Reviews Nuon

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

112 reviews

5 sterren
(31)
4 sterren
(23)
3 sterren
(9)
2 sterren
(7)
1 ster
(42)

26 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(5)
in behandeling
(0)
onbekend
(21)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Aanbod is mooier dan het in werkelijkheid is
L.E. uit Kerkrade, 16 januari 2019

Geven een nieuw aanbod met te laag stroom en gas verbruik. Als men het aan hun meedeeld weten ze van niets

Reactie van Nuon - 24 januari 2019

Beste L.E.

bedankt voor uw review. We kijken dit graag na. Zou u dan contact met ons op willen nemen via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
AJW Smits uit Gaanderen, 15 januari 2019

Nuon is een goede energieleverancier, zonder poespas of franje.

Echter door een goedkoper aanbod van de concurent ben ik overgestap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap, prima leverancier
J S. uit Vroomshoop, 14 januari 2019

Toen we net waren overgestapt, kwam ik op een maandbedrag van €191,00, dat vond ik heel erg veel, want we zaten op een maandbedrag van €165,00. En eerst kon ik hem niet naar beneden zetten, maar gelukkig 2 weken later ofzo, kon ik hem zo terug zetten naar €165,00. Verder geen problemen gehad. Dus tevreden. En we zijn eerder ook al eens bij nuon geweest, en toen ook geen problemen gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Blijven loont ... een lachertje waarmee Nuon zich belachelijk maakt
jo lemmens 12 januari 2019

Ik ben vanaf 2006 klant bij Nuon. Mijn huidig 3jarig contract eindigt op 31-1-2019. Door de jaren had ik 15% korting op stroom en 10% op gas opgebouwd.

Ik ontving een nieuw aanbod met alleen 10% korting op elektra waardoor ik voor een 1jarig contract € 2136,53 moest gaan betalen

Via de website engerievergelijking.nl kwam ik erachter dat nieuwe klanten voor 1jaar vast slechts €1917,82 (incl. cashback) moesten betalen (bij gelijk verbruik)

Nuon ... u slogan kan in de prullenbak (naast uw vernieuwingsaanbod)

Reactie van Nuon - 17 januari 2019

Beste Jo, elk jaar doen we een nieuw aanbod. Een welkomstkorting is eenmalig voor nieuwe klanten. Dat bieden we inderdaad niet aan bij een verlengingsaanbieding. We kijken graag na wat we kunnen bieden. Neem je dan contact met ons op via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Reactie van jo lemmens - 24 januari 2019
probleem is niet opgelost

De klachtafhandelaar maakte zich erg makkelijk vanaf. Ik moest maar weer eens naar hun bellen om te kijken of we er uit konden komen. Ik had voorheen al diverse malen gebeld zonder resultaat. Op mijn mails kreeg ik voorheen ook al geen antwoord. Ik had ook geen zin om weer lang in de wacht te gaan staan en met medewerkers welke niets weten en niets mogen te spreken. Ik ben nu overgestapt naar energiedirect.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap
Daniel uit 's-Gravenhage, 12 januari 2019

Overstap is vlekkeloos verlopen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
Anoniem uit Heerlen, 11 januari 2019

Ben tot nu toe tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte service en veel te duur
G de Groot 10 januari 2019

Dit bedrijf vraagt een behoorlijk hoge gas en stroomprijs als je een contract hebt voor onbepaalde tijd. Ondanks het feit dat ik veel minder over het hele jaar 2018 heb verbruikt (25% minder stroom, 22% minder gas) heeft Nuon op 9 januari 2019 mijn termijnbedrag verhoogt van € 109 naar € 124 !!! Ze reageren NIET op emails om nadere uitleg! Na onderzoek van mijn zijde blijkt dat NUON met hun tarieven per 1-1-2019 voor klanten met een contract voor onbepaalde tijd buitengewoon duur is... klanten als ik moeten opdraaien voor hun acties om nieuwe klanten met kortingen te ronselen... iemand als ik betaalt die korting dus...

Ik ben daarom gisteren overgestapt... ADIOS NUON!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet meedenkend
Angela 9 januari 2019

Hoi wij willen alleen stroom afnemen. Hebben geen gas!! Maar dan krijg je niet de helft van de bol.com bon!! Waarom krijg je niets als je zo je best doet voor het milieu?!

