Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

30 reviews

5 sterren
(4)
4 sterren
(3)
3 sterren
(1)
2 sterren
(1)
1 ster
(21)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • volgende ›
Geverifieerde klant
Correct en netjes
Henk uit Breda, 25 februari 2019

Correcte overdracht en informatie. Afwikkeling in orde, zoals de eindafrekening. Alleen de aanbieding voor een vervolgcontract was te hoog. Vandaar weer overgestapt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
B E. uit Rotterdam, 22 februari 2019

Heel correct en overzichtelijk met maandelijkse berichten i.z. verbruik e.d.Daarnaast groene leverancier wat ik belangrijk vindt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Betrouwbaar
MV uit 's-Hertogenbosch, 11 november 2018

Transparant, betrouwbaar in communicatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
dannkbaar
J.H.M. Chorus uit Geleen, 5 september 2018

correct behandeling in duurzaamheid

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede energieleverancier, scherp geprijsd en 100% groen
A van S. uit Zaandam, 20 augustus 2018

Qurrent is transparant over de kosten en schat het verbruik goed in (ik kreeg einde jaar een klein bedrag terug, dus het voorschot was redelijk accuraat). Een van de voordeligste 100% groene energieleveranciers!

Reactie van Qurrent - 22 augustus 2018

Beste A van S.,

Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening!

Met vriendelijke groet,

Koen van Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
gemengde gevoelens
lja mombers uit Herveld, 4 augustus 2018

* Qurrent is makkelijk telefonisch te bereiken. Fijn!

* Ik vond de medewerkers snel, behulpzaam en invoelend.

* Op de allerlaatste afrekening bleek de welkomspremie te ontbreken; ik checkte dat omdat ik in de consumentengids gelezen had dat dat voorkomt; toen ik Qurrent belde is het rechtgezet, maar het ik heb er wel dubbele gevoelens bij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles prima geregeld en keurige dienstverlening
WJ Roelofsen uit Almere, 26 juli 2018

X

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
CJH B. uit Amsterdam, 30 juni 2018

Via energieleveranciers.nl heb ik mijn contract afgesloten bij Qurrent en het was super makkelijk. Contact met Qurrent was duidelijk en als consument hoef je niets te doen. Prijs en duurzaamheid van de energie is ook helemaal prima.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima maatschappij!
lmp B. uit Amsterdam, 26 juni 2018

Overstap ging prima! Geen problemen gehad met Qurrent. Mijn maandbedrag bleek veel lager dan ze hadden ingeschat. Kreeg dus goede teruggave

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima energie
T.M Peters uit Malden, 18 april 2018

Ik heb nu een jaar Qurrent als energieleverancier en dat bevalt prima, nadat bleek dat mijn termijnbedrag aan de hoge kant was brachten zij het omlaag in de juiste verhouding met mijn verbruik. Ook mijn keuze om klant te blijven wordt beloont dus heel plezierig...Zeker een leverancier die meedenkt met de klant !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goede leverancier
H.M. Vogels uit Sint Anthonis, 27 maart 2018

Geen spijt van de overstap. Ze doen wat ze beloven.Een minpunt: Bij mijn persoonlijke gegevens op de site van Qurrent staan "2 wind tegoeden".Op mijn jaarafrekening staan "0 wind tegoeden". Hierover heb ik enkele weken geleden gebeld maar verder niks meer van gehoord.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
M Sayed Salman uit Goirle, 13 maart 2018

Goeie servies

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snel en goed
FW M. uit Purmerend, 3 maart 2018

Na een simpel telefoontje voor de aanmelding is de procedure soepel en vlot verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Groenste leverancier
T.I. W. uit Rotterdam, 1 maart 2018

Mooi dat er een energie leverancier is die een ander business model hanteert dan de rest. Ze verdienen door service te leveren en niet door meer energie te verkopen. Na mijn eerste jaar bij Qurrent heb ik verlengd voor 3 jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ontevreden
A uit Almere, 24 februari 2018

Iemand anders had in eerste instantie voor mij bij hen een contract afgesloten voor mijn nieuwe huis; wat een spijt had ik. Ik wou dat ik de reviews zelf eerst had gelezen. Zijn telefonisch niet te bereiken (chronische onderbezetting?) dus alle belangrijke communicatie (opzegging, etc.) is voornamelijk via een forum gegaan op hun site (dit was de enige manier waarop ze te bereiken waren). Ik ben niet lang klant geweest (heb snel opgezegd) dus kan niet veel zeggen over de kwaliteit van hun producten, maar puur vanwege de slechte reviews en zeer slechte bereikbaarheid kan ik ze niet al te zeer aanraden...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
onbekend
H Oord uit Zutphen, 9 februari 2018

Ik kan nog niets over Qurrent schrijven, ik heb het contract pas 3 maand.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Bar slecht
F.E. W. uit IJsselstein, 6 februari 2018

Nog nooit zo’n slechte servicedesk meegemaakt. Ik kan er een boek over schrijven en als het niet zo afgrijselijk zou zijn zou het een klucht worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overgestapt
Nicolaas uit 's-Gravenhage, 31 januari 2018

Ze zeggen dat het groen is, en nog goedkoop ook, plus welkomstbonus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Moeilijk te bereiken
AA Negrini Trelles uit Maasland, 31 januari 2018

Zoals de titel het zeg, ze zijn telefonisch HEEL MOEIJLIJK te bereiken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede overstap
Petra uit Voorburg, 30 januari 2018

Snel behandeld, kreeg meteen info over maandbedrag, het is gegaan zoals het zou moeten!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Probleemloze overstap, absoluut aan te bevelen.
H.C.M. Tholen uit Valkenswaard, 28 januari 2018

100% groene energie voor een lage prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Schone energie, goedkoop,
MC V. uit Rotterdam, 24 oktober 2017

Betreft het overstappen van Nuon naar Qurrent geen enkel probleem gehad. Indertijd de goedkoopste (groene) energie met een zeer goede korting. De site werkt netjes en het doorgeven van meterstanden is eenvoudig. Inzicht in verbruik is goed. Echter wordt je na driekwart jaar vaak gebeld door een nummer van Qurrent (uit Nijmegen). Altijd tijdens kantooruren. Heb nooit opgenomen maar ben totaal wel 10 keer gebeld. Ook nu ik ben overgestapt naar een andere energieleverancier ben ik enkele keren gebeld door hen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Kan klantgerichter
C J V. uit Amersfoort, 14 oktober 2017

Ik vind het niet klantvriendelijk dat je je termijn bedrag niet optimaal kan verlagen. Als blijkt dat het minimale maandbedrag nog heel ver boven het gemiddelde verbruik ligt, snap ik niet dat dit niet aangepast kan worden. Daarnaast vind ik dat je erg lang moet wachten op de jaarnota en vervolgens op het teveel betaalde bedrag, dit ben ik van andere leveranciers niet gewend!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier voor een scherpe prijs
L Stienstra uit Gasselte, 7 oktober 2017

Een prima leverancier met een scherpe prijs. De app is wel wat aan verbetering toe. Je wordt niet gebombardeerd met verkoop e-mails en het contact met de klantenservice is prima. Duidelijke jaarnota.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima! tevreden!
G.r. de H. uit Elst Ut, 7 oktober 2017

alles netjes geregeld en goedkope tarieven.

ik was zeker gebleven als zij weer het welkomst korting hadden gegeven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • volgende ›