregen we te horen dat het contract eenzijdig werdt opgezegd wegens de gestegen kosten. In februari was toch ook bekend dat de prijzen waarschijnlijk zouden stijgen. Als de rente stijgt worden de hypotheken toch ook niet ontbonden. Ik heb al een e-mail naar qwint gestuurd maar de reatie was ronduit teleurstellend, alleen maar verwijzend naar hun voorwaarden. at zijn onze rechten dan?????

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Arie 4 juni 2008

In dec 2007 prijzen voor 3 jaar vast gezet, nu probeert qwint onder het contract uit te komen.

Zaak en beargumentering rammelt aan alle kanten

Ben zaken verder aan het uitzoeken,

Klein zakelijke klant. benadeling +/- 7000 euro.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Ton 4 juni 2008

Heb vorig jaar de elektraprijs 3 jaar vast laten zetten, tot 2010. Nu denkt Qwint het contract te kunnen opzeggen, alsof ik geen contract heb tot 2010. De Kwh worden hun te duur. Vervolgens mag ik per 1 juli 30% meer betalen, en jawel, ik mag het voor 3 jaar vast laten zetten dan. Wat een stel malloten.Van mij zijn ze nog niet af.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
tomas 4 juni 2008

let op deze leverantier komt zijn afspraken niet na!

de contracten voor 2 jaar worden al na 2 mnd. opgezegt door qwint dit is toch niet normaal

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Qwint
perry 27 juni 2007

Ik heb via de Vastelastenbond een contract gesloten met Qwint, dit was goedkoper dan rechtstreeks. Is allemaal prima gegaan, ze zijn zeer betrokken kan ik wel zeggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Qwint
Drs. P van der Heiden 14 november 2006

Ik heb al mijn bedrijven overgebracht naar deze maatschappij en ze maken hun beloften waar.

Qwint werkt zonder callcenter, wachttijden zijn er niet en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›