Reviews Pure Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

30 reviews

5 sterren
(14)
4 sterren
(12)
3 sterren
(3)
2 sterren
(0)
1 ster
(1)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Alles in orde
Mevr. Pieters uit Lent, 20 januari 2018

Ze zijn goed bereikbaar, ik krijg elke 2 maanden een overzicht van mij gebruik, en de stroom is helemaal groen. De prijs is ook gunstig. Ik ben blij dat ik ben overgestapt naar Pure Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
klantvriendelijk
J den Hartog uit Nunspeet, 4 januari 2018

Ondanks dat er in de papieren iets is vergeten worden de problemen voor zover direct verholpen, waarbij er tijdens het oplossen gesproken wordt door de medewerker, wat er gedaan wordt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekende service
A.J. S. uit 's-Gravenhage, 11 december 2017

Zeer klantvriendelijke Energie leverancier. Mijn overstap naar NLE liep niet zoals gewenst. Bij NLE weinig begrip voor het probleem en een zeer lange wachttijd bij de telf. helpdesk,Uiteindelijk door PE goed geholpen stap na beindiging van looptijd NLE contract weer direct over naar PE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Gewoon goed
R uit Amsterdam, 5 december 2017

Geen problemen gehad

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Donkergroen-goud!
Victor uit De Meern, 27 november 2017

Overstap werd probleemloos geregeld en de rekening lager als ooit, gelijk zelf 30% naar beneden gezet op de site en na de jaarafrekening nog lager geworden😉

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekend
avatar
T.J.M Vloedbeld uit Enschede, 21 november 2017

Met PE gaat alles zorgeloos thuis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima geregeld
G S. uit Almere, 3 november 2017

Keurig op de hoogte gehouden hoever de contractregeling was gevorderd.

En vanaf wanneer de levering begon.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Maakt zijn naam waar.
K.H. Kempff uit Purmerend, 13 oktober 2017

Vorig jaar overgestapt naar Pure Energie en ik heb daar geen spijt van. 100% groene stroom voor een lage prijs en 3 jaar lang een korting die verrekend wordt met de jaarafrekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Moeiteloos
M. uit Soest, 1 september 2017

De overstap verliep zonder enige moeite.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Superbe service
C.J Dorst uit Delft, 27 juli 2017

Het overstappen was een breeze ,simpel en gemakkelijk ,geen enkel probleem en ook verder geen enkel probleem ,in mijn ogen een goed en solide bedrijf ,alles loopt op rolletjes.

Ben blij dat ik hiervoor heb gekozen plus ook nog eens echte groene stroom

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Kan niet beter
Dana uit Amsterdam, 25 juli 2017

Laagste prijs ooit!!! Hun manier van communiceren is erg prettig. En nog belangrijker ze zijn GROEN! Zal volgend jaar gewoon weer bijtekenen :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer goed
C. B. uit Nijmegen, 19 juli 2017

Goede service, doen wat ze beloven, ben dan ook zeer tevreden over Pure Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
zeer goed
B Velten uit Aadorp, 1 juli 2017

de levering is probleem loos zoals je van een vriend kunt verwachten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Duidelijke afspraken en snelle levering
BTHA uit Albergen, 28 juni 2017

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
BH Otten uit Halle, 21 juni 2017

Pure Energie had de beste aanbieding cq laagste elektriciteit prijs, dit was de reden om over te stappen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
heel soepel
L van der S. uit Driebergen-Rijsenburg, 12 juni 2017

De overstap ging heel makkelijk en soepel. We hebben alles via internet en email af kunnen handelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
m van burk uit Gouda, 8 juni 2017

Goede communicatie. Ook tussentijdse verhuizing was geen punt. Wel een foutje bij de afrekening maar dat werd vlot hersteld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Halve ster niet eens waard
Frank van Son uit Tilburg, 5 juni 2017

Ik heb me via Energieleveranciers.nl bij Pure Energie aangemeld. Na 1 week krijg ik een e-mail dat ik een borg van €600 moet betalen omdat ik kennelijk negatief uit een kredietwaardigheidstoetsing kom. Dit is compleet onbegrijpelijk voor me omdat ik een vlekkeloos betalingsgedrag heb en nog nooit rood heb gestaan. Pure Energie heb ik aangeschreven om de details aan me mede te delen, en ik heb meteen ook mijn aanmelding geannuleerd omdat de e-mail, de informatie als ook de toon mij zeer ontstemd heeft. Dit soort bedrijven zijn niet eens de halve ster waard die ik nu als minimum kan geven.

Mijn aanvraag voor details over de kredietwaardigheidstoetsing heeft Pure Energie na meer dan 'n week geleverd: het betrof hier EDR Credit Services. Uiteindelijk is gebleken dat EDR onterecht mij een negatief kredietwaardigheidsadvies had gegeven

Door voorgaande is Pure Energie een klant misgelopen, en door hun manier van zakendoen zal er nooit klant bij worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima. Echt groene energie uit Nederland
S. de Jong uit Enschede, 2 juni 2017

Ik vind het belangrijk dat de groene energie die ik kies ook echt groen is. Dat vind ik prettig aan Pure energie. Die laten zien waar het vandaan komt. en het is niet veel duurder.Mijn keus geen spijt van.. Overstap via Energieleveranciers.nl verliep probleemloos.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Iets te snel het verzoek hoe Pure Energie is......
H.E, S. uit Eibergen, 8 mei 2017

Tot nu toe heel tevreden over de overstap, maar op zich kan ik nog niet zeggen hoe de maatschappij zelf is. Bij vragen was de telefonische klantenservice prima.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
LEH Jagers uit Heeswijk-Dinther, 9 april 2017

Het gaat gemakkelijk met overschrijven en je merkt er zelf niks van alleen dat het goedkoper is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
N.J. O. uit Grootschermer, 31 maart 2017

Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
voor zover dat beoordeeld kan worden op deze korte termijn
Said uit Utrecht, 28 maart 2017

Prima geregeld. Geen ommekijk naar gehad tijdens de overstap. Helaas jammer dat de datum van incasso niet aangepast kan of mocht worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede prijs, eenvoudig overstappen en groene energie
Bram uit Hoogeveen, 18 maart 2017

Onder de streep bleek Pure Energie voor 2017 de goedkoopste leverancier van energie. De overstap naar Pure Energie was zeer eenvoudig. Voor mij minder belangrijk, maar toch mooi meegenomen: de energie is nog groen ook.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
perfect
B.F.J. van Ingen uit Amsterdam, 10 maart 2017

De overstap naar Pure Energie ging makkelijk en snel. Zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?