Reviews Nuon

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
afspraak was dat ik via app. het gasverbruik per uur kon inzien van mijn op afstand uitlees gasmeter.Kan dus NIET!
Hans uit Coevorden, 5 december 2018

Niet naar NUON overstappen.

Komen de afspraak niet na.

Erg jammer dit , het was voor mij n.l. een voorwaarde dat dit wel kon .

Dit had Engie dus wel goed voor elkaar.

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo Hans, dat is spijtig om te lezen. We vinden het namelijk heel belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Daarom mijn vraag; kun en wil je mij meer vertellen over de afspraak die we niet zijn nagekomen? Daar ga ik graag met je over in gesprek.

Groet, Pauline, Nuon Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
NOGMAALS: Openen account wil maar niet lukken . . . ondanks vele pogingen en overleg.
Sander uit De Bilt, 5 december 2018

Beste **********, je reactie / toelichting van 5 december 2018 is al lang achterhaald. Vele contacten en pogingen gedurende laatste maanden geweest . . .NUON doet er niet echt iets aan. en dan komt ******** met het volgende om de hoek: Mijn Nuon zou toegankelijk moeten zijn. Het kan helpen als je de cookies allemaal verwijdert. Zou je dat willen proberen? Je kunt de cookies vinden door ctrl+shift+del in te drukken. Als je Google Chrome als browser hebt, zie je bovenin 'het afgelopen uur'. Daar graag kiezen voor 'het eerste gebruik'. Bij Explorer kan je het laten staan. Dan wissen. Als je Safari hebt kan je de volgende werkwijze volgen. Open Safari. Klik links in de menubalk op Safari. Klik op Wis geschiedenis. Er verschijnt een nieuw venster. Verwijder hier de hele geschiedenis. Daarna de browser eerst sluiten en dan opnieuw proberen. Dit doe je dan door naar nuon.nl te gaan en je dan via de inlogoptie rechts boven weer in te loggen. Als je Mijn Nuon in jouw favorieten hebt, raad ik je aan om bij het volgen van deze instructies Mijn Nuon daar ook te verwijderen. LACHWEKKEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo Sander,

Voor alles proberen we je echt te helpen om dit probleem bij jou op te lossen. Uit je reactie maak ik op dat je dat geen goede benadering vindt. We blijven proberen om je te helpen. Mijn collega's hebben de afgelopen dagen geprobeerd je telefonisch te bereiken. Dan is het makkelijker om het één en ander live met je door te nemen. Helaas hebben we je niet kunnen bereiken. Mijn collega die alles van dit proces afweet, probeert je nogmaals telefonisch te bereiken.

Met groeten, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opzegvergoeding
Edwin uit Almelo, 5 december 2018

N.a.v. uw reactie op de opzegvergoeding van 5 december.

Het zal zo zijn dat er een verwijzing in het contract heeft gestaan, maar ik heb de opzegkosten wel moeten betalen en als Nuon zegt deze kosten te vergoeden, maar daar zelf een termijn waarbinnen dit gedaan moet worden hanteert en dat deze dan vervalt vindt ik niet correct.

Ben van mening dat als gezegd wordt door de verkoopster aan de deur dat deze kosten overgenomen worden door de Nuon dit nimmer kan komen te vervallen en dat zij mij ook had moeten wijzen op deze voorwaarden aangezien ik verwacht had dat dit bij de eerste afrekening verrekend zou worden (net als welkomstpremie)

Nu is mijn voordeel wat ik had met de welkomstpremie wel vergaan.

Had wel enige coulance verwacht.

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Goedemiddag Edwin,

Juist om alle ruis van een gesprek en alle duidelijke info van het contract helder te krijgen, sturen we een contractbevestiging. Zo hoeven we daarover later niet in gesprek te gaan. In deze bevestiging staat precies hoe en wanneer u deze kosten kunt declareren, mijn collega gaf dat eerder ook aan. Natuurlijk ben ik niet bij het gesprek geweest en geloof ik gelijk dat u niet alle info hebt gehad en dat spijt ons. We willen in alle gevallen de juiste informatie geven. Uw melding geef ik daarom door aan het team dat onze verkopers aanstuurt, dank u wel daarvoor.

We keren het bedrag niet alsnog aan u uit.

