Reviews Oxxio

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

102 reviews

5 sterren
(22)
4 sterren
(13)
3 sterren
(8)
2 sterren
(8)
1 ster
(51)

48 problemen opgepakt

opgelost
(2)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(11)
in behandeling
(2)
onbekend
(32)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Oxxio
h.loon 29 mei 2005

energie afrekening wordt slecht afgehandeld is al berekend en ik krijgt terug maar waaneer ?????????????? dat weet niemand gelooft ik. maar ja het zal wel een leeg loop worden bij jullie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
jekaba 27 mei 2005

Zoals u ziet, ontzettend veel e-mail naar u, een aantal brieven, en een aantal telefoontjes, een normaal, klantvriendelijk antwoord nooit gehad. Op mijn brieven zelfs helemaal nooit gereageerd. En nu hebben jullie het gore lef een INCASSO buro op mij af te sturen, voor betalingen die WEL gedaaan zijn. Ik kan jullie niet kapot maken, maar zal wel mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk mensen in te lichten over jullie schofterige manier van handelen. Ik zou me doodschamen als ik jullie was.

jekaba

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
Liebe 23 mei 2005

Via cogas een verkeerde rekening bij oxxio terechtgekomen en heb nu aanmaningen van meer dan €500,- per maand alles al geprobeerd, diverse brieven, regelmatig telefoon lange wachttijd (hebben het zo druk, ja vind je het gek? los eens een probleem op en je hebt minder mensen in de wacht)maar ze willen het niet begrijpen/veranderen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
Jane 22 mei 2005

Ze zijn wel in staat om een incassoburo in te schakelen maar ze kunnen geen eindafrekening produceren. Ben al 6 maanden geen klant meer, heb zelfs 3 maanden te lang voorschot moeten betalen en nu willen ze nog geld van mij terwijl ze mij geen eindafrekenung sturen. Waardeloos gewoon.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
H.J.M. Rademaker 8 mei 2005

Ik ben ondanks een telefonische, en schriftelijke, aangetekend verzonden, annulering "klant" geworden bij Oxxio. Ik probeer dit al vanaf januari recht te zetten maar wordt niet serieus genomen. Ik ben tegen mijn wil afgemeld bij mijn vorige leverancier en weet niet hoe ik moet verhinderen dat Oxxio maandelijks onrechtmatig verkregen bedragen van mijn rekening over laat maken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
Ton Jansen 6 mei 2005

Jaarafrekening pas na 8 maanden ontvangen teveel betaalde na 10 maanden.Door te hoog voorschot ivm te late jaarafrekening inmiddels meer betaald als 11 voorschotten zoals vastgesteld.Dus voorschotten laten storneren (na overleg met Energie.com. Nu alleen nog aanmaningen en invorderingen van Intrum Justitia.Gebeld met IJ, zouden het uitzoeken en ik zou schriftelijk bericht krijgen, géén bericht alleen een nieuwe invordering.Op brieven aan Energiebedrijf.com géén enkele fatsoenlijke reactie.Per eind april overgestapt, moet nu einafrekening ontvangen. Telefoontje met Oxxio op 2 mei en ik dien ook nu weer terug te ontvangen, ben benieuwd wanneer, Kan misschien nog net voor Kerstmis. Groetjes en klanten van OXXIO sterkte, andere

BEZINT VOOR GIJ AAN OXXIO BEGINT.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
Eer R.H.E. 4 mei 2005

Vorig jaar telefonisch er in geluisd. Alles zou geregeld zijn. Ik kwam na een jaarafrekening erachter dat ik geen electra betaalde. Durion gebeld en was in geen enkle bestand bekend. Het blijkt dat ik 15 maanden geen electra had betaald. Snel met hangende pootjes terug gegaan naar Essent. Deze gaf overigens een goede service.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
J. Rhoen 27 april 2005

ik kan enkel bevestigen wat ik al -tig keren heb gelezen. Gelukkig heb ik nu een andere leverancier maar mijn teveel betaalde voorschotten (er blijkt nota bene NOOIT enige levering te hebben plaats gevonden, maar dat is een te lang verhaal om dat hier helemaal uit de doeken te doen) krijg ik na meer dan 18 maanden(!) maar niet terug betaald. Ik vind inderdaad dat de geschillencie. hierop nu eindelijk eens actie moet nemen en een gedegen onderzoek bij dit bedrijf (ofmag je dit zo niet noemen?) moet uitvoeren. Over de beoordeling kan ik kort zijn: ik heb wel 6 contracten ontvangen maar er is geen stroom geleverd, ik heb nooit een rekening ontvangen, klachten worden afgedaan met'"u hoort van ons", de bereikbaarheid is goed maar dat komt omdat men er aan verdient, dus...... oordeel zelf

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Oxxio
B.Boomsma 6 april 2005

Omdat ik bij hun mijn klachten wel kwijt kan maar nooit een inhoudelijk antwoord krijg. De lozers reagerenm niet eens. Ja dat ze mijn mail hebben ontvangen. Ik ben inmiddels na een half jaar heel veel tel.kosten en porto en heel veel tijd armer geworden. Nu kreeg ik bericht van een andere naam en weer zie ik al die misleidende reclame over hun eigenb rotbedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?