Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

27 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(3)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(21)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
overstap
HJJM van de Wetering uit Sint Anthonis, 15 mei 2015

De overstap van Greenchoice naar Qurrent is goed geregeld en afgehandeld. Mijn negatieve elektriceiteitsmeterstand i.v.m. meer teruglevering dan verbruik gaf wel wat verwarring, hier kan e.e.a. nog verbeterd worden.

Reactie van Qurrent - 21 mei 2015

Geachte heer van de Wetering,

Hartelijk bedank voor uw feedback. Dit stellen wij zeer op prijs.

Ik heb zojuist geprobeerd om telefonisch met u in contact te komen. Helaas is dit niet gelukt.

Kunt u aangegeven wat voor u een geschikmoment is om de door u voorgestelde verbetering te bespreken?

Ik hoor het graag van u.

Groeten van,

Annick

Reactie van HJJM van de Wetering - 9 juni 2015
probleem is opgelost

Men beloofde een verbeterde verbruiks- en voorschotingave te gaan maken waarbij negatieve meterstande mogelijk zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tevreden met snelle levering
KBH. uit Hilversum, 4 april 2015

Ik wilde snel en dat kon en lukte zonder gedoe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Makkelijk en snel, Qurrent.nl
D.BOi STG uit Utrecht, 28 maart 2015

Ik ben student en moest voor het eerst een energieleverancier aanschaffen, Qurrent is groen en alles ging erg simpel en alles is erg duidelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap naar Qurrent? Welke overstap?
BM Siemens uit 's-Gravenhage, 22 maart 2015

Ik had de keus gemaakt om over te stappen van Essent naar Qurrent. Inschrijving ging vlot, totdat ik een mailtje kreeg of ik even een borg van 800 euro kon gaan betalen vanwege (volgens hen) betalingsachterstand. De totale kosten volgens energieleveranciers.nl zou echter uitkomen op maximaal 500 euro voor een heel jaar gas/elektriciteit. Het mailtje zelf gaf mij, in de tijd waar phishing hoogtij viert, geen vertrouwen, net zo min als het bedrijf waar ik informatie zou moeten inwinnen over het hoe en waarom van de borg. Ik stapte echter over naar Qurrent en niet naar een derde bedrijf (Direct Pay) en verwachtte van Qurrent dan ook een antwoord. Die werd echter niet gegeven vanwege privacy-gevoelige informatie. Ik snap dat niet: ik moet een borg betalen vanwege een betalingsachterstand, maar waarom deze achter mijn naam zou staan, mag ik niet weten omdat het tegen de privacy indruist. Na de overstap naar Qurrent te hebben geannuleerd, heb ik contact opgenomen met het bedrijf Direct Pay. Volgens de persoon aan de telefoon kijken zij niet naar personen en diens betaalverleden, maar naar het adres. Ja, echt: als ik klant wilde worden van Qurrent, moest ik dus 800 euro neertellen vanwege -vermeende- betalingsachterstanden van de voormalige bewoners. Overstap naar Qurrent? Gelukkig niet!

Reactie van Qurrent - 24 maart 2015

Geachte heer Siemens,

Wij willen u hartelijk bedanken voor de moeite die u heeft genomen om deze review te schrijven en ons daarmee te voorzien van feedback. Uw feedback stellen wij zeer op prijs en gebruiken wij om onze service te blijven verbeteren.

Het is helaas noodzakelijk om bij alle aanmeldingen een kredietcontrole uit te voeren. Wij doen dit in samenwerking met Direct Pay. Het is echter niet de bedoeling dat u wordt afgerekend op de acties van de vorige bewoners. Direct Pay herziet dan ook de uitslag van de controle als blijkt dat zij een verkeerde inschatting hebben gemaakt op basis van gegevens van de vorige bewoner. Bij het herzien van de uitslag vervalt uiteraard ook de borgaanvraag.

Wij betreuren het ten zeerste dat wij u ten tijde van de overstap niet de hoge mate van vertrouwen hebben kunnen bieden die u van ons mag verwachten en begrijpen uw beslissing om de aanvraag te annuleren.

Wij hopen dat u ons in de toekomst opnieuw de mogelijkheid wilt bieden om uw vertrouwen te winnen en u alsnog te mogen voorzien van duurzame energie tegen inkoopprijs.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede overstap
F.O. uit Utrecht, 21 maart 2015

Overstap ging zonder problemen. Naderhand kon ik telefonisch het contract nog met terugwerkende kracht omzetten van dubbeltarief naar enkeltarief voor stroom.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Oke
Jesse uit Enschede, 19 maart 2015

Jammer dat ze vergeten waren om mij aan te sluiten in mijn nieuwe woning, maar toen ik daar over belde werd het meteen geregeld.

Reactie van Qurrent - 24 maart 2015

Geachte Jesse,

Hartelijk dank voor uw feedback. Dit stellen wij zeer op prijs.

Ik zou de feedback graag met u bespreken. Helaas heeft u geen contactgegevens achtergelaten. Op welk telefoonnummer kan ik contact met u opnemen?

Ik hoor het graag van u.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent.

