Reviews Nuon

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

126 reviews

5 sterren
(38)
4 sterren
(26)
3 sterren
(9)
2 sterren
(7)
1 ster
(46)

25 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(5)
in behandeling
(1)
onbekend
(19)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Nuon
michael mosso 11 juni 2007

heb zins dec `05 gas licht van ONS energie maar doen ik me daar ging aanmelden was ik al aangemeld door de vorige huurder .

DAT is de vriend van me zusje dus kon zyn dat hun dat me hebben aangemeld zeg ik nog maar wil je de meterstanden controleren

laag tariefstand :23198kWh hoogtarief 18685 kWH gas 11549 water 43.

En de man achter de balie van ONS zegt wy hebben:laag2319 KWH hoog1868KWH gas 11549 water43.

En zeg nog je moet een comma gebruiken dus heb ik dat gedaan .

April `06 heb ik per ongeluk in plaats van naar ONS energie naar my vorige energie beheerder eneco energie,het geld van me

energie gestuurd en na drie maanden er nog niet achter zyn gekomen terwyl ONS wel steeds een acceptgiro bleven sturen

en ik op me op me rekening kijken het geld was betaald doen zag ik naar wie eneco in plaats van naar ONS o jee ,

ik het bedrag met spoed betaald , en bellen met ONS en me spyt betuigen ,willen ze me niet als klant meer en stoppen.

Moet wel een ander leverancier dan en ga by NUON vragen of ik klant kan worden ,dat kon OKT`07 ik mij meterstanden doorgeven

hoe ik ze by ONS ook moest laag 2406,8 KWH hoogtarief 1925,8 kryg ik een contract met hele andere kilowatt ,

3088 laagtarief 2614 hoogtarief totaal 1400 kWH .Dus ik bellen met nuon en vragen hoe dat kan en zy zeggen dat ze met ONS

dit hebben geschat .kan niet meer veranderen ONS wil niet mee werken , ik was het gezeik zat en heb niet meer gereageert.

JAN `07 weer een rare jaar afrekening nu haden ze van 3088 naar 3747 KWH en hoogtarief 2614 KWH naar 3273 KWH

ik weer bellen en ik zeg nog dat ik een byna een verschil heb op me meterstand van totaal van 2800 KWH ze zouden weer

ONS bellen , in de tussentyd stuur ONS iemand om de meterstanden optenemen

kryg ik MAART `07 een afrekening van een bedrag van

1531,70 euro laagtarief 3747KWH naar 24128 KWH en laagtarief 3273 KWH naar 19433 KWH

totaal 37859 KWH of ik dat wil betalen ,ik daar naar ONS en me verhaal doen ook dat hun het me zo heb opgelegd met die comma .

moet ik van ONS contact met NUON opnemen en daar me verhaal doen omdat ik nu klant van hun was .

ik met hun gebeld en een correctie meterstanden gedaan .

MEI 07 kryg ik me laatste aanmaling ik weer bellen met ONS NUON ja het is in onderzoek je kryg bericht.

JUNI `07 kryg ik een afrekening van NUON dat ik een jaarafrekening wil betalen van een bedrag van 4167,72 euro

laag 3747 KWH naar 24316 KWH hoog 3273 KWH naar 19595 KWH totaal 36891KWH

nu in plaats dat ik het opgelost kryg wordt het alleen erger heb weer gebeld met NUON en ze houden me weer aan het lyntje .

MYN BEREKENING WAT IK VANAF DEC `05 TOT JUNI `07 HEB VERBRUIKT :

23198 - 24316 =1118 KWH

18685 - 19595=910KWH

wat ik ook niet snap is waarom ik voor de zelfde ONS 1531euro en voor zelfde KWH by NUON 4167euro moet betalen ?

misschien omdat je by rechtshulp tot een belangen van 2500 euro geholpen ken worden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
marianne 18 mei 2007

