Nuon energiecontract opzeggen

Logo Nuon


Wanneer u via Energieleveranciers.nl een energiecontract afsluit bij een andere energieleverancier sturen wij uw gegevens door naar de energieleverancier die u gekozen heeft.  Als u contract bij Nuon binnen twee maanden afloopt dan wacht de nieuwe leverancier met het nieuwe contract totdat de contractsperiode is afgelopen. Wanneer uw contract bij de nieuwe leverancier ingaat, zegt u nieuwe leverancier uw oude contract voor u op.

Wanneer de resterende looptijd bij Nuon langer dan twee maanden is, zal de nieuwe leverancier uw contract bij Nuon onmiddelijk opzeggen. Nuon zal u in dit geval een boete voor contractbreuk opleggen. De hoogte van deze boete is wettelijk geregeld en afhankelijk van de resterende looptijd van uw contract:

 

Maximale boetes bij voortijdig opzeggen energiecontract

* De bovenstaande opzegvergoedingen gelden per contract. Wanneer u dus een stroom- en een gascontract heeft moet u twee keer de boete betalen. 

Energiecontract bij Nuon opzeggen en geen nieuw energiecontract?

Wanneer u alleen het energiecontract bij Nuon wilt opzeggen en niet geïnteresseerd bent in een nieuw contract kunt u telefonisch contact opnemen met Nuon via 088 363 79 72, lokaal tarief. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat u naar het buitenland verhuist of er sprake is van opzeggen na overlijden. Wij raden u aan de opzegging ook schriftelijk door te geven onder vermelding van naam en klantnummer van de contractant.

 

Nuon Klantenservice

Postbus 40021

6803 HA Arnhem

Energie vergelijken en overstappen naar een andere leverancier

Wanneer uw resterende contractsperiode bij Nuon korter dan twee maanden is of al is verