Ervaringen Nuon

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Nuon. U kunt uw ervaring met Nuon ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

hier een aantal tips in het algemeen, 26 juli 2008

Als aller eerst wil ik even kwijt dat geen enkele leverancier perfect is, ieder bedrijf heeft zijn fouten. Het is de schuld van de overheid, die de splitsing heeft bedacht, sukkels allemaal daar. Mensen gaan switchen naar andere leverancier, bevalt deze niet doordat er dingen fout gaan, gaan ze weer switchen. En dan de mensen die overstappen naar Oxxio nog maar niet over te spreken. Hier onder ff wat tips op een rijtje en neem dat nou maar van mij aan.

- geef altijd je standen op tijd door bij een naamswijziging, verhuizing, overstap naar andere leverancier (geef dan de oude en nieuwe leverancier de zelfde stand door), noteer deze standen ook VOOR JE ZELF en controleer dit op de eindafrekening en/of jaarnota.

- bij automatisch incasso altijd in de gaten houden, of het wordt afgeschreven, soms heb je mensen die zich aanmelden op het verkeerde adres waardoor 'jij' afgemeld wordt, dit kan er aan liggen denk ik dat mensen per ongeluk de verkeerde EAN code doorgeven. Check www.eancodeboek.nl om te kijken bij welke netbeheerder je zit.

- is je termijn bedrag erg laag, bel je leverancier hoe dit kan en of je termijn bedrag omhoog kan, dan hoef je vaak minder terug te betalen bij de jaarafrekening.

- heb je een storing ofzo aan één van je meters, bel je netbeheerder en niet je leverancier.

- koophuis: ga je verhuizen en laat je je koophuis leeg achter? Zeg NOOIT je leverancier op tot op het moment dat het verkocht is, maar laat je termijn bedrag verlagen, er moet ten alle tijden een contract aanwezig zijn, oftewel een leverancier, indien dit niet het geval is, kom de leegstand brieven.

- huurhuis: zeg gewoon je leverancier op, de woning komt dan bij leeg staan op naam van woningbouw en deze melden zich ook bij een leverancier. En zie hierboven, tips over standen opnemen.

- TIP, stap nooit over naar een andere leverancier, mits je aan beide partijen de zelfde meterstanden doorgeeft en dit ook op de eindafrekening oude leverancier en jaarnota nieuwe leverancier checkt.

Dit omdat er anders verschil ontstaat in de meterstanden en je aan een van de partijen te weinig betaald omdat de eindstand oude levercier bijv.235.000 is en bij de nieuwe bijv. 240.000. Dan heb je verschil (5000) niet betaald aan beide partijen en wel verbruikt. En dan kun je een brief van je netbeheerder verwachten en dit gaat over voor- en tussenliggend verbruik wat niet betaald is. Ik weet overigens niet of alle netbeheerders dit doen.

- ontvang je post van een andere leverancier dan degene waar jij bij zit en stroom/gas van afneemt? Wil je niet overstappen? Stuur dit onmiddelijk terug, want er kan instaan: binnen zoveel dagen reageren, anders ga je accoord en zit je ineens ergens anders. Hoe het precies in de brief wordt vermeld, durf ik niet te zeggen, maar stuur het terug en lees het ook.

Teken nooit aan deur bij door 2 door mensen die op pad zijn voor een leverancier.

Nou dit was het allemaal wel zo'n beetje. Ik geeft hiermee niet de schuld aan de klanten en leveranciers, het komt gewoon voor dat het aan beide partijen kan liggen.

Dit zijn overigens mijn persoonlijke tips en kunnen niet ten laste worden gelegd bij een leverancier/netbeheerder !!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Nuon verkoper colporteur, 8 mei 2008

Wat moeten we hiervan denken: Al jaren word er gecolporteerd met stroom en gas. Eerst en nog steeds greenchoice. en daar zijn oxxio, essent, energie direct en nu ook noun bijgekomen. Waar alle energiebedrijven steken laten vallen met onjuiste verhalen stootte van de week Nuon mij en mijn buurvrouw voor het hoofd.

