Oxxio

Meer over Oxxio
Op deze site kun je energie vergelijken van Oxxio. Oxxio is een energieleverancier die zich richt op online innovaties. Het is een voordelige energieleverancier met een handige en complete energie-app, de Oxxio App.


Historie Oxxio
Sinds 2000 levert Oxxio energie in Nederland. Begonnen vanuit de gedachte dat energie eenvoudiger en goedkoper kan. En deze spirit van vernieuwing en vooruitgang is nog steeds het uitgangspunt van Oxxio. Want bij Oxxio regel je energie op een slimme, voordelige en eenvoudige manier. Met de Oxxio App. Oxxio is onderdeel van de Eneco groep. 


Overige producten van Oxxio
Oxxio is energie voor de mobiele mens. In de Oxxio App krijg je optimaal inzicht in je energieverbruik. Ook regel je in de app eenvoudig al je energiezaken eenvoudig zelf wanneer het jou uitkomt.


Overstappen naar Oxxio
Wil je weten of Oxxio de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van Oxxio aan. Maak een vergelijking en stap direct over! 


Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.
Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu:

6,1

Om beter te scoren in dit onderzoek zou het bedrijf vooral haar inkoopbeleid moeten veranderen: in plaats van handelsmix zou er duurzame elektriciteit direct bij de bron ingekocht moeten worden.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Dit ligt eraan wie momenteel uw energieleverancier is. Oxxio zegt uw overeenkomst op, tenzij u een overeenkomst hebt bij MAIN Energie of Qwint. In die gevallen dient u zelf uw overeenkomst op te zeggen bij de betreffende leverancier.

Stroometiket

Energiebronnen

Grijs: 0 %
Groen: 100 %

Milieuconsequenties

CO2 uitstoot: 0,000000000 g/kWh
Radioactief afval: 0,000000000 g/kWh