Door een achterstand in de betalingen ben ik nu al tijden bezig met die achterstand in te lopen. Waarom ? omdat het Noun de betalingen niet afschrijft op notanummer maar op nieuwste nota. Dat betgekend dat er elke keer iets blijft open staan ( nee, een paar manden tegelijk betalen kan ik niet. Daarvoor heb ik het geld niet, helaas)

Dus, dan krijg je brieven van interum justitia die géén notanummers noteerd op de rekening en tegelijkertijd voor de zelfde nota een herinnering van nuon zelf. Ann wie moet je betalen..??? wat is slim ? Ik voel me hopeloos besodemieterd door het Nuon met hun incasso kosten van € 50,00 per niet betaalde notal. Dat is enorm veel geld bovenop wat er al openstaat, en op deze manier is het bijna niet mogenlijk om de achterstand in te lopen. Tussendoor is mijn termijn nota al verhoogd van € 100,00 naar € 150,00, ondanks dat ik vorig jaar van oude gas kachel op cv ben over gegaan. Je zou denken dan ik nu minder verbruik, maar dat is ook maar afwachten. Ik ben er in elk geval erg ziek van. Ik werk hard, en doe mijn best om te zorgen dat alles op orde is, maar zonder de medewerking van zowel het Noun als Interum justitia gaat het mij écht niet lukken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
walter h 7 mei 2007

Nuon heeft de slechtste administratie die ik ooit bij een bedrijf heb meegemaakt. Een aantal voorbeelden:

- teveel betaalde termijnbedragen worden aan het eind van het jaar niet automatisch terugbetaalds,

- er wordt teveel in rekening gebracht,

- op klachten wordt geantwoordt met standaard emails, de problemen worden niet opgelost.

Ik ben zo gefrestreerd geraakt dat ik ben overgeschakeld. Ik raad iederen aan dit te doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Theo 14 maart 2007

Een reactie van een gefrustreerde nuon-klant (nog wel.....)

Administratief hebben ze het erg slecht voor elkaar.

We zijn al 4 jaar met ze in de klins daar ze continue foutieve facturen weten te sturen, of zelfs niet weten te sturen.

Let op: vandaag 14 maart een factuur ontvangen

van decemeber 2005. En ja hoor, deze is destijds echt wel betaald.

Ik kan me niet voorstellen dat ons dit alleen overkomt. Ik ben d'r dus hellemaal klaar mee.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
N.Teton 1 november 2006

Al 2 jaar overgestapt van Nuon naar Greenchoice...Helaas kan ik niet van netbeheer overstappen...Ik snap er niet dat niks aan gedaan wordt na alle de klachten die ik les of hoor en wat ik zelf mee maakt over de NUON.Ze zijn 200% corrupt echt een klote bedrijf~ Ben ik al 2 jaren geen klant meer van kirjg ik er nog last van dat is toch ongelooflijk?Vorige jaar mijn meterstand opgestuurd naar NUON ....7 maanden later krijg ik een brief van greenchoice dat ze die niet hadden gekregen....2 weken gelden krijg ik een mdewrker van NUOn voor de meterstand opname ,ik zei nee ik geef het direkt door aan Greenchoice omdat het fout geweest is.

Hij zei ok hij zal dit doorgeven dat ze niet meer hoeven te komen...vanavond krijg ik een van die ander DEBIEL ,ik zei nee ik geef het zelf door en...dan wordt ik bedreigt dat ik morgen iemand voor mijn deur krijg en dat ik consequencies zal krijgen voor dit ect....gewoon bedreigt door een debiel van de NUON voor mijn eigen deur????

