Mag ik ook overstappen naar een ander product van mijn huidige leverancier?


Uw energieleverancier biedt verschillende soorten energiecontracten. Deze contracten kunnen goedkoper of aantrekkelijker zijn dan uw huidige contract. Bij de meeste energieleveranciers is het mogelijk te wisselen van energiecontract. Een nieuw contract kan voor u voordeliger zijn, of aantrekkelijkere voorwaarden hebben. Bent u nog nooit overgestapt of van contract veranderd bij uw huidige leverancier, dan heeft u een contract voor onbepaalde tijd. Dit contract is boetevrij opzegbaar, en heeft een opzegtermijn van 30 dagen. U kunt dan bij uw energieleverancier kiezen voor een ander energiecontract.

Let op:
Aanbiedingen of speciale actietarieven gelden vaak alleen voor nieuwe klanten. Wilt u bij uw energieleverancier blijven, maar een ander soort contract, lees dan de voorwaarden van het product. Hierin staat of de aanbieding voor alle klanten geldt. Op Energieleveranciers vindt u de voorwaarden bij de detailinformatie van het product in de zoekresultaten.

 

Vergelijken en overstappen

Weten welke energiecontracten uw energieleverancier biedt? Vergelijk de energieprijzen op Energieleveranciers.nl en verfijn uw zoekresultaten op uw huidige energieleverancier. U krijgt dan een overzicht van een groot aantal energieproducten die uw leverancier aanbiedt.

Bekijk uw besparing