Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima bereikbaar, fijne online omgeving.
RJ Wijnbergen uit Hilversum, 25 september 2017

De overstap van mijn oude leverancier naar Qurrent verliep prima. Ze zijn goed te bereiken via de telefoon en de mail. Vooral van de online omgeving heb ik veel gebruik gemaakt, hierop kan je goed je verbruik en je kosten bijhouden en sta je niet snel voor verrassingen.

Toen het contract afgelopen was en ik weer wilde overstappen kreeg ik ook prima bericht en mijn teveel betaalde geld netjes teruggestort.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onverwacht hoge bijbetaling jaarrekening.
D. V. uit Breda, 21 september 2017

Heb ik zo mijn best gedaan om mijn verbruik goed en realistisch te berekenen en in de gaten te houden, de prijs per kWh ook vergeleken, kwam ik uit op gelijke kosten. De doorslaggevende factor was de 100 euro korting op jaar basis. Heb ik uiteindelijk ruim 200 EURO mogen bijbetalen! ik zal wel niet goed gekeken hebben naar de extra kosten die ze niet gelijk noemen bij een PRIJSVERGELIJKING, maar ik zat dus 300 EURO GOEDKOPER bij Anode. PAS OP MET OVERSTAPPEN MENSEN!

Reactie van Qurrent - 13 oktober 2017

Beste D.V.

Jammer om te lezen dat jij moest bijbetalen op de jaarnota. Als een maandbedrag niet toereikend is voor jouw verbruik, kan het voorkomen dat jij moet betalen op de jaarnota. Dat is nooit zo leuk als geld terugkrijgen met de jaarnota. Graag vernemen wij hoe de prijsvergelijking tot stand is gekomen. Zo kunnen wij duidelijkheid met je creëren.

Groeten,

Nathan van Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet tevreden
B D. uit Den Hoorn, 21 september 2017

Het leek als of ik goedkoper uit was door overstappen van greenchoice naar qurrent. Mooi dacht ik! Doen we. Maandelijks bedrag had ik altijd op 100 euro staan bij greenchoice aan het einde van het jaar 30 euro bij betalen. Nu met qurrent kan ik het maand bedrag niet lager instellen dan 120 euro. Niet tevreden dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbetrouwbaar!
Marjolein uit Amsterdam, 21 augustus 2017

Op 31 juli jl. ontving ik van Qurrent mijn jaarnota,waarin vermeld stond dat ik van hun geld terug zou krijgen,wat binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan.Na 10 dagen nog niks besloot ik maar eens een mail te sturen-waar ik tot op heden nog geen antwoord op heb gekregen.Op 11-8 besloot ik te bellen met de klantenservice.Ik kreeg ene *** aan de lijn.Hij beloofde een berichtje te sturen naar de afdeling financien,dan zou het allemaal goedkomen.Op 15-8(en nog niks)besloot ik maar weer te bellen.Ik kreeg nu ene *** aan de lijn.Zij bood aan persoonlijk naar de afdeling financien te lopen en ze tot spoed te manen.Later die dag belde ze me terug dat ze dit ook gedaan had en dat het bedrag diezelfde week nog gestort zou worden.Het werd donderdag 17-8..en nog steeds niks.Dus ik weer bellen.Nu kreeg ik *** aan de lijn,die het allemaal volkomen normaal vond en me heel droog vertelde "dat het bedrag dan wel volgende week gestort zou worden" Diezelfde dag heb ik een officiele klacht naar Qurrent gestuurd.Niet dat dat wat uithaalde,ook daar reageren ze niet op.Dus ik de volgende dag weer bellen(vrijdag 18-8).Nu sprak ik met *** .Zij beloofde mij dat het bedrag diezelfde dag nog op mn rekening zou staan.Wat natuurlijk niet gebeurde.Het is nu maandag 21-08 en ik ben woedend.Ik heb nog nooit zo'n onbetrouwbaar en leugenachtig bedrijf meegemaakt als dit.Heb nog nooit zo'n spijt gehad van mjn beslissing over te stappen als nu!

Reactie van Qurrent - 21 september 2017

Beste Marjolein,

Bedankt voor je review. Als het goed is hebben wij dit vervelende probleem wat jij bij ons had al opgelost! Mocht je toch nog vragen hebben, of zit je met onduidelijkheden, schroom dan vooral niet met ons te bellen!

Vriendelijke groeten,

Nathan

Reactie van Marjolein - 28 september 2017
probleem is opgelost

Blijkbaar is Qurrrent toch wel geschrokken van mijn (meerdere)slechte online revieuws. Na 2 weken gesteggel werd er ineens contact met me opgenomen en kon er ineens wél een passende oplossing gevonden worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt
Jimmy Sterrenburg 16 augustus 2017

Alle beloftes zijn nooit waargemaakt alleen dat me rekening op de deur mat ligt. Feyenoord shirt in week 26 krijgt u hem meneer, zitten nu in week 33 en nog steeds niks. Hele slechte service en totaal geen vertrouwen in dit bedrijf. Als ik kan overstappen zou ik het gelijk doen. Voor nieuwe klanten die dit lezen: DOE HET JEZELF NIET AAN! WIL JE EEN ENERGIELEVERANCIER WAAR JE ELKE WEEK MEE AAN DE TELEFOON WIL ZITTEN MOET HIER ZIJN. Zelfs pinokio liegt minder vaak. Echt waar doe jezelf een plezier en probeer zelf een windmolen te bouwen of flans zelf wat zonnepanelen in elkaar en het maakt niet uit al doe je er 150 over altijd nog beter dan lid worden bij de qurrent.

Reactie van Qurrent - 21 september 2017

Beste Jimmy Sterrenburg,

Het is een erg vervelende situatie waar jij mee hebt gezeten. Wij balen er ontzettend van dat het zo is gelopen, en als het goed is hebben wij dit voor je opgelost. Het was niet onze bedoeling dat het zo is gelopen. Wij willen ook via dit kanaal aangeven dat het ons spijt, en hopen alsnog een prettige samenwerking met je aan te gaan!

Vriendelijke groeten!

Nathan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed, groen en goedkoop
GR B. uit Alphen aan den Rijn, 9 augustus 2017

Tot nu toe geen enkel probleem en alles heel goed geregeld. Prima website waar je zelf van alles kunt regelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstap naar Qurrent
Dennis in 't Groen uit Houten, 8 augustus 2017

Per 14 juli 2017 zijn wij overgestapt naar Qurrent. Op zich is de overstap administratief goed verlopen, echter de kleine lettertjes geven de overstap toch een wat nare bijsmaak. Zo zou de boete (a €200) door Qurrent vergoed worden. Dit blijkt pas na een jaar (met de jaarnota) te worden verrekend. We nemen in de maand juli meer dan 15 dagen energie van Qurrent af, dus wordt ook de gehele maand in rekening gebracht. Aan de vorige energieleverancier hadden we al de 1e helft van juli betaald. Verder betalen we vooruit per maand aan Qurrent. De maand juli is daarmee een erg dure maand geworden. We betalen circa €550 extra aan energie. Dit wordt over een jaar wel weer verrekend, maar moet je wel even voorschieten. Dit is goed voor de cash flow van Qurrent, maar van de consument absoluut niet! Dit hadden ze bij aanvang/verkoop wel mogen vertellen en niet in de kleine lettertjes moeten verstoppen. Dan waren we zeker niet overgestapt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling
Y B. uit Groningen, 29 juli 2017

Goede aansluiting, overzichtelijk en snel.