Als ik mee kan helpen om iets tegen de NUON te doen hoor ik het graag~ik ben het spug zat van dat stelletje ***** achterlijk mongolen die hun werk niet goed kunnen doen en mensen beschuldigen ***** en dat het zo MAG in Nederland in 2006?

er MOET iets aan gedaan worden!~

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
nicol 12 oktober 2006

Tja , nuon , het ene moment geen probleem het andere moment, een ramp, we hadden vorig jaar december een grote afrekening gehad (jaar afrekening) hmmm was 850 euro... ik met mijn arme loontje op dat moment kon dat niet betalen, ik eerst gebeld, of het mogelijk was om in termijnene te betalen? dat moet u schriftelijk aanvragen ik een brief geschreven, 3 weken later geen bericht er over. ik weer gebeld ( lekker lang wachten) toen gezegd heb een brief geschreven over een betalingsregeling. Nee niet ontvangen en dat is trouwens niet mogelijk, ik gemaild klacht ingediend, kom nou 850 euro ..... pffff dat is iets minder dan me maandsalaris. . weer geen reactie 3 weken later, excuses dat het zo lang heeft geduurd. hallo 3 weken..... begin februari incassobureau intrum. wat!!!!!!!!!!! met incassokosten, en binnen 1 week betalen, ik gebeld met intrum, nee geen betalingsregeling mogelijk, moet betalen ik beloofd in 2 keer te doen konden me niet beloven betreft afsluiting, ik zenuwachtig als wat nuon gebeld en gemaild, nee bespreek maar met intrum ik betaald , en een gedeelte later nog.... kon niet alles te gelijk. daarna kreeg ik een brief van nuon, dat alles van intrum is overgedragen, naar hun weer, en of ik even 797 extra wil betalen incasso kosten binnen 5 dagen anders komt er iemand langs, die komt afsluiten weer gemaild een echte hele boze mail dat ik al vanaf december bezig ben, waar ik het allemaal niet mee eens ben en ja hoor de volgende dag telefoon, ja sorry als u het bewijs wil faxen, en de incasso betaalt dan is het goed, we kunnen verder niets voor u doen wij maken geen regelingen betreft termijn en jaarafrekeningen er zijn geen betalingsregelingen mogelijk,...... en toen heb ik gezegd, nou mevrouw, hoe zou u het vinden dat je geld gestolen word van een bedrijf en lekker winst maken, terwijl de klant koning is toen heb ik opgehangen. daarna nooit meer wat gehoord termijn bedragen lopen door, en geen rare hoge facturen???? beetje vreemd,,,, via internet site nuon kunnen we zien wat er nog op staat, in totaal nu 166 dit zijn aanmaningskosten (die ik nooit betaal, en incasso kosten, kom nou) hmm dit zullen ze wel verekenen op de jaarafrekening zeker weer honderden euros terug betalen... bah nuon bedankt nog... hoop dat ik geen last meer van ze heb....

nicol

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Danielle 4 oktober 2006

Ik heb nooit problemen gehad met nuon, ik ben in 1 jaar tijd 3 keer verhuist en zelfs daar ging niks mis mee. alleen het tarief dat ze hanteren vind ik wel wat hoog in vergelijking met andere leveranciers.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
J.H. 11 september 2006

Slecht, heb al 15 jaar problemen met nuon. het maand termijn wordt betaald via mijn baas, iederemaand. en dan nog zeggen dat ik niet op tijd betaald. en dan toch nog kosten in rekening brengen. en aan het einde van het jaar van je terug gaven af halen, zonder over leg met klant.

ik vind dit schandalig.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Monique 20 april 2006

Ik heb weinig problemen met NUON. Vragen worden netjes beantwoord en dingen die veranderd moeten worden, worden netjes verwerkt.

Ik ben zo stom geweest om (tijdelijk) over te stappen naar Green Choice, waar het pas een echte puinhoop is en ben snel weer teruggegaan naar de NUON. Alleen voor gas is de overstap nog niet rond, maar dat ligt waarschijnlijk aan GreenChoice.

De jaarafrekeningen kloppen bij Nuon in mijn geval qua meterstanden altijd. Het ene jaar nemen ze het daadwerkelijk op, het volgende jaar schatten ze het verbruik, maar over 2 jaar gerekend kom je dus wel op het juiste verbruik uit.

Ik heb geen ervaring met verhuizen en de NUON (en daar gaan volgens mij de meeste klachten over).

Kortom, ik ben dus wél een tevreden NUONklant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
M. Clant 19 april 2006

Net voor de paasdagen laat NUON zich weer eens van zijn cliëntvriendelijke kant zien.

