Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nooit problemen gehad!
N.T. van V. uit Oirschot, 5 april 2017

Ik ben vorig jaar overgestapt naar Qurrent omdat ze goedkoper waren dan Greenchoice. Dit lag aan de korting van €175 die ik na 1jr kreeg. Geen problemen gehad bij de overstap of uitbetaling van de korting. Dit jaar weer overgestapt naar een ander en nu ook geen omkijken naar gehad.Prima service dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Qurrent stiekem toch duurder
Bernadine 3 april 2017

Ben al jaren een zeer tevreden klant van Greenchoice maar onlangs heeft een behoorlijk opdringerige telefonisch verkoper me toch weten over te halen om een contract aan te gaan bij Qurrent. Nadat ik het contract binnen had en eens rustig de tarieven kon vergelijken blijken de vaste leveringskosten voor stroom en gas bij Qurrent veel hoger te zijn dan bij Greenchoice, namelijk 2 x 6,95 per maand bij Qurrent tegenover 2 x 3,95 bij Greenchoice. Dat is in totaal dus al 6 euro per maand wat ik meer zou moeten betalen. Het Windtegoed cadeau en de paar cent lagere tarieven van Qurrent leveren vrijwel geen besparing op, in ieder geval lang niet voldoende om de hoge leveringskosten te compenseren. Ik snap dat de winst ergens vandaan moet komen, maar op deze manier ben ik bij Qurrent toch een stuk duurder uit. Heb mijn contract dus maar weer geannuleerd. Dat ging overigens wel vlot; een berichtje via de website en binnen 2 dagen was het in orde. Daarvoor krijgt Qurrent van mij 1 ster. De 2e ster is voor hun groene concept, want dat juich ik zeker toe. Maar voor de opdringerige verkoopmethode (waarbij ook nog een aantal onwaarheden verteld werden) en de hogere tarieven krijgt Qurrent zeker geen sterren. Ook over de Gold Standard CO2-certificaten waarmee Qurrent schadelijke CO2 uitstoot 'afkoopt' zou ik het e.e.a kunnen opmerken, maar dan wordt dit een (te) lange review. In ieder geval: voor mij geen Qurrent. Ik blijf lekker bij Greenchoice, prima groen maar veel gunstiger voor de portemonnee.

Reactie van Qurrent - 5 april 2017

Hoi Bernadine,

Bedankt voor je feedback en goed om te lezen dat je kiest voor groene energie! Heel begrijpelijk natuurlijk dat je daarbij ook op je portemonnee wilt letten.

Het klopt dat we iets hogere vaste leveringskosten hebben in vergelijking met andere leveranciers. Wij leveren namelijk stroom en gas tegen de inkoopprijs, zo verdienen we niets aan je verbruik. Wij willen namelijk dat je zo min mogelijk verbruikt én waar mogelijk dit zelf opwekt en helpen je hier graag bij.

We doen onze uiterste best om deze boodschap te verspreiden maar het is absoluut niet de bedoeling dat we hierbij als opdringerig worden ervaren. We willen mensen bewust maken van de mogelijkheid om te kiezen voor groene stroom en op deze manier op een makkelijke manier bij te kunnen dragen aan een groene wereld. Het is altijd goed om hier feedback over te krijgen zodat we dit kunnen doorgeven aan onze medewerkers.

Een fijne dag gewenst!

Groetjes, Vita

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Go green for real, zonder extra kosten
Sanne uit Amsterdam, 31 maart 2017

Goede service en energie voor een goeie prijs. Met ook nog het grote voordeel van groene energie (echt, niet zo van groen omdat we ergens een boompje planten om te "compenseren" voor de schade die we toebrengen).

Oh en het is een soort stichting dus geen ziekelijk winst belang waar je aan mee betaalt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Waardeloos!
m B. uit Egmond-Binnen, 30 maart 2017

Wordt geen klant van Qurrent, nu niet en nooit niet!

