Ervaringen Oxxio

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Oxxio. U kunt uw ervaring met Oxxio ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Jane, 22 mei 2005

Heb een tijdje stroom en gas van Durion gehad, ben toen verhuisd en heb netjes opgezegd maar 3 maanden later betaalde ik nog steeds voorschotten terwijl ik al lang geen gebruik meer van hun diensten maakte. Een eindafrekening kreeg ik maar niet. Ik heb herhaaldelijk gebeld, e-mail gestuurd maar ze doen net of ze gek zijn. Toen heb ik de bank opdracht gegeven om betalingen aan Durion te stoppen en de laatste betaling terug te vorderen. Een eindafrekening heb ik nog steeds niet en ik maak al 6 maanden geen gebruik meer van hun diensten. Ik kreeg wel een mooie brief van Interum justitia, het incasso buro dat ik de termijn van Maart 2005 moet betalen terwijl ik sinds dec 2004 geen stroom meer van hun heb. Ik ben zoooo boos, wat een waardeloos bedrijf! Ik kan iedreen aanraden om ver bij Durion/ Oxxio uit de buurt te blijven.

Reactie A.J. de Bruijne, 28 juli 2005

Ik zit in een soortgelijke situatie, heb echter wel een deel van mijn voorschotten teruggestort gekregen. Na veel bellen bleek men bereid (eerst 3 maanden en na veel bellen nog een keer 3 maanden) terug te storten.

Op mijn eindafrekening wacht ik nu 19 maanden? Veel gebeld/gemaild en steeds hoor ik ander verhaal en beloven ze weer iets nieuws. Ik zie echter helemaal niets.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
20 mei 2005

De mannen aan de top spelen elkaar de bal toe.

Vele honderdduizenden energieconsumenten krijgen hun te veel betaalde geld niet terug van OXXIO en er wordt niets aan gedaan.

In wat voor land leven wij hier eigenlijk?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
13 mei 2005

Termijnen kloppen niet

Meterstanden kloppen niet

Tarieven kloppen

Kunnen niet communiceren

Dat dit allemaal maar mag in dit land.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
10 mei 2005

Je kunt je boos maken op OXXIO. Beter is het een klacht in te dienen bij de geschillencommissie van Openbare Nutsbedrijven met kennisgeving naar DTe. In verband met de zeer vele klachten over OXXIO is er wel een wachtlijst ontstaan bij de geschillencommissie

Reactie 27 juni 2005

Ik ga denk ik gewoon een windmolen in me tuin zetten !!!!!!!

Huilen is het momenteel met gas en elektra.

Ik betaal inmiddels ook aan oxxio kwam ik achter op de bankafschriften, terwijl ik voor de verhuizing had doorgegeven naar nuon te gaan.

Het was eerst durion nou mij niks bekend dat de naam veranderd was.

En dan bel je de klanten service (nou service??????) En die worden nog ff kwaad ook omdat ik op wil zeggen.

Daarom ik stel voor aan alle nederlanders koop een windmolen, maar dat zal dan wel weer niet mogen van de schoonheids commissie van de gemeente!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
10 mei 2005

Je kunt je boos maken op OXXIO. Beter is het een klacht in te dienen bij de geschillencommissie van Openbare Nutsbedrijven met kennisgeving naar DTe. In verband met de zeer vele klachten over OXXIO is er wel een wachtlijst ontstaan bij de geschillencommissie.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Patrick, 9 mei 2005

gruwelijk! ik betaal al anderhalf jaar voor een adres waar ik niet meer woon, en ondanks -tig pogingen blijven ze maar afboeken.... zucht. Veel beloftes, nul inhoud. Waarschijnlijk gaan ze niet overleven met dit soort gedrag, ik hoop het in ieder geval....

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
H.J.M. Rademaker, 8 mei 2005

Meer dan negatief!!!!!!! Ik ben een van velen die het niet wil lukken om van een onrechtmatig verkregen overeenkomst af te komen. Mijn complimenten voor jullie antie reclame, het kan niet beter!