Goede bereikbaarheid bij vragen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Annuleren
John 19 juli 2017

Ik ben benaderd door een 'verkoper' en met haar gepraat over Qurrent, goed gesprek gehad en ben daardoor geintereseerd geraakt. Aldus via hun iPad heb ik mij aangemeld. Volgens haar zou ik een mail krijgen en dat ik 14 dagen afzegtermijn heb. Dus ik thuis erover gehad en reviews gelezen en helaas waren wij niet onder de indruk van de negatieve feedback die wij hebben gelezen... Wij willen het dus graag annuleren, dus heb ik gebeld naar de klatenservice en die zei dat ze nog niks kan doen tot dat ik een mail binnen krijg, maar dat vond ik een beetje raar omdat ik al een bevetiging mail binnen kreeg. Wij willen het eigenlijk per direct annuleren!

Reactie van Qurrent - 26 juli 2017

Hoi John,

We vinden het leuk om te lezen dat je enthousiast bent geraakt over Qurrent en ons ideaal om Nederland groener te maken. Als je op straat of aanmelding hebt gedaan dan ontvang je direct een e-mail met een bevestiging van de bestelling, Het duurt echter iets langer voordat jouw bestelling ook binnen is gekomen in onze database. Hierdoor duurt het heel even voordat je telefonisch kunt annuleren. Je kunt wel direct annuleren per e-mail. Zodra de annulering is verwerkt ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Hopelijk heb ik jouw vraag hiermee voldoende beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Ric

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstappen verliep dramatisch
C. uit Amsterdam uit Amsterdam, 18 juli 2017

In principe is er niks mis met Qurrent: Ze richten zich op groene energie, communicatie ziet er leuk en hip uit en ze sponsoren Feyenoord. Echter, de service is helaas teleurstellend.

Ik ben van EnergieFlex naar Qurrent overgestapt via energieleveranciers.nl. Nadat ik dit online had aangevraagd ben ik overgezet, maar is er geen rekening gehouden met mijn einddatum. Hierdoor was ik 20 dagen voor het einde van mijn contract met Energieflex overgezet naar Qurrent. Dit heeft ertoe geleid dat ik €100 boete moest betalen + €250 aan welkomstkado misliep. Bij mijn eindrekening bij EnergieFlex moest ik ineens €350 bij betalen die ook middels automatisch incasso al van mn rekening was afgeschreven in de week dat ik op vakantie ging! Nadat ik had gebeld met Qurrent om verhaal te halen werd eerst geprobeerd de schuld op mij af te schuiven ('had u maar zelf even moeten nakijken of de einddatum klopte') en pas toen ik letterlijk voorlas wat in hun e-mailbevestiging staat ('wij regelen de overstap zodat u geen extra kosten hoeft te betalen') werd er toegegeven dat er een fout was gemaakt met de einddatum. Toen heb ik 6 weken lang gebeld en gemaild met verschillende mensen, maar zonder duidelijk antwoord of status update. Ik zou worden teruggebeld wat een enkele keer is gebeurd, maar meestal niet. Het probleem kon namelijk niet intern worden opgelost, maar er moest met EnergieFlex worden overlegd. Gelukkig heb ik na 6 weken toch mijn geld terug gehad omdat EnergieFlex uit coulance de boete heeft kwijtgescholden.

Wat kon beter? Ze konden me uitleggen waarom het mis is gegaan (had EnergieFlex een verkeerde einddatum doorgegeven of was er gewoon een fout gemaakt met het invoeren van de einddatum? De Customer Care kon me ook af en toe even mailen/bellen om te laten weten wat de status is, in plaats van dat ik er elke keer achteraan moet. Ook konden ze in ieder geval laten overkomen alsof ze hun best deden en het erg voor mij vonden i.p.v. de schuld proberen op mij af te schuiven. Gelukkig heb ik mijn €350 terug van EnergieFlex, maar de energie en tijd die ik erin heb gestoken krijg ik natuurlijk niet meer terug. Ook jammer genoeg niet in de vorm van een compensatie van Qurrent.

Lang verhaal kort: Prima maatschappij als alles goed gaat, maar als er iets mis gaat ben je veel tijd kwijt en met ongeluk ook veel geld kwijt.

Reactie van Qurrent - 20 juli 2017

Beste C. ,

Bedankt voor je recensie over Qurrent. Goed om te horen dat jij enigszins tevreden bent over Qurrent. Wel vinden wij het jammer dat onze klantenservice jou op een onprettige wijze heeft geïnformeerd over de fout die is gemaakt tijdens het aanmeldproces bij Qurrent. Dat is zeker niet onze bedoeling geweest.

Daarentegen heb je naar aanleiding van deze situatie een klacht hierover ingediend. Wij hebben toen contact opgenomen met Energieflex, en aangegeven dat er bij de overstap een verkeerde datum is doorgegeven door hen. Wij hebben meerdere malen verzocht om de boete te laten vervallen, evenals de korting uit te keren. Na regelmatig contact is er door Energieflex besloten om de boete te laten vervallen en de korting uit te keren.

Dit was ook de oplossing die wij wilden zien, en dat is gelukkig ook gelukt! Wij snappen natuurlijk dat als klant zijnde dit een lastige positie is waarin jij je in begeeft. Het is nog vervelender wanneer dit gebeurt als jij op vakantie bent, dat maakt jouw vakantie een stuk minder leuk.

Het heeft lang geduurd, en dat komt doordat wij regelmatig in afwachting waren van het bericht van Energieflex. Wel zijn wij blij dat het uiteindelijk is opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft geduurd, wij hadden ook zelf graag gezien dat dit sneller was verlopen.

Graag horen wij of deze reactie naar wens is, en of wij nog iets voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groeten,

Nathan

Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overgang met een roodwit hart
S.E. D. uit Zevenhuizen, 17 juli 2017

Het was niet de allergoedkoopste in de lijst, maar het scheelde niet veel.

Maar als Qurrent besluit om sponsor te worden van de mooiste club van Nederland (Feyenoord!) dan stijg je met stip naar nummer 1. Met een gerust roodwit hart gebruik gaan maken van Qurrent.

Reactie van Qurrent - 26 juli 2017

Beste S.E. D.,

We zijn heel blij om van je te horen dat je het hoofdpartnerschap met Feyenoord toejuicht. We zijn hier vanzelfsprekend heel erg blij mee en trots op. Bedankt voor jouw positieve reactie!

Met vriendelijke groet,

Ric

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Qurrent
Suzanne uit Rosmalen, 16 juli 2017

Gisteren zijn mijn vriend en ik op straat staande gehouden door een medewerker van Qurrent. Aardige jongen met een leuk verhaal. We zouden daar wellicht goedkoper uit zijn qua energiekosten en hiervoor zou hij ons een mail sturen met een 'aanbod'. Hiermee zouden we nog nergens aan vastzitten, zo werd ons verteld. In de mail zou een link zitten waarin we op Ja of Nee konden klikken, dit zou dan binnen drie weken kunnen. Als we niks zouden doen dan zouden we niet automatisch overstappen op Qurrent. Moesten de laatste cijfers van ons rekeningnummer geven, zodat zijn leidinggevenden zouden weten dat hij wel met 'echte' mensen praatte. Hij heeft wel tien keer gezegd dat ze nooit mensen op straat een contract zouden laten afsluiten. Wel dus. Mail een half uur later binnen. Nergens een link te bekennen waarin we op Nee konden klikken, alleen dat ons CONTRACT zou worden opgestuurd. Wat een *** dit. Natuurlijk 14 dagen bedenktijd, zoals bij elke energieleverancier, dus annuleren geen probleem, maar we hadden dus wel mooi een contract afgesloten bij deze jongeman. Als ze nou een normaal aanbod hadden gestuurd had ik nog overwogen om over te stappen, maar met dit soort praktijken zullen wij hier nooit meer voor kiezen. Goed gedaan Qurrent ;).

Reactie van Qurrent - 25 juli 2017

Beste Suzanne,

We vinden het erg vervelend dat je een vervelende ervaring hebt gehad bij het niet willen afsluiten van een contract. We zijn blij met de feedback die je ons doorgeeft. We kunnen aan de hand van de feedback situaties zoals je hierboven schetst in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen. Ook zullen we met de verkoper in gesprek gaan om zijn visie van het gesprek te vragen en jouw feedback met hem door te nemen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Ric

Reactie van Suzanne - 1 augustus 2017
probleem is niet opgelost

Het viel niet oplossen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima op voorschot na
Kees uit Eindhoven, 12 juli 2017

Prima goedkope groene leverancier. Alles goed geregeld. Alleen voorschot op basis van gebruik vorige bewoners van het pand ipv op eigen inschatting.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima basic leverancier, slechte communicatie
Erik uit 's-Hertogenbosch, 6 juli 2017

Afsluiten ging prima. Kreeg wel de twijfel over of ik 1 stroom tarief had of piek en dal. Maar nu na 2 maanden weer ik het nog steeds niet. Telefonisch uw het mij 1 keer gelukt om contact te krijgen en toen leek ik piek en dal te hebben (ik heb voor 1 tarief afgesloten). Zou echt gezet worden. Vervolgens krijg ik ze per telefoon en mail niet meer te pakken om te controleren of het nu goed is gegaan. Dik min punt als je het mij vraagt.

Site en dergelijke ziet er prima uit, inclusief je eigen pagina. En de zaadjes met de groen gedachte erbij is erg leuk!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Komen afspraken niet na
priscilla c 4 juli 2017

Al meerdere malen telefonisch contact gehad met verschillende medewerkers van Qurrent over de jaar-afrekening. Alweer een maand geleden kreeg in te horen dat ik een fijn bedrag terug krijg en deze binnen 14 dagen op mijn rekening zou komen te staan. Toen het na 14 dagen nog niet op mijn rekening stond heb ik gebeld. Er zou iets fout zijn gegaan bij de financiële afdeling, maar het bedrag zou met de volgende lichting mee gaan. (Nergens werd vermeldt wanneer de volgende lichting zou zijn)

Uiteindelijk toch binnen een paar dagen geld op mijn rekening gehad, maar niet het gehele bedrag??? Nogmaals gebeld en hier kon de medewerker mij niet goed vertellen wat er mis was gegaan. Een verhaal over dat het systeem erg traag was etc... maar hij zou erachter aan gaan en zou mij dmv een mail op de hoogte brengen. Het mailtje nooit gehad. Vervolgens weer terug gebeld en wederom zou weer een andere medewerker erachteraan gaan en mij dmv een mail op de hoogte brengen van de uitkomst. Uiteraard weer geen mail ontvangen.

Erg slordig!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Agressieve leugenachtige club
Jennifer de Boer uit Tilburg, 30 juni 2017

Vandaag ene *** aan de deur gehad en nadat zij tot 4 x toe had benadrukt dat we géén contract tekenen maar enkel zouden tekenen voor informatie, heb ik mijn handtekening gezet. Resultaat: ik krijg nog dezelfde dag een getekend contract op mail toegestuurd waarin onze "overstap" werd bevestigd. Zeer slechte gang van zaken. Verkopers lichten je op waar je bij staat om maar een streepje te kunnen halen. Wij gaan zeker gebruik maken van 14 dagen opzegtermijn. Hopelijk houden ze dan wél woord anders schakel ik de Rechtsbijstandverzekering in. Schandalig dat Qurrent zulke verkopers de straat op stuurt.

Reactie van Qurrent - 4 juli 2017

Goedemiddag mevrouw de Boer,

Jammer om te horen dat de wijze van verkoop niet naar correctheid is verlopen. Dit is namelijk niet de wijze waarop wij klanten willen aanmelden. Aan de hand van de gegevens die jij hebt opgegeven zie ik op jouw dossier terug dat de annulering al reeds verwerkt is. Jij zal dus geen klant worden bij Qurrent.

Wij willen namens Qurrent onze excuses aanbieden voor de wijze waarop jij bent benaderd. Ik wil je middels dit bericht ook aangeven dat wij een melding zullen maken tegenover deze verkoper. Zo kunnen wij ons best ervoor doen zodat dit niet nogmaals gebeurt.

Graag horen wij of deze oplossing naar wens is. Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd met onze klantenservice contact opnemen.

Met vriendelijk groeten,

Nathan

Klachtenteam Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Annuleren overstap / Groeien gaat met stuipen
Mark 1 juni 2017

Afgelopen dinsdag kwam de verkoper aan de deur en heeft me met het duurzame verhaal, lage kosten en de mogelijkheid om er nog even rustig over na te denken een abonnement verkocht. Deze vrijblijvendheid verdwijnt helaas volledig wanneer de bevestiging per email de volgende dag komt.

Na verder onderzoek heb ik besloten om gebruik te maken van de mogelijkheid om te annuleren binnen 14 dagen en dit per email (overigens moeilijk te vinden) en het communicatieformulier op de website kenbaar gemaakt.

Als reactie hierop kwam het bericht dat ze vanwege de groei momenteel pas na 14 dagen zullen reageren op mijn annulering! Raar dat ze wel verkopers langs de deuren sturen maar de daarop volgende vragen of afmeldingen niet tijdig behandelen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede afhandeling overstap
A U N. uit 's-Gravenhage, 21 mei 2017

Niks gemerkt van een overstap. Zonder gedoe alle werk uit handen genomen door qurrent. Absolute aanrader voor groen gas en stroom.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Laat je niet misleiden!
roland uit veldhoven, 10 mei 2017

Qurrent laat niet meer van zich horen zodra je met een voor hen vervelende vraag komt. Dan geven ze niet thuis. En ze doen alsof ze een 'leden-community" zijn, hetgeen een wassen neus is. Koop echt NOOIT die windtegoeden die ze met agressieve telemarketing proberen te verkopen onder het mom van duurzaamheid. Klantenservice bestaat bij hen niet. Vervelende club, in hetzelfde conglomeraat de postcodeloterij. En dan ook nog het on-duurzame betaald voetbal gaan sponsoren vanwege een Jongensdroom van de Directie. Advies: blijf ver weg van deze club, het bespaart je een boel irritatie! Een halve ster (het minimum dat ik kan geven) is nog teveel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geweldig doel, maar waardeloze klantenservice
Dirk de Baat 19 april 2017

Qurrent heeft een heel goed doel, maar pas op met de qbox, de klantenservice is heel slecht. Ik heb meer dan tien keer gebeld, er wordt niet of nauwelijks nagebeld. Het personeel is niet deskundig en ze laten je echt met je probleem zitten.

Reactie van Qurrent - 25 april 2017

Hallo Dirk,

Zojuist hebben we je telefonisch geprobeerd te bereiken, maar helaas kregen we je niet te pakken. Mijn collega Giulia wil je graag verder helpen en we vinden het erg vervelend dat er zoveel problemen zijn geweest met de Qbox. We zoeken dit graag met je uit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede eerlijke groene leverancier
P A Heikoop uit Nunspeet, 11 april 2017

Van deze leverancier ben je niet alleen klant, maar ook lid, en ze zijn echt heel erg groen, en de prijs is niet hoog.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstap
T.M Peters uit Malden, 10 april 2017

Het is een goede beslissing geweest om over te stappen naar Qurrent. Jammer alleen dat deze onlangs besloten heeft om sponsor gelden te besteden waarmee ik het niet eens ben.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima bij alleen stroomgebruik!
Eanm Van S. uit Sittard, 10 april 2017

Tarieven voor stroom prima. Zodra gas erbij komt erg duur!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
betrouwbaar, voordelig en echt groen
Marius uit Groningen, 5 april 2017

Niets dan lof voor Qurrent. Bij vragen en verzoeken waren ze zeer behulpzaam. De prijs was goed en er wordt echte groene stroom geleverd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima energie leverancier
E.J. H. uit Maasdam, 5 april 2017

Goede groene ideeën

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?