Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

22 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(19)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Goede filosofie, alleen groene stroom en geen winstoogmerk
H Boverman uit Amstelveen, 10 oktober 2015

De filosofie achter deze organisatie spreekt mij aan, alleen groene stroom, gas en stroom tegen inkoopprijs en geen winstoogmerk. Overstap was snel en soepel geregeld. Geen gedoe en geen extra zorgen. Alleen onjuiste weergave van mijn gas en stroomverbruik op de webinterface. Volgens Qurrent vanwege een storing bij Stedin in de communicatie met de meters. Altijd opzegbaar vind ik ook klantvriendelijk en spreekt vertrouwen uit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
No hassle
MV. uit Meppel, 9 oktober 2015

Alles geruisloos verlopen tijdens onze verhuizing. Geen gedoe en geen extra zorgen. Prijs ook in orde.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Qurrent communiceert niet of nauwelijks via mail
Huiting 5 oktober 2015

Ik zet klachten liever op papier in plaats van te bellen. Ik heb te vaak meegemaakt dat men later gewoon ontkent dat er contact geweest is of beweert dat er andere dingen zijn afgesproken dan dat jij beweert. Papier , en dan bedoel ik email , is duidelijk. Je kunt gemakkelijk zien wanneer je het verstuurd hebt en wat je precies geschreven hebt. Je kunt er een ontvangstbevestiging aan vast plakken. Qurrent heeft een contactformulier waar vragen of klachten op ingestuurd kunnen worden. Op zich niets mis mee alleen zou het prettig en handig zijn als je na het versturen ook een kopie via de mail krijgt. Na het invullen van het formulier kreeg ik de melding dat er binnen 5 dagen contact zou worden opgenomen. Nee dus , na 10 dagen nog geen antwoord.Na nog een aantal formulieren te hebben gestuurd en geen reactie te hebben ontvangen heb ik in de laatste gezet dat ik maar weer ging overstappen naar een andere leverancier. Toen kreeg ik opeens wel vrij snel antwoord . Het excuus voor het niet beantwoorden was dat men de reacties naar het verkeerde email adres hadden gestuurd. Ok kan gebeuren , hoewel ik het vreemd vond. Maar ze kregen al snel de kans om het goed te maken. Ik heb namelijk de QBox , een op zich handig apparaat waarmee je het elektriciteit gebruik kunt bekijken op pc en door een app op telefoon en tablet. Echter sinds de laatste update werkt de app in elk geval op tablet niet meer. Op google play is te lezen dat veel meer mensen hier last van hebben. Qurrent maar weer benaderd via het klachtenformulier echter hebben ze blijkbaar de reactie weer naar het verkeerde email adres gestuurd waarschijnlijk want ik krijg wederom geen enkele reactie. Dus ik ben maar weer eens aan het kijken naar een andere leverancier want 1 ding is wel goed aan Qurrent , je kunt per maand overstappen zonder boete. Dus ik ga daar maar eens gebruik van maken.

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

Beste meneer Huiting,

Allereerst onze welgemeende excuses. Voor het ongemak onze vertraagde reacties hebben veroorzaakt en voor het ongemak de laatste update van onze app voor u heeft veroorzaakt.

Momenteel is onze reactietijd op uw e-mails langer dan wij wensen én u van ons mag verwachten.

We balen hier enorm van. Daarom worden er op dit moment nieuwe collega's ingewerkt en zijn we bezig om de processen slimmer in te richten. We hopen op uw begrip voor de (onvoorziene) drukte, we werken met man en macht om u snel van dienst te kunnen zijn.