Reactie De heer Passy Ben, 9 februari 2014

goedendag

Heeft u een lening nodig? Bent u geïnteresseerd in de herfinanciering van je bedrijf, bent u behoefte aan een beveiligde of een ongedekte lening is nu het juiste moment om toe te passen als onze we geven leningen aan onderneming, particuliere instellingen en particulieren op een goedkope en matige rente van 2% per jaar. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over hoe de lening proces gevolgd: passyhome01@gmail.com

Volledige Naam:

land:

Lening bedrag dat nodig is:

duur:

Geslacht:

Telefoonnummer:

Doel van de lening:

dank

De heer Passy Ben

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
6 mei 2005

OXXIO,heeft 403,000 gedupeerden klanten en slechts enkele tientallen werknemers.

Zou dit de reden zijn dat het zo,n chaos is in de administratie?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
3 mei 2005

Erik de Heus heeft grote toekomstplannen met OXXIO.

Gezien de zeer slechte bedrijfsvoering en het wanbeleid t.a.v. de klanten, valt er eerder te denken aan een fiasco.

Immers de klanten keren hem in grote getale de rug toe.

Zou hij dan toch ziende blind zijn?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
3 mei 2005

Wel eens van de geschillencommissie openbare Nutsbedrijven gehoord?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Stainless, 21 april 2005

Volslagen onverwacht verlagen ze mijn maandelijkse voorschot van 90 euro naar 21,78. Die 90 euro klopt als een bus, want hoefde na jaarafrekening nauwelijks bij te betalen. Bellen en mailen leert me dat ik zelf moet gaan bewijzen dat dit te laag is door de rekening op te sturen. Als ik erop wijs dat het hun eigen rekening is, en ze dus zelf in hun systeem kunnen zien dat de voorschotwijziging niet klopt, zeggen ze toch dat ik het zelf moet bewijzen. Kortom: ze maken er een puinhoop van en ik moet het zelf maar recht zien te breien. Ga nu dus overstappen op een ander.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Gerrit, 21 april 2005

Ik hoef helemaal niets toe te voegen aan al die andere klachten. Maar: klagen helpt niet want ze reageren toch niet. Ik heb me voorgenomen vanaf nu elk voorschotbedrag dat ze innen terug te laten boeken (zouden we allemaal consequent moeten doen; levert ze een hoop werk op). Nu reageren ze vast heel snel. Aanmaningen gewoon negeren; als ze komen afsluiten nodig ik alle media uit die maar belangstelling hebben....

Een laatste oproep aan hen die overwegen over te stappen naar Oxxio: DOE HET IN GODSNAAM NIET!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
18 april 2005

Waardeloos bedrijf komt geen afspraken na maar stuurd wel incasso's, die je binnen 5 dagen moet betalen.

Oxxio is dus al geen haar beter

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Anoniem 06/04/05, 6 april 2005

Lang wachten op jaarafrekening 2003 en 2004 in maart 2005 afgerekend. In december 2004 over willen gaan naar ander energiebedrijf. Voorschot wordt gelijk gestopt bij Evolta we dachten dat we een andere energieleverancier hadden maar nee, in maart 2005 wordt ineens door company.nl een voorschot van de bankrekening afgehouden we hebben het laten terug boeken. Nu wachten of we het kontrakt kunnen beeindigen. Het nieuwe energiebedrijf liet ons weten na 3 maanden om zelf het kontrakt bij Evolta te gaan beeindigen het is een grote puinhoop bij de energiebedrijven.

Reactie ADRIAN FINANCE FIRM, 15 september 2016

WIJ BIEDEN DRINGEND LENING OVER DE HELE WERELD LAAG 2% tarief toepassen HIER VANDAAG

Goede dag:

Wij zijn een volledig geregistreerd en gecertificeerd lening bedrijf, dat gedekte en ongedekte leningen aan particulieren en bedrijven tegen een zeer lage rente van 2% biedt. Wij bieden op lange en korte termijn loans.Our bedrijf heeft een geregistreerd veel doorbraken bij het verlenen van eerste klasse financiële diensten aan onze klanten

Heeft u persoonlijke lening nodig? Heeft uw bedrijf, bedrijf of bedrijfstak financiële hulp nodig? Heeft u behoefte financiering van uw bedrijf te starten? Heeft u behoefte financiering van uw bedrijf uit te breiden? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren die op zoek zijn naar lening met goede trouw. Bent u serieus behoefte aan een dringende lening. als je geïnteresseerd bent contact met ons op via

E-mail: adrianfinancefirm@yahoo.com

Firm officiële website: http://adrianfinancefirm.bravesites.com/

Tel nr: +12052912541

We kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen.

Beste wensen,

Adrian Finance Firm.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer