Partner worden van Energieleveranciers.nl?

Wilt u partner worden van Energieleveranciers.nl? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid aan om onze vergelijkingstool op uw eigen website te plaatsen. Voor iedere consument die via uw website overstapt, ontvangt u een vergoeding. Voor meer informatie over de vergelijker van Energieleveranciers.nl kunt u contact opnemen met ons via 088-1100800 of door te mailen naar contact@energieleveranciers.nl.

De Hypotheker

In november 2013 is De Hypotheker een samenwerking gestart met Energieleveranciers.nl. De Hypotheker zocht naar een oplossing voor de vraag die klanten regelmatig stellen tijdens adviesgesprekken over het uitgavenpatroon: hoe verlaag ik mijn energierekening?


Met de Jazeker Energievergelijker biedt De Hypotheker haar klanten en andere geïnteresseerden een mogelijkheid om over te stappen naar een andere energieleverancier. In Energielevernaciers.nl heeft De Hypotheker een betrouwbare partner gevonden die een overstap naar een ander energiecontract vergemakkelijkt.

Gaslichtplaza

GasLichtPlaza.nl biedt in samenwerking met Energieleveranciers.nl een overzichtelijke overstapservice. De samenwerking is van start gegaan in januari 2014.

Gaslichtplaza.nl, onderdeel van Infoplaza.nl, biedt consumenten de mogelijkheid om in vier stappen een andere energieleverancier te kiezen.

Voordelen van Energieleveranciers.nl-partners

Als u partner wordt van Energieleveranciers.nl, profiteert u van verschillende voordelen.

Afhandeling pre- en aftersales
Als u de vergelijker op uw website hebt geplaatst, hoeft u verder niets te doen. Wij regelen de afhandeling van de klanten die via uw website binnenkomen.

Gebruiksvriendelijkheid
Onze energievergelijker is zeer gemakkelijk te plaatsen op uw website. De techniek wordt geleverd via een iframe. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze vergelijkingstool. De vergelijker op uw website krijgt dan ook regelmatig een update.

Klantenservice
Hebben klanten vragen over de energievergelijker? Dan worden ze direct verbonden met onze klantenservice. Onze klantenservice is iedere werkdag aanwezig van 09:00u tot 20:00u.

kWh
m3
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3