Reviews Qurrent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

65 reviews

5 sterren
(20)
4 sterren
(8)
3 sterren
(3)
2 sterren
(11)
1 ster
(23)

15 problemen opgepakt

opgelost
(2)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(1)
in behandeling
(0)
onbekend
(11)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Schandalig slecht te bereiken!
avatar
Nils Dekker 23 januari 2018

Meerdere malen geprobeerd te bereiken,

Helaas geen telefonisch contact te kunnen krijgen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Slechte organisatie en communicatie
J. Talma uit Leeuwarden, 19 december 2017

Ik heb zeer slechte ervaringen met Qurrent. De 1e afrekeningsnota klopte voor geen meter de gecorrigeerde nota, waarop we meer dan 4 weken moesten wachten, was 100% anders qua berekening verbruik en daarbij behorende bedragen, maar met hetzelfde eindresultaat. Ook is de nota onbegrijpbaar samengesteld. Beantwoording van email duurt veel langer dan de termijn welke Qurrent zelf aangeeft. De antwoorden zijn in de je en jij vorm geschreven, dit vind ik aanmatigend. Puur vanuit het feit dat ik cliënt ben zou het van respect getuigen dat men de normale fatsoensnorm "U" zou gebruiken. Een betalingsherinnering wordt gekwalificeerd als "aanmaning"? Na de vele opeenvolgende problemen erkent men geen schuld en wil zelfs niet afzien van de contractvergoeding welke ik verschuldigd ben. Men verzwelgt in zelfbeklag "we zijn zo snel gegroeid daarom kunnen we het niet tijdig nakomen"of "een technische probleem". Qurrent kent geen zelfreflexie en geen coulance. Ik raad niemand aan Qurrent als energie leverancier te kiezen.

Reactie van Qurrent - 2 januari 2018

Beste J. Talma,

Jammer om te lezen dat u ontevreden bent over Qurrent. Graag verklaar ik dit nader. U hebt inderdaad verzocht om een correctie bij ons. Wij hebben toentertijd een fout gemaakt bij het hanteren van de juiste term op de nota, waardoor verwarring is ontstaan over het verbruik en de teruglevering. Het nettoresultaat is hetzelfde gebleven,en dit blijft zo aangezien aan het verbruik/opwek niets veranderd is. Daarna heeft u aangegeven dat u geen vertrouwen heeft in onze dienstverlening is, en dat u wilt opzeggen. Aangezien er een vaste overeenkomst van toepassing is, is er geen mogelijkheid tot een kosteloze opzegging.

Jammer dat onze communicatiestijl u niet bevalt. We hebben gekozen voor een informele communicatiestijl omdat wij een jong energiebedrijf zijn en wij vinden dat deze stijl beter bij ons passen.

Aan de ene kant kan ik goed begrijpen dat dit verwarrend is geweest, daarentegen ben ik ook van mening dat wij ons best hebben gedaan om dit naar behoren op te lossen. Zo ver ik kan zien is dit ook zeer goed verlopen en binnen de termijn die was aangegeven.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hierover hebben, vernemen wij dit graag.

Groeten,

Nathan van Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Slecht te bereiken bedrijf
Anne 9 december 2017

Ik ben nu bijna 1 jaar klant bij Qurrent, maar de keren dat ik ze moest bellen, moest ik iedere keef extreem lang wachten voordat ik geholpen werd. Dit vind ik niet kunnen. Verder vind ik de website niet handig, want je kan niet zien hoeveel je tot nu hebt betaald tov je verbruik dit zou je dan zelf moeten berekenen. Essent heeft een prettigere website.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
100% duurzaam is top! Jammer van sponsoring
rob 5 december 2017

Correcte medewerkers. Erg vriendelijk100% duurzaam. Erg fijn.Jammer dat iedere klant 10€ per jaar kwijt is aan de sponsoring van een voetbalclub. Dat komt niet echt overeen met de waarden van het bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer misleidend verkoop systeem
Arnoud 15 november 2017

Ik werd 2 weken geleden opgebeld door een verkoper van qurrent, blijkbaar via "de bewuste consument"

De verkoper kwam met een nogal interessant lijkend voorstel, uiteindelijk bijna de helft goedkoper dan mijn huidige leverancier, met een onwaarschijnlijk laag maandbedrag, plus nog een hotel bon ter waarde van 200 euro.

