Reviews Nuon

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Administratie Nuon een puinhoop
B.A.C.Vinkenborg-Beltman uit Doetinchem,, 29 januari 2019

Vandaag opnieuw een aanmaning ontvangen om de meterstanden door te geven terwijl dit een week geleden al was gebeurd mét een ontvangstbevestiging van Nuon. Vorig jaar rond deze tijd hetzelfde liedje. Nuon blijft een administratieve puinhoop. Gewone Nuon medewerkers aan de telefoon krijgen lukt niet. Zo leren ze het dus nooit.

Reactie van Nuon - 29 januari 2019

Beste B.A.C.Vinkenborg-Beltman, om te kijken waarom u nog een herinnering ontvangt terwijl u aangeeft dat u de standen al heeft doorgegeven, kijken we dit graag na. Wilt u dan contact opnemen via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte klantenservice
Geertje uit JOURE, 28 januari 2019

Nuon maakte een fout. Had mij overgenomen terwijk ik mijn oude leverancier niet had opgezged en me ook niet had aangemeld bij Nuon. Nadat ik hier via mijn netwerkleverancier achter kwam gebeld met Nuon. Na een wachtrij eindelijk een medewerker te pakkem. De medewerker gaf aan dat ik niet bekend was bij Nuon en kon me daarom niet verder helpen. Gevraagd om me door te verbinden met iemand die me wel verder kon helpen, dit kon hij niet. Ik moest het met hem doen. Hij verwees me wederom terug naar de netwerkleverancier. Gevraagd wat de naam van de medewerker was. Deze kon ik niet volledig krijgen, want ik kon een volgende keer niet naar hem worden doorverbonden en Nuon was zo groot dat zij toch niet wisten om welke medewerker het ging. Voornaam gaf hij wel. Dat begrijp ik, dat zal wel zo horen. Het enige wat meneer mij kon vertellen was dat ik niet bekend was bij hun. Toch had Nuon wel degelijk mijn contract op mijn huisadres opgezegd bij mijn eigen leverancier. Echter op een andere naam. Nadat ik opnieuw moest bellen, en wederom een flinke tijd in de wachtrij stond, hielpen deze medewerkers mij wel netjes verder. Een onterechte overname vanuit Nuon. Ik begrijp dat zij wellicht ook niks aam deze fout hebben kunnen doen, omdat een klant van hun dit ook online kan hebben gedaan. Ik ben dan ook blij met de hulp van de laatate twee medewerkers, maar over de service van de medewerker van Nuon die ik al eerste aam de lijn kreeg ben ik absoluut niet te spreken.

Reactie van Nuon - 29 januari 2019

Beste Geertje,

vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Gelukkig is het later alsnog voor je opgelost.

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening
Bas Bergman uit Heiloo, 25 januari 2019

Ga niet in zee met hun mijn nuon werkt al tijden niet naar behoren, ben al een jaar in gesprek met hun daarover maandbedrag zelf onhoog gedaan, ben inmiddels verhuisd, jaarafrekening gekregen voor de periode 5 de 2018 tot 31dec 2018 moet ik ineens 242,98 euro bijbetalen, keurig de meterstanden doorgegeven, mail van nuon terug gehad daarover en toch hebben ze de perioden geschat, onbegrijpelijk en dan bel je op en krijg je mensen aan de lijn die het niet snappen en het kunnen corrigeren.

Reactie van Nuon - 29 januari 2019

Beste Bas,

bedankt voor je review. we kijken dat graag na natuurlijk. Wil je dan contact opnemen via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap naar Nuon zonder problemen verlopen
HF de V. uit Enschede, 23 januari 2019

Via Energieleveranciers ben ik probleemloos overgestapt. Wel ging het voorschotbedrag ineens met 30 euro per maand omhoog, maar dit kan ook liggen aan de hogere tarieven die er nu gelden en hogere belastingen. Over een paar maand eens kijken of het voorschotbedrag nog klopt.