Met groeten, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
alles goed geregeld
L M. uit Heerlen, 5 december 2018

De overstap is door Nuon prima verlopen

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo mevrouw, meneer,

Dat is mooi om te lezen. Het gaat over het algemeen ook goed, hoor.

Dank je wel voor je mooie compliment.

Groet, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer tevreden
G van Suijlekom uit Hoogvliet Rotterdam, 5 december 2018

Ja joh is gewoon goed,en scheelt echt geld.

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo mevrouw, meneer,

Dank u wel voor de reactie. Ik neem aan dat het gaat over Nuon; gewoon goed en scheelt geld. Daarin herken ik Nuon namelijk wel.

Groet, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
HJHM Peters uit Landgraaf, 3 december 2018

Alles goed geregeld

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel! Groeten, Eugene

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opzegvergoeding
Edwin uit Almelo, 29 november 2018

Teleurgesteld in Nuon, want toen ik overging van mijn destijdse leverancier Engie naar de Nuon werd mij een welkomstpremie ( € 250,00) en een opzegvergoeding (maximaal 2 x € 125,00) beloofd.

Nu op de jaarafrekening alleen welkomstpremie gehad en bij navraag waar de opzegvergoeding bleef werd er gezegd dit had u moeten aanvragen binnen 3 maanden na opzegging vorige leverancier, dan had de verkoopster van dit contract mij ook wel moeten mededelen dit stond niet zo vermeld in mijn contract. Ik ging ervan uit dat dit ook op de jaarafrekening verrekend zou worden. Nu zou ik er geen recht meer op hebben, belachelijk. Vandaar toch een slechte beoordeling, jammer.

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Hoi Edwin, wat jammer dat dit zo is gelopen. Wij geven duidelijk op de contractbevestiging aan dat je tot 3 maanden na de start van de levering de overstapkorting aan kunt vragen. Het staat onderaan de eerste bladzijde van jouw contract. Daar geven wij ook uitleg waar je er meer informatie over kunt vinden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Makkelijke overstap. Goede informatie.
GBL Bisutti uit Elburg, 28 november 2018

Goede klantenservice

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel! Groeten, Eugene

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Openen account wil maar niet lukken . . . ondanks vele pogingen en overleg.
Sander uit De Bilt, 23 november 2018

Een eigen account is plezierig om inzicht te hebben in en het controleren van gegevens.

Het wil maar niet lukken:

Vele pogingen via telefoon chat en mai en diverse browsers maar steeds de mededeling:

Er is iets mis gegaan

Dit is niet de pagina die u bedoelde. Dat komt door een technische storing.

Onze excuses, we vinden dit heel vervelend. Wilt u het straks nog een keer proberen? Dan hebben we het hopelijk opgelost.

Terug naar de Nuon homepage

WAARDELOOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Hoi Sander. Mijn Nuon zou toegankelijk moeten zijn. Het kan helpen als je de cookies allemaal verwijdert. Zou je dat willen proberen? Je kunt de cookies vinden door ctrl+shift+del in te drukken. Als je Google Chrome als browser hebt, zie je bovenin 'het afgelopen uur'. Daar graag kiezen voor 'het eerste gebruik'. Bij Explorer kan je het laten staan. Dan wissen. Als je Safari hebt kan je de volgende werkwijze volgen. Open Safari. Klik links in de menubalk op Safari. Klik op Wis geschiedenis. Er verschijnt een nieuw venster. Verwijder hier de hele geschiedenis. Daarna de browser eerst sluiten en dan opnieuw proberen. Dit doe je dan door naar nuon.nl te gaan en je dan via de inlogoptie rechts boven weer in te loggen. Als je Mijn Nuon in jouw favorieten hebt, raad ik je aan om bij het volgen van deze instructies Mijn Nuon daar ook te verwijderen. Groeten, Eugene

Reactie van Sander - 12 december 2018
probleem is niet opgelost

NUON weet het niet . . .

We laten het maar zo . . .

Op naar een andere leverancier volgend jaar !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
mooie welkomstbonus
Vera2018 uit Emmen, 20 november 2018

Mijn maandbedrag was wat aan de hoge kant,

ik heb daarover contact opgenomen en een week later was dit veranderd in 'mijn Nuon'

Betrouwbaar, mooie welkomstbonus, goeie prijs-kwaliteit verhouding

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Groeten, Eugene

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top
GJ W. uit Vriezenveen, 17 november 2018

Correct

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Groeten, Eugene

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
De beste
B Almadani uit Heesch, 11 november 2018

Goedkoop

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel voor het mooie cijfer! Groeten, Eugene

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goede en duidelijke communicatie
S uit Heerde, 10 november 2018

Een energieleverancier waar je gerust meen in zee kunt gaan. ca. 40 jaar mijn energieleverancier geweest.