Van een bedrijf als nuon verwacht je als consument hoge kwaliteit. Totdat er een groep verkopers(7 man) bij ons achter huis een pauze namen. Uiteraard zijn dat niet mijn zaken. (laat maar ze gaan zo wel weg)Maar ik ben wel klant van Nuon en dit vond ik niet kunnen. Na twee volle uren waren ze nog steeds niet vertrokken. Tijdens de royale pauze werd er wiet gerookt. Doordat de groep achter het hek van mijn tuin stonden was de geur van de joints niet onopgemerkt gebleven. En ja ook de buren hadden de aroma geroken. Hierop hebben wij uiteindelijk besloten de jongeren (colporteurs) weg te sturen, tegelijker tijd hebben we onze onvrede laten blijken over het roken van wiet achter ons huis en tijden hun werkzaamheden. De reacties van hen waren zeer brutaal waardoor er een flinke scheldpartij was ontstaan. Wij hebben hierop de politie gebeld.

De politie kwam eindelijk na een half uur kijken. Natuurlijk waren de desbetreffende personen als sneeuw voor de zon vertrokken. De politie heeft daarop met Nuon gebelt. Deze kon niet vertellen wie deze personen zijn en ook waar ze waren gebleven. Volgens de gemeente hebben ze geen vergunning voor het colporteren in de wijk. De politie en Nuon(volgens zeggen...) nemen de zaak in behandeling.

Nuon doe hier wat aan. Anders zoeken wij onze kwaliteit wel bij een energiebedrijf die haar klanten wél serieus neemt!!!

Mvg de bewoners van Sneek!

Reactie NUON ellendelingen, 9 mei 2008

deze medewerkers zijn van

projects4you

onderdeel van www.grantonmarketing.nl

kantoor:

snekertrekweg 35 , Leeuwarden

behalve oplichters zijn het inderaad 1e klas (b)lowlifers die colporteurs.

Reactie anoniem, 26 juli 2008

Hallo, ik zou voor deze situatie niet gaan overstappen, want juist door overstappen komen veel problemen. Wilt u toch wel overstappen dan heb ik hieronder ff wat algemene tips;

---------------------------------------Als aller eerst wil ik even kwijt dat geen enkele leverancier perfect is, ieder bedrijf heeft zijn fouten. Het is de schuld van de overheid, die de splitsing heeft bedacht, sukkels allemaal daar. Mensen gaan switchen naar andere leverancier, bevalt deze niet doordat er dingen fout gaan, gaan ze weer switchen. En dan de mensen die overstappen naar Oxxio nog maar niet over te spreken. Hier onder ff wat tips op een rijtje en neem dat nou maar van mij aan.

- geef altijd je standen op tijd door bij een naamswijziging, verhuizing, overstap naar andere leverancier (geef dan de oude en nieuwe leverancier de zelfde stand door), noteer deze standen ook VOOR JE ZELF en controleer dit op de eindafrekening en/of jaarnota.

- bij automatisch incasso altijd in de gaten houden, of het wordt afgeschreven, soms heb je mensen die zich aanmelden op het verkeerde adres waardoor 'jij' afgemeld wordt, dit kan er aan liggen denk ik dat mensen per ongeluk de verkeerde EAN code doorgeven. Check www.eancodeboek.nl om te kijken bij welke netbeheerder je zit.

- is je termijn bedrag erg laag, bel je leverancier hoe dit kan en of je termijn bedrag omhoog kan, dan hoef je vaak minder terug te betalen bij de jaarafrekening.

- heb je een storing ofzo aan één van je meters, bel je netbeheerder en niet je leverancier.

- koophuis: ga je verhuizen en laat je je koophuis leeg achter? Zeg NOOIT je leverancier op tot op het moment dat het verkocht is, maar laat je termijn bedrag verlagen, er moet ten alle tijden een contract aanwezig zijn, oftewel een leverancier, indien dit niet het geval is, kom de leegstand brieven.

- huurhuis: zeg gewoon je leverancier op, de woning komt dan bij leeg staan op naam van woningbouw en deze melden zich ook bij een leverancier. En zie hierboven, tips over standen opnemen.

- TIP, stap nooit over naar een andere leverancier, mits je aan beide partijen de zelfde meterstanden doorgeeft en dit ook op de eindafrekening oude leverancier en jaarnota nieuwe leverancier checkt.

