Reviews Pure Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Kan niet beter
Dana uit Amsterdam, 25 juli 2017

Laagste prijs ooit!!! Hun manier van communiceren is erg prettig. En nog belangrijker ze zijn GROEN! Zal volgend jaar gewoon weer bijtekenen :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer goed
C. B. uit Nijmegen, 19 juli 2017

Goede service, doen wat ze beloven, ben dan ook zeer tevreden over Pure Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
zeer goed
B Velten uit Aadorp, 1 juli 2017

de levering is probleem loos zoals je van een vriend kunt verwachten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Duidelijke afspraken en snelle levering
BTHA uit Albergen, 28 juni 2017

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
BH Otten uit Halle, 21 juni 2017

Pure Energie had de beste aanbieding cq laagste elektriciteit prijs, dit was de reden om over te stappen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
heel soepel
L van der S. uit Driebergen-Rijsenburg, 12 juni 2017

De overstap ging heel makkelijk en soepel. We hebben alles via internet en email af kunnen handelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
m van burk uit Gouda, 8 juni 2017

Goede communicatie. Ook tussentijdse verhuizing was geen punt. Wel een foutje bij de afrekening maar dat werd vlot hersteld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Halve ster niet eens waard
Frank van Son uit Tilburg, 5 juni 2017

Ik heb me via Energieleveranciers.nl bij Pure Energie aangemeld. Na 1 week krijg ik een e-mail dat ik een borg van €600 moet betalen omdat ik kennelijk negatief uit een kredietwaardigheidstoetsing kom. Dit is compleet onbegrijpelijk voor me omdat ik een vlekkeloos betalingsgedrag heb en nog nooit rood heb gestaan. Pure Energie heb ik aangeschreven om de details aan me mede te delen, en ik heb meteen ook mijn aanmelding geannuleerd omdat de e-mail, de informatie als ook de toon mij zeer ontstemd heeft. Dit soort bedrijven zijn niet eens de halve ster waard die ik nu als minimum kan geven.

Mijn aanvraag voor details over de kredietwaardigheidstoetsing heeft Pure Energie na meer dan 'n week geleverd: het betrof hier EDR Credit Services. Uiteindelijk is gebleken dat EDR onterecht mij een negatief kredietwaardigheidsadvies had gegeven

Door voorgaande is Pure Energie een klant misgelopen, en door hun manier van zakendoen zal er nooit klant bij worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima. Echt groene energie uit Nederland
S. de Jong uit Enschede, 2 juni 2017

Ik vind het belangrijk dat de groene energie die ik kies ook echt groen is. Dat vind ik prettig aan Pure energie. Die laten zien waar het vandaan komt. en het is niet veel duurder.Mijn keus geen spijt van.. Overstap via Energieleveranciers.nl verliep probleemloos.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Iets te snel het verzoek hoe Pure Energie is......
H.E, S. uit Eibergen, 8 mei 2017

Tot nu toe heel tevreden over de overstap, maar op zich kan ik nog niet zeggen hoe de maatschappij zelf is. Bij vragen was de telefonische klantenservice prima.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
LEH Jagers uit Heeswijk-Dinther, 9 april 2017

Het gaat gemakkelijk met overschrijven en je merkt er zelf niks van alleen dat het goedkoper is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
N.J. O. uit Grootschermer, 31 maart 2017

Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
voor zover dat beoordeeld kan worden op deze korte termijn
Said uit Utrecht, 28 maart 2017

Prima geregeld. Geen ommekijk naar gehad tijdens de overstap. Helaas jammer dat de datum van incasso niet aangepast kan of mocht worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede prijs, eenvoudig overstappen en groene energie
Bram uit Hoogeveen, 18 maart 2017

Onder de streep bleek Pure Energie voor 2017 de goedkoopste leverancier van energie. De overstap naar Pure Energie was zeer eenvoudig. Voor mij minder belangrijk, maar toch mooi meegenomen: de energie is nog groen ook.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
perfect
B.F.J. van Ingen uit Amsterdam, 10 maart 2017

De overstap naar Pure Energie ging makkelijk en snel. Zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Pure energie
B Uitermark uit Amsterdam, 2 maart 2017

De overstap ging soepel en ik ben niet zonder stroom komen te zitten. De site is duidelijk maar je kunt niet veel dingen instellen. Zo kan ik niet inzien en bepalen wat mijn maandelijkse voorschot is. Wel kan ik zelf (beperkt) de hoogte ervan aanpassen.

Een groot voordeel is dat de klantenservice gratis is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed geregeld, geruisloos overgeloten van oude naar nieuwe leverancier
P.G. de J. uit Rotterdam, 1 maart 2017

Op dit moment ben ik 3 maanden klant van Pure. Netjes geholpen en telefonisch goed contact gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap duurde even
Noname uit Amsterdam, 1 maart 2017

Binnen termijn opgezegd en overgestapt. Duurde even voordat alles geregeld was. Naam op afschrijving was verwarrend. Verder geruisloos over

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Enkele aandachtspunten
Een klant uit Middelburg, 24 februari 2017

Hoewel de overstap geluidloos ging wil ik toch even laten dat er nog het een en ander aan de communicatie verbeterd kan worden. De eerste afschrijving moet nog gebeuren en wat daarvan de reden is moet ik telefonisch navragen. Ook een vraag of alles naar tevredenheid gaat wordt niet gesteld. Het is prettig dat Pure Energie een gratis telefoonnummer heeft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet geheel vlekkeloos
Willemsma uit Vollenhove, 13 februari 2017

In principe verliep alles voorspoedig zoals je mag verwachten bij de overgang naar een nieuwe energie leverancier. Echter moest ik op een gegeven moment de standen ingeven, hier kreeg ik een e-mail over. Dit heb ik (binnen de termijn) gedaan. Enige tijd later kreeg ik weer een e-mail maar nu met het bericht dat ik mijn standen niet had ingegeven en dat deze daarom berekend waren en reeds waren doorgegeven aan mijn oude leverancier ter opmaken van de jaarafrekening. Vreemd natuurlijk..

Daarop heb ik contact opgenomen met de klantenservice echter kreeg ik helaas geen reactie. Na anderhalve week heb ik erachteraan gebeld maar er kon me nog steeds niets verteld worden. Volgens de website van Pure Energie krijg je binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie maar dit lukte bij mij blijkbaar niet. Na 2 weken heb ik dan eindelijk een reactie ontvangen per e-mail waarin stond dat er geen actie zou worden ondernomen omdat het verschil minimaal was tussen de opgegeven standen en berekende standen. Blijkbaar waren de opgegeven standen dus wél doorgekomen...? Uiteindelijk heb ik het er maar bij laten zitten omdat het verschil inderdaad minimaal was na het zelf naberekend te hebben. Wel jammer dat ik er tijd en energie in moet steken, dat het zo lang moet duren en ik vind dat Pure Energie mij niet het gevoel heeft gegeven dat ze een fout hebben gemaakt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vriendelijkheid met een lage prijs
Jan Wind uit Dordrecht, 29 december 2016

De overstap naar Pure Energie was gauw gemaakt. Bij het vergelijken van aanbieders bleek Pure Energie een aantrekkelijke prijs te combineren met schone energie. Het wisselen van aanbieder ging geruisloos en een enkel misverstand werd vriendelijk en doeltreffend verholpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima service
L van D. uit Huizen, 12 december 2016

Pure Energie is een prima service. Nu na 3 mndn nog geen contact met Pure gehad omdat alles prima werkt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
geen onzin gewoon pure energie
R.W Akse uit Zuidhorn, 1 december 2016

de overstap van essent naar Pure Energie vlekkeloos en snel verlopen, ik moest een boete rente betalen ( wat ik wist ) werd daarover correct door medewerkers Pure E. ingelicht wordt niet lastig gevallen door vervelende reklame verkopers , ben tot nu toe zeer tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Super
AH. uit Tienhoven, 11 oktober 2016

Superfijn, alles werkt zoals het moet. Ook een fijn idee dat alles 'groen' is

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Jaarlijkse overstap
Jacqueline uit Tegelen, 15 september 2016

Mijn contract bij Green Choice liep af en ik ging op zoek naar een vervolg contract. Aangezien dat overstappen financieel loont heb ik de overstap naar Pure Energie gemaakt. Beide leveranciers zorgen dat er een probleemloze overstap plaats kan vinden. Ik heb nu gekozen voor een 3 jarig contract.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?