Reactie van Nuon - 17 januari 2019

Beste Angela, het klopt dat een aanbod met een welkomstcadeau enkel geldt voor een contract met Gas en Stroom. Natuurlijk kijken we graag na wat wel je wel kunnen aanbieden. Neem je dan contact met ons op via: https://www.nuon.nl/service/contact/

Groet, Joeri

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer welkom
BAJM T. uit Dongen, 7 januari 2019

Wij zijn overgestapt van energieleverancier.

Op voorhand denk je wat een gedoe zal dat worden, maar Nuon heeft het tegendeel bewezen!

Zeer eenvoudig en volledig geiinformeerd!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede leverancier
F van Gennep uit Vroomshoop, 5 januari 2019

alleen overgestapt omdat dat voordeliger uitpakte

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect!!
R Kolozsvari uit Rotterdam, 4 januari 2019

Alles goed en perfect!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstappen
CP K. uit Vlodrop, 2 januari 2019

door te dure maandelijkse lasten van oxxio ben ik gemakkelijk en snel over kunnen stappen naar nuon.

dit scheelt mij toch best veel geld, zoveel zelfs dat ik de indruk heb dat zij mij bewust te veel laten betalen. bij de overstap kreeg ik nog meer dan € 800,-- terug van oxxio.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Nuon
Arnold uit Delft, 2 januari 2019

Prettige maatschappij die doen wat ze moeten doen. Weinig contact mee gehad, maar als ik dit had was het zeer servicegericht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
A Karam uit Alkmaar, 31 december 2018

Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
B B. uit Rotterdam, 30 december 2018

,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slechte service
ronald Van Kampen uit Schiedam, 29 december 2018

Dit bedrijf stapelt fout op fout. Na annulering contract steeds mail en post om mijn meterstanden door te geven. Gebeld en alles zou in orde komen. Nou mooi niet, hebben die amateurs een gasswitch bij mijn huidige energieleverancier aangevraagd. Heb ik nu gas bij nuon en elektra bij Eneco. Was een storing in het systeem beargumenteerde ze. Kan ik nu mooi een heran procedure opstarten. Bedankt Nuon!

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo Ronald,

Dat is uiteraard erg onhandig. We kijken graag mee hoe dit zit en hoe we het kunnen oplossen voor je. Wil je hiervoor contact opnemen via nuon.nl/contact?

Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ik voel me belazerd
Vereniging van Eigenaars uit Vlaardingen, 28 december 2018

Een jaar geleden overgegaan van Eneco naar Nuon. Alles prachtig voorgespiegeld. Zou bij een contract van 3 jaar éénmalig aan het eind van het eerste jaar €300 op mijn rekening gestort krijgen. Ik vraag nog, wordt dat direct overgemaakt of verrekend. Nee, werd er gezegd. Het wordt zo op uw rekening overgemaakt. Zegt hij nog, dat is toch leuk met de kerst. Niet dus. Gebeld waar het blijft, zeggen ze het is maar €250. En wordt verrekend met de jaarnota. Stelletje oplichters. Hier ben ik dus rap weg. Dan maar boete betalen. KIJK JE CONTRACT GOED NA. HET STAAT DAAR ANDERS DAN MONDELING IS AFGESPROKEN.

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo Isabelle,

Wat jammer om te lezen dat het anders is dan je dacht te hebben afgesproken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je hierover contact met ons opnemen? Dan gaan we na wat er precies is gebeurd. Je kunt contact opnemen via nuon.nl/contact. Groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onduidelijk
Ontevreden uit Gemert, 27 december 2018

Je wordt binnen gehaald met een welkomsbonus van 250,- euro. Het geld krijg je pas bij de eindafrekening na een jaar. En dan staat er ook alleen maar op dat de welkomsbonus verwerkt is in de eindafrekening. Je krijgt niet te zien hoeveel de bonus was en wat je eindafrekening was zonder dat de bonus daar mee verwerkt is.