Dit omdat er anders verschil ontstaat in de meterstanden en je aan een van de partijen te weinig betaald omdat de eindstand oude levercier bijv.235.000 is en bij de nieuwe bijv. 240.000. Dan heb je verschil (5000) niet betaald aan beide partijen en wel verbruikt. En dan kun je een brief van je netbeheerder verwachten en dit gaat over voor- en tussenliggend verbruik wat niet betaald is. Ik weet overigens niet of alle netbeheerders dit doen.

- ontvang je post van een andere leverancier dan degene waar jij bij zit en stroom/gas van afneemt? Wil je niet overstappen? Stuur dit onmiddelijk terug, want er kan instaan: binnen zoveel dagen reageren, anders ga je accoord en zit je ineens ergens anders. Hoe het precies in de brief wordt vermeld, durf ik niet te zeggen, maar stuur het terug en lees het ook.

Teken nooit aan deur bij door 2 door mensen die op pad zijn voor een leverancier.

Nou dit was het allemaal wel zo'n beetje. Ik geeft hiermee niet de schuld aan de klanten en leveranciers, het komt gewoon voor dat het aan beide partijen kan liggen.

Dit zijn overigens mijn persoonlijke tips en kunnen niet ten laste worden gelegd bij een leverancier/netbeheerder !!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Smulders, 12 december 2007

In 1 woord : waardeloos.

Een 3,5 is nog geflatteerd.

Tot anderhalf jaar terug had ik mijn bedrijf aan huis.

Van een zakelijke aansluiting werd het dus een prive-aansluiting.

Het is me niet gelukt de NUON dit aan het verstand te peuteren en om het betalingsverkeer goed te laten verlopen.

Ik laat alles automatisch van mijn rekening afschrijven. Dit is meerdere malen misgegaan (Niet afgeschreven hoewel er genoeg saldo op de rekening stond) Gebeld (gemiddelde wachttijd 23 minuten) waarbij men mededeelde dat het inderdaad een fout van hun kant betrof en dat men het recht ging zetten. Dat werd dus een incassobureau, hoewel de bedragen inmiddels aantoonbaar door de NUON geincasseerd waren. Weer gebeld met de NUON. Hun excuses en alle administratie met ze doorgelopen met de mededeling dat "alles nu echt in orde was en dat ik alle correspondenite met het incassobureau kon weggooien en negeren" (letterlijk citaat). Met een gerust hart de telefoon neergelegd. Een verslag van dit telefoongesprek gemaakt en gefaxt naar NUON. Vervolgens een brief van ze ontvangen waarin ze met afsluiting dreigden en jawel: weer Intrum Justitia aan de telefoon (een uiterst onaangename dame zaterdagmorgen vroeg) Ik zou termijnen niet betaald hebben waarvan ik toch echt bankafschriften kon overleggen. Men was niet geinteresseerd.Bankafschriften en telefoonverslagen gefaxt, waarna het nu rustig is.

Daarnaast worden de termijnbedragen lukraak verdubbeld, hoewel er niets veranderd is in mijn verbruik. Ik zou (gezin, 4 personen) bijna 10.000 m3 gas verbruiken. De gasmeter vandaag opgenomen : ik heb 4000 verbruikt het afgelopen jaar. Ik hoop dat dat met de jaarrekening weer goedkomt.

Diverse faxen en dreigementen met advocaten verder is het contact met de NUON nu draaglijk. Ik droom echter nog wel eens van ze als ik zwaar getafeld heb.

Reactie Sjoukje, 9 januari 2008

Ik heb een aantal problemen gehad met Nuon. En ik ben student dus voor mij is die 10 p/m erg duur vooral met mobiel bellen. Dus degene die ik aan de lijn had heeft mij terug gebeld. Meerde malen die week om mijn probleem op te lossen. Want mijn afrekening was verkeerd maar ook een aantal betalingen. Maar dat was Nuon hun fout en dat hebben ze keurig weer voor mij opgelost. Dus voor mij 2 duimen in de lucht voor Nuon en geen problemen meer gehad!

