Reviews Oxxio

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

111 reviews

5 sterren
(25)
4 sterren
(14)
3 sterren
(10)
2 sterren
(10)
1 ster
(52)

50 problemen opgepakt

opgelost
(3)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(12)
in behandeling
(0)
onbekend
(34)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Bar slechte communnicatie
MJM Vliegen 20 maart 2019

Presenteren zich als digitale leverancier. Werkt totaal niet. App functioneert niet. Al 2 dagen bezig om meterstanden door te geven. Lukt niet. Telkens storingen. Ook steeds meldingen dat gegevens niet compleet zijn. Welke weet niemand. Over het verbruik kan niemand je iets vertellen. De slechtste leverancier die ik ooit heb gehad. Het enige wat ze correct doen, is het maandtermijn afboeken

Nooit meer!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Puinhoop organisatie
De ontevreden klant die nu écht overstapt! 20 maart 2019

2 Jaar geleden verhuisd, al weken van tevoren aangegeven. Op de dag van de overdracht toch maar eens gebeld. "Oh, u bent verhuisd? Ik zie hier niks van in het systeem. Ga ik gelijk even aanpassen." Klopt, levering aan het nieuwe adres, factuur komt NOG STEEDS op het oude adres. Een half jaar daarna nog steeds geen duidelijkheid over "oude meterstanden". Enorm boos geworden na de 5e (!) keer te moeten bellen en "ineens" na 7 maanden was het dan eindelijk rond... (Oh u had al een paar keer eerder gebeld, is ons niks van bekend)

Aanvraag uitlezen slimme meter. 4X Voor gebeld, nu na 2 jaar nog steeds niet geregeld. Nogmaals via de site aangegeven, dus afwachten maar of het deze keer wel lukt. Spannond heur!!

App gedownload, blijft vragen om gebruikersnaam/email/naam/whatever en wachtwoord. U raadt het al; nada. 3x Nieuw wachtwoord aangevraagd, helaas inloggen nog steeds niet mogelijk.

Aanmelden als nieuwe gebruiker op de app dan? Nop, "u heeft al een account, wilt u een nieuw wachtwoord?"

Nee. Wij willen een nieuwe leverancier. Eentje die ons niet elke 3 maanden hetzelfde laat vragen, eentje die ons wél serieus neemt én eentje die gewoon doet wat wij vragen. Eentje die niet elke keer een ander de schuld geeft van het falen, maar zelf de excuses aanbiedt en er ALLES aan doet om on te houden als klant. Oxxio, na 7 jaar doffe ellende, meerdere malen per jaar eruit proberen te komen wat jullie nou eigenlijk allemaal beloven en niet nakomen, weten wij niet hoeveel wij verbruiken, krijgen wij nul op rekest en zijn we de loze beloftes beu! Ik raad iedereen af deze maatschappij te gaan gebruiken. Wat een puinhoop!

(Wij wensen GEEN contact meer met Oxxio, reden lijkt me duidelijk)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
postieve contractovername met Oxxio
P H. uit Bergschenhoek, 18 maart 2019

ik heb totaal geen problemen ondervonden met de overdracht

Reactie van Oxxio - 25 maart 2019

Hi, wat leuk om te lezen. Welkom bij Oxxio en bedankt voor de positieve review! Groet, Wilco, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet blij
AAM Dinghs uit Horst, 11 maart 2019