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Hallo, wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. De verwerking van het welkomstcadeau staat in detail op pagina 3 van de jaarafrekening. Mocht u hier verdere vragen over hebben dan horen wij het graag. U kunt contact met ons opnemen via nuon.nl/contact. Met vriendelijke groet, Jeppe

Reactie van Ontevreden - 9 januari 2019
probleem is niet opgelost

Ik ben intussen bij een andere leverancier en heb geen interesse om dit weer op te gaan rakelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
nog nooit problemen gehad
J. van Unen uit Zwolle, 24 december 2018

We zijn zins kort verhuis van Wezep naar Zwolle toen waren we ook al bij de NuonIn Wezep hadden we ook nooit geen problemen met de NuonEn de service was altijd goedDaarom zijn we weer terug gegaan naar de Nuon

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Wat fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vernieuwings aanbod
G h meijer uit Harderwijk, 21 december 2018

Op 26-11-2018 krijg ik via mijn mail box - uw vernieuwings aanbod staat voor u klaar meneer Meijer, en wel tot 22 december. Gelukkig heb ik een foto screen gemaakt- aanbod Gas was 0.669** Vandaag 21 december wil ik het contract bevestigen , Log opnieuw in zie ik dat alle voorwaarden het zelfde zijn behalve de gas prijs Nu 0.805**. !! Even chatten met nuon , krijg ik ***** ‘ daar kunnen wij niets aan doen de overheid bepaalt dat !!! Bedankt voor het NIET betrouwbare aanbod Nuon ! Mvg g meijer

Reactie van Nuon - 2 januari 2019

Beste meneer Meijer, het klopt dat wij recent de stijging van de energiebelasting hebben doorberekend. De leveringstarieven hebben we in het aanbod niet aangepast, de overheidsheffingen wel. Had u eerder akkoord gegaan dan had u deze verhoging ook gekregen, het betreft namelijk een wettelijke verhoging. Er is dan ook niets aan onze kant van het aanbod veranderd.

Met vriendelijke groet, Jeppe

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Achteraf genaaid
Stefan 13 december 2018

Vorig jaar leek Nuon voor ons de beste keuze.

We zijn naar de website gegaan en hebben gekozen voor NuonVastePrijsEnergie met Nuon Blijven Loont en daarbij €250,- korting (de powerdeal).

We hebben onze gegevens ingevuld en hebben ons aangemeld voor dit contract. Voordat we op aanmelden klikte, konden we kiezen tussen Nuon Stroom of Nuon Groene Stroom. De Groene variant zou een extra toeslag van €1,- per maand zijn. Wij hebben er voor gekozen om voor Groene Stroom te kiezen.

Achteraf blijkt dat door deze (milieubewuste en goedbedoelde) keuze van ons, ons contract ineens geen NuonVastePrijsEnergie meer was, maar is veranderd in Nuon Groen uit Nederland Vast. Dit hadden we natuurlijk dit op dat moment niet door, omdat de gehele website vol stond met grote stickers van de kortingen en het was immers een 'extra knop' die we aan of uit konden vinken.

Nu, een jaar later blijkt, dat we destijds door het maken van een milieubewuste (en duurdere) keuze, dubbel zijn genaaid doordat de welkomstpremie niet verrekend kan worden,

'want deze geldt niet op Nuon Groen uit Nederland Vast.'

Na het aanmelden kregen wij bericht dat 'de welkomstpremie verrekend zou worden op de eindafrekening'.

De reactie van Nuon was: er staat geen welkomstpremie in je contract, dus deze krijg je niet.

Uiteraard is dit ons niet opgevallen, aangezien het contract 11 pagina's vol regels en indekkingen is.

Zeer misleidend en achteraf waren we dus bij elke andere eniergiemaatschappij goedkoper uit geweest. Door één klik op de knop (met een goede gedachte) lopen wij 250 euro mis, waar we na een jaar pas achterkomen, en dus wel op gerekend hadden.

Wij hebben nooit een bevestiging gekregen van de welkomstpremie, alleen het bericht 'dat dit verrekend zou worden', nadat we ons aan hadden gemeld.

We zijn tussendoor nog wel gebeld door Nuon: We zien een wijziging in uw contract, klopt het dat u heeft gekozen voor groene stroom? Ons antwoord was natuurlijk: ja. En dat was het dan...

Achteraf had ik natuurlijk beter een screenshot kunnen maken van de melding dat we dat geld zouden krijgen, maar wie denkt daar aan? Je verwacht later een bevestigingsmail welke nooit komt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
afspraak was dat ik via app. het gasverbruik per uur kon inzien van mijn op afstand uitlees gasmeter.Kan dus NIET!
Hans uit Coevorden, 5 december 2018

Niet naar NUON overstappen.

Komen de afspraak niet na.

