De gratis overstapservice van Energieleveranciers.nl

Wist u al dat u fors kunt besparen op uw energierekening, alleen door een andere energieleverancier te kiezen? Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode en verbruik in te vullen in de energievergelijker hieronder. Vervolgens kiest u de goedkoopste energieleverancier in onze vergelijker voor uw situatie en laat u uw gegevens achter. Dankzij onze overstapservice hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Overstapservice en Overstapwekker

Energieleveranciers.nl neemt u graag uw zorgen uit handen. Onze overstapservice houdt in dat uw huidige energiecontract opgezegd wordt en u aangemeld wordt bij uw nieuwe leverancier.

Zes weken voordat uw nieuwe energiecontract eindigt, herinneren wij u er met de overstapwekker aan dat u bijna weer kunt overstappen. Via de e-mail die u dan ontvangt, sluit u met een paar klikken wederom een nieuw energiecontract af.

Overstappen is besparen

Enkele redenen om te switchen naar een andere energieleverancier zijn:

  • Uw huidige energiecontract is verlopen
  • U gaat verhuizen
  • U bent niet tevreden over uw leverancier
  • U betaalt teveel voor energie bij uw huidige leverancier

Door een overstap kan u zomaar €280 per jaar besparen op uw energierekening!

Voordelen van overstappen

In Nederland mag u zelf uw leverancier van stroom en gas kiezen. U profiteert van de volgende voordelen als u overstapt naar een andere leverancier:

  • Overstappen van energieleverancier is gratis
  • Profiteer van exclusieve actietarieven
  • U bespaart direct op uw energierekening

Vul de energievergelijker in, kies de leverancier die het beste bij u past en profiteer van een lagere energierekening!

Gratis en betrouwbaar

Overstappen via Energieleveranciers.nl is gratis en betrouwbaar. Energieleveranciers.nl is als betrouwbaar beoordeeld door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

De ACM doet jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit, informatievoorziening, correctheid en onafhankelijkheid van energievergelijkers. Al sinds het eerste onderzoek van de ACM naar energievergelijkers in 2006, scoort Energieleveranciers.nl goed op deze punten.

Bekijk uw besparing