Groetjes Sjoukje

Reactie Carel, 26 maart 2008

NUON inderdaad in één woord waardeloos. Men kent de klant niet en weet niet eens welke afspraken men met de klant heeft. Men heeft het woord klant ooit ergens gezien maar men weet niet wat het betekent. Ik ben nu aan het overschakelen naar een andere leverancier. En zelfs dan merk je dat Nuon daar niet snel aan meewerkt. Ik zou iedereen willen adviseren nooit over te stappen naar Nuon en als u daar wel een contract hebt zo snel mogelijk optezeggen. Dit is de enige manier om dit soort bedrijven in beweging te krijgen iets aan service te gaan doen. Hun aanbiedingen zijn ronduit een schandaal. Spaarlampen voor een prijs die vele malen hoger is dan dat u ze in de winkel verkoopt. En zo zijn er nog vele voorbeelden. Moet u ze eens proberen te bellen. Kunt u vele keuzemenu's door en het eindresultaat is een medewerker die van de buitenwereld niets begrijpt. Een mailtje sturen? Nee dat kan niet. Vooral zorgen dat je zelf slecht bereikbaar bent, maar indien er geld geincasseerd moet worden er als de kippen bij zijn. Boycotten dus.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Janneke Moerman, 20 september 2007

Ik las over een verhuizing.

Bij ons werden de laatste rekeningen door NUON naar ons oude adres gestuurd, ondanks dat ik 3x een adreswijzinging stuurde / mailde / belde ! Natuurlijk wordt je post een paar maanden doorgestuurd, als je tenminste die service aanvraagt bij de TNT, zo heet dat tegenwoordig he ?

Na die paar maanden, wanneer je hoopt dat alles in orde is, kregen we een hele hoge boete met vreemde bedragen die we niet zouden betaald hebben. Nu wisten ze blijkbaar ineens wel het juiste adres te vinden. Daarover gebeld, met iemand die van voren niet weet dat ie van achteren leeft. Natuurlijk betaal je ... ct per minuut. na een kwartier heb ik het maar opgegeven. Nee hoor, NUON, nooooooooiiit meer !!! Daar hoor ik bijna alleen maar slechte verhalen van. Essent is niet duur zag ik, maar weet je wat die directeur verdient ? Ruim 8 ton per jaar. Ook niet dus...

Lastig hoor ! Heeft iemand een tip ? We zitten nu bij Energiedirect, maar die stijgt net zo hard als de NUON. Daar willen we ook mee stoppen. We wachten op de gouden tip...

Reactie hans, 29 november 2007

stap maar over na eon... alles weer op 1 rekening, alles wordt geregeld en prijs is laag en service hoog. heb proboemen gehad met energie direct en oxxio, nu weer een grote en vertrouwde maatschappij. ze produceren alles zelf, dus niet afhankelijk van andere

Reactie Jan, 17 april 2008

neem rendo

beste energiebedrijf van NL

Reactie nuon, 8 mei 2008

Wat moeten we hiervan denken: Al jaren word er gecolporteerd met stroom en gas. Eerst en nog steeds greenchoice. en daar zijn oxxio, essent, energie direct en nu ook noun bijgekomen. Waar alle energiebedrijven steken laten vallen met onjuiste verhalen stootte van de week Nuon mij en mijn buurvrouw voor het hoofd.

Van een bedrijf als nuon verwacht je als consument hoge kwaliteit. Totdat er een groep verkopers(7 man) bij ons achter huis een pauze namen. Uiteraard zijn dat niet mijn zaken. (laat maar ze gaan zo wel weg)Maar ik ben wel klant van Nuon en dit vond ik niet kunnen. Na twee volle uren waren ze nog steeds niet vertrokken. Tijdens de royale pauze werd er wiet gerookt. Doordat de groep achter het hek van mijn tuin stonden was de geur van de joints niet onopgemerkt gebleven. En ja ook de buren hadden de aroma geroken. Hierop hebben wij uiteindelijk besloten de jongeren (colporteurs) weg te sturen, tegelijker tijd hebben we onze onvrede laten blijken over het roken van wiet achter ons huis en tijden hun werkzaamheden. De reacties van hen waren zeer brutaal waardoor er een flinke scheldpartij was ontstaan. Wij hebben hierop de politie gebeld.

De politie kwam eindelijk na een half uur kijken. Natuurlijk waren de desbetreffende personen als sneeuw voor de zon vertrokken. De politie heeft daarop met Nuon gebelt. Deze kon niet vertellen wie deze personen zijn en ook waar ze waren gebleven. Volgens de gemeente hebben ze geen vergunning voor het colporteren in de wijk. De politie en Nuon(volgens zeggen...) nemen de zaak in behandeling.