Je klachten worden niet beantwoord dus klantenservice superslecht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
tot nu toe goed.
H.M. Vogels uit Sint Anthonis, 27 maart 2017

Enkele maanden geleden ben ik overgestapt naar Qurrent. Dit verliep soepel. Tot zover tevreden. In januari 2018 komt de eerste jaarafrekening. Dan hoop ik nog net ze tevreden te zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekende en betrouwbare service.
M.A.A.E. de Kroon uit Eindhoven, 27 maart 2017

Ben erg tevreden. Gemaakte afspraken worden geruisloos nagekomen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima organisatie en ECHT groen. Vriendelijke en bekwame medewerkers
B Eichholtz uit Breukelen, 26 maart 2017

Vriendelijke en bekwame medewerkers en uitstekende prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duur
M.H. uit Utrecht, 22 maart 2017

Ik heb het contract binnen mijn herroepingsrecht weer opgezegd. Bij Energieleveranciers.nl kwam hij het beste uit de vergelijking. Na eigen onderzoek bleek deze organisatie veel duurder te zijn dan veel andere en bleken ze ook niets te weten van het zelf opwekken van duurzame energie terwijl ik dit toch echt duidelijk heb aangegeven bij de aanvraag. Andere minpunten: lange telefonisch wachttijd en vervelend telefonisch bandje.

Reactie van Qurrent - 23 maart 2017

Beste M.H.,

Zoals ik vanmiddag al aan de telefoon zei, vinden we het erg vervelend dat de aanmelding bij ons een teleurstellende ervaring voor je is geweest. Graag had ik dit met jou telefonisch willen bespreken en vind het jammer dat je vandaag niet in de gelegenheid was om ons te woord te staan.

Wij doen ons best om onze potentiële klanten via alle kanalen goed te informeren. En daarnaast ook vragen te beantwoorden en advies te geven over duurzaamheid en groene energie. We vinden het erg spijtig dat het ons niet gelukt om jou hierin te helpen.

Mocht je de situatie nog verder willen bespreken, staan we je graag te woord als je contact met ons opneemt.

Met vriendelijke groet,

Natalia - Klantenservice Qurrent

Reactie van M.H. - 30 maart 2017
probleem is opgelost

Ik heb alleen een review achter gelaten. Er was geen sprake van een klacht of vraag. Vervelend dat ik naar aanleiding hiervan weer wordt gemaild en gebeld. Er stond geen vraag in mijn bericht dus ik heb geen behoefte aan voortdurend contact met qurrent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima bedrijf
i a S. uit Amersfoort, 15 maart 2017

ik zou bij qurrent zijn gebleven ware het niet dat ik een nog voordeliger aanbieding heb gekregen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Top energie
B Uitermark uit Amsterdam, 15 maart 2017

Heel fijn contact met leverancier bij vragen o.i.d. Handige groepskortingen voor apparaatjes voor energiebesparingen thuis.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen Jaarafrekening en geen geld terug
Krooshof/Helfrich 6 maart 2017

Qurrent verzuimt in het op tijd leveren van een jaarafrekening 2016. Volgens de berekening zouden we veel geld terug moeten krijgen omdat we in 2016 veel minder energie hebben gebruikt dan geschat. Heel slecht! Reden om snel over te stappen naar een andere leverancier. Maar eerst ons geld terug!

Reactie van Qurrent - 17 maart 2017

Beste W. Krooshof/Helfrich,

Bedankt voor je review. Vanaf het moment dat je contractjaar om is moet een energieleverancier binnen 8 weken een jaarnota sturen. Je jaarnota is afgelopen dinsdag naar je verzonden (binnen het termijn van 8 weken). We werken er aan om het nog sneller op te maken, maar door onze unieke producten zoals Windtegoed kan een jaarnota soms iets langer duren dan gewend. We hopen dat we het aankomende jaar je mogen blijven voorzien van onze 100% groene energie. Mocht je nog vragen hebben over de jaarnota staat onze klantenservice voor je klaar.

Groeten van,

Tanja

Reactie van Krooshof/Helfrich - 24 maart 2017
probleem is deels opgelost

Het beschikbaar komen van de jaarafrekening duurde wel heel erg lang. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Het was ook niet terug te vinden op Mijn Qurrent. Ik vind dat vreemd. Toen uiteindelijk de jaarrekening bekend was, werd het teveel betaalde geld wel snel teruggeboekt. Onduidelijk blijft hoe de zelf opgewekte electriciteit (zonnepanelen) hierbij is verrekend. Dus ondanks dat Qurrent alle data krijgt van je slimme meter zijn ze niet goed instaat dat snel en overzichtelijk weer te geven in een jaarrekening. Daarnaast heeft Qurrent zonder overleg of goedkeuring geprobeerd mijn jaarcontract te verlengen. Dat heb ik met een boos telefoontje weten terug te draaien. Niet netjes.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Slechte organisatie en bereikbaarheid
M 6 maart 2017

Geprobeerd over te stappen naar Qurrent. Na twee maanden geen contract. 5x gebeld en 5x lang in de wacht om vervolgens niet geholpen te worden. We gaan het uitzoeken, een andere afdeling is ermee bezig etc etc. Na 5e keer bellen toen maar gevraagd mijn aanvraag te annuleren. Kortom waardeloze service, bellen niet terug na wel beloofd en zeer trage reactie op email. Aangezien dit meer dan een jaar geleden ook het geval was (slechte bereikbaarheid en trage reactie op mail) verwacht ik op korte termijn geen verbetering.Oja website ook een ramp

Reactie van Qurrent - 6 maart 2017

Beste M, bedankt voor je review.