Reactie van Nuon - 29 januari 2019

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je klant bent geworden. Hier vind je nog wat aanvullende informatie. https://www.nuon.nl/service/tarieven-2019/extra-informatie/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Aanbod is mooier dan het in werkelijkheid is
L.E. uit Kerkrade, 16 januari 2019

Geven een nieuw aanbod met te laag stroom en gas verbruik. Als men het aan hun meedeeld weten ze van niets

Reactie van Nuon - 24 januari 2019

Beste L.E.

bedankt voor uw review. We kijken dit graag na. Zou u dan contact met ons op willen nemen via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
AJW Smits uit Gaanderen, 15 januari 2019

Nuon is een goede energieleverancier, zonder poespas of franje.

Echter door een goedkoper aanbod van de concurent ben ik overgestap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap, prima leverancier
J S. uit Vroomshoop, 14 januari 2019

Toen we net waren overgestapt, kwam ik op een maandbedrag van €191,00, dat vond ik heel erg veel, want we zaten op een maandbedrag van €165,00. En eerst kon ik hem niet naar beneden zetten, maar gelukkig 2 weken later ofzo, kon ik hem zo terug zetten naar €165,00. Verder geen problemen gehad. Dus tevreden. En we zijn eerder ook al eens bij nuon geweest, en toen ook geen problemen gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Blijven loont ... een lachertje waarmee Nuon zich belachelijk maakt
jo lemmens 12 januari 2019

Ik ben vanaf 2006 klant bij Nuon. Mijn huidig 3jarig contract eindigt op 31-1-2019. Door de jaren had ik 15% korting op stroom en 10% op gas opgebouwd.

Ik ontving een nieuw aanbod met alleen 10% korting op elektra waardoor ik voor een 1jarig contract € 2136,53 moest gaan betalen

Via de website engerievergelijking.nl kwam ik erachter dat nieuwe klanten voor 1jaar vast slechts €1917,82 (incl. cashback) moesten betalen (bij gelijk verbruik)

Nuon ... u slogan kan in de prullenbak (naast uw vernieuwingsaanbod)

Reactie van Nuon - 17 januari 2019

Beste Jo, elk jaar doen we een nieuw aanbod. Een welkomstkorting is eenmalig voor nieuwe klanten. Dat bieden we inderdaad niet aan bij een verlengingsaanbieding. We kijken graag na wat we kunnen bieden. Neem je dan contact met ons op via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Reactie van jo lemmens - 24 januari 2019
probleem is niet opgelost

De klachtafhandelaar maakte zich erg makkelijk vanaf. Ik moest maar weer eens naar hun bellen om te kijken of we er uit konden komen. Ik had voorheen al diverse malen gebeld zonder resultaat. Op mijn mails kreeg ik voorheen ook al geen antwoord. Ik had ook geen zin om weer lang in de wacht te gaan staan en met medewerkers welke niets weten en niets mogen te spreken. Ik ben nu overgestapt naar energiedirect.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap
Daniel uit 's-Gravenhage, 12 januari 2019

Overstap is vlekkeloos verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
Anoniem uit Heerlen, 11 januari 2019

Ben tot nu toe tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte service en veel te duur
G de Groot 10 januari 2019

Dit bedrijf vraagt een behoorlijk hoge gas en stroomprijs als je een contract hebt voor onbepaalde tijd. Ondanks het feit dat ik veel minder over het hele jaar 2018 heb verbruikt (25% minder stroom, 22% minder gas) heeft Nuon op 9 januari 2019 mijn termijnbedrag verhoogt van € 109 naar € 124 !!! Ze reageren NIET op emails om nadere uitleg! Na onderzoek van mijn zijde blijkt dat NUON met hun tarieven per 1-1-2019 voor klanten met een contract voor onbepaalde tijd buitengewoon duur is... klanten als ik moeten opdraaien voor hun acties om nieuwe klanten met kortingen te ronselen... iemand als ik betaalt die korting dus...

Ik ben daarom gisteren overgestapt... ADIOS NUON!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet meedenkend
Angela 9 januari 2019

Hoi wij willen alleen stroom afnemen. Hebben geen gas!! Maar dan krijg je niet de helft van de bol.com bon!! Waarom krijg je niets als je zo je best doet voor het milieu?!