Nuon doe hier wat aan. Anders zoeken wij onze kwaliteit wel bij een energiebedrijf die haar klanten wél serieus neemt!!!

Mvg de bewoners van Sneek!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
C.A. Kakisina/A.D. Pasman, 31 mei 2007

Het regelen van een verhuizing naar een andere provincie is bij Nuon een Titanenstrijd, zeker als je vorige huis nog niet verkocht is. Is het dan eindelijk verkocht, dan wordt de eindstand niet bij jou als klant opgevraagd, maar wachten ze het doorgeven van de meterstand van de volgende bewoner af. Geeft die niets door, dan maakt Nuon gewoon een eigen schatting die zeer nadelig is.

Zeer ontevreden dus over Nuon.

Reactie 13 juni 2007

het lijkt mij ongeloofwaardig dat wat je verteld geloofwaardig is.

als meterstanden niet tijdig worden ontvangen omdat de verhuizing te laat worden doorgegeven word inderdaad de meterstanden van de nieuwe of oude bewoner gebruikt. Geef deze de meterstanden niet door dan word er een schatting gemaakt.

en als je dan een eindafrekening ontvangt met geschatte meterstanden dan kun je hier een corrrectie op aanvragen met de meterstanden die uzelf heeft opgenomen.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
14 mei 2007

Jaren lang betaalden we teveel aan Nuon. Plots kwamen we er achter: Nuon had voor het hoog tarief het laagtarief in rekening gebracht en voor het laagtarief juist het hogtarief! Ook was er in een eerder jaar een plotseling ernstige toename van ons verbruik, maar liefst drie keer het jaarverbruik gedurende twee jaar. Daarnaast had Nuon de opgegeven meterstand genegeerd en een foutieve stand ingevoerd. Of we even 1600 euro's wilden betalen in 11 termijnen (Goh wat lief...).Nadat we erachtyer kwamen dat Nuon ons het verkeerde tarief in rekening had gebracht, gebeld. Natuurlijk kregen we het teveel beraalde terug. Zou het dan toch goedkomen...? Nee hoor, nadat Nuon ons 5 termijnen van 148,00 had terug betaald belden ze even. Wilt u de 1100 euro die Nuon tegoed heeft in Termijnen betalen....? Mag je dan vloeken? Nou, niet gedaan, maar Nuon heeft de verkeerde voor. Ik procedeer zelf wel zonder dure advocaat en zal ze iedere cent terug laten betalen, dat staat voor mij vast. Nu de rechtbank nog even overtuigen....

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Remco, 12 februari 2007

Ik moet eerlijk toegeven dat de NUON mij nog nooit in de kou heeft laten staan, maar ik alle avonturen van de NUON helemaal beu. Ik wordt doodgegooid met, naar mijn mening, zinloze folders ( bv beveiligingsystemen). Schoemaker blijf bij je leest ! Verder heb ik niet zo'n behoefte om de toekomstige expansiedrift van NUON/Essent te gaan financieren.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Kamiel, 18 november 2006

Ik moet zeggen dat ik een dubbel gevoel heb over Nuon...

Als je bijvoorbeeld in hun algemene voorwaarden kijkt kunnen ze groene stroom aanvullen met grijze stroom indien nodig. Ik heb ze daarover gebeld, en ze kunnen idd op basis van weersomstandigheden etc grijze stroom leveren. Dat is nog nooit gebeurd, maar het zou kunnen. (voor meer info: zie http://www.degroenerevolutie.nl/2006/11/nuon-groene-stroom.html )

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Agent, 8 november 2006

Kreeg een overstapkorting om weer terug komen bij Nuon. Als je gaat uitrekenen ben je toch duurder uit. Ik snap dit niet. Waarom kan Nuon de prijzen niet gewoon veel lager maken net zoals alle andere energieleverancier/bedrijven dit doen?