Het komt er op neer dat ik voor iedere acceptgiro die ik betaal € 1,= moet gaan betalen (dus € 13,= per jaar).

Maar via automatische incasso zou ik dit kunnen voorkomen.

Het verhaal wil dat ik nooit en te nimmer bij NUON meer overga tot automatische incasso.

Zo zat ik jaren geleden eens in Brazilië. Uitgerekend op dat moment schrijft NUON zo maar € 3.200,= van mijn bankrekening af omdat ik dat jaar plotseling meer gas verbruikt zou hebben.

En dat terwijl mijn gasverbruik al tien jaar lang een constant nivo had.

Bleek er een fout in hun administratie te staan.

Maar ik zat ondertussen in een ver buitenland met een geblokkeerde bankrekening en ik wist niet waarom.

En probeer dan maar eens daar weg te komen !

In Nederland heeft het me een half jaar gekost om de fout te herstellen.

Talloze brieven, mails, faxen, aangetekende brieven.

Niemand interesseerde het een bal !

NUON moet zo nodig met allerlei call centers werken.

Het personeel daar weet van elkaar niet wat ze doen en het interesseert ze eigenlijk allemaal geen klote.

IK werd zo gek van dit bedrijf dat ik me kan voorstellen dat iemand die zich niet kan beheersen een auto frontaal in hun fraaie gebouw parkeert.

Maar goed, ik laat NUON nooit en te nimmer automatisch meer gelden incasseren van mijn bankrekening.

IK heb ze voorgesteld of ik niet voor een jaar vooruit de termijnbedragen kan betalen.

En dat kan niet eens.

En nu wordt ik gestraft met een boete van € 13,= omdat ik een wettig betaalmiddel in Nederland gebruik.

Adviseer de ambtenaren in DEn Haag eens in te grijpen bij dit soort bedrijven

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Suzan 19 januari 2006

Ik heb NOOIT problemen gehad met Nuon en ben al 20 jaar klant. Heb toch ter oriëntatie buren, kennissen, familie gesproken, na het lezen van deze ellende. Ik heb niet één klacht gevonden. Kritisch herlezen leert dat veel (vast niet alle) mensen zelf niet opletten, schaamteloos overdrijven en niet door hebben dat je problemen SAMEN moet oplossen. Ook bij Nuon werken mensen, en worden dus fouten gemaakt. Heel jammer, want zo heb je weinig aan zo'n site. Doe dus maar verder afgaan op info van DTe.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
andre van de oudeweetering 3 december 2005

NUON is een prachtig nederlands bedrijf en dat moeten we zo houden,dus niet splitsen!!!!!!!!!!!!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Y.H. 5 oktober 2005

Wat een naar bedrijf is dit! Ik ben dit jaar in februari verhuist en het begon al met het voorschot. Die was na de verhuizing plotseling 500 EURO!! Na 5x bellen(!!) en 20x doorverbonden te zijn, kreeg ik NUON zo ver mijn voorschot op 110 euro te zetten. Maar vorige maand kreeg ik een nota voor de periode december (vorig jaar) tot februari. Dus ik bel ze en geef aan dat het niet kan en heb de rekening meteen gestorneerd bij de bank. Krijg ik een Aanmaning! Ik WEER BELLEN en bewijs sturen dat ik nog niet hier woonde. Ze beloofden plechtig eerst mijn bewijs af te wachten en daarna verder te kijken. 3 weken niets gehoord. Wat ligt er vandaag in mijn brievenbus? DEZELFDE NOTA! Ik weer 20 minuten gebeld! Nu hebben ze gezegd aan de lijn dat de nota is ingetrokken. Ik had net zo goed kunnen betalen met al die belminuten die in aan hun 0900 nummer kwijt ben geraakt

SCHANDALIG!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
T. Walstra 8 september 2005

Nu al 3 jaar lang jaarrekeningen die maar liefst 300% varieren terwijl er niets is veranderd qua energie in het huis. Aan de telefoon wordt je afgepoeierd met slappe verhaaltjes die ze tijdens een cursusje hebben geleerd. Het is nu genoeg. over naar een ander.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Floor Harmsen 8 september 2005