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Dank je wel!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
T van Dijk uit Alphen aan den Rijn, 4 november 2018

Wij waren tevreden, ook als je de klantenservice nodig had, had je snel contact en werd vriendelijk en deskundig geholpen!

Reactie van Nuon - 5 december 2018

Een fijne review. Dank je wel!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon goed
AHM B. uit Heinkenszand, 30 oktober 2018

Alles goed geregeld, zelf hoef je nergens achter aan te gaan. Ook de overstap is heel soepel verlopen

Reactie van Nuon - 3 november 2018

Hallo mevrouw, meneer, wat goed om te lezen dat je overstap goed geregeld is. En dat alles goed is geregeld door Nuon. Dank je wel. Met vriendelijke groeten, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Komen geen enkele afspraak na
H 21 oktober 2018

Gewoonlijk gebruik ik 1200 à 1700 M3 gas per jaar. Vanwege een vasttarief aanbod ben ik na een jaar weer overgestapt naar NUON. Daarvoor was ik ook al jaren klant bij NUON.

Ik ontving een eindafrekening na afloop van het vasttarief contract van meer dan 4000 M3 gasverbruik over één jaar. Dat is 265 % meer dan normaal. Ik ben bijna nooit thuis en als ik er ben dan is mijn verbruik beperkt tot douchen. Eten Doe ik namelijk veelal buitenshuis.

Hierover heb ik contact gehad met NUON. Zij zouden het uitzoeken en kwamen met opmerkingen als: geschatte meterstanden etc. Dat klopt uiteraard niet. Ik geef altijd die door en zij ontvangen die ook van de netbeheerder.

Terwijl er afgesproken is dat Nuon en ik de oorzaak van deze stijging gaan onderzoeken, wordt er een incassobureau ingeschakeld.

Ik ben al meer dan twintig jaar op verschillende adressen klant van NUON en nog geen één keer heb ik een betalingstermijn gemist. Ik machtig NUON telkens voor de betalingen. Deze actie van NUON voelt daarom extra als een belediging.

Na daarover gebeld en gemaild te hebben zijn de incassokosten eraf gehaald. Ik kreeg het gevoel bij dat contact dat ik een halve crimineel was en hen wel mocht bedanken voor hun bereidwilligheid.

Er is blijkbaar iets mis met mijn meter. De netbeheerder wil de meter alleen gaan herijken als ik een erkende installateur alle buizen laat controleren en een rapport laat opmaken. Dat gaat mij meer dan € 300,- kosten. En fin, dat is nu met NUON afgesproken. Echter NUON dreigt weer met afsluiten, 'verkoop' van de schuld (blijkbaar heet dat zo bij een incassotraject) en reageren sinds augustus niet op mijn e-mail en telefoons tot vorige week (17 oktober).

De dame van de klantenservice begint aardig en belooft de 'verkoop' van mijn schuld in te trekken. Zij verwacht echter dat ik haar daarvoor zeer dankbaar ben en ik blijkbaar geen enkel kritiek meer mag uiten over hun dienst. Zij verheft haar stem en kapt mij af wanneer ik de gemaakte afspraken herhaal met het verzoek zich (NUON) daaraan te houden. Aangezien zij daar boos om wordt en ik op zoek ben naar een oplossing bedank ik haar uitvoerig en maak complimenten voor haar zeer intelligente kijk naar deze zaak. Zij komt tot bedaren en belooft mij terug te bellen.

De dag daarna ontvang ik een e-mailadres dat NUON meer dan € 350,- verrekend met de openstaande 'schuld'. Wederom een actie tegen de afspraken in. Het moet immers nog blijken of de eindafrekening klopt.

Ondertussen ben ik overgestapt naar een andere energieleverancier. Ondanks dat die duurder is, zal ik nooit meer terug gaan naar NUON!

Nu maar afwachten hoeveel ergernis de komende contacten nog gaan opleveren. Ik heb geen enkel vertrouwen meer in.

