MATS van Energieleveranciers.nl – Onafhankelijke energievergelijker sinds 2004

Energieleveranciers.nl is in 2004 als een van de eerste vergelijkingssites gestart met het transparant maken van de energiemarkt toen deze werd vrij gegeven. In de afgelopen 10 jaar hebben wij duizenden consumenten geholpen met vergelijken en overstappen. In 2014 introduceren wij MATS. 

MATS is afgeleid van MATCH. 'Vergelijken’ en ‘matchen’ is wat wij doen. Energieleveranciers.nl is een onafhankelijke vergelijker die u helpt om de beste en voordeligste match te vinden voor uw persoonlijke situatie.

  MATS staat tevens voor onze kernwaarden:

Makkelijk

Wij willen energievergelijken en overstappen zo makkelijk mogelijk maken. Energieleveranciers.nl is een gebruiksvriendelijke website met begrijpelijke informatie, zodat u meteen kunt vinden wat u zoekt. Overstappen via Energieleveranciers.nl gaat bijna altijd foutloos. Is er toch iets misgegaan? Dan zorgen wij ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Actueel

Alle informatie op Energieleveranciers.nl is actueel en up to date. Wij spannen ons dagelijks in om u een betrouwbare vergelijking aan te bieden, waarin alle energieleveranciers in Nederland zijn meegenomen. Dat doen we natuurlijk op basis van de meest actuele gegevens.

Transparant

Wij willen de producten en dienstverlening van energieleveranciers voor u inzichtelijk maken. Met Energieleveranciers.nl kunt u bewust de beste keuze maken voor uw situatie. Vele klanten gingen u al voor, die regelmatig een vergelijkbaar energieprofiel hebben als u. Daarom deelt Energieleveranciers.nl ook ervaringen van andere klanten, zodat u deze informatie kunt gebruiken in het maken van uw keuze.

Serieus

We nemen onze klanten en onze dienstverlening serieus. U moet kunnen vertrouwen op onze onafhankelijke vergelijking en overstapservice. Daarom zorgen we ervoor dat alle informatie op Energieleveranciers.nl actueel en accuraat is. We helpen u voor, tijdens en na de overstap naar een andere energiemaatschappij. Uw mening is van het grootste belang om Energieleveranciers.nl steeds te verbeteren, dus vragen wij regelmatig naar uw feedback. Samen maken we van Energieleveranciers.nl de meest betrouwbare energievergelijker!

MATS in de commercial van Energieleveranciers.nl

Energie vergelijken, overstappen en besparen

Kijk zelf hoeveel u kunt besparen op uw energierekening!  Onafhankelijk energieprijzen vergelijken op Energieleveranciers.nl. U kunt alle energieprijzen vergelijken en overstappen naar de beste en de goedkoopste energieleverancier.

 

kWh
m3
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3