Reactie medewerker nuon, 22 april 2008

Dat komt omdat sommige energiebedrijfen het vastrecht veel hoger hebben dan de tarieven. het nuon vastrecht is laag 2 euro voor stroom en 3 voor gas. de tarieven kunnen niet altijd lager.. als ze super laag zjin is het vastrecht hoog! en dat word niet vermeld!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Nicol, 27 oktober 2006

Daar was ik weer even... Nog bij nuon...... nu loopt het even goed behalve dat ik zeer verbaasd ben bij mijn gegevens op de internet site. Nu kan ik telkens zien of de betaling verwerkt is...

alleen vorige week stond er nog een hoog bedrag open ..... hoe ze daar aan komen ben het allemaal aan het uizoeken, maar raar. en nu gister keek ik een termijn factuur nog... Wie heft hier meer problemen mee. en ook met betalingen. als je een betaling doet , en 2 weken late rkrjig je een brief dat de betaling niet binnen is zie je onderaan de brief staan. bijgewerkt tot 7 oktober.. en het is al eind oktober zowat. wat is dit? kunnen ze daar wel werken ? nou sorry af en toe denk ik dat er echt mensen zitten die het wel best vinden dat ze werk hebben maar een echte klantenservice... nee nee...

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
ruby, 17 augustus 2006

Hopeloos!! Na 6 jaar bezig te zijn met een jaarafrekening die niet klopt moet ik nu wel echt gaan klagen. Nuon reageert niet serieus op brieven en telefoneren is nog ernstiger omdat driekwart van het personeel niet bekwaam is. Om te huilen. .. Zij willen nu bijna 400 euro per maand aan energiekosten innen en dat terwijl ik op een bovenwoninkje van 35 m2 woon. Vriendelijk zijn, boos worden, je teleurstelling uitspreken, het maakt niet uit. Nuon is er gewoon niet voor de klant!!

Ga nu overstappen op Green Choice en hoop voor de toekomst op beterschap!

Reactie Cynthia, 29 oktober 2007

Ik snap de frustratie.. maar waarom moeten we dan overstappen naar Greenchoice?

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Nicol, 11 augustus 2006

NUON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bah....

Afgelopen december kregen wij een afrekening van nuon bijbetalen, ik gelijk een email een brief gestuurd met de vraag of het in termijnen kon, 432 euro kan ik in mijn eentje niet in een keer betalen... geen reactie en ik gebeld, ja dan moet u een brief schrijven. ik had gezegd dat ik dat gedaan had, zegt ze in een keer, ja om betalingsachterstanden en jaar afrekeningen maken wij geen betalingsafspraken, een gegeven momen kwam het bij intrum justitia, ik gebeld uitgelegd sorry maar daar kunnen wij niks meer aan doen ook al de meest onmenselijke iets dat er maar bestaat. INTRUM is hell.. (sorry voor het woord) ik weer nuon gebeld ja binne 3 dagen betalen of we komen afsluiten, als de dood dat ik was, had ik een gedeelte binnen 3 dagen betaald, maar kon de rest pas een week later betalen dat ging om 90 euro.. weer gemaild en werd ik eindelijk teruggebeld, ja sorry dat gaat niet u zult binnenkort onze incassomedewerker op de stope hebben. Nooiet gezien...... trouwens..... na dat ik een mail heb gestuurd met de melding dat ik betaald heb incassokosten en alles, dat ik echt niet nog meer ging betalen, kwam ook nog eens 700 euro bij omdat ik te laat was met betalen het had precies die dag binnen moeten zijn. ja ik weet moet betalen. maar graag wel menselijk. nu nuon online lid van zie ik ook nog 50 euro incassokosten wat ik moet betalen, waarvoor??? geen idee.. voor de rest die 700 euro kan ik niet meer terugzien op de facturen overzicht zijn ze dan toch bang geworden voor mijn brieven omdat ik gelijk gebeld heb in december en geschreven etc.... NUON helaas moesten ze zo met mijj omgaan, zeker neit klantvriendelijk

!!!!!!!!!!!!!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
karen, 21 juni 2006

Jammer, maar ik ga nu dus ook klagen. In onze huidige woning hebben we al 6 jaar energie zonder problemen, netjes op tijd afrekening. Tot het dus misging.

Vorig jaar besloot nuon een aantal maanden de automatische incasso te laten zitten. We kwamen er drie maanden later pas achte. Misschien slecht van ons om niet te controleren, maar we nemen ook aan dat dit bij automatische incasso ook niet hoeft.