Reactie van Nuon - 23 oktober 2018

Hallo mevrouw, meneer,

Ik ben het met je eens dat we zolang we in gesprek zijn, op een redelijke termijn, de betreffende facturen niet aanmanen. Het is ook zo dat we te allen tijde beleefd en professioneel moeten blijven als we in gesprek gaan met onze klanten. Mijn excuses dat je deze ervaring niet als zodanig hebt gehad.

Ik zie dat mijn collega Miranda u vorige week een e-mail heeft gestuurd met onderlinge afspraken. De verdere afhandeling van deze kwestie kan nu het beste via haar verlopen, anders gebeuren dingen misschien niet of dubbel.

Persoonlijk hoop ik dat we je op een ander moment toch nog eens terugzien bij Nuon!

Groet, Pauline, Nuon Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt
Sarah Drijkoningen 16 oktober 2018

In de loop van 2018 kwam ik erachter dat mijn electriciteitsmeter niet meer werkte, omdat volgens mijn verbruiksoverzichten ik niets verbruikte. Dit heb ik gemeld, en 31 juli is er een nieuwe meter geplaatst. In augustus werd er plots ca. 250 euro afgeschreven bij mij. Dit voor verbruik tijdens de periode dat de meter kapot was, zogenaamd van januari 2017 tot en met juli 2018. Mijn meter werkte in 2017 nog prima, dus ik heb gebeld om meer uitleg over deze factuur. Dat heeft mij 3 uur gekost, en het enige antwoord dat ik uiteindelijk kreeg was dat ik bij Stedin moest zijn. 16 september heb ik zowel bij Stedin als Nuon een klacht ingediend. Stedin heeft netjes onderbouwd binnen 3 werkdagen uitgelegd dat Nuon dit moet oppakken, en hoe ze dat moeten doen. Van de kant van Nuon niets. 26 september heb ik een brief van 4 pagina's gestuurd aan Nuon naar het speciale Management Klachtafhandeling. Daar heb ik heel specifiek gevraagd om een schriftelijke reactie, en met name een specificatie van de naheffing. En een correctie van de korting waar ik recht op heb, want die klopte ook niet. 9 oktober werd ik gebeld, terwijl ik uitdrukkelijk om een schriftelijke reactie vroeg. Ik ontving toen een mail met de graag of ik een specificatie wilde, en zo ja, dan zou da geregeld worden. Inmiddels is het 16 oktober. Vandaag word ik gebeld door Nuon. Met de vraag wat ze voor me kunnen doen! Blijkbaar kunnen ze niet lezen want zowel in de brief als in mijn mail staat dat heel duidelijk beschreven. Vervolgens ben ik nog maar eens in de wacht gezet. Uiteindelihk heb ik opgehangen. Een van mijn klachten in de 4 pagina lange brief was dat telefoneren metNuon veel te lang duurt, oa wegens de tijd in de wacht. Vervolgens ben ik teruggebeld door een figuur die nog maar eens vroeg wat er was (kon blijkbaar ook niet lezen). Toen ik aangaf mijn geduld echt kwijt te raken, heeft ie daar. hoorn erop gegooid.

Vandaag dus nog maar een brief voor het management waar je niets van hoort geschreven. En uiteraard direct aangemeld bij een andere leverancier. Wat een zondag van het geld en tijd dat Nuon. Nu dus naar de geschillencommissie, misschien dat z dan wel hun werk eens gaan doen.

Ik raad iedereen aan ver uit de buurt van Nuon re blijven. Ik denk dat ze denken dat als ze zich maar lang genoeg van de domme houden, ze je vaak genoeg van het kastje naar de muur sturen, en naar la g genoeg niets doen, je wel opgeeft. Nog nooit in mijn hele leven heb ik zulke slechte klantenservice meegemaakt.

De stroom werkt overigens prima, maar administratief/financieel onbetrouwbaar, onprofessioneel en ondeskundig.