Ik begrijp dat het lang duurde voordat je een contract kreeg en dat je ons niet makkelijk kon bereiken. Dat is zeker niet onze bedoeling. Normaliter krijg je een contract binnen 3 dagen en hoor je uiteraard ook telefonisch direct goed geholpen te worden.

Helaas heb ik niet voldoende adres- en contactinformatie tot mijn beschikking om uit te kunnen zoeken wat er precies gebeurd is en hoe onze dienstverlening verbeterd zou kunnen worden. Zou je ons een mail willen sturen met je adres- en contactgegevens via vraag@qurrent.nl en in het onderwerp het woord review willen vermelden? Wij willen je feedback graag benutten om hiermee onze diensten te verbeteren.

Met vriendelijke groet, Tanja

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Afzeggen van het contract was makkelijk.
Carla 27 februari 2017

Ik heb op een zaterdag een contract getekend in de winkelstraat en een zeer prettig gesprek gehad met de 'verkoper'. Ik wil zelf graag overstappen naar groene stroom en vertelde wel te willen checken of mijn huisgenoot dit ook wil. Uiteindelijk wilde mijn huisgenoot niet mee in de overstap en kon ik het maandag met 1 telefoontje weer afzeggen. Dus geen paniek, afzeggen na het onderteken is geen punt is mijn ervaring. Je kan trouwens ook een contract voor 1 jaar nemen, hoeft niet 3 jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groen & betaalbaar
R van G. uit Wijk bij Duurstede, 24 februari 2017

Qurrent is gewoon prima, ze bieden concurrerende prijzen maar hun energie is helemaal groen. Moderne website, en duidelijk gericht op mensen die bewust met energie willen omgaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
SLECHT!
Celinski 22 februari 2017

Qurrent zou voor mij mijn boete helemaal bij de nle betalen als ik over zou stappen. Dit zou qurrent regelen met de nle, helaas is dit niet gegaan zoals mij beloofd was! De verkoopster die bij mij aan de deur stond gaf me haar 06 nummer en zou mijn contactpersoon worden en problemen persoonlijk oplossen, jammer dat ze me door verwijst naar het hoofdkantoor. Ik heb namelijk al 2x gebeld en 45 min aan de telefoon gehangen zonder dat ik iemand gesproken heb! Ik baal echt dat ik over ben gestapt want tot nu toe vind ik jullie slechter dan de nle want die staan namelijk klanten wel netjes te woord zonder dat ik extreem lang moet wachten.

Reactie van Qurrent - 24 februari 2017

Beste D. Celinski,

Bedankt voor je review, ik krijg je helaas telefonisch niet te pakken en heb je voicemail ingesproken. Ik begrijp dat je lang in de wachtrij heb gestaan, dat is zeker niet onze bedoeling. Met welk telefoonnummer heb je in de wachtrij gestaan? Dan kan ik achterhalen waarom dat zo lang was, aangezien de wachtrij normaliter niet zo lang is.

In je contract staat ook de uitleg hoe je de boete van je vorige leverancier kan declareren. Ik zal je via de mail nog een uitleg sturen.

Groeten van Tanja

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
VEH en Qurrent: Slimme Energie Contract --> toch maar niet doen
Harry 10 februari 2017

Voor zover mijn kennis reikt, lijkt het slimme energie contract in samenwerking met VEH een hartstikke goed idee. Maar de recensies over hoe Qurrent haar administratie schijnt af te handelen en de wijze waarop ze de werving van nieuwe klanten uitvoert/laat uitvoeren, zeer lange reactietermijnen en slechte bereikbaarheid doen mij besluiten om niet nu over te stappen. Eerst maar eens een jaartje aankijken of de recensies over Qurrent verbeteren.