Dit werd na één telefoontje rechtgetrokken, en we kregen een nieuw maandbedrag, veel hoger natuurlijk, om achterstand te compenseren.

2006: weer is er een aantal maanden geen bedrag afgeschreven. MEdewerker van NUon legt uit dat dit geblokkeerd is omdat zij vanaf 2004 géén stroomkosten in rekening hebbeb gebracht, enkel de transport kosten. Dit was ons nooit opgevallen op de jaarafrekening.

Gevolg: we kunnen van 2,5 jaar ineens de stroom gaan betalen en bovendien weer van 3 maanden de maandbedragen cbijbetalen. Dit wordt bij elkaar zo'n 1200 euro, die we ineens moeten overmaken!

we hebben het wel het geld, maar dit zijn echt grove fouten van NUON en voor mij een reden om te zoeken naar een andere aanbieder. Zeker omdat zij niet eens de moeite namen om excuses aan te bieden.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
mevr.Sanny Vos, 1 maart 2006

Eindelijk kan ik mijn verhaal kwijt over de nuon!ik woon sinds 1993 in een heel oud huis,mijn man is in1998 overleden en ik bleef achter met mijn 2 kinderen,dan krijg je een uitkering wat geen vetpot is,er was een oude schuur waar ik niet eens kon komen door struiken,mijn zoon heeft daar toen een paar wietplanten neergezet waar ik niets vanaf wist,de politie had een anonieme tip gekregen en ik werd ineens gebeld over een inval,de politie zei het was zo goed verborgen dat ze het nooit hadden geweten als ze niet getipt waren,mijn zoon heeft ook verklaard bij de politie dat ik er niets vanaf wist,ik de geschillencommisie ingeschakeld want mijn meterkast werd eruit gehaald,en ik moest de volgende dag bellen,nu weet ik dat mijn zoon verklaard heeft dat alles tweedehands was,en dat het de eerste keer was,de nuon maakte hun eigen berekeningen en zei jullie hebben al jaren planten gekweekt dat zien we aan de filter,wij konden praten maar het hielp niks,ik moest 10.000 gulden betalen anders kreeg ik mijn meterkast niet terug,die had ik dus niet,mijn zoon is in augustus 2002 overleden op 22 jarige leeftijd,dood gereden door schuld,3 maanden erna kreeg ik bericht van de geschillencommisie,ik met al mijn verdriet er heen,er zaten 2 mannen van de nuon die tegen mij tekeer gingen dat ik alles moest betalen,ze hadden absoluut geen greintje medelijden,ik zit nu al 5 jaar zonder stroom,mijn buurvrouw heeft mij geholpen,nu heb ik weer een conflikt met de nuon want volgens hun had ik een achterstand,ik herhaalde malen kontakt opgenomen,bewijzen gestuurd,emails,want het ging om het gas,het werd alleen maar hoger het bedrag,aanmaningskosten,ik wist het op het laatst ook niet meer,ik heb toen gevraagd om een betalingsregeling,kreeg email terug,kreeg over 10 dagen antwoord,maar niks dus,staan ze ineens op 6 februari voor de deur met 2 autoos en 6 man politie met waakhonden om een vrouw met 1 kind af te sluiten,en een hulpofficier,want ik liet ze niet zomaar hun gang gaan,ik liet alle bewijzen zien wat ik gestuurd had van de nuon en terug had gehad,ze gingen gewoon door!! nu zit ik bij mijn vriendin in huis samen met 1 hond,ik moest mijn katten en andere hondjes achterlaten in de kou,ze hebben mijn buurvrouw ook gedreigd met afsluiting als ze mij sroom gaf,die is bang geworden en heeft ook gelijk de stekker eruit getrokken,toen had ik helemaal niks meer!!! de nuon heeft een email gestuurd met verontschuldigingen over het te laat reageren op mijn email,daar heb ik wat aan!!! ik hoop dat dat die pitbullks van een nuon eens aangepakt kunnen worden met hun onmenselijke machtspositie!!!!!!om mensen in de winter af te sluiten!!!!grof schandalig!!!wie moet je inschakelen?? de koningin?????want niemand kan wat doen!!! BEDANKT NUON met je mooie reclame op tv!!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
S.Zwart, 24 november 2005