Reactie van Nuon - 18 oktober 2018

Hallo Sarah, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt met ons. Uiteraard streven wij ernaar je wel goed te helpen. Als ik het goed begrijp is de klacht inmiddels bij de geschillencommissie neergelegd. Mochten je dit toch ook nog met ons willen bespreken dan kun je contact opnemen via nuon.nl/contact. Groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Heldere eindafrekening!
Andor Klink uit Raalte, 15 oktober 2018

Afgelopen jaar weer jaar klant geweest bij Nuon en weer zeer tevreden! Vond de eindafrekening duidelijk en helder. Ook heb ik zonnepanelen en is het duidelijk wat ik heb verbruikt en wat ik heb teruggeleverd. Dat is in het verleden bij andere leveranciers wel eens anders geweest. Jammer dat door de welkomst bonussen het switchen van leverancier nog altijd veel gunstiger is dan klant blijven. Anders was ik zeker gebleven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Aanvragen was een drama
Carola 12 oktober 2018

Ik heb stadsverwarming en word verplicht dit af te nemen bij Nuon. Op zich prima maar stroom is elders goedkoper dus ik sluit dit daar af en vraag Nuon om stadsverwarming. Vervolgens snappen ze er aan de telefoon niks van en word ik meerdere malen doorverbonden. En niemand weet wat van de dreigingsbrieven dat ik afgesloten ga worden....

Het is heel simpel, ik wil een contract voor stadsverwarming op mijn adres waar al een aansluiting is?! Regel het gewoon.

Reactie van Nuon - 18 oktober 2018

Hallo Carola, dat is uiteraard niet de bedoeling. We regelen dit graag voor je. Wil je contact met ons opnemen via nuon.nl/contact? Groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstap energieleverancier
JHA Peters uit Hoensbroek, 9 oktober 2018

Hallo,ik ben overgestapt naar een andere energieleverancier die goede voorwaarden heeft.

Nuon beviel goed,alles ging heel makkelijk,en ze hebben een goede site waar je alles op kunt vinden over je verbruik en dergelijke.Goed dat ik deze keus gemaakt heb.

Reactie van Nuon - 11 oktober 2018

Beste JHA Peters,

bedankt voor de review.

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Dodewaard .Fruitstraat
ahmad alhamoud uit Dodewaard, 8 oktober 2018

heel goed

Reactie van Nuon - 11 oktober 2018

Bedankt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima bedrijf, maar blijven loont prijs te hoog
J. B. uit Epe, 6 oktober 2018

Mooie aanbieding voor nieuwe klanten, overstap was geen probleem. Na 1 jaar bood Nuon een blijven loont korting, maar deze bleek niet concurrerend ten opzichte van andere aanbieders.

Reactie van Nuon - 11 oktober 2018

Beste J. B.

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met het laatste aanbod.

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Al jaren klant bij Nuon.
Stefan van driel uit Lelystad, 3 oktober 2018

Wij zijn al jaren klant bij Nuon. Ook in de afgelopen tijd waarin wij moeilijkheden ondervonden op persoonlijk vlak, zijn wij netjes geholpen. Bij iedere energie leverancier zijn wel eens klachten te vinden, maar tot op heden hebben wij altijd alles netjes kunnen oplossen met hen. Het vergt echter wel wat energie en tijd om alles juist af te handelen, maar waar is dit niet het geval?

Reactie van Nuon - 4 oktober 2018

Hoi Stefan, bedankt voor je review. Wij zijn er altijd om in gesprek te gaan en een oplossing te beiden.

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
e.w. westra uit Landsmeer, 1 oktober 2018

helemaal OK, leuke berichten af en toe met goede tips

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet voor herhaling vatbaar
D van de K. uit Tilburg, 29 september 2018

Stroom en gas is allemaal hetzelfde. Het verschil zit 'm in de klantenservice en wat dat betreft scoort nuon niet best. Ten eerste is het onnodig moeilijk om op te zeggen. Via internet is het onmogelijk, en telefonisch kwam ik keer op keer in een idioot lange wachtrij met dito keuzemenu's terecht. Toen het me eenmaal gelukt was om mijn contract te beëindigen werd ik -nadat ik mijn eindafrekening al binnen had- nog getrakteerd op 5 mails, 4 sms berichten en een eindeloze stroom automatische telefoontjes met het verzoek om mijn meterstanden door te geven.

Voor alle duidelijkheid, ik had een 'slimme meter', dus nuon kon dat gewoon uitlezen, ik had ze ook al doorgegeven, en ik had de (kloppende) eindafrekening al binnen.

Reactie van Nuon - 2 oktober 2018

Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat dit zo stroef is verlopen. Dat is absoluut niet de bedoeling. Komen er nu nog verzoeken binnen? Dan zetten wij ze graag stop. Je kunt ons in dat geval bereiken op nuon.nl/contact. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?