Mijn collega van de technische dienst heeft u zojuist een e-mail gestuurd omtrent de app. Aarzel niet om (telefonisch) contact met ons op te nemen bij verdere vragen en/of opmerkingen. We doen onze uiterste best om je spoedig van reactie te voorzien.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Reactie van Huiting - 13 oktober 2015
probleem is deels opgelost

Pas nadat ik op o.a. deze site mijn ongenoegen uitte over het uitblijven van een antwoord kwam Qurrent opeens wel snel met een reactie. De app werkt nog steeds niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen reactie op de vraag : verhoog mijn maandbedrag
T. van Schaik uit Montfoort, 4 oktober 2015

2x een mail gestuurd maar geen reactie op mijn vraag om het maandbedrag te verhogen .. Niets... Ik heb nu voor de 3x een mail gesuurd via de Qurrenr site en hoor ik weer niets dan krijgt men nog 1 mail . EXIT

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

Beste T. van Schaik,

Op dit moment is onze reactietijd langer dan je van ons mag verwachten. We betreuren dit zeer en werken hard aan verbetering.

Je verzoek tot het verhogen van je maandbedrag is inmiddels in behandeling genomen en bevestigd.

Aarzel niet om (telefonisch) contact met ons op te blijven nemen bij vragen en/of opmerkingen. We helpen je graag.

Groeten van,

Annick

Reactie van T. van Schaik - 13 oktober 2015
probleem is opgelost

Men had het te druk . Sorry

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
duidelijkheid
HCAH. uit Riel, 28 september 2015

Afsluiten contract ging goed. De bepaling van het maandbedrag is tot op de dag van vandaag onduidelijk. De prijsafspraken energie worden wel duidelijk aangegeven.

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

Beste HCAH,

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Uw tips gebruiken we om onze service continue te blijven verbeteren. Wellicht dat u binnenkort de historische verbruiken, die we gebruiken voor het maandbedrag, zoals door u voorgesteld terug kunt vinden in Mijn Energie.

Tot die tijd kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om uw vragen over uw verbruik te bespreken. We helpen u graag.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Reactie van HCAH. - 13 oktober 2015
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
M.f. Heesakkers uit Beek en Donk, 27 september 2015

prettig contact

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
prima leverancier
P Korporaal uit Bleskensgraaf ca, 26 september 2015

we zijn erg tevreden en nog steeds blij dat we overgestapt zijn naar Qurrent

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

En wij zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en we je mogen voorzien van 100% duurzame energie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Onduidelijk en niet binnen de tijd
L Bressers uit Drachten, 24 september 2015

Ik heb in de afgelopen 3 maanden geen factuur ontvangen waardoor de rekening opliep! Dit lijkt me niet de bedoeling. Elke maand een factuur sturen is mijns inziens beter en ook op tijd te betalen.

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

Beste mevrouw Bressers,

Bij Qurrent maak je gebruik van een automatische incasso. Hierbij versturen we niet standaard een factuur. We nemen je feedback als tip ter verbetering ter harte en zullen dit gebruiken bij de continue evaluatie van onze werkwijze.

Je hebt inmiddels contact gehad met mijn collega's van de financiele afdeling om een oplossing te vinden voor de openstaande kosten.

Helaas hebben we telefonisch niet meer kunnen bereiken. We zien dan ook je reactie op de zojuist verzonden e-mail graag tegemoet.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Helpdesk en afhandeling zwaar beneden de maat
Ger uit Geleen, 24 september 2015

Nadat ik de offerte opgevraagd heb, gebruik makend van de verbruikscijfers van Essent waarop mijn huidige maandbedrag is bepaald (ben al meer dan 30 jaar bij Essent), is het offertebedrag €88.50. Dit is twintig euro lager dan het huidige maandbedrag van Essent, namelijk €108.-. Reden dus om over te stappen!

Twee weken later krijg ik het contract in de bus, maar zonder maandbedrag. Twee weken later telefonisch contact opgenomen en wat blijkt: mijn nieuwe maandbedrag bij Qurrent wordt €120.-, twaalf euro duurder dan bij Essent (!!??) en €31.50 duurder dan het offertebedrag. Dit zou gebaseerd zijn op historische data over de laatste vijf jaar van de netbeheerder (hierin zit natuurlijk niet de pas geplaatste zonnepanelen en Hr-ketel in verwerkt).

Men mag toch op zijn minst verwachten dat bij een afwijking van €31.50 per maand tussen het offertebedrag en het werkelijke bedrag eerst contact opgenomen zou worden met de klant om mogelijke oorzaken te bespreken alvorens een definitief eindbedrag vast te stellen. Helaas moet je hier, op eigen initiatief, achter komen en enig begrip voor jouw onvrede hoef je niet te verwachten.

Verder verschillende malen via het klantenformulier een vraag gesteld. Deze zouden binnen vijf werkdagen beantwoord worden. Helaas, na acht werkdagen nog steeds geen antwoord. Waardeloos!

Reactie van Qurrent - 6 oktober 2015

Beste Ger,

Uit je feedback kan ik opmaken dat je maandbedrag nog niet past bij je recente jaarverbruik. Goed om te mogen vernemen dat je maatregelen hebt getroffen om je verbruik te verminderen. We begrijpen natuurlijk dat je dit graag terug wilt zien in je maandbedrag.

Ons eerste voorstel is altijd gebaseerd op het historisch verbruik en kan altijd naar je werkelijke verbruik aangepast worden. Helaas hebben we geen inzage in je offerte om deze als uitgangspunt te kunnen gebruiken. Kun je je postcode en huisnummer aan ons doorgeven? Dan kan ik direct contact met je opnemen en in goed overleg je maandbedrag (met terugwerkende kracht) aanpassen.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Product goed, klantenservice verdiend wat aandacht
G Groet uit Heerhugowaard, 21 september 2015

Ik ben zeer tevreden over het product van Qurrent, stroom en gas tegen inkoopsprijs en 100% groen. Door wellicht wat drukte van nieuwe klanten ondervond ik een klantenservice die niet snel reageerde (via de mail) en waarbij de beantwoording van de vragen ietwat te wensen overliet. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden en blij met de overstap! Je wordt gestimuleerd om zelf energie op te wekken en de initiatieven zoals windtegoed zijn laagdrempelig.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Handige en snelle overgang.
FS. uit Hengelo, 17 september 2015

Qurrent heeft gezorgd voor een snelle overgang. Enige onduidelijkheid mbt de meterstanden werd telefonisch goed opgelost. Callcenter was goed geïnformeerd en vakkundig. Enige opmerking is dat ik nu vooraf betaal. Dit in tegenstelling tot Essent, mijn vorige energieleverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Soepele overstap naar Qurrent, maar dramatisch nazorg bij oplossing probleem
Alex 17 september 2015

De overstap van mijn vorige energieleverancier naar Qurrent is soepel verlopen. Echter de nazorg bij de oplossing van een onjuiste weergave van mijn energieverbruik via de persoonlijke webinterface en de Qurrent app is dramatisch. Ik meld op 6 september dit probleem via de mail bij de klantenservice van Qurrent. Automatisch gegenereerde mail ontvangen dat probleem binnen 5 dagen zal zijn opgelost. Twee keer via de mail verzocht om een status-update van probleem (10-9 en 17-9). Voorts ook nog twee keer gebeld (lange wachttijden, niet aan te raden). Het probleem is nog niet opgelost. En als ik zelf niet bel, hoor ik niets van Qurrent. communiceren is niet de sterkste kant van de klantenservice van Qurrent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
zeer klantvriendelijk
C SV. uit Hoorn, 16 september 2015

Querent heb ik als energieleverancier genomen ,op aanraden van een vriend. Vooral de soepelheid en de telefonische bereikbaarheid spreekt mij het meeste aan. De groene energie krijg ik bij Qurrent voor een lagere prijs, dan bij mijn vorige leverancier. Kortom een aanrader.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geweigerd door qurrent
M.C. uit Amersfoort, 11 september 2015

Ik wilde graag klant worden bij qurrent door de lage gastarieven. Echter kon dat niet doorgaan doordat door een kredietcheck van een derde partij zou blijken dat ik schulden heb en daardoor enkel klant zou kunnen worden als ik een borg betaal. Vervolgens een contract bij greenchoice aangevraagd waar ik zonder problemen klant ben geworden.

Reactie van Qurrent - 21 september 2015

Geachte M.C.,

Hartelijk dank voor uw feedback. Dit stellen we zeer op prijs.

Helaas zijn we genoodzaakt om bij elke aanmelding een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren. Uiteraard is het in ons beiden belang dat dit op een zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd. Om die reden voeren wij sinds korte tijd een dubbele controle uit om misverstanden te voorkomen. Als er twijfels zijn over de uitslag, kunt u hier natuurlijk altijd contact over opnemen.

We betreuren maar begrijpen uw beslissing om over te stappen naar een andere energieleverancier.

Groeten van,

Annick

Reactie van M.C. - 28 september 2015
probleem is deels opgelost

Ik vind het heel netjes dat Qurrent op mijn reactie heeft gereageerd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima eerlijke en recht-toe-recht-aan energieleverancier.
Joris uit Eindhoven, 10 september 2015

Prima eerlijke en recht-toe-recht-aan energieleverancier. Aanmelden plus overstappen ging voorspoedig en tot op heden nog geen problemen ondervonden. Ben er tevreden mee :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede ondersteuning per telefoon
M.P.W. uit Krimpen aan den IJssel, 10 september 2015

Heldere informatie vooraf. Mocht er iets onduidelijk zijn of niet volledig, dan is de telefonische helpdesk goed bereikbaar, behulpzaam en uiterst duidelijk in hun uitleg of advies.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Simpele overstap
Fuchs uit Eindhoven, 6 september 2015

Door lagere prijs overgestapt, service prima. Geen problemen ondervonden tot nu toe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidende informatie
Alex van Schooten 31 augustus 2015

Onlangs ben ik op straat aangesproken door een medewerker van Qurrent. Hij vertelde enthousiast over deze energieleverancier en vroeg naar mijn adres. Ik heb dat gegeven en 1-2-3 toverde hij op z'n tablet mijn verbruik van gas en elektra te voorschijn. Plus dat van de buren. Pas later realiseerde ik me hoe vreemd dit is qua privacy. Vandaag gebeld met Qurrent en dit verhaal verteld; medewerker van helpdesk leek er niet van op te kijken, maar zou mijn verhaal noteren.

Daarna heb ik gebeld met netbeheerder Enexis. Die gaf aan dat dit heel vreemd is. Qurrent heeft deze gegevens van mij helemaal niet, zei Enexis. Qurrent heeft alleen gegevens van standaard jaarverbruik van mij. Bij Enexis keek men heel raar van dit verhaal op en ook mijn energieleverancier gaf aan dat dit niet door de beugel kan.

Reactie van Qurrent - 2 september 2015

Beste Alex van Schooten,

We doen je graag een op maat gemaakt aanbod maar hierbij dient je privacy uiteraard wel gewaarborgd te zijn.

Mijn collega's op straat hebben dan ook jouw (mondelinge) toestemming nodig om je standaardjaarverbruik op te mogen zoeken. Dit is het gemiddelde verbruik op jouw adres in de afgelopen vijf jaar zoals door je netbeheerder geregistreerd.

Je feedback over het gesprek met mijn collega stellen wij zeer op prijs en gebruiken wij om onze service te blijven verbeteren. We zullen opnieuw de noodzaak van het verkrijgen van nadrukkelijke toestemming benadrukken.

Groeten van,

Annick

Klantenservice Qurrent

Reactie van Alex van Schooten - 9 september 2015
probleem is niet opgelost

Ik ben niet tevreden met het antwoord. Qurrent gaat namelijk niet in op 2 problemen die ik constateer: 1. Ik krijg gegevens van mijn buren te zien. Mijn buren hebben daar geen toestemming voor gegeven. Dit is qua privacy helemaal verkeerd. 2. De medewerker van Qurrent geeft aan dat ik gegevens te zien krijg van mijn werkelijke energieverbruik. Maar ik krijg alleen het standaard jaarverbruik (een gemiddelde over de afgelopen 5 jaar) te zien. Dit is misleiding. De opmerkingen van Qurrent over het feit dat men mijn opmerkingen gebruikt om 'onze service te blijven verbeteren' vind ik raar. Alsof ze het nu goed doen en het nóg beter willen doen. Het zou Qurrent sieren als ze toegeven dat ze gewoon een fout hebben gemaakt. Ook de openingszin 'we doen je graag een op maat gemaakt aanbod' is een misser. Ik heb een klacht en Qurrent geeft meteen aan dat ze me als klant willen. Waarom zouden ze nou denken dat ik graag naar Qurrent wil overstappen?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
zeer goed
l van den berk van geffen uit Oss, 24 augustus 2015

zeer vriendelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede service
A.P.B.G. uit Ouddorp, 17 augustus 2015

prima service komen afspraken goed na

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Mr.
NE Mohemed Ahmed Mohamed uit Wageningen, 24 juli 2015