Gevraagd of hij dat op zou kunnen sturen, zo gezegt zo gedaan. Toen kreeg ik een Email met een knop met de enige optie, of wel aanklikken en bevestigen of wel geen duidelijk overzicht te zien krijgen, de verkoper had ik toen aan de lijn, dat was geen probleem volgens de verkoper ik zat nergens aan vast en ik had zoiezo 2 weken bedenktijd. Vervolgens kreeg ik netje een pdf waarin (op een nogal onduidelijke manier met allerlei lastig te begrijpen belasting constructies en kortingen) netje een overzicht stond ment een jaarbedrag en een maandbedrag. Ik zou daarnaast ook netjes per post een brief en bevestiging krijgen.

Vervolgens krijg ik de brief per post, dit is een contract waarin een maand termijn staat die nog hoger is dan bij mijn huidige leverancier, daarnaast zie ik later tot mijn verbazing een regeltje dat ik gratis binnen 14 dagen zelf kan opzeggen om onder het contract uit te komen.

De klanten service gebeld, maar daar viel niet doorheen te komen, dus maar weer terug gebeld naar deze verkoper, verbazingwekkend werd die telefoon opgenomen, hele verhaal uitgelegd, was een misverstand ...bla..bla..bla, schuld van een ander etc. later nog terug gebeld, omdat ik zij dat ik het niet wilde,dat moest hij overleggen met een meerdere etc. Toen werd me verteld dat ik zelf ik zelf even naar de klanten service bellen, die service waar je niet aan de lijn komt dus. Uiteindelijk na lang wachten en met Gods gratie mocht ik het nog opzeggen.

wat mij betreft een zeer misleidend systeem, wat mij veel tijd gekost heeft, met erg vriendelijke verkopers. Helaas koop ik hier niets voor.

Reactie van Qurrent - 13 december 2017

Goedemiddag,

Dit lijkt me een vervelende situatie. Gelukkig heb je binnen de bedenktijd kunnen annuleren. Het is bij ons op dit moment zeer druk, wat de enige problemen met zich meebrengt.

Daarentegen is het zo dat bij het opmaken van het contract een verbruik wordt opgevraagd bij de netbeheerder, en het maandbedrag berekend wordt met dit verbruik. Dit kan soms afwijken ten opzichte van wat je nu betaalt, maar de tarieven zijn leidend in een overeenkomst. Jammer dat de tarieven onduidelijk waren aangegeven, aangezien wij ernaar streven dit zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Hopelijk kunnen wij je terugzien als klant, ditmaal vanuit eigen initiatief.

Mocht je nog feedback hebben, en dit met ons willen delen, adviseer ik je ons te mailen naar vraag@qurrent.nl .

Groeten,

Nathan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet goedkoper
Michiel Janssen uit www.michieljanssen.com, 30 oktober 2017

Op straat aangesproken door een medewerker van Qurrent, welke aangaf dat ze absoluut goedkoper zouden zijn dan mijn huidige leverancier (Essent). Daarnaast zou ik windtegoed krijgen met een waarde van €110,- én ik zou de eerste drie maanden niets hoeven te betalen. Bewust heb ik nagevraagd of ik zowel het windtegoed als de drie gratis maanden zou krijgen - op haar tablet zag ik namelijk dat ze maar een van de twee opties kon kiezen. Ze gaf aan dat ik beide voordelen zou krijgen bovenop de lagere tarieven dan mijn huidige leverancier.Thuis alle tarieven van beide leveranciers bekeken en ik ga er ongeveer 14% op achteruit. En ik kwam er achter dat ik maar één van de twee voordelen ontvang.Telefonisch contact opgenomen en de wachttijden zijn erg lang. Wel erg vriendelijk te woord gestaan, zowel op straat als aan de telefoon.Kortom:- duurder- krijgt niet wat men heeft beloofd- lange wachttijden aan de telefoon+ zeer vriendelijke medewerkers op straat en aan de telefoon+ rustgevend wachttoon aan de telefoon

Reactie van Qurrent - 7 november 2017

Hi Michiel,

Terwijl ik jouw review lees, begin ik een beetje te balen. Dit komt doordat er blijkbaar door de verkoper geen goede informatie is verstrekt. Normaal gesproken gaat het meestal goed, maar blijkbaar is dit bij jou niet het geval. Jammer, want nu zitten wij met een ontevreden ex-klant.

Ik zal een melding maken bij onze wederverkoper. Dit is namelijk niet de bedoeling. Bedankt voor je feedback, hier kunnen wij van leren!

Groeten,

Nathan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Schone energie, goedkoop,
MC V. uit Rotterdam, 24 oktober 2017

Betreft het overstappen van Nuon naar Qurrent geen enkel probleem gehad. Indertijd de goedkoopste (groene) energie met een zeer goede korting. De site werkt netjes en het doorgeven van meterstanden is eenvoudig. Inzicht in verbruik is goed.

Echter wordt je na driekwart jaar vaak gebeld door een nummer van Qurrent (uit Nijmegen). Altijd tijdens kantooruren. Heb nooit opgenomen maar ben totaal wel 10 keer gebeld. Ook nu ik ben overgestapt naar een andere energieleverancier ben ik enkele keren gebeld door hen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte klachtafhandeling, beroerde bereikbaarheid klantenservice
Verwater 18 oktober 2017

Heb sinds juli 2014 een Qbox voor de monitoring van mijn energieverbruik en de opgewekte energie.Heeft tot 21 juli 2017 goed gewerkt.Eind augustus bij de klantenservice van Qurrent gemeld dat e.e.a. niet goed werkt.Sinds die tijd zelf regelmatig via de mail en telefonisch contact gezocht met Qurrent, met dringende verzoek het probleem op te lossen. Van Qurrent sinds die tijd zelden iets vernomen.Op 27 september nogmaals telefonisch contact gehad met Qurrent, ze zouden het probleem direct oppakken. Sinds die tijd doet de Qbox het helemaal niet meer.Heb sinds die tijd al weer meerdere malen gebeld en mails gezonden. Ik heb sinds 27 september slechts één keer een reactie van Qurrent ontvangen. Dit ging over de reset van Qbox (wat ook niet geholpen heeft).Zaterdag 14-10 voor het laatst een mail gezonden, waarop uiteraard ook weer niet wordt gereageerd.De klachtafhandeling van Qurrent is zeer slecht.Daarnaast is bereikbaarheid van de klantenservice beroerd. Je krijgt standaard het bandje "het is best druk bij Qurrent etc...".Misschien uitbreiding van de personele bezetting een optie. Ik heb sinds de melding van dit probleem al ruim 2 uur aan de telefoon gezeten (incl. wachttijd)Heb je eindelijk iemand aan de telefoon, heb je ook niet het gevoel dat je een materiedeskundige spreekt. En doorverbinden met specialisten in de backoffice is volgens mij helemaal geen optie die in het handboek van de klantenservice voorkomt.Wellicht speelt bij de afhandeling van deze klacht ook nog mee, dat ik sinds 3 september geen energie meer afneem bij Qurrent. Dus ben ik niet meer zo interessant als "alleen maar klant met een Qbox"Het is erg jammer dat de Qbox ook niet bij andere energieleveranciers te verkrijgen is. De functionaliteit is namelijk goed (als het werkt!).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Kan klantgerichter
C J V. uit Amersfoort, 14 oktober 2017

Ik vind het niet klantvriendelijk dat je je termijn bedrag niet optimaal kan verlagen. Als blijkt dat het minimale maandbedrag nog heel ver boven het gemiddelde verbruik ligt, snap ik niet dat dit niet aangepast kan worden. Daarnaast vind ik dat je erg lang moet wachten op de jaarnota en vervolgens op het teveel betaalde bedrag, dit ben ik van andere leveranciers niet gewend!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening onvindbaar.
Marcel uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 10 oktober 2017

Over gestapt vanaf Qurrent en kreeg op 1 oktober een mailtje dat mijn eindafrekening klaar stond in de online omgeving. Je zou zeggen: Waarom niet meteen mee sturen al attachment?

Online niet aanwezig.

Mail gestuurd naar Qurrent. Geen reactie.

Kennelijk ben je niks meer waard zodra je vertrekt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen aanbod maar contract
Linda 9 oktober 2017

Van de week een verkoper aan de deur gehad. Deze man zei dat je een aanbod via de mail kreeg en nergens aan vast zat. Na een telefoontje (dat je pas na 2 weken krijgt) kun je beslissen dat je klant wordt of niet. Aan het einde van de dag had ik een contract in de mail zitten!! Gewoon voorgelogen. Hierdoor uiteindelijk niet gekozen voor Qurrent, omdat ik niet voorgelogen wil worden en op een eerlijke manier behandeld wil worden!! Als ik het telefoontje had afgewacht zou mijn bedenktijd erop zitten en dus aan het contract vast zitten... Slechte zaak!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier voor een scherpe prijs
L Stienstra uit Gasselte, 7 oktober 2017

Een prima leverancier met een scherpe prijs. De app is wel wat aan verbetering toe. Je wordt niet gebombardeerd met verkoop e-mails en het contact met de klantenservice is prima. Duidelijke jaarnota.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima! tevreden!
G.r. de H. uit Elst Ut, 7 oktober 2017

alles netjes geregeld en goedkope tarieven.

ik was zeker gebleven als zij weer het welkomst korting hadden gegeven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geen openlijke leverancier
J H. uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 oktober 2017

geen mail of telefoontje omtrent het opzeggen van het contract gezien de ervaring met verschillende ander leveranciers vinden wij Qurrent daarmede in gebreken blijven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
NIet in staat om slimme meterstanden correct te verwerken.
Rob uit Eindhoven, 1 oktober 2017

Extreem slechte klantenservice. Klachtenfunctionarissen die liever over hun emoties praten dan klachten oplossen. Zaak gaat naar geschillencommissie. Oh, en dat ze bijna 3 keer zoveel gebruik aangaven dan werkelijk het geval was, blijft verbazingwekkend.Blijf hier weg!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Fijne leverancier
Sanne uit Rotterdam, 30 september 2017

Goede leverancier die kennis deelt om energie te besparen. Je kunt meedoen met gezamenlijke inkoopacties of een klein deeltje van een windmolen kopen en profiteren van de opgewekte energie. Ik blijf hier de komende jaren zitten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed verzorgd en correct
W.M. Bijl uit SITTARD, 30 september 2017

Het overstappen naar en het opzeggen bij de vorige leverancier zijn door tussenkomst van energieleveranciers.nl door Qurrent keurig en probleemloos verzorgd.

Alles klopte, ook de verrekening met de welkomstbonus, zo ook de eindafrekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima bereikbaar, fijne online omgeving.
RJ Wijnbergen uit Hilversum, 25 september 2017

De overstap van mijn oude leverancier naar Qurrent verliep prima. Ze zijn goed te bereiken via de telefoon en de mail. Vooral van de online omgeving heb ik veel gebruik gemaakt, hierop kan je goed je verbruik en je kosten bijhouden en sta je niet snel voor verrassingen.

Toen het contract afgelopen was en ik weer wilde overstappen kreeg ik ook prima bericht en mijn teveel betaalde geld netjes teruggestort.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onverwacht hoge bijbetaling jaarrekening.
D. V. uit Breda, 21 september 2017

Heb ik zo mijn best gedaan om mijn verbruik goed en realistisch te berekenen en in de gaten te houden, de prijs per kWh ook vergeleken, kwam ik uit op gelijke kosten. De doorslaggevende factor was de 100 euro korting op jaar basis. Heb ik uiteindelijk ruim 200 EURO mogen bijbetalen! ik zal wel niet goed gekeken hebben naar de extra kosten die ze niet gelijk noemen bij een PRIJSVERGELIJKING, maar ik zat dus 300 EURO GOEDKOPER bij Anode. PAS OP MET OVERSTAPPEN MENSEN!

Reactie van Qurrent - 13 oktober 2017

Beste D.V.

Jammer om te lezen dat jij moest bijbetalen op de jaarnota. Als een maandbedrag niet toereikend is voor jouw verbruik, kan het voorkomen dat jij moet betalen op de jaarnota. Dat is nooit zo leuk als geld terugkrijgen met de jaarnota. Graag vernemen wij hoe de prijsvergelijking tot stand is gekomen. Zo kunnen wij duidelijkheid met je creëren.

Groeten,

Nathan van Qurrent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet tevreden
B D. uit Den Hoorn, 21 september 2017

Het leek als of ik goedkoper uit was door overstappen van greenchoice naar qurrent. Mooi dacht ik! Doen we. Maandelijks bedrag had ik altijd op 100 euro staan bij greenchoice aan het einde van het jaar 30 euro bij betalen. Nu met qurrent kan ik het maand bedrag niet lager instellen dan 120 euro. Niet tevreden dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbetrouwbaar!
Marjolein uit Amsterdam, 21 augustus 2017

Op 31 juli jl. ontving ik van Qurrent mijn jaarnota,waarin vermeld stond dat ik van hun geld terug zou krijgen,wat binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan.Na 10 dagen nog niks besloot ik maar eens een mail te sturen-waar ik tot op heden nog geen antwoord op heb gekregen.Op 11-8 besloot ik te bellen met de klantenservice.Ik kreeg ene *** aan de lijn.Hij beloofde een berichtje te sturen naar de afdeling financien,dan zou het allemaal goedkomen.Op 15-8(en nog niks)besloot ik maar weer te bellen.Ik kreeg nu ene *** aan de lijn.Zij bood aan persoonlijk naar de afdeling financien te lopen en ze tot spoed te manen.Later die dag belde ze me terug dat ze dit ook gedaan had en dat het bedrag diezelfde week nog gestort zou worden.Het werd donderdag 17-8..en nog steeds niks.Dus ik weer bellen.Nu kreeg ik *** aan de lijn,die het allemaal volkomen normaal vond en me heel droog vertelde "dat het bedrag dan wel volgende week gestort zou worden" Diezelfde dag heb ik een officiele klacht naar Qurrent gestuurd.Niet dat dat wat uithaalde,ook daar reageren ze niet op.Dus ik de volgende dag weer bellen(vrijdag 18-8).Nu sprak ik met *** .Zij beloofde mij dat het bedrag diezelfde dag nog op mn rekening zou staan.Wat natuurlijk niet gebeurde.Het is nu maandag 21-08 en ik ben woedend.Ik heb nog nooit zo'n onbetrouwbaar en leugenachtig bedrijf meegemaakt als dit.Heb nog nooit zo'n spijt gehad van mjn beslissing over te stappen als nu!

Reactie van Qurrent - 21 september 2017

Beste Marjolein,

Bedankt voor je review. Als het goed is hebben wij dit vervelende probleem wat jij bij ons had al opgelost! Mocht je toch nog vragen hebben, of zit je met onduidelijkheden, schroom dan vooral niet met ons te bellen!

Vriendelijke groeten,

Nathan

Reactie van Marjolein - 28 september 2017
probleem is opgelost

Blijkbaar is Qurrrent toch wel geschrokken van mijn (meerdere)slechte online revieuws. Na 2 weken gesteggel werd er ineens contact met me opgenomen en kon er ineens wél een passende oplossing gevonden worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt
Jimmy Sterrenburg 16 augustus 2017

Alle beloftes zijn nooit waargemaakt alleen dat me rekening op de deur mat ligt. Feyenoord shirt in week 26 krijgt u hem meneer, zitten nu in week 33 en nog steeds niks. Hele slechte service en totaal geen vertrouwen in dit bedrijf. Als ik kan overstappen zou ik het gelijk doen. Voor nieuwe klanten die dit lezen: DOE HET JEZELF NIET AAN! WIL JE EEN ENERGIELEVERANCIER WAAR JE ELKE WEEK MEE AAN DE TELEFOON WIL ZITTEN MOET HIER ZIJN. Zelfs pinokio liegt minder vaak. Echt waar doe jezelf een plezier en probeer zelf een windmolen te bouwen of flans zelf wat zonnepanelen in elkaar en het maakt niet uit al doe je er 150 over altijd nog beter dan lid worden bij de qurrent.

Reactie van Qurrent - 21 september 2017

Beste Jimmy Sterrenburg,

Het is een erg vervelende situatie waar jij mee hebt gezeten. Wij balen er ontzettend van dat het zo is gelopen, en als het goed is hebben wij dit voor je opgelost. Het was niet onze bedoeling dat het zo is gelopen. Wij willen ook via dit kanaal aangeven dat het ons spijt, en hopen alsnog een prettige samenwerking met je aan te gaan!

Vriendelijke groeten!

Nathan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed, groen en goedkoop
GR B. uit Alphen aan den Rijn, 9 augustus 2017

Tot nu toe geen enkel probleem en alles heel goed geregeld. Prima website waar je zelf van alles kunt regelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstap naar Qurrent
Dennis in 't Groen uit Houten, 8 augustus 2017

Per 14 juli 2017 zijn wij overgestapt naar Qurrent. Op zich is de overstap administratief goed verlopen, echter de kleine lettertjes geven de overstap toch een wat nare bijsmaak. Zo zou de boete (a €200) door Qurrent vergoed worden. Dit blijkt pas na een jaar (met de jaarnota) te worden verrekend. We nemen in de maand juli meer dan 15 dagen energie van Qurrent af, dus wordt ook de gehele maand in rekening gebracht. Aan de vorige energieleverancier hadden we al de 1e helft van juli betaald. Verder betalen we vooruit per maand aan Qurrent. De maand juli is daarmee een erg dure maand geworden. We betalen circa €550 extra aan energie. Dit wordt over een jaar wel weer verrekend, maar moet je wel even voorschieten. Dit is goed voor de cash flow van Qurrent, maar van de consument absoluut niet! Dit hadden ze bij aanvang/verkoop wel mogen vertellen en niet in de kleine lettertjes moeten verstoppen. Dan waren we zeker niet overgestapt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling
Y B. uit Groningen, 29 juli 2017

Goede aansluiting, overzichtelijk en snel.

Goede bereikbaarheid bij vragen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?