Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

22 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(19)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geen facturen
Richella uit Voorburg, 23 december 2015

Helaas is het bij ons niet altijd mogelijk automatisch af te schrijven waarom gewoon omdat er nog meer rekeningen zijn en die ook betaald moeten worden en we ook moeten eten ik betaal alles zodra er loon binnen is gekomen.

Nu is het verhaal dat wij dus niet te horen krijgen dat het niet gelukt is en wat er open staat nu heb ik dus net met de klantenservice gebeld omdat ik maar niks hoor van qurrent nu blijken er 3 maanden open te staan en al een afsluiting gepland te staan. Waar wij dus helemaal niks van ontvangen hebben. Ik krijg te horen dat dit en per email is gestuurd en per post waarom hebben wij dan niks ontvangen wat is dit voor bedrijf. Als dit zo blijft gaan we zeker kijken voor een andere leverancier want ik wens op de hoge gehouden te worden van mijn rekeningen.

Reactie van Qurrent - 23 december 2015

Beste Richella,

Bedankt voor je feedback, dit stellen we zeer op prijs.

Op het moment dat een incasso mislukt, sturen we je direct een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Dit doen we via het e-mailadres dat jij bij ons hebt opgegeven.

Helaas kan ik je gegevens op basis van het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij deze feedback niet vinden. Het lijkt er dus op dat wij een ander e-mailadres van je in onze systemen hebben staan, wellicht is dat ook de reden dat je onze e-mails niet hebt gezien.

Ik kan dus ook je gegevens niet vinden om de kwestie uit te zoeken en tot een oplossing te komen. Zo kunnen we je ook maandelijks de facturen toesturen zodat je deze handmatig kunt voldoen. We maken graag een afspraak met je om de openstaande kosten alsnog (in delen) te voldoen.

Kun je contact met mij opnemen via 088-777 1200? Vraag gerust naar mij, dan gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen problemen
LPHK. uit Enschede, 12 december 2015

Het afsluiten ging makkelijk. De levering verloopt zonder problemen. Met een paar administratieve vragen heb ik de klantenservice benaderd en zij hielpen snel en doeltreffend. Niets te klagen dus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Prima service
Timo van der Heijden uit Utrecht, 9 december 2015

Inmiddels ben ik een half jaar geleden overgestapt naar Qurrent vanwege de 'groene missie' die ze hebben. De overstap ging, anders dan sommigen hier eerder beschreven, vlekkeloos. Eenmaal lid hebben ze me, meer dan mijn vorige energieleverancier, aan zich weten te binden. In de mailing houden ze ons als leden op de hoogte van initiatieven en hoe je daar eventueel aan kunt mee doen. Denk aan het investeren in een windmolenpark of zonne-energie. Ik ben blij dat ik door mijn lidmaatschap als het ware een stem kan afgeven dat groene energie voor mij als consument en voor het voortbestaan van de wereld belangrijk is. met vriendelijke groeten, Timo

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Slechte klantbenadering
F C Boelens uit Arnhem, 8 december 2015

Energie leveren en in rekening brengen is niet moeilijk. Dat doet Qurrent prima en tevens met een mooi verhaal. Wanneer je vraag echter afwijkt van de vraag om je als nieuwe klant aan te sluiten, hapert de Qurrent machine. Jammer, mij hebben ze tot 3 maal beloofd om terug te bellen en de kwestie op te pakken. Het lijkt wel een digitaal bedrijf die afwijkende vragen niet in het assortiment heeft zitten. Jammer, kopen is ook gunnen en daar hoort een klantervaring bij.

Reactie van Qurrent - 14 december 2015

Beste F.C. Boelens,

Bedankt dat je net de tijd vrij hebt gemaakt om je feedback telefonisch toe te lichten en de kwestie tot op de bodem uit te zoeken.

We hebben persoonlijk en deskundig contact hoog in het vaandel staan en werken continu aan verbetering, mede op basis van jouw feedback. Zo hebben we zojuist alsnog in goed overleg je verzoek afgehandeld, uiteraard met het toekennen van voorwaarden en tarieven met terugwerkende kracht.

Aarzel dan ook niet om contact met ons te nemen bij verdere vragen en/of opmerkingen! We helpen je graag.