Wij hadden een contract met Oxio vanaf 1-2-2018, deze hanteert een opzegtermijn van 90 dagen, Op 12-11-2018 ben ik begonnen met aanvraag nieuwe energie maatschappij, via Pricewise, dit waren 79 dagen voor einde contract van Oxio. Voor ons kwam Energie Direct het beste uit de bus, en wij gingen ervan uit dat zij de opzegtermijn van Oxio zouden respecteren en pas gaan leveren als zonder boete en zonder extra kosten van onze zijde het contract beëindigd kon worden. Op 27-11-2018 is Energie Direct gaan leveren, wij gingen ervan uit dat dit onderling goed geregeld was, echter op de eindnota van Oxio worden nu 50,00 voor stroom en 50,00 voor gas opzegboete berekend i.v.m. contractbreuk, en lopen wij de 200,00 welkomstbonus mis. Dus het contract van Oxio heeft van 1-2-2018 tot 27-11-2018 gelopen dit zijn 64 dagen en geen 90 Energie direct (Klantnummer 0132102255) zegt dat de opzegtermijn van nieuwe maatschappij word gehanteerd en die zou 75 dagen zijn en dat de 75 dagen ingaan op dag van aanvraag en niet op de leverdatum. Wij hadden een contract met Oxio en hebben, mijn inziens, niets vandoen met opzegtermijn van Energie Direct. Wij zijn al meerdere keren overgestapt, eens ook al met 10 maanden, en toen werd er keurig de bonus berekend en geen boete voor contract breuk. Onze vraag is staan zij in hun recht om dit op deze manier te doen, wij krijgen het gevoel dat deze maatschappijen onder een hoedje werken om zo geen bonussen e.d. te hoeven uit te keren. In de bijlage treft u een kopie van de eindnota van Oxio. 

Reactie van Oxxio - 12 maart 2019

Beste Fons en Anita,

Wat een vervelende kwestie. Wij gaan aansluitend starten met leveren, als het huidige contract nog maximaal 3 maanden loopt. Met een minimum van ongeveer 4 weken. Duurt het contract nog langer dan 3 maanden? Dan gaan we zo snel mogelijk starten met leveren. Dit is marktconforme afspraak en geldt voor elke leverancier. Zij zitten hier dus fout en ik wil je adviseren om een klacht bij hen in te dienen. Ze hadden gewoon aansluitend (1 februari 2019) moeten starten met leveren.

Met vriendelijke groet,

Wilco, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Excellente klantenservice
Chaveli uit Barendrecht, 8 maart 2019

Oxxio is echt heel klantgericht. Snel bereikbaar, zeer klantvriendelijk en respectvol. Vragen worden super snel opgepakt. De app is geweldig! Ik heb complete controle over mijn energiegebruik en sta nooit voor verrassingen. Mocht dit toch gebeuren dan staan de medewerkers gelijk klaar om het samen op te lossen. Zo werd ik regelmatig gebeld door energievergelijkers die me een “bullshit” verhaal ophingen over Oxxio. Uit eindelijk ben ik van alles gaan opzoeken en kwam ik tot de conclusie dat ik best veel betaalde. Ik heb oxxio geappt met mijn verhaal en bevindingen. Ik werd daarna gebeld door een zeer vriendelijke medewerker om me te bedanken voor mijn bericht en zij heeft al mijn vragen beantwoord en uitgelegd waarom ik iets meer betaalde dan werd aangeboden op internet. Ik had bij mijn verhuizing aangemeld bij Oxxio, maar geen contract afgesloten. Ik kon dus ten alle tijden overstappen en zat nooit ergens aan vast. In onwetendheid had ik dus afgesproken dat ik de duurste tarieven moest betalen. De medewerker heeft mij aan de telefoon door alle contracten heen geholpen en gezorgd dat ik minder kon gaan betalen. Daarbij heb ik ook een korting gekregen, omdat ik trouwe klant ben. Natuurlijk kan elke energie dit aanbieden, maar de service, klantvriendelijkheid, prijs en mogelijkheden met de app zorgen ervoor dat ik nooit meer zal overstappen, al worden ze de duurste leverancier!

Reactie van Oxxio - 12 maart 2019

Hi Chaveli, wat onwijs leuk om te lezen. Hier doen we het voor en is zoals 't hoort. We zijn enorm blij met jou als klant. Bedankt voor het compliment! Groet, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
onbereikbaar, slechte service
robert 7 maart 2019

Hun energie aanbod is goed maar klantenservice is afwezig.

Telefonisch onbereikbaar, tenzij je voor 90ct/minuut een uur aan de telefoon wil hangen.

Op de website wordt je in rondjes geleid en je komt nergens.

Alles wordt ingezet op hun 'App', maar daar kan ik niks mee.

Al sinds vijf jaar geleden problemen met inloggen op hun website. al verschillende keren het proberen te repareren maar al hun suggesties leiden tot niks.

Kortom, zolang je gewoon energie afneemt en niks fout gaat gaat het goed, maar wil je iets van hun dan zijn ze niet thuis.

Reactie van Oxxio - 8 maart 2019

Hi Robert,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo ervaart. Want dat is niet de bedoeling. Via de app kan je contact met ons opnemen, door gebruik te maken van de chatfunctie. Werkt de app helemaal niet, zoals bij jou? Neem dan via Facebook of Twitter contact met ons op. Wij als digitale leverancier helpen onze klanten ook graag digitaal. We horen dus graag van je, zodat dit opgelost kan worden.

Groet,

Wilco, Oxxio Webcare

Reactie van robert - 17 maart 2019
probleem is niet opgelost

Contact opnemen met Oxxio is onmogelijk. Er is een telefoon nummer meer en ook geen email mogelijkheid. Als je niet kan inloggen kan je ook niet de app gebruiken. Ik heb geen Facebook of Twitter registratie en wil die ook niet gebruiken.

Sinds kort is Oxxio alleen nog via hun app te bereiken. Zij zeggen vol trots een App-only organisatie te zijn. Daar kan ik niks mee.

Ik zit mijn contract nog tot juni 2019 uit en dan nooit meer Oxxio!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Kan ik nog weg??????
G van Lieshout uit Groningen, 26 februari 2019

Na meerdere telefoontjes met Oxxio zijn mijn problemen niet opgelost ook al zegt men steeds ermee aan de gang te gaan. Ik krijg steeds een nieuwe medewerkster en die belooft steeds om het te regelen. Het gaat om 6 huizen. In januari werd er 6 maal geld afgeschreven. In februari kreeg ik opeens honderden euro's terug en nu is er opeens voor 1 huis afgeschreven. Ze komen er niet uit en opschalen naar een medewerkster die er meer van weet is ook niet mogelijk. Wat een geknoei.

Als ik geen boete hoefde te betalen was ik morgen weer weg bij Oxxio

Reactie van Oxxio - 28 februari 2019

Beste,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je niet op de juiste manier geholpen bent. Wij willen je vragen om de situatie nogmaals uit te leggen via Facebook of Twitter zodat onze collega's dit voor jou kunnen uitzoeken. Wij begrijpen dat je op dit moment niet tevreden bent met onze service.

Groet,

Oxxio Webcare.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Oxxio webcare is fake
P F uit Amsterdam, 22 februari 2019

Stel je voor dat je lekker uit eten gaat, restaurant oxxio, scherpe prijzen, prima eten, prima personeel, dat zegt in ieder geval de advertentie.

Eenmaal binnen gekomen is het beeld verandert in 1 complete chaos, slecht eten, lange wachttijden, de servicehelden van webcare zijn uitermate ongeschikt, zet je beste stem op wordt geadviseerd.

Die wil ik zeker opzetten: ga niet in zee met oxxio, tenzij je een sm relatie ziet zitten, en wel, let op alle antwoorden van webcare geven de suggestie dat ze vol begrip zijn, vervelend voor u, we lossen graag uw probleem op. Maar zoals Einstein al begreep; problemen zijn niet op te lossen door oxxio die die problemen juist heeft veroorzaakt

Wel oxxio webcare zet maar weer iets ledigs hieronder,

Paar suggesties

Jammer, vervelend dat u teleurgesteld bent

Reactie van Oxxio - 26 februari 2019

Beste heer/mevrouw,

We schrikken ontzettend van jouw review. Want dat is absoluut niet de bedoeling. Daarom vragen we je om nogmaals contact met ons op te nemen. Op een andere manier kunnen we je helaas niet helpen en weer tevreden maken. We gaan je dan op een correctie manier verder helpen!

Met vriendelijke groet,

Oxxio Webcae

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstap niet goed verwerkt
Jennifer 20 februari 2019

In 2016 overstap gemaakt naar oxxio is geaccepteerd. Gas aansluiting is niet goed verwerkt en nu ineens heeft oxxio zich terug getrokken bij stedin en schuift het weg bij de vorige leverancier. Klantenservice ontkent en kunnen geen dossier erbij vinden terwijl er stroom betaald wordt aan oxxio. Onprofessionele reacties als ik kan niet toveren. Ze zeggen geen leverancier geweest te zijn maar gek genoeg kan stedin aan geven dat ze dat wel waren. Vervolgens krijg ik geen duidelijk antwoord en oplossing voor de levering van gas.

Reactie van Oxxio - 21 februari 2019

Hi Jennifer,

Wat vervelend voor jou zeg en excuses voor die reacties. Dat is zeker niet de bedoeling. Om je verder te kunnen helpen wil je vragen om via Facebook contact met ons op te nemen. We zorgen dan voor duidelijkheid. Want daar heb je recht op. We horen graag van je!

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Als terugkerende klant geen toegang tot gegevens
Edwin uit Haarlem, 16 februari 2019

In NL wordt je helaas gedwongen om elk jaar van leverancier te wisselen. Oxxio kan totaal niet omgaan met terugkerende klanten. Nog steeds geen toegang tot mijn gegevens, omdat ik geen account onder bestaand emailadres kan aanmaken. Helpdesk alleen bereikbaar als ik zelf ook aan het werk ben.

Reactie van Oxxio - 20 februari 2019

Hi Edwin,

We begrijpen de frustratie heel goed! Per mailadres kan je maar 1 account aanmaken. Dus het oude account moeten we verwijderen, wil je in jouw situatie de gegevens in kunnen zien. Neem hiervoor via Facebook, Twitter of de chatfunctie in de app (via oude gegevens) even contact met ons op. We zijn online tot 20.00 uur elke avond en lossen dit graag op!

Met vriendelijke groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Top geholpen
Marion uit Hilversum, 13 februari 2019

Na alle reacties gelezen te hebben hield ik mijn hart vast na het binnenkomen van mijn jaar afrekening. Deze was ontzettend hoog (door omstandigheden in het afgelopen jaar). Mijn maandbedrag ging daardoor €150,- omhoog! Daarbij kwam nog een bedrag van de betalingsregeling wat ik zou krijgen. Maw, dit kon ik niet betalen! Dus gebeld met Oxxio, ten eerste kreeg ik een zeer vriendelijke telefoniste aan de telefoon (Shirley), zij heeft me uitstekend geholpen en gerustgesteld! Het termijnbedrag is verlaagd, en de betalingsregeling aangepast op mijn situatie. Top dus! Ik weet dat mensen soms alleen klachten plaatsen en geen positieve ervaringen, maar dat is niet helemaal eerlijk vind ik. Vandaar deze positieve reactie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onvriendelijk voor consumenten
Anne 4 februari 2019

Deel de mening met veel mensen hier. Ontzettend onvriendelijk dat je alleen kan chatten en niet kan bellen. Chatten is bedoeld voor korte berichtjes, niet voor service vragen. Oxxio reageert steeds door te zeggen dat je hier voor gekozen hebt maar ze maken dit op geen enkele manier duidelijk. Ook belachelijk dat je alleen verbruikskosten kan inzien vanaf het moment dat je de app hebt gedownload. Ze zouden het zo moeten regelen dat mensen met het afsluiten van het contract daarvoor toestemming geven net zoals mijn vorige leverancier. Spijt dat ik naar Oxxio ben overgestapt!

Reactie van Oxxio - 6 februari 2019

Hi Anne,

Wat jammer dat je dit zo ziet en ontevreden bent. Ik zal jouw feedback zeker noteren.