Jammer, vind dat ze een goed concept hebben, maar ben bang voor de negatieve uitstraling op VEH en heb geen zin in gedoe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect
AK van den Bosch uit Utrecht, 9 februari 2017

Goede klantenservice, alles duidelijk en heldere communicatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Aanmelding moeilijk te annuleren!
Diana Beekem a 4 februari 2017

Vandaag ook bij mij iemand aan de deur met mooie praatjes over Qurrent. Helaas geloofde ik hem en tekende ik op zijn ipad een overeenkomst. Hij zei wel dat ik inderdaad 14 dagen bedenktijd heb. Omdat ik pas nadat hij weg was alle slechte recensies over Qurrent heb gelezen, heb ik direct vanmiddag gebeld naar Querrent dat ik afzie van mijn aanmelding en dus wil annuleren. De medewerkster zei dat ze niets kon doen omdat mijn aanvraag bij hun nog niet binnen was. Maar ik kreeg later vanmiddag al wel een bevestigingsmail!!! Ik gelijk mailen dat ik dus geen contract wil en dus wil dat mijn aanmelding wordt geannuleerd c.q. wordt vernietigd. Maar ja, helaas waren ze na het versturen van die mail natuurlijk verder gesloten tot en met maandag. Op mijn eerste mail kreeg ik inderdaad ook het bericht dat ze binnen 14 (!!) dagen reageren. Belachelijk! Ik wil NU van dit contract af.

Reactie van Qurrent - 6 februari 2017

Beste Diana,

Jammer dat je geen gebruik wilt maken van ons aanbod. Inmiddels is je aanmelding naar aanleiding van je telefonische contact al geannuleerd en heb je hier een bevestiging van ontvangen.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
beloftes maken en niet nakomen en liegen
Monique Franke uit Emmen, 2 februari 2017

Op 22-12-2016 jaarnota ontvangen. In de brief staat dat ik geld terug krijg. Hier staat bij Dit bedrag word binnen 14 dagen overgemaakt op rekening nummer ........ . Na 21 dagen maar eens gebeld wanneer ik het bedrag kan verwachten. Mevrouw aan de telefoon zou het doorgeven en ik ontvang het snel. Inmiddels weer 2x gebeld en al eens een mail gestuurd. Iedere keer worden mij beloftes gedaan die niet nagekomen worden. Antwoord op de mail was dat ik het in de loop van de week er op zou ontvangen. Vandaag nogmaals gebeld. Iemand van de financiële administratie gesproken. Blijkbaar omdat ik per acceptgiro betaal en niet met automatische incasso hebben ze geen rekening nummer van mij. Of ik een mail wil sturen aan mijnbetaling@qurrent.nl met mijn rekeningnummer dan zou ze het vandaag nog over maken. Kijk ik op mijn jaarafrekening voor mijn klantnummer staat daar toch echt wel mijn correcte rekening nummer op. Word dus gewoon voorgelogen. En dat voor een bedrag van € 36.36

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Probleemloos overstappen? Niet bij Qurrent!
Ali Brouwer 1 februari 2017

Vier keer (!) een datum gekregen waarop de overstap geregeld zou zijn. "Nee, we gaan het nu met de hand doen, dit kan niet meer misgaan'. Gaat weer mis. Meer dan anderhalve maand heeft het inmiddels geduurd.Ik weet het niet meer. Is het echt zo'n zootje bij Qurrent?

Reactie van Qurrent - 3 februari 2017

Beste Ali,

Vervelend om te moeten lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan omtrent je overstapdatum. Ik zoek graag voor je uit wat er is gebeurd, of het inmiddels is opgelost en hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen.

Helaas heb ik niet voldoende informatie tot mijn beschikking om direct contact met je op te kunnen nemen. Zou je ons een mail willen sturen met je adres- en contactgegevens via vraag@qurrent.nl en in het onderwerp het woord review willen vermelden? Nemen we graag contact met je op!

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
Robert uit 's-Gravenhage, 30 januari 2017

Probleemloze overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
M.W. V.d Lugt uit 's-Gravenzande, 30 januari 2017

We hebben het idee dat we nu echt groen bezig zijn

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen een rommeltje
H. N. uit Katwijk, 25 januari 2017

Via Energieleveranciers.nl keurig bevestigd gekregen dat overstappen in werking was gezet voor elektra en gas. Bij Qurrent was echter enkel overstappen naar elektra door gekomen, gas niet. Meerdere malen moeten bellen voordat gas er ook daadwerkelijk op juiste manier weer bij zat :

1) ik mis het gascontract -> 'Ja, we zien wat er mis is gegaan met de overdracht, gaan we regelen'

2) het gascontract zit er nu wel in, maar is 0 m3 -> 'Héé wat gek, gaan we regelen'

3) maandbedrag plotseling verkeerd en veel te laag, kon op dat moment niet op website aangepast worden, dus weer bellen -> 'Ja, we hebben wat problemen met het systeem'.

4) verzoek om meterstanden door te geven, kan ik echter alleen het ELEKTRA doorgeven, via email naar Qurrent aangegeven wat de gasmeterstanden zijn

5) verzoek om ook de gasmeterstanden door te geven......

'k Ben er klaar mee !

Meerdere malen per jaar regel ik via EnergieLeveranciers.nl een overstap (voor mijzelf en wat vrienden en familie). Nooit eerder heb ik een review ingevuld, eigenlijk omdat het altijd goed gaat (zoals het hoort vind ik). Ook in deze dik tevreden over EnergieLeveranciers.nl !!

Maar een overstap naar Qurrent zit er via mij niet meer in.

Groeten, Hugo

Reactie van Qurrent - 26 januari 2017

Beste H.N.

Wat vervelend om te moeten lezen dat je overstap niet vlekkeloos is verlopen.

UIt je bericht maak ik op dat we een aanmelding hebben ontvangen voor alleen stroom, zonder gas. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat je ook graag gas wilt afnemen en dat we dat graag voor je in orde hebben gemaakt. Ik vermoed echter dat de overstapdata van beide producten niet gelijk aan elkaar zijn waardoor je op verschillende momenten meterstanden hebt door moeten geven. We snappen de verwarring en frustratie die dit bij je heeft veroorzaakt. Je feedback hierover stellen we dan ook zeer op prijs omdat dit ons in staat stelt onze service te verbeteren en verdere verwarring te voorkomen.

Aarzel dus vooral niet om ons van je feedback te blijven voorzien! Wij gaan er alles aan doen om je vertrouwen in ons te herstellen. Graag wil ik je hierbij nogmaals bedanken voor je keuze voor 100% groene energie én je geduld met ons.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet transparant
Marlies 21 januari 2017

Gisteren in Deventer aangesproken door Qurrent. Prachtig verhaal. De jongeman wist mij wel te overtuigen maar ik wilde wel bedenktijd. Ik heb meerdere keren gevraagd, zit ik er nu aan vast. Ik moest namelijk tekenen. Nee hoor mevrouw, u zit nergens aan vast. Hoe dom kan je zijn. Dezelfde avond een hartelijk welkom mail en de overstap service was al in gang gezet. Echt onvoorstelbaar, je wordt gewoon belazerd waar je bij staat. Vanmorgen de herroeping verzonden.

Reactie van Qurrent - 26 januari 2017

Hoi Marlies,

Bedankt voor je feedback. Ik begrijp dat het contract voor verwarring heeft gezorgd.

Het contract wat je hebt ontvangen zit je niet meteen aan vast. Er staat ook in het contract dat je een bedenktijd hebt om te kijken of je op het aanbod in wil gaan en de overstap in gang wil laten zetten. Een eventuele overstap wordt pas na je bedenktijd in gang gezet als je het eens bent met het contract.

Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag.

Met vriendelijke groet, Tanja

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pushen
Joost uit Domburg, 14 januari 2017

Werd gebeld door dame met vlotte babbel. Enigszins geïnteresseerd ging ik in op haar vragen maar ze ratelde haar belscript af zonder naar mij te luisteren. Gesprek wordt blijkbaar opgenomen want met mondelinge toestemming kon ze ons energieverbruik inzien. Dat gesprek opgenomen wordt, werd niet verteld. Kreeg email met aanbieding en of ik even op de blauwe balk wilde klikken. Daarop stond echter dat ik akkoord ging met aanbieding, maar zover was ik nog niet. Een lulverhaal dat dit niet zo was en dat dit alleen nodig was om de aanbieding te kunnen verzenden geloofde ik gelukkig niet. Met veel

Moeite kon ik deze agressieve dame afwimpelen en ze gaat me nu maandag terugbellen. Mijn antwoord zal erg duidelijk zijn! Voor mij GEEN qurrent!!!!!

Reactie van Qurrent - 17 januari 2017

Beste Joost,

We vinden het ontzettend jammer om te moeten lezen dat je niet tevreden bent over de aanmelding. Een duidelijke en transparante aanmelding vinden we ontzettend belangrijk.

We komen dan ook graag met je in contact om te kunnen achterhalen waarom je dit niet zo hebt mogen ervaren. Helaas heb je geen naam en/of contactgegevens bij deze review achtergelaten.

Kan je ons een email naar vraag@qurrent.nl sturen met je contactgegevens onder vermelding van 'review' en mijn naam. Dan neem ik contact met je op. We horen graag van je en ik wens je een prettige dag.

Met vriendelijke groet, Tanja

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?