Groeten van,

Annick

Reactie van F C Boelens - 21 december 2015
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte kwaliteit. Veel beloven niets doen.
Toon Jansen uit Bolsward, 6 december 2015

Op 23 november schreef ik op verzoek van energieleveranciers een beoordeling. Daar is op gereageerd door ene Annick van Qurrent. Wat jammer dat deze persoon geen contact met mij gezocht heeft ondanks de vele mails die ik naar het door haar genoemde mailadres gestuurd heb. Het probleem is nog niet opgelost. Bovendien had ik Qurrent gevraag om het contract van de NLE over te nemen op een moment dat NLE had laten weten dat klanten zonder boete van hun contract af konden. Omdat Qurrent onjuiste gegevens doorstuurde liep het fout, dat geven ze ook toe, maar het gevolg is dat nu het contract dus veel later opgezegd is die datum buiten de maandtermijn opzegging van de NLE valt en heb ik dus een boete van € 50 moeten betalen aan NLE. Ik hoor niets op mijn verhaal daarover aan Qurrent. Qurrent geeft niet thuis. Ik las ook een negatieve reactie over de contacten met Qurrent om een driejarig contract aan te gaan wat fout ging. Dat is mij ook overkomen. Ik raad iedereen aan het bij een andere (groene stroom) leverancier te proberen.

Reactie van Qurrent - 14 december 2015

Beste Toon Jansen,

Bedankt dat je alsnog de tijd voor mij hebt vrijgemaakt om tot een passende oplossing te komen.

Er is een fout in jouw aanmelding geslopen omtrent het juiste leveradres. Dit is inmiddels opgelost maar heeft tot gevolg gehad dat je vorige leverancier buiten de door hen gestelde termijn is opgezegd.

Helaas is een foutje zo gemaakt, maar wij vinden dat dit ook net zo makkelijk op te lossen moet zijn. We kunnen niet met terugwerkende kracht alsnog op tijd opzeggen, daarom vergoeden we bij wijze van uitzondering de boete die je krijgt door de verlate opzegging.

Ik hoop hiermee een begin te hebben gemaakt in het herstellen van je vertrouwen in Qurent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen en/of opmerkingen. We helpen je graag.

Groeten van,

Annick

Reactie van Toon Jansen - 28 december 2015
probleem is opgelost

Qurrent heeft ingezien dat de fout bij hen lag en keurig de "boete" wegens opzegging van het contract met de NLE betaald. Dat is netjes. Heeft wel lang geduurd en ik heb ook de indruk dat mijn "klagen" op deze website daar sterk aan bijgedragen heeft. Andere vragen aan Qurrent over bijvoorbeeld de mogelijkheid om een aandeel in windmolens te kopen en hoe dat dan gaat als je toch van leverancier wilt wijzigen worden niet beantwoord. Dus communicatie met Qurrent blijft wat mij betreft onder de maat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima energieleverancier
PGJ Cuijpers uit Posterholt, 5 december 2015

Qurrent is een prima energieleverancier die ook nog een uitstekend met het milieu bezig is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Lang behandeling
N,J,G Aubin uit Voorburg, 4 december 2015

Het heeft meer dan een maand geduurd voor dat Qurrent mij energie begon te leveren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Wij zijn zeer tevreden
JHCN Dijkman uit Angeren, 3 december 2015

Het lijkt ons een goede keuze! Duurzaam en groen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nog nooit zo veel problemen gehad met overstappen
Kirsten de Klerk uit Zoetermeer, 3 december 2015

Ik ben eerder overgestapt van energieleverancier, altijd vlot en probleemloos. Bij qurrent het het 2 maanden, tig telefoontjes, mailtjes en een hoop ergernis gekost. Ze bellen niet terug, houden zich niet aan de afspraken, vertellen onzin om hun eigen fouten te maskeren en een fatsoenlijke verontschuldiging achteraf was er niet bij. Echt een ontzettend onprofessioneel bedrijf.

Reactie van Qurrent - 4 december 2015

Beste Kirsten de Klerk,

Bedankt voor je feedback, dit stellen we zeer op prijs.

Helaas was je net niet in gelegenheid om de kwestie telefonisch te bespreken. Daarom wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om je alsnog van harte welkom te heten bij Qurrent en te benadrukken dat we het jammer vinden om te moeten vernemen dat de overstap niet naar wens is verlopen.

We doen onze uiterste best om je vertrouwen te herstellen. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te blijven nemen bij vragen en/of opmerkingen. We helpen je graag.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Naadloos over.
T.J. Fokker uit Noord-Scharwoude, 3 december 2015

Prima geregeld afgezien van de bevestiging dat het rond was niets van gemerkt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ontevreden over afhandeling rondom contract
TCW. uit Arnhem, 30 november 2015

Een eenjarig contract afgesloten via energieleveranciers, dit werd bevestigd in verschillende mails. Enige tijd later werd ik gebeld door Qurrent en in het deel van het gesprek dat werd opgenomen en waar ik enkel met ja en nee kon antwoorden werd ineens gesproken over een driejarig contract zonder dat hier eerder over gesproken was. Na het opgenomen gedeelte heb ik hier naar gevraagd en volgens de persoon aan de telefoon was het een formaliteit en kon het makkelijk gewijzigd worden naar een eenjarig contract door te bellen nadat ik het contract zou ontvangen. Dit heb ik gedaan maar het bleek een stuk lastiger dan ze aangaven en was eigenlijk niet de bedoeling. Ik voelde me hierdoor behoorlijk bedonderd en heb direct mijn contract opgezegd en ergens anders een contract afgesloten. Samengevat ben ik dus niet tevreden over Qurrent.

Reactie van Qurrent - 4 december 2015

Beste TCW,

We waarderen je feedback, hartelijk dank hiervoor!

Helaas was je net niet in de gelegenheid om mij telefonisch te woord te staan. Daarom maak ik van deze mogelijkheid gebruik om je van reactie te voorzien.

Binnen veertien dagen na je contractbevestiging heb je als consument altijd het recht om het contract kosteloos te annuleren cq op te zeggen (volgens de wet koop op afstand). Uit je bericht maak ik op dat hierover helaas een misverstand is ontstaan.

Natuurlijk heten we je graag van harte welkom bij Qurrent volgens het contract dat jouw voorkeur heeft. Als je alsnog gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, vernemen we dit graag!

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
It just happened
LH. uit Zutphen, 25 november 2015

Niet moeilijk doen, gewoon doen. Meterstanden doorgeven en klaar. En eerlijk zijn over groene energie (hoop ik)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
matig
A.J. uit Bolsward, 23 november 2015

Wie wil er geen groene energie tegen een scherp tarief. Dat was de reden van mijn overstap. Alles leek goed te verlopen maar ik ontving geen eindafrekening van mijn vorige leverancier de NLE waar ik ook al veel problemen mee gehad heb. Bij informatie bleek dat Qurrent een verkeerd adres doorgevoerd had bij het stopzetten en overschrijven. Ik kreeg een nieuw contract toegestuurd van Qurrent maar daar stonden hogere tarieven op. Na reclamatie werd dit weer aangepast. Betaalde voorschotten werden wel terug gestort. NLE heeft nu laten weten dat het contract overgenomen is door Qurrent. Een foutje ( verkeerd nummer invoeren) kan iedereen overkomen maar dan doodleuk een nieuw contract sturen met hogere tarieven vind ik erg slordig. Goed opletten en dubbel checken, zou ik zeggen.

Reactie van Qurrent - 27 november 2015

Beste A.J.

We waarderen je feedback, dank hiervoor.

Fijn om te horen dat we je inmiddels voorzien van groene energie na het oplossen van de onduidelijkheid over jouw adres.

Helaas heb je geen gegevens achtergelaten bij deze review en kan ik je contract en de bijbehorende tarieven niet voor je controleren. Kun je hierover contact met ons opnemen via vraag@qurrent.nl als hier nog vragen over zijn?

We vernemen graag van je.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tevreden en goed
J.a Slagter uit Ede, 7 november 2015

Goed, snel en goedkoop. Makkelijk overstappen. Kortingen ook voor bestaande klanten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap
J.T.S. uit 's-Hertogenbosch, 6 november 2015

Overstap is erg gemakkelijk...een fluitje van een cent. Alles wordt duidelijk aangeboden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Fair
BS KENGNE KOOTSTRA uit Nijmegen, 4 november 2015

No problem

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
MGM Hoogeveen uit Voorschoten, 1 november 2015

Prima

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Communicatief ondermaats
E.J.V. uit Delft, 28 oktober 2015

Klant worden van Qurrent was eenvoudig, zoals verwacht mag worden bij een energieleverancier. De communicatie met Qurrent is echter bedroevend. Telefonisch verkeer met de klantenservice resulteert geregeld in ofwel het automatisch verbreken van de verbinding, ofwel meer dan 20 minuten in de wacht staan, waarna wordt verteld dat de vraag (gerelateerd aan de installatie van de energiemeter Qbox) te ingewikkeld is waardoor een mail moet worden gestuurd. Na ruim 1,5 week (!) heb ik nog geen enkele reactie mogen ontvangen over mijn vraag, welke ik dus na advies per mail heb gestuurd. Een bedroevende dienstverlening.

Reactie van Qurrent - 2 november 2015

Beste E.J.V.,

Bedankt voor het invullen van de review, we stellen uw feedback zeer op prijs.

Steeds meer mensen hebben de afgelopen tijd. net als u, voor groene energie mét live inzage in hun verbruik gekozen. We hadden dit niet verwacht maar zijn hier natuurlijk wel heel blij mee. Helaas heeft dit een korte tijd geleid tot langere wacht- en reactietijden.

Met onze nieuwe collega's en verbeterde processen kunnen we u inmiddels weer snel en op passende wijze te woord staan.

U heeft reeds bericht van ons ontvangen omtrent de Qbox. We zijn nog in afwachting van uw reactie.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Krijgt korting, twee maal 60 euro, niet terug
hb 28 oktober 2015

Bij het afsluiten van het contract zou ik na een jaar twee maal 60 euro korting krijgen. En bij de jaarafrekening verrekend worden.

Dit was niet het geval.

Na anderhalve maand, vijf e-mails en twee telefoontjes later is het doodstil aan de andere kant van de lijn.

Ik lees dat er problemen zijn en maak mij ongerust.

Bevestig dan in ieder geval zwart op wit mijn vraag!

Ik wil toch even laten weten dat inmiddels alles naar tevredenheid is opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Lakse behandeling van een nieuwe klant
M pool uit Alphen aan den Rijn, 23 oktober 2015

Via energieleveranciers.nl dacht ik overgestapt te zijn naar qurrent. Binnen 5 dagen zou er een contract opgestuurd worden. Tot op dit moment heb ik niets ontvangen. Na ruim anderhalve maand heb ik maar eens gebeld naar qurrent om te vragen hoe het komt dat ik nog niets gehoord had. De vrouw aan de telefoon zei dat ze niet wist hoe dat kwam. Op mijn vraag of ze alsnog een aanbieding kon doen maar dit was niet mogelijk volgens haar. Ik moest zelf maar weer via de site kijken wat er mogelijk was. Als er dan al wat fout gaat dan ga je toch zorgen dat de toekomstige klant tevreden gesteld wordt. Wat mij betreft heeft qurrent een flinke steek laten vallen en zal ik deze leverancier niemand aanraden.

Reactie van Qurrent - 27 november 2015

Beste M Pool,

Helaas is mijn reactie op je bericht verloren gegaan. Toch wil ik alsnog van deze gelegenheid gebruik maken om je op het hart te drukken dat je nog steeds van harte welkom bent bij Qurrent.

Op onze website vind je ons aanbod en kun je je ook direct aanmelden voor het aanbod naar keuze. Helaas beschik ik nu over onvoldoende informatie (je adres en je verbruik, voorkeur voor type contract) om je een passend aanbod te doen.

Besluit je nu de overstap naar Qurrent te maken? Dan krijg je bij een 1 jaar Prijs Zeker contract € 175,- korting op je eerste jaarnota. Zo hoeft de duurzame keuze niet duur te zijn!

Als je nog vragen hebt, horen we dit graag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Makkelijk en voordelig
Pinksoft uit Enkhuizen, 22 oktober 2015

Prima geregelde overstap, zo' n € 250,- per jaar goedkoper en na 3 weken belt Nuon met een onvoordeliger bod !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Qurrent te traag - betaal nu hoger tarief nog steeds bij oude leverancier
Rotterdam uit Rotterdam, 18 oktober 2015

Begin september aangegeven per volgende maand over te stappen van Greenchoice naar meer groene energieopwekker Qurrent. Ik kreeg al snel een bevestiging van de overstap en zou binnen een paar dagen het contract ontvangen, maar helaas daarna niks... Qurrent een email gestuurd of de overstap is gelukt, en ontving een reactie: de meterstanden van gas sturen (maar ik had bij de overstap al aangegeven dat onze woning uberhaupt geen gas heeft en het alleen om elektriciteit gaat). Dat diezelfde dag teruggemaild, en wederom niets meer vernomen de laatste twee weken. We zitten nu nog steeds bij Greenchoice en betalen helaas een hoger tarief dan wanneer de overstap was gelukt... Hebben meer van jullie dit en hoe hebben jullie dit opgelost?