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vriendelijk
John Reijmers (schoonzoon) uit Beek, 30 januari 2019

Klantgericht maar pas op met verlengen want dan vragen ze de hoofdprijs.

Als je Oxio met een vergelijkingssite boekt zijn ze goedkoper.

Zal ook wel bij meerder maatschappijen voorkomen.

Reactie van Oxxio - 6 februari 2019

Hi John,

We doen ons best om zo goedkoop mogelijke aanbiedingen te doen. Soms is een bodemprijs (zoals op die sites) niet nogmaals mogelijk. Daarom doen ons meest scherpe aanbod, waardoor je alsnog voordeel hebt.

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Oplichters
Tan uit Nederland, 24 januari 2019

Ik heb eerst 3 jaar bij Oxxio gezeten, heel slecht bereikbaar en heel duur, het was bekend dat door btw verhoging ook de energie kosten duurder zou worden, ik betaalde elke maand 116 euro,voor gas en licht, maar eigenlijk moest ik door verhoging btw 136 euro betalen anders zou ik bij eind afrekening in min uitkomen en terug betalen aan Oxxio. Als klant verwacht je dat je dan daarop wordt geattendeerd, maar nee, helemaal niets. Ik ben nu overgrstapt naar een andere energiebedrijf scheelt mij elke maand 16 euro. Pas op met Oxxio ze spelen gemeen spelletjes. Trap niet in die mooie aanbiedingen. Doe prijsvergelijk check en je zult zien dat Oxxio duurste energie bedrijf is.

Reactie van Oxxio - 28 januari 2019

Beste Tan,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Maar ik snap dat een verhoging niet fijn is. Een verhoging wordt alleen doorgevoerd naar aanleiding van de jaarnota, welke je ontvangt. Dus hierop word je wel degelijk geattendeerd. Elke andere wijziging kan alleen vanuit jou als klant komen.

Als er op vergelijkingssites wordt gekeken zie je dat we niet de duurste leverancier zijn. Ook kan er niet aan de hand van een maandbedrag worden bepaald of je goedkoper of duurder uit bent. Dit omdat een termijnbedrag op elk willekeurig bedrag kan worden gezet. Kijk bij een vergelijking altijd naar de tarieven per kWh, m3 en de vaste leveringskosten. Alleen dan weet je of je duurder of goedkoper uit bent. Want de btw verhoging gold voor elke leverancier.

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Tot nu toe allee bron van ellend
Frank uit Heerlen, 23 januari 2019

Afgelopen maand gas en stroom afgesloten bij Oxxio. 7 dagen later kwam bericht dat ons contract werd beeindigd omdat wij dit volgens Oxxio hadden opgezegd. Daarbij kwam ook een boete van 100 euro.

Klantenservice gebeld en uitgelegd. Werden teruggebeld, het bleek een fout te zijn. Alles werd opgelost.

Weer een bericht, hieruit bleek dat wij een ander contract hadden dan waarvoor getekend was, welke een hoger tarief had.

14 dagen later werd de boete tóch afgeschreven.

Weer helpdesk gebeld. Alles zou worden opgelost. Geld was teruggeboekt en contract was goed gezet. Het leek goed te komen.

Weer 14 dagen later, krijgen wij een aanmaning dat de boete niet op tijd betaald is.... we zijn erg ontevreden!

Reactie van Oxxio - 28 januari 2019

Hi Frank,

Dat is inderdaad onwijs vervelend en ik snap de ontevredenheid. Excuses! Is het inmiddels opgelost? Zo nee, neem dan nogmaals contact met ons op. We staan voor je klaar.

Groet, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
matige communicatie
Ton P. uit Zutphen, 23 januari 2019

Als je contact met de leverancier wil, is nergens een telefoonnummer te vinden.

Hun website is "under construction"dus niet goed bruikbaar.

Oxxio wil voornamelijk communiceren via app.

Reactie van Oxxio - 28 januari 2019

Hi Ton,

Bedankt voor de review & feedback. Als je voor Oxxio kiest, kies je voor digitaal contact. Heb je vragen? Dan kom je via de Oxxio App, de website, Facebook of Twitter met ons in contact. Dat onze website (https://www.oxxio.nl) under constuction is, is ons niet bekend. Kom je dit probleem nogmaals tegen? Neem dan even contact met ons op.

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Besodemieteren van de consument
Groot de Hans uit Houten, 22 januari 2019

De wervende slogan wij regelen het voor u ja iDD niet dus contract bij huidige partij niet op juiste datum beëindigen gevolg boete consument.

Reactie van Oxxio - 28 januari 2019

Beste Hans,

Wat vervelend! Neem alsjeblieft contact met ons op, om na te kijken waarom dit is gebeurd.

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze klantenservice, moeilijk toegankelijk
T. 21 januari 2019

Geen problemen met de levering van stroom en gas via Oxxio. Nu bij overstappen naar andere leverancier wordt het spannend "ze weten van niks". Maar hoe ik hier achter moest komen is ronduit belachelijk. Eerst meerdere malen een vraag moeten invullen op de servicepagina voordat ik überhaupt toegang kreeg tot een contactmogelijkheid (messenger facebook). Na nog herhaaldelijk de vraag op een andere manier te stellen uiteindelijk toegang gekregen tot een directe chatmogelijkheid. Ik vraag me toch af, waarom is er niet gewoon een e-mail adres, telefoonnummer en link naar directe chatmogelijkheid beschikbaar op de site????BELACHELIJK

Reactie van Oxxio - 28 januari 2019

Beste heer, mevrouw,

Wat jammer dat je vertrekt. We snappen dat je dit belachelijk vindt. Maar via de Oxxio App, Facebook en Twitter kunt u ook direct contact met ons opnemen. Ben je inmiddels geholpen?

Groet, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Aanrader
N S. uit 's-Gravenhage, 16 januari 2019

Oxxio heeft goede tarieven en is begripvol in elke situatie. Ik zou Oxxio zeker aanraden als energieleverancier

Reactie van Oxxio - 22 januari 2019

Bedankt N S! Wat onwijs leuk om te lezen.

Groet, Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vlekkeloze overgang
Johnnie uit Venlo, 13 januari 2019

Geen problemen en duidelijke informatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte service
Roy 12 januari 2019

De tarieven bij Oxxio waren in 2017 aanleiding om over te stappen. In 2018 ben ik snel weer overgestapt naar Greenchoice. Wat een verademing dat Greenchoice. Daar nemen ze de telefoon gewoon op of kun je een e-mail naar sturen. Oxxio denkt dat dit niet nodig is om haar klanten tevreden te stellen. Je kunt alleen chatten. De eindafrekening is een grote puinhoop. Geen afgesproken cashback, onjuiste meterstand elektra en meer dan 6 weken wachten op mijn geld. Begin dat maar eens uit te leggen via de chat. Zeer omslachtig en geen bewijs van communicatie. Blijkbaar wordt een chat ook niet bewaard. Ik moet telkens opnieuw mijn verhaal doen. Ik krijg het gevoel dat ze het erom doen. Voor mij geen Oxxio meer.

Reactie van Oxxio - 15 januari 2019

Beste Roy,

Excuses voor alle ongemakken! Het is niet de bedoeling dat je dit zo ervaart. Ik wil je vragen om via Facebook nog eens contact met ons op te nemen. Want dit moet gewoon opgelost worden. We staan voor je klaar!

Groet,

Oxxio Webcare

Reactie van Roy - 6 maart 2019
probleem is deels opgelost

Voor ons geen Oxxio meer. Wat een slechte afhandeling bij overstap naar een andere leverancier. Ze komen herhaaldelijk hun afspraken niet na en de wettelijke betaaltermijnen ook niet. Daarbij zijn ze telefonisch niet bereikbaar voor klachten en wordt je door de medewerkers van de chatdienst aan het lijntje gehouden. Het lijkt me vreselijk om voor zo'n bedrijf te moeten werken en de klantonvriendelijke instructies te moeten opvolgen. Denk na voordat je een contract met hun sluit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap tot nu vlekkeloos
Michael uit Bocholtz, 6 januari 2019

Sinds 1 week krijg ik gas en stroom van Oxxio en tot nu is alles prima verlopen!

Oxxio heeft voor mij het contract bij mijn oude leverancier opgezegd, dat verliep probleemloos. Omdat ik in bezit ben van slimme meters hoefde ik zelf ook geen meterstanden door te geven.

Oxxio bied ook een app aan die ik onlangs geïnstalleerd heb, ervaring heb iik hier nog niet mee natuurlijk maar iik kon wel gelijk mijn maandbedrag aanpassen em verder ziet deze er op het eerste oog fatsoenlijk uit.

Reactie van Oxxio - 8 januari 2019

Hi Michael,

Wat leuk dat je klant bent geworden en je eerste ervaringen hier deelt. Bedankt voor de complimenten en welkom bij Oxxio!

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duur en ondoorzichtelijk
R J van Trooijen uit Amsterdam, 6 januari 2019

Ik krijg een hoge rekening die ver boven de schattingen ligt voor een appartement van deze afmetingen, en oxxio is onbereikbaar.

Reactie van Oxxio - 8 januari 2019

Hi Robbert,

Ik snap dat dit schrikken is en dat je hierover contact wilt hebben. Wij zijn gewoon bereikbaar via Facebook, Twitter en de chatfunctie in de Oxxio App. We horen graag van je en staan voor je klaar!

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
vloeidende overstap
J. V. uit Zwijndrecht, 2 januari 2019

Overstappen is bijna geheel automatisch gegaan. slechts 1 emailtje was voldoende om alles te regelen.

Reactie van Oxxio - 8 januari 2019

Beste heer, mevrouw,

Welkom bij Oxxio en bedankt voor de positieve review. Wij zijn blij met u als klant!

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ongevraagde en gedwongen overname door Oxxio
W. 28 december 2018

Tot 2 december dit jaar was ik (tevreden) klant bij Oxxio geweest.Daarna ben ik overgestapt naar Nuon. Alles was toen keurig afgehandelddoor Oxxio door middel van eindafrekening.Nu krijg ik ineens per 27 december een opzegbevestiging van Nuon endat mijn contract wordt beeindigd per 31 december dit jaar en dat ikopzegkosten moet betalen vanwege contractsbreuk. Ik heb hiervoorgebeld naar Nuon en zij geven aan dat in hun systeem staat dat Oxxiomij zal overnemen per 1 januari. En zij gaven aan dat dit op 24december door Oxxio is aangegeven. Als ik de overname door Oxxioongedaan wil maken, dat ik hiervoor contact moet opnemen met Oxxio endat Nuon hier verder niets aan kan doen.Nu heb ik gisteren gebeld met de klantenservice van Oxxio. Demedewerker gaf aan dat zij niets kunnen vinden van een overname in hunsysteem. Het enige dat zij zien is dat ik klant was geweest tot 2december, maar dat zij mij verder ook niet meer kunnen helpen. Er isniets bekend over een overname.Vervolgens heb ik weer naar Nuon gebeld en aangegeven dat Oxxiohierover niets weet. Nuon geeft aan dat in het zogenaamdeoverkoepelende systeem van energieleveranciers er echt staat dat Oxxiomij gaat overnemen per 1 januari.Hoe kan het zijn dat Oxxio mij ineens kan overnemen zonder mijntoestemming? Ik ga niet akkoord met deze overname (en heb ook nooitakkoord gegeven hiervoor).

Reactie van Oxxio - 28 december 2018

Geachte heer, mevrouw,

Wij hebben op jouw andere reviews en klacht op klacht.nl geageerd. Neem daar dus een kijkje!

Groet,

Oxxio Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?