Reactie van Jesse - 1 april 2015
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet duidelijk, dure accesoires
R.G.M.G. uit Sassenheim, 16 maart 2015

Bij mijn vorige leverancier betaalde ik achteraf. Qurrent rekent vooraf. Ik zat dus onverwacht met dubbele maandlasten. Tevens heb je niets aan de app als je niet de veel te dure meetinstrumenten aanschaft. Ik heb dus niets inzichtelijk, 1 van de redenen dat ik voor deze leverancier gekozen heb. Voel me onder valse voorwendselen binnengehaald.

Reactie van Qurrent - 17 maart 2015

Geachte R.G.M.G.,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen dit zeer op prijs en zouden hierover graag met u in contact komen.

Zojuist heb ik getracht telefonisch met u in contact te komen. Helaas heb ik u niet bereikt.

Wat is voor u een geschikt moment om het nogmaals te proberen? Wij horen het graag van u.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Reactie van R.G.M.G. - 24 maart 2015
probleem is niet opgelost

Mijn probleem was de betaling vooraf i.p.v. achteraf wat bij mij leidde tot dubbele maandlasten. Niet vooraf gemeld. Ben terug gebeld, meer klanten hebben hierover geklaagd. Ze beloven beterschap. Daar ben ik niet mee geholpen, maar service lijkt ok.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Simpel en betrouwbaar
W. Quist uit Meliskerke, 15 maart 2015

Overstappen naar Qurrent gaat zonder morren. Geen uitgebreide welkomstpakketten, of tijdschriften. Precies zoals ik het wil. De tarieven zijn aantrekkelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groen en fair
B Tijhuis uit Rijssen, 12 maart 2015

Juiste keuze, kleine club, groen en er is te overleggen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Helemaal prima
SE. uit Amsterdam, 11 maart 2015

Stroom op tijd geleverd in mn nieuwe huis. Fijn dat er de optie was om de 14 dagen bedenktermijn over te slaan. Zou wel makkelijker zijn als er wat meer online te regelen was (incasso/overmaken wijzigen etc), maar verder prima service via de telefoon.

Reactie van Qurrent - 12 maart 2015

Geachte SE,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij stellen dit zeer op prijs.

We komen graag met u in contact om uw feedback te bespreken. Met uw suggesties kunnen wij onze online omgeving blijven verbeteren.

Op welk telefoonnummer kan ik u bereiken? We vernemen het graag van u.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Super
DK. uit Deventer, 9 maart 2015

Modern bedrijf met echt groene energie; overgang ging super en makkelijk!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geruisloze overgang
L.T. Wassenaar uit Prinsenbeek, 3 maart 2015

Niets aan toe te voegen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
makkelijke en snel
BAJ Mars uit Arnhem, 3 maart 2015

goede prijs, snelle service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
De overgang is soepel verlopen
Jan Rovers uit Prinsenbeek, 25 januari 2015

Geen poespas of veel formulieren. Ook de overname is prima gegaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
zeer goed
bL. uit Kerkrade, 10 december 2014

ben een te vrede klant

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima tot nu toe
MJMW. uit Maastricht, 9 december 2014

Ik koos Qurrent omdat de kosten vergelijkbaar waren met andere leveranciers en ik aangetrokken ben tot de groene energievoorziening. Alhoewel ik pas drie maanden klant ben en tot nu toe geen toetsmoment van afrekening of prijswijziging heb gehad, ben ik blij met mijn keuze. Het geeft me een goed gevoel dat ik relatief milieu vriendelijk electriciteit krijg terwijl de service van Qurrent tot nu toe prima is geweest. Bijvoorbeeld ze belden me met een voorgesteld maandbedrag voor mijn toestemming.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groen/Groen
j den hartog uit Doornenburg, 1 december 2014

Het overstappen ging erg eenvoudig, eigenlijk heb ik er niets van gemerkt

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
GOOD
m marghich uit Amsterdam, 13 november 2014

GOOD

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
matige klantenservice
Fred 5 november 2014

Dit jaar zijn we klant geworden bij Qurrent. Redenen waren de scherpe tarieven, mogelijkheden icm zonnen-energie en duurzaamheid. Helaas lijkt de klantenservice matig te functioneren, men is vriendelijk maar de systemen werken matig en men komt weinig professioneel over en geeft rommelige informatie. De klantenservice kan nog wel enige training gebruiken en/of betere systemen om mee te werken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Fout opgezegd
Ontevreden uit Leiden, 7 oktober 2014

Qurrent heeft het bestaande energie contract met Dong opgezegd, zonder rekening te houden met een eventuele boeteclausue. Dat levert mij € 200 boete voor zowel het gascontract als het energiecontract op. Hoe kan ik die € 400 boete ooit terugverdienen op hun lagere energieprijzen? Niet dus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
fair in alle opzichten
jbz uit Rheden, 5 oktober 2014

de belofte van de beperkte winst, geeft vertrouwen van eerlijk handelen ( fair trade op nederlandse bodem)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
soepele overstap
RV. uit Utrecht, 23 september 2014

Snel en soepele ovestap naar Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geweldig
Hans Suiker. uit Spijkenisse, 17 augustus 2014

Wij zijn heel tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer zeer klantonvriendelijk
NO. uit Borne, 23 juli 2014

Werd in het begin zéér klantonvriendelijk behandeld

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
de prijs viel tegen
niet uit Heemstede, 18 juli 2014

de prijs viel hoger uit dan energieleveranciers hadden gesuggereerd

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?