Reactie van Qurrent - 27 november 2015

Beste klant uit Rotterdam,

Helaas ontdek ik nu dat mijn reactie op je bericht verloren is gegaan. Hiervoor mijn welgemeende excuses.

Uit je contactgegevens blijkt dat de overstap inmiddels naar wens is geregeld. Alvast welkom bij Qurrent.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte service en app
MMCWE. uit Amsterdam, 15 oktober 2015

Onervaren, kleine klantenservice. Ik schrok me kapot omdat het verbruik online en in de app ineens het tienvoudige was van wat ik normaal gebruikte. Uiteindelijk blijkt mijn meter die standen niet te herkennen. Telkens werd ik beloofd binnen 5 dagen teruggemaild, 2 dagen teruggbeld of dezelfde dag teruggebeld te worden. Telkens kwamen ze hun belofte niet na. Uiteindelijk werd ik gemaild door de technische dienst die duidelijk mijn issue niet had begrepen. Een belafspraak kan niet worden gemaakt, alleen maar hopen dat je binnen 48 uur niet net zelf zit te werken en je telefoon kan oppakken als ze bellen. Hun lakse houding maakte de situatie zo mogelijk nog irritanter. Ondertussen worden er op Twitter en Facebook selfies en video's van nieuwe windmolens geplaatst. Maar service op orde hebben ho maar. Overigens had ik de Qbox ook besteld (zelfs in mail bevestigd en weer zelf gecontroleerd) met als borg een bedrag rond de 65,-. Toen werd er ineens meer dan 100 afgeschreven. Na telefonische navraag bleek ik'een bepaald type' QBox nodig te hebben dat duurder was, dus ik moest het er maar mee doen. Zowel op website als in bevestigingsmail stond dit niet. Ik stap na 2 maanden weer op, vind dit echt onacceptabel.

Reactie van Qurrent - 21 oktober 2015

Beste MMCWE,

We hebben het verlenen van uitstekende service hoog in het vaandel staan, dit mag u dan ook van ons verwachten. Door onvoorziene drukte kan er vertraging in onze reactie ontstaan. Dit betreuren we ten zeerste en we werken op allerlei fronten om dit te verbeteren.

Graag kom ik met u in contact om uw feedback te bespreken in een poging het vertrouwen te herstellen. Helaas kan ik uw gegevens niet achterhalen op basis van de beschikbare informatie bij deze review. Kunt u uw postcode en huisnummer doorgeven in reactie op deze e-mail? Ik verneem het graag van u.

Groeten van,

Annick

Reactie van MMCWE. - 5 november 2015
probleem is niet opgelost

Wat heb ik eraan als ik aangeef al op te stappen dat DAN ineens Qurrent het vertrouwen wil weer herstellen? Daar zijn ze 10 stappen te laat mee en daar heb ik ze vaak genoeg de kans voor gegeven. Toen werd ik telkens 'binnen 48u teruggebeld', waar vervolgens niet aan werd voldaan. Bovendien heb ik weer een nieuwe ervaring die mijn eerdere onderstreept. Ik belde om na te vragen of ik een boete zou krijgen door het vroege overstappen. Ik kreeg te horen dat dit niet zo was. Toen ik vroeg of ik daar een schriftelijke bevestiging van kon krijgen, kreeg ik weer een intens kromme melding: omdat ik het op schrift wilde hebben, moest ik de aanvraag op schrift (lees: via mail) zelf stellen. De persoon aan de telefoon kon dat niet doen voor mij. Wat voor een service is dat nou? Nee, ik was van plan weg te gaan en doe dat ook. Ik ben niet geïnteresseerd om nog meer energie kwijt te raken in deze verlate verzoeningspoging.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Satisfied
C Facci uit Zaandam, 15 oktober 2015

Gas works and electricity too. My concern is that when I check the website and I access my profile, the overview always shows no updates, therefore I have no idea how much energy and gas I am using since I moved to my new house.

Reactie van Qurrent - 27 november 2015

Dear C. Facci,

Thank you for your feedback, we appreciate this. Unfortunately my reply seems to got lost in te process, my apologies for this late reply.

You can check your usage in our app if you make us of our Qbox. This box creates an internetconnection. If you want to use our Qbox, please contact our helpdesk to arrange the order.

Should you need any further information, please do not hesitate to contact us again.

Greetings,

Annick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
super leverancier
jb uit Rheden, 12 oktober 2015

simpel doet wat het beloofd

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?