In september 2004 ben ik klant geworden bij Nuon en sindsdien zijn er eigenlijk alleen maar dingen misgegaan en ben ik bezig hun fouten te herstellen. Automatische incasso, aangevraagd in september 2004, ging in juli 2005 (!!!) eindelijk in na talloze mailtjes en telefoontjes. "Alles komt voor elkaar mevrouw!". Vervolgens gebeurt er niks of gaat het mis. Echt ongelofelijk, een goed geval voor "Ook dat nog"! Advies: begin er niet aan!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
J. Dusseljee 7 september 2005

Administratief niet nauwkeurig en niet bereid dat te herstellen. De reactie op verzoeken hiertoe zijn gewoon teleurstellend en na verloop van tijd wordt er niet meer gereageerd. In stevig Nederlands: onbeschofte Costumer Care.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
anita brouwer 20 augustus 2005

wat een snert bedrijf,ze hebben een behoorlijk geintje geflikt bij ons,

we kregen in augustus 2005 nog even een afrekening van het jaar 2003 en 2004 of we ff 950 euro willen bijbetalen,ja mevr. u bent inderdaad door een fout van ons te laag ingeschat,en het ergste is dat door een fout er vanaf januari 2005 tot augustus 2005 niks is afgeschreven(ik kijk dat niet na ,ik laat niet voor niks alles automatisch incaseren).

dus dat komt er ook nog ff vrolijk bij.

Ik ben me er van bewust dat wat je geleverd krijgt dat je moet betalen,hadden ze nou niet ff eerder aan de bel kunnen trekken,ben dus behoorlijk klaar met dat bedrijf,durf goed opgeleid personeel neer te zetten die verstand hebben van zaken en geen prutsers.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
Peggy 10 augustus 2005

wij heben netjes onze verhuizing doorgegeven aan nuon het duurde ze 8 maanden om de gegevens door te voeren inmiddels heb ik een betaling openstaan van ruim 800 euro omdat ze gewoon niks aanpassen. Eind meterstanden hebben ze gewoon geschat en weigeren ze aan te passen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
DJ van der Berg 1 augustus 2005

Ik snap alle ophef niet, ben sinds 3 jaar electra klant en sinds vorig jaar ook gas. Nog nooit problemen gehad........ één keer een vraag gehad en die werdt telefonisch snel en goed beantwoord.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nuon
J.Gubbels 22 februari 2005

Telkens problemen met ongevraagd aanpassen termijn bedrag (verhogen) ondanks zuiniger gebruik en terug ontvangen geld ná jaarafrekening.

Men liegt over procedures (zegt dat zaken niet rechtgetrokken kunnen worden door de computer, later blijkt dit wel mogelijk te zijn!).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
Mario 12 januari 2005

Nuon doet niks om mij als nieuwe klant te omarmen. Sterker nog. Ik heb nog niet een rekening betaald en ik wil al weg bij NUON. Vreselijk. Menig commercieel bedrijf zal er alles voor doen om nieuwe klanten te verwelkomen.

Ronduit belachelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
Rene 26 december 2004

Ik wil jullie waarschuwen voor de NUON. Ik heb 3 gevraagd om een meterstandenkaart ivm mijn verhuizing. Dit is te moeilijk voor ze om op te sturen. Nu begrijp ik het wel. De beginstand van het gas zet je op de jaarrekening gewoon 442m3 lager, dat is lekker vangen. Klote bedrijf NUON.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nuon
van Engen 6 december 2004

Ze zijn slecht bereikbaar. Zeggen rekeningen gestuurd te hebben die niet verstuurd zijn. Bedreigen mensen op hun werk. Klachtenafhandeling is heel slecht. Vooral de Heren Bos en Labardie weten niet wat service verlenen is en hebben er niets mee te maken dat Nuon rekeningen in de toekomst dateert en zo dus klanten een oor aan probeerd te naaien.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?