Qurrent

Meer over Qurrent

Op deze website kun je energie vergelijken van Qurrent. 

Historie Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht en levert elektriciteit en gas aan particulieren en bedrijven. Qurrent streeft naar een energieneutrale samenleving. Daarom steunt Qurrent je in het omlaag brengen van je energieverbruik en het zelf opwekken van energie. Met als mooi streven: "We streven niet naar maximale winst. Ons doel is dat iedereen net zoveel duurzame energie opwekt als verbruikt." 

Overige producten van Qurrent

Bij Qurrent ben je niet alleen klant, je bent ook direct lid van de coöperatie. Deze coöperatie investeert in duurzame projecten.


Overstappen naar Qurrent?

Wil je weten of Qurrent de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van Qurrent aan. Maak een vergelijking en stap direct over!

 

Contactgegevens Qurrent

Tel: 088 - 777 1200
Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 19:00.
Op vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.


Duurzaamheid Qurrent

Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.
Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu:

10

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Een overstap naar Qurrent duurt ongeveer een maand. Als u via Energieleveranciers.nl overstapt, stuurt Qurrent binnen een paar dagen een bevestiging van uw registratie. Voor het afsluiten van een energiecontract geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, die ingaat vanaf het moment dat u de bevestiging ontvangt van de leverancier. Binnen deze termijn kunt u de aanmelding nog ontbinden. Verstrijkt deze termijn zonder dat u iets hebt ondernomen, dan wordt uw overstap in gang gezet.
U ontvangt uw jaarafrekening of eindafrekening binnen zes weken nadat wij uw meterstanden hebben ontvangen voor het opmaken van de afrekening. Als u geen meterstanden hebt doorgegeven, dan worden deze standen geschat. Uiterlijk binnen twee maanden na de beëindiging van het energiecontract wordt de eindafrekening opgemaakt.
Qurrent levert 100% Nederlandse windenergie en klimaatgecompenseerd gas.
Met de Qurrent Qbox kunt u uw energieverbruik monitoren. Via uw pc, tablet of smartphone heb je inzicht in hoeveel stroom u verbruikt en hoeveel stroom u zelf opwekt, bijvoorbeeld als uzonnepanelen hebt. U kunt de Qbox los bestellen bij Qurrent.
Qurrent heeft energiebesparing en zelf energie opwekken hoog in het vaandel staan. Daarom biedt Qurrent ook zonnepanelen, zonneboilers en woningisolatie aan. In de webshop kunt u bovendien verschillende energiebesparende producten, zoals douchekoppen en tijdschakelaars kopen.

Alle energieleveranciers