Erg jammer dit , het was voor mij n.l. een voorwaarde dat dit wel kon .

Dit had Engie dus wel goed voor elkaar.

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo Hans, dat is spijtig om te lezen. We vinden het namelijk heel belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Daarom mijn vraag; kun en wil je mij meer vertellen over de afspraak die we niet zijn nagekomen? Daar ga ik graag met je over in gesprek.

Groet, Pauline, Nuon Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
NOGMAALS: Openen account wil maar niet lukken . . . ondanks vele pogingen en overleg.
Sander uit De Bilt, 5 december 2018

Beste **********, je reactie / toelichting van 5 december 2018 is al lang achterhaald. Vele contacten en pogingen gedurende laatste maanden geweest . . .NUON doet er niet echt iets aan. en dan komt ******** met het volgende om de hoek: Mijn Nuon zou toegankelijk moeten zijn. Het kan helpen als je de cookies allemaal verwijdert. Zou je dat willen proberen? Je kunt de cookies vinden door ctrl+shift+del in te drukken. Als je Google Chrome als browser hebt, zie je bovenin 'het afgelopen uur'. Daar graag kiezen voor 'het eerste gebruik'. Bij Explorer kan je het laten staan. Dan wissen. Als je Safari hebt kan je de volgende werkwijze volgen. Open Safari. Klik links in de menubalk op Safari. Klik op Wis geschiedenis. Er verschijnt een nieuw venster. Verwijder hier de hele geschiedenis. Daarna de browser eerst sluiten en dan opnieuw proberen. Dit doe je dan door naar nuon.nl te gaan en je dan via de inlogoptie rechts boven weer in te loggen. Als je Mijn Nuon in jouw favorieten hebt, raad ik je aan om bij het volgen van deze instructies Mijn Nuon daar ook te verwijderen. LACHWEKKEND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo Sander,

Voor alles proberen we je echt te helpen om dit probleem bij jou op te lossen. Uit je reactie maak ik op dat je dat geen goede benadering vindt. We blijven proberen om je te helpen. Mijn collega's hebben de afgelopen dagen geprobeerd je telefonisch te bereiken. Dan is het makkelijker om het één en ander live met je door te nemen. Helaas hebben we je niet kunnen bereiken. Mijn collega die alles van dit proces afweet, probeert je nogmaals telefonisch te bereiken.

Met groeten, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opzegvergoeding
Edwin uit Almelo, 5 december 2018

N.a.v. uw reactie op de opzegvergoeding van 5 december.

Het zal zo zijn dat er een verwijzing in het contract heeft gestaan, maar ik heb de opzegkosten wel moeten betalen en als Nuon zegt deze kosten te vergoeden, maar daar zelf een termijn waarbinnen dit gedaan moet worden hanteert en dat deze dan vervalt vindt ik niet correct.

Ben van mening dat als gezegd wordt door de verkoopster aan de deur dat deze kosten overgenomen worden door de Nuon dit nimmer kan komen te vervallen en dat zij mij ook had moeten wijzen op deze voorwaarden aangezien ik verwacht had dat dit bij de eerste afrekening verrekend zou worden (net als welkomstpremie)

Nu is mijn voordeel wat ik had met de welkomstpremie wel vergaan.

Had wel enige coulance verwacht.

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Goedemiddag Edwin,

Juist om alle ruis van een gesprek en alle duidelijke info van het contract helder te krijgen, sturen we een contractbevestiging. Zo hoeven we daarover later niet in gesprek te gaan. In deze bevestiging staat precies hoe en wanneer u deze kosten kunt declareren, mijn collega gaf dat eerder ook aan. Natuurlijk ben ik niet bij het gesprek geweest en geloof ik gelijk dat u niet alle info hebt gehad en dat spijt ons. We willen in alle gevallen de juiste informatie geven. Uw melding geef ik daarom door aan het team dat onze verkopers aanstuurt, dank u wel daarvoor.

We keren het bedrag niet alsnog aan u uit.

Met groeten, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
alles goed geregeld
L M. uit Heerlen, 5 december 2018

De overstap is door Nuon prima verlopen

Reactie van Nuon - 13 december 2018

Hallo mevrouw, meneer,

Dat is mooi om te lezen. Het gaat over het algemeen ook goed, hoor.

Dank je wel voor je mooie compliment.

Groet, Pauline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?