Ik vond de service is de beste prijs en kwaliteit en de communicatie is perfec

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ZEER TELEURSTELLEND EN RESPECTLOOS BEDRIJF
N Oude Munnink uit Borne, 23 juli 2015

Ìk zou het echt aan niemand aanraden, veel valse beloftes, Je sluit een contract voor € 76,00 per maand af, krijgt de 1e en 2e maand een voorschotbedrijf van € 240,00 per maand, daarna € 100,00 met veel moeite die € 240,00 kwijt..... Zeg je je contract op en stap je over krijg je je teveel betaalde geld met 6 tot MAXIMAAL 9 weken terug,.... Na vele telefoontjes en mailtjes waar niet op gereageerd worden en dreigen met een advocaat mag ik na 10,5 week eindelijk de eind afrekening verwachten met een paar dagen,...... dus 11 weken wachten en zelf heel veel initiatief tonen. Nee zou dit bedrijf echt aan niemand aan willen raden! Ga A.U.B. nooit met dit bedrijf in zee.

Reactie van Qurrent - 27 juli 2015

Geachte heer Oude Munnink,

We vinden het jammer om te vernemen dat u heeft besloten om over te stappen naar een andere leverancier.

Er is altijd een mogelijkheid om in goed overleg tot een passend maandbedrag te komen. Ik heb je gegevens geraadpleegd en je een e-mail gestuurd aangaande de eindnota.

Aarzel niet om bij verdere vragen en/of opmerkingen en verbeterpunten contact met mij op te nemen. Op basis van uw feedback kunnen wij onze service blijven verbeteren, dit stellen we dan ook zeer op prijs. Het verlenen van goede, betrouwbare en transparante service is namelijk onze prioriteit,

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Verrassend fijne energieleverancier
J.K. uit Zoetermeer, 22 juli 2015

Een jaar geleden overgestapt naar Qurrent. Dit jaar heb ik als bijzonder prettig ervaren. Wat mij vooral zo aanspreekt aan Qurrent is dat ze echt transparant zijn. De jaarrekening is superduidelijk en zeer gespecificeerd! Bovendien kun je met alle vragen bij ze terecht en krijg je vrijwel direct een reactie. Ik ga niet meer weg bij Qurrent en kan iedereen de overstap aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Is OK
AAJ Hilhorst uit Wijk bij Duurstede, 17 juli 2015

Prima goedkope leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima service maar niet goedkoop
Johan uit Groningen, 10 juli 2015

Schermen met inkoopprijs maar rekenen de hoofdprijs voor vastrecht e.d. je kunt beter even verder shoppen. Verder een beetje aftandse web interface ("Mijn Qurrent") met te weinig opties, je kunt bv je voorschot niet aanpassen en meterstanden doorgeven lijdt daar ook niet toe.

Reactie van Qurrent - 27 juli 2015

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw feedback. Dit waarderen we zeer en gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren.

Zo werken we mede naar aanleiding van uw feedback hard aan het verbeteren van de mogelijkheid van Mijn Energie op onze website. Het aanpassen van het maandbedrag zal vooralsnog via onze klantenservice blijven verlopen. Onze ervaring leert dat een juist maandbedrag een nare verassing op een jaarnota kan voorkomen. Daarom helpen we u graag bij het vaststellen van een nieuw en vooral passend maandbedrag. Volgens ons hoort dit onderdeel te zijn van onze service als energieleverancier.

Daar we niet op uw energieverbruik verdienen doordat we u onze inkoopprijs bieden, gebruiken we het vastrecht om als organisatie te kunnen blijven bestaan én u van uitstekende service te kunnen voorzien.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?