Reactie van Nuon - 17 januari 2019

Beste Angela, het klopt dat een aanbod met een welkomstcadeau enkel geldt voor een contract met Gas en Stroom. Natuurlijk kijken we graag na wat wel je wel kunnen aanbieden. Neem je dan contact met ons op via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer welkom
BAJM T. uit Dongen, 7 januari 2019

Wij zijn overgestapt van energieleverancier.

Op voorhand denk je wat een gedoe zal dat worden, maar Nuon heeft het tegendeel bewezen!

Zeer eenvoudig en volledig geiinformeerd!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede leverancier
F van Gennep uit Vroomshoop, 5 januari 2019

alleen overgestapt omdat dat voordeliger uitpakte

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect!!
R Kolozsvari uit Rotterdam, 4 januari 2019

Alles goed en perfect!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstappen
CP K. uit Vlodrop, 2 januari 2019

door te dure maandelijkse lasten van oxxio ben ik gemakkelijk en snel over kunnen stappen naar nuon.

dit scheelt mij toch best veel geld, zoveel zelfs dat ik de indruk heb dat zij mij bewust te veel laten betalen. bij de overstap kreeg ik nog meer dan € 800,-- terug van oxxio.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Nuon
Arnold uit Delft, 2 januari 2019

Prettige maatschappij die doen wat ze moeten doen. Weinig contact mee gehad, maar als ik dit had was het zeer servicegericht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
A Karam uit Alkmaar, 31 december 2018

Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
B B. uit Rotterdam, 30 december 2018

,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slechte service
ronald Van Kampen uit Schiedam, 29 december 2018

Dit bedrijf stapelt fout op fout. Na annulering contract steeds mail en post om mijn meterstanden door te geven. Gebeld en alles zou in orde komen. Nou mooi niet, hebben die amateurs een gasswitch bij mijn huidige energieleverancier aangevraagd. Heb ik nu gas bij nuon en elektra bij Eneco. Was een storing in het systeem beargumenteerde ze. Kan ik nu mooi een heran procedure opstarten. Bedankt Nuon!

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo Ronald,

Dat is uiteraard erg onhandig. We kijken graag mee hoe dit zit en hoe we het kunnen oplossen voor je. Wil je hiervoor contact opnemen via nuon.nl/contact?

Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ik voel me belazerd
Vereniging van Eigenaars uit Vlaardingen, 28 december 2018

Een jaar geleden overgegaan van Eneco naar Nuon. Alles prachtig voorgespiegeld. Zou bij een contract van 3 jaar éénmalig aan het eind van het eerste jaar €300 op mijn rekening gestort krijgen. Ik vraag nog, wordt dat direct overgemaakt of verrekend. Nee, werd er gezegd. Het wordt zo op uw rekening overgemaakt. Zegt hij nog, dat is toch leuk met de kerst. Niet dus. Gebeld waar het blijft, zeggen ze het is maar €250. En wordt verrekend met de jaarnota. Stelletje oplichters. Hier ben ik dus rap weg. Dan maar boete betalen. KIJK JE CONTRACT GOED NA. HET STAAT DAAR ANDERS DAN MONDELING IS AFGESPROKEN.

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo Isabelle,

Wat jammer om te lezen dat het anders is dan je dacht te hebben afgesproken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je hierover contact met ons opnemen? Dan gaan we na wat er precies is gebeurd. Je kunt contact opnemen via nuon.nl/contact. Groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onduidelijk
Ontevreden uit Gemert, 27 december 2018

Je wordt binnen gehaald met een welkomsbonus van 250,- euro. Het geld krijg je pas bij de eindafrekening na een jaar. En dan staat er ook alleen maar op dat de welkomsbonus verwerkt is in de eindafrekening. Je krijgt niet te zien hoeveel de bonus was en wat je eindafrekening was zonder dat de bonus daar mee verwerkt is.

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo, wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. De verwerking van het welkomstcadeau staat in detail op pagina 3 van de jaarafrekening. Mocht u hier verdere vragen over hebben dan horen wij het graag. U kunt contact met ons opnemen via nuon.nl/contact. Met vriendelijke groet, Jeppe

Reactie van Ontevreden - 9 januari 2019
probleem is niet opgelost

Ik ben intussen bij een andere leverancier en heb geen interesse om dit weer op te gaan rakelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
nog nooit problemen gehad
J. van Unen uit Zwolle, 24 december 2018

We zijn zins kort verhuis van Wezep naar Zwolle toen waren we ook al bij de NuonIn Wezep hadden we ook nooit geen problemen met de NuonEn de service was altijd goedDaarom zijn we weer terug gegaan naar de Nuon

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Wat fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vernieuwings aanbod
G h meijer uit Harderwijk, 21 december 2018

Op 26-11-2018 krijg ik via mijn mail box - uw vernieuwings aanbod staat voor u klaar meneer Meijer, en wel tot 22 december. Gelukkig heb ik een foto screen gemaakt- aanbod Gas was 0.669** Vandaag 21 december wil ik het contract bevestigen , Log opnieuw in zie ik dat alle voorwaarden het zelfde zijn behalve de gas prijs Nu 0.805**. !! Even chatten met nuon , krijg ik ***** ‘ daar kunnen wij niets aan doen de overheid bepaalt dat !!! Bedankt voor het NIET betrouwbare aanbod Nuon ! Mvg g meijer

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Beste meneer Meijer, het klopt dat wij recent de stijging van de energiebelasting hebben doorberekend. De leveringstarieven hebben we in het aanbod niet aangepast, de overheidsheffingen wel. Had u eerder akkoord gegaan dan had u deze verhoging ook gekregen, het betreft namelijk een wettelijke verhoging. Er is dan ook niets aan onze kant van het aanbod veranderd.

Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Achteraf genaaid
Stefan 13 december 2018

Vorig jaar leek Nuon voor ons de beste keuze.

We zijn naar de website gegaan en hebben gekozen voor NuonVastePrijsEnergie met Nuon Blijven Loont en daarbij €250,- korting (de powerdeal).

We hebben onze gegevens ingevuld en hebben ons aangemeld voor dit contract. Voordat we op aanmelden klikte, konden we kiezen tussen Nuon Stroom of Nuon Groene Stroom. De Groene variant zou een extra toeslag van €1,- per maand zijn. Wij hebben er voor gekozen om voor Groene Stroom te kiezen.

Achteraf blijkt dat door deze (milieubewuste en goedbedoelde) keuze van ons, ons contract ineens geen NuonVastePrijsEnergie meer was, maar is veranderd in Nuon Groen uit Nederland Vast. Dit hadden we natuurlijk dit op dat moment niet door, omdat de gehele website vol stond met grote stickers van de kortingen en het was immers een 'extra knop' die we aan of uit konden vinken.

Nu, een jaar later blijkt, dat we destijds door het maken van een milieubewuste (en duurdere) keuze, dubbel zijn genaaid doordat de welkomstpremie niet verrekend kan worden,

'want deze geldt niet op Nuon Groen uit Nederland Vast.'

Na het aanmelden kregen wij bericht dat 'de welkomstpremie verrekend zou worden op de eindafrekening'.

De reactie van Nuon was: er staat geen welkomstpremie in je contract, dus deze krijg je niet.

Uiteraard is dit ons niet opgevallen, aangezien het contract 11 pagina's vol regels en indekkingen is.

Zeer misleidend en achteraf waren we dus bij elke andere eniergiemaatschappij goedkoper uit geweest. Door één klik op de knop (met een goede gedachte) lopen wij 250 euro mis, waar we na een jaar pas achterkomen, en dus wel op gerekend hadden.

Wij hebben nooit een bevestiging gekregen van de welkomstpremie, alleen het bericht 'dat dit verrekend zou worden', nadat we ons aan hadden gemeld.

We zijn tussendoor nog wel gebeld door Nuon: We zien een wijziging in uw contract, klopt het dat u heeft gekozen voor groene stroom? Ons antwoord was natuurlijk: ja. En dat was het dan...

Achteraf had ik natuurlijk beter een screenshot kunnen maken van de melding dat we dat geld zouden krijgen, maar wie denkt daar aan? Je verwacht later een bevestigingsmail welke nooit komt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?