Ik heb in al die jaren nog nooit problemen met nuon gehad, behalve wel eens een aanmaning, telefoontje gepleegd, nee mevrouw allesw klopt, oke betaald en 2 maanden daarna weer teruggestort, want ik had teveel betaald, heel irritant want je moet het maar kunnen missen. Nu heb ik gisteren een hartverzakking gekregen, krijg ik mijn jaarafrekening, over 8000 km3 gas bijbetalen, maar liefst 3300 euro bijbetalen, ik nuon gebeld het voorgerekend, vanaf 2000, want volgens de nuon ben ik daar toen komen wonen, sorry ik woon daar al sds 1996, maar goed vanaf 2000 meterstand door de nuon opgenomen, en de daarop volgende jaren steeds een verbruik van resp 2001- 1777km3, 2002-1946km3, 2003-1175km3 2003, door nuon opgemeten,2004-1515, 2005- 8000km3, er is in al die jaren niets veranderd, heb eind okt pas een verwarming aangezet vanwege de mooie lange zomer. Nuon gebeld gelukkig meteen aan de lijn en dit meegedeeld 3 medewerkers schrokken, maar deelden mijn verbazing, wel het advies gekregen 1. loodgieter naar een gaslek laten kijken. en 2 meter laten ijken, kosten 800 euro, klopt het dan vergoedt de nuon het, klopt het niet moet ik het zelf betalen, dit geloof je toch niet, een klein kind kan toch een berekening maken en ziet dat het niet klopt . Wat nu, heb een vriendin gesproken heeft dit 2 jaar geleden ook gehad, is alleenstaan en moest 2500 euro bijbetalen, gelukkig werkte haar buurmeisje bij de nuon en heeft dit toen uitgezocht, nuon had een fout gemaakt en alles werd rechtgetrokken, wat nu als je niemand bij de nuon kent, ben je aan de goden overgeleverd!!!!!!

Hoop dat het allemaal overwaait, maar mijn kerst is al verpest ook omdat ik dit jaar ook nog eens mijn baan ben verloren door reorganisatie, kortom nederland we gaan allemaal naar de kloten!!!!!!!!

Reactie l.c. wiersema, 7 maart 2006

Hallo,

Hoe is het bij u afgelopen met die rekening, want ik heb hier ongeveer hetzelfde bij de hand (6 jaar lang heeft NUON de laatste 3 cijfers van mijn meterstand vergeten op te nemen in hun administratie) Gevolg 8000 euro bijbetalen. Na heeel veel zeuren is dat nu verminderd naar 3800 euro (de afgelopen twee jaar) maar toch... Ben benieuwd naar uw ervaringen.

Met vriendelijke groet,

L.C. Wiersema

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
kait , 16 maart 2005

ik leerde nuon kennen doordat er een paar verkopers aan de deur kwam met hun uiteg over hoe goedkoop nuon wel is en blablabla die dag 1 februari 2004 is mijn nachtmerrie begonnen ..

mijn contract werd eenzeidig opgezecht van hun kant zonder enige uitleg zonder enige reden ..

gelukkig zijn wij blijkbaar beschermde klanten en werd ik door interlectra op de hoogte gebracht van deze feiten maar wist nog steeds niet waarom..

uitleg .. ze sturen je van de hak op de tak en als je uiteindelijk iemand te pakken krijgt proberen ze je dingen wijs te maken zonder enig bewijs

ik zou een wanbetaler zijn .. tot ik zei ok ik fax jullie van elke maand het betalingsbewijs door toen wast van ok we kijken het nog is na .. 10 min stilte en ja hoor plots vonden ze alles!

maar ze konden me niet verder helpen aangezien je na een brief van hen met opzeg maar tien dagen tijd hebt te reageren .. een brief die uiteraard nooit naar hier is verstuurd .. nuon mijn klote! nuon bedankt je voor je vertrouwen bullshit ! voor mijn part mag nuon vandaag nog ontploffen o janog even interlectra bedanken omdat ze mij op de hoogte brachten en me voorlopig nog 6 ampere stroom geven tot ik een ander leverancier gevonden heb .. wachttijd 35 dagen! fijn als moeder met drie kinderen ;) aan allen die door nuon in de zak werden gezet STERKTE!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer