Ervaringen Oxxio

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Oxxio. U kunt uw ervaring met Oxxio ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

een ontevreden klant, 12 juli 2005

Evolta verschuilt zich achter OXXIO. OXXIO claimt dat je geen telefonisch contact kan hebben m.bt. Evolta vragen ..... totdat je inventief wordt en ONS belt (010-2621000). Daar zit iemand die de Evolta zaken (correct) afhandelt (in ieder geval de mijne). Succes!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Mart, 20 juni 2005

Energie.com reeds 9 maanden geleden opgezegd.

Wij zijn ongeveer 2 jaar klant geweest.

Nooit een afrekening gehad en het geld werdt automatisch afgehouden.

Nu, na die 2 jaar en 9 maanden, krijgen we een afrekening en een overzicht

( voor de eerste keer).

Hieruit zou blijken dat we altijd te weinig betaald hebben en of we maar snel 538 Euro willen betalen.

Mensen LET OP

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
E.S. Gerrits, 10 juni 2005

En ja hoor, mijn moeder is de dupe geworden van de achterbakse praktijken van Oxxio. Afgelopen maandag 6 juni is zij gebeld door een medewerker van Oxxio die ten eerste niet eens zijn naam wilde zeggen.

Mijn moeder spreekt slecht Nederlands en er werd dan ook flink misbruik van gemaakt. Ze gaf aan dat ze het allemaal maar niet begreep, maar het antwoord van de medewerker was erop dat ze op alle vragen gewoon 'ja' moest beantwoorden en dat ze absoluut geen 'nee' mocht zeggen. Anders zou ze problemen krijgen met het ministerie en dat wilde ze toch zeker absoluut niet hebben?

BELACHELIJK GEWOON!!!! Nou heb ik gebeld om te annuleren, maar de optie om te annuleren had telkens storing. Vervolgens kreeg ik een medewerkster aan de lijn die niet vriendelijk was en mij ophing terwijl ik nog aan het praten was. Op de vraag binnen welke termijn ik een annuleringsbevestiging kon krijgen zei ze: Ik heb toch gezegd dat het geannuleerd is, u zult er gewoon op moeten wachten. Vervolgens zei ik dat ze niet erg vriendelijk was op een doodnormale vraag en ze antwoordde: Goedemorgen! en hing op!!! Jammer dat ik haar naam niet heb gekregen.

Ik heb nog een keer gebeld en werd dit keer wel vriendelijk geholpen, maarja, je weet maar nooit wat ze zeggen om jou als boze beller te paaien. Hij heeft de annulering zogenaamd geverifieerd en het zou door de vorige medewerker geannuleerd zijn, ondanks haar afkap. Deze medewerker vertelde mij dat het ongeveer 3 werkdagen kon duren voordat ik een brief zou krijgen. Nou ja, afwachten maar.... Ik schrijf in ieder geval nog een schriftelijke annulering voor de zekerheid.

Iemand anders ookal ervaringen met het annuleren van deze telefonische contracten??? Ik hoor ze graag!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Hendrix, 8 juni 2005

Slechte ervaring met Durion / Oxxio. Heb in december 2003 opgezegd. Ze hebben nu nog het domme lef om een incasso buro op me af te sturen. Eindafrekening enz en teveel betaalde voorschotten krijg je niet terug. Hoe kom je van dit soort instanties in gods naam op een fatsoenlijke manier vanaf.

Reactie Erik Heezen, 4 september 2005

Geachte heer,

Ik heb uw bericht gelezen en zit met hetzelfde probleem. Ik heb opgezegd schriftelijk als per telefoon en krijg iedere keer nog nota`s en krijg nu een incasso bureau op mijn dak.

Hopelijk hebt u inmiddels de truk gevonden om deze .... organisatie een halt toe te roepen.

met vriendelijke groetne

Erik Heezen

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
5 juni 2005

Zie, www.boycot.nu

Reactie Jan Ananias, 11 juni 2005

Ook ik heb een probleem met Oxxio/Evolta

Sinds vorig jaar juli betaalde ik rekeningen voor gas aan voornoemd bedrijf, echter hadden ze de switch met Essent nooit rondgemaakt, en zit ik al bijna een jaar met dubbele gasrekeningen ik heb inmiddels 693 euro voor gas onterecht bij Oxxio liggen, ik betaal èn aan Essent en aan Oxxio/Evolta

Nu had ik ook nog een rekening van 700 euro voor electriciteit bij Oxxio lopen, ook mede doordat ik te laag ingeschat ben,en de rekening over een periode van twee jaar loopt , en die rekening proberen ze nu te incaseren.

Rechtvaardig lijkt mij dan nog 7 euro te betalen, echter zegt Oxxio via een telefoon gesprek dat dat niet in hun systeem past, mij moet het dus wel passen om 700 euro te laten rondslingeren, en maar af te wachten of ik mijn 693 euro weer terug krijg, iets waarover ik Evolta/Oxxio al maanden geleden aangetekend heb verzocht om het probleem op te lossen.

Een oplossing heeft dit flutbedrijf nog steeds niet gegeven, ik zie dan ook het incassobureau en de rechter tegemoet, en vraag me ondertussen af of ze dit hard kunnen maken.

Ik heb inmiddels de afschrijvingen van Evolta/Oxxio gestorneerd (terug geboekt)ik houd u op de hoogte hoe het verder afloopt.

Groeten van Jan.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
5 juni 2005

Zie,www.boycot.nu

Reactie K, 16 juni 2005

Stuur een paar bakstenen naar:

Oxxio

Antwoordnummer 4029

3830 VB Leusden

Kost jou niks, kost die teringlijders een hoop geld. OOG OM OOG, TAND OM TAND!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
2 juni 2005

Oxxio, wegens wanbeleid een aflopende zaak!

Reactie hanselman, 3 juni 2005

ben ook net gebeld en erin getuind!

stuur ze direct een brief aangetekend voor afbericht

wat ben ik toch stom

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Eldert Schallenberg, 30 mei 2005

Oxxio (voorheen Energiebedrijf.com)stuurde mij in december 2004 een afrekening waarbij zij over de periode van een half jaar 10.000 kWh teveel berekenden. Het voorschotbedrag werd gelijk vervijfvoudigd! De zaak loopt nu bij de geschillencommissie. Omdat ik enkele veel te hoge termijnbedragen niet heb betaald, heeft Oxxio nu een incassobureau ingeschakeld (Intrum Justitia). Ik heb het contract al opgezegd en ga nu een aangetekende brief sturen aan de directeur van Oxxio, E. de Heus. Wat kan ik nog meer doen? Ik heb weinig vertrouwen in een goede afloop.

Reactie 31 mei 2005

Juist gehandeld,klagen op deze site help niets, dan moet je toch bij de geschillencommissie zijn, klachten bij de toezichthouder is ook niet verkeerd, www.dte.nl

Reactie 4 juni 2005

Erik de Heus heeft bedrijfskunde gestudeerd.

Nooit geweten dat in het takenpakket wanbeleid is opgenomen!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
de zoveelste, 30 mei 2005

Wij hebben ooit 1 brief ontvangen van Energiebedrijf.com: de aanmelding. Nu al het derde jaar naar blijkt nu geen eindafrekening gehad, maar wel wordt er dit jaar ipv. 18,- zonder bericht € 25,- per maand geind. Echte cashers dus dit "bedrijf".

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
ron, 30 mei 2005

al jaren gewoon normaal abbonnement bij eneco, na verhuizing brieven gekregen van DURION dat wij een contract hebben met DURION, wij weten nergens van, zelfs niet telefonisch, nu zelfs brieven van deurwaarder, nou als dit de vrije energiemarkt is!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
26 mei 2005

Klachten melden, geschillencommissie openbare nutsbedrijven tevens bij www.dte.nl

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Jane, 22 mei 2005

Heb een tijdje stroom en gas van Durion gehad, ben toen verhuisd en heb netjes opgezegd maar 3 maanden later betaalde ik nog steeds voorschotten terwijl ik al lang geen gebruik meer van hun diensten maakte. Een eindafrekening kreeg ik maar niet. Ik heb herhaaldelijk gebeld, e-mail gestuurd maar ze doen net of ze gek zijn. Toen heb ik de bank opdracht gegeven om betalingen aan Durion te stoppen en de laatste betaling terug te vorderen. Een eindafrekening heb ik nog steeds niet en ik maak al 6 maanden geen gebruik meer van hun diensten. Ik kreeg wel een mooie brief van Interum justitia, het incasso buro dat ik de termijn van Maart 2005 moet betalen terwijl ik sinds dec 2004 geen stroom meer van hun heb. Ik ben zoooo boos, wat een waardeloos bedrijf! Ik kan iedreen aanraden om ver bij Durion/ Oxxio uit de buurt te blijven.

Reactie A.J. de Bruijne, 28 juli 2005

Ik zit in een soortgelijke situatie, heb echter wel een deel van mijn voorschotten teruggestort gekregen. Na veel bellen bleek men bereid (eerst 3 maanden en na veel bellen nog een keer 3 maanden) terug te storten.

Op mijn eindafrekening wacht ik nu 19 maanden? Veel gebeld/gemaild en steeds hoor ik ander verhaal en beloven ze weer iets nieuws. Ik zie echter helemaal niets.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
20 mei 2005

De mannen aan de top spelen elkaar de bal toe.

Vele honderdduizenden energieconsumenten krijgen hun te veel betaalde geld niet terug van OXXIO en er wordt niets aan gedaan.

In wat voor land leven wij hier eigenlijk?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
13 mei 2005

Termijnen kloppen niet

Meterstanden kloppen niet

Tarieven kloppen

Kunnen niet communiceren

Dat dit allemaal maar mag in dit land.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
10 mei 2005

Je kunt je boos maken op OXXIO. Beter is het een klacht in te dienen bij de geschillencommissie van Openbare Nutsbedrijven met kennisgeving naar DTe. In verband met de zeer vele klachten over OXXIO is er wel een wachtlijst ontstaan bij de geschillencommissie

Reactie 27 juni 2005

Ik ga denk ik gewoon een windmolen in me tuin zetten !!!!!!!

Huilen is het momenteel met gas en elektra.

Ik betaal inmiddels ook aan oxxio kwam ik achter op de bankafschriften, terwijl ik voor de verhuizing had doorgegeven naar nuon te gaan.

Het was eerst durion nou mij niks bekend dat de naam veranderd was.

En dan bel je de klanten service (nou service??????) En die worden nog ff kwaad ook omdat ik op wil zeggen.

Daarom ik stel voor aan alle nederlanders koop een windmolen, maar dat zal dan wel weer niet mogen van de schoonheids commissie van de gemeente!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
10 mei 2005

Je kunt je boos maken op OXXIO. Beter is het een klacht in te dienen bij de geschillencommissie van Openbare Nutsbedrijven met kennisgeving naar DTe. In verband met de zeer vele klachten over OXXIO is er wel een wachtlijst ontstaan bij de geschillencommissie.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Patrick, 9 mei 2005

gruwelijk! ik betaal al anderhalf jaar voor een adres waar ik niet meer woon, en ondanks -tig pogingen blijven ze maar afboeken.... zucht. Veel beloftes, nul inhoud. Waarschijnlijk gaan ze niet overleven met dit soort gedrag, ik hoop het in ieder geval....

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
H.J.M. Rademaker, 8 mei 2005

Meer dan negatief!!!!!!! Ik ben een van velen die het niet wil lukken om van een onrechtmatig verkregen overeenkomst af te komen. Mijn complimenten voor jullie antie reclame, het kan niet beter!

Reactie De heer Passy Ben, 9 februari 2014

goedendag

Heeft u een lening nodig? Bent u geïnteresseerd in de herfinanciering van je bedrijf, bent u behoefte aan een beveiligde of een ongedekte lening is nu het juiste moment om toe te passen als onze we geven leningen aan onderneming, particuliere instellingen en particulieren op een goedkope en matige rente van 2% per jaar. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over hoe de lening proces gevolgd: passyhome01@gmail.com

Volledige Naam:

land:

Lening bedrag dat nodig is:

duur:

Geslacht:

Telefoonnummer:

Doel van de lening:

dank

De heer Passy Ben

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
6 mei 2005

OXXIO,heeft 403,000 gedupeerden klanten en slechts enkele tientallen werknemers.

Zou dit de reden zijn dat het zo,n chaos is in de administratie?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
3 mei 2005

Erik de Heus heeft grote toekomstplannen met OXXIO.

Gezien de zeer slechte bedrijfsvoering en het wanbeleid t.a.v. de klanten, valt er eerder te denken aan een fiasco.

Immers de klanten keren hem in grote getale de rug toe.

Zou hij dan toch ziende blind zijn?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
3 mei 2005

Wel eens van de geschillencommissie openbare Nutsbedrijven gehoord?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Stainless, 21 april 2005

Volslagen onverwacht verlagen ze mijn maandelijkse voorschot van 90 euro naar 21,78. Die 90 euro klopt als een bus, want hoefde na jaarafrekening nauwelijks bij te betalen. Bellen en mailen leert me dat ik zelf moet gaan bewijzen dat dit te laag is door de rekening op te sturen. Als ik erop wijs dat het hun eigen rekening is, en ze dus zelf in hun systeem kunnen zien dat de voorschotwijziging niet klopt, zeggen ze toch dat ik het zelf moet bewijzen. Kortom: ze maken er een puinhoop van en ik moet het zelf maar recht zien te breien. Ga nu dus overstappen op een ander.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Gerrit, 21 april 2005

Ik hoef helemaal niets toe te voegen aan al die andere klachten. Maar: klagen helpt niet want ze reageren toch niet. Ik heb me voorgenomen vanaf nu elk voorschotbedrag dat ze innen terug te laten boeken (zouden we allemaal consequent moeten doen; levert ze een hoop werk op). Nu reageren ze vast heel snel. Aanmaningen gewoon negeren; als ze komen afsluiten nodig ik alle media uit die maar belangstelling hebben....

Een laatste oproep aan hen die overwegen over te stappen naar Oxxio: DOE HET IN GODSNAAM NIET!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
18 april 2005

Waardeloos bedrijf komt geen afspraken na maar stuurd wel incasso's, die je binnen 5 dagen moet betalen.

Oxxio is dus al geen haar beter

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Anoniem 06/04/05, 6 april 2005

Lang wachten op jaarafrekening 2003 en 2004 in maart 2005 afgerekend. In december 2004 over willen gaan naar ander energiebedrijf. Voorschot wordt gelijk gestopt bij Evolta we dachten dat we een andere energieleverancier hadden maar nee, in maart 2005 wordt ineens door company.nl een voorschot van de bankrekening afgehouden we hebben het laten terug boeken. Nu wachten of we het kontrakt kunnen beeindigen. Het nieuwe energiebedrijf liet ons weten na 3 maanden om zelf het kontrakt bij Evolta te gaan beeindigen het is een grote puinhoop bij de energiebedrijven.

Reactie ADRIAN FINANCE FIRM, 15 september 2016

WIJ BIEDEN DRINGEND LENING OVER DE HELE WERELD LAAG 2% tarief toepassen HIER VANDAAG

Goede dag:

Wij zijn een volledig geregistreerd en gecertificeerd lening bedrijf, dat gedekte en ongedekte leningen aan particulieren en bedrijven tegen een zeer lage rente van 2% biedt. Wij bieden op lange en korte termijn loans.Our bedrijf heeft een geregistreerd veel doorbraken bij het verlenen van eerste klasse financiële diensten aan onze klanten

Heeft u persoonlijke lening nodig? Heeft uw bedrijf, bedrijf of bedrijfstak financiële hulp nodig? Heeft u behoefte financiering van uw bedrijf te starten? Heeft u behoefte financiering van uw bedrijf uit te breiden? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren die op zoek zijn naar lening met goede trouw. Bent u serieus behoefte aan een dringende lening. als je geïnteresseerd bent contact met ons op via

E-mail: adrianfinancefirm@yahoo.com

Firm officiële website: http://adrianfinancefirm.bravesites.com/

Tel nr: +12052912541

We kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen.

Beste wensen,

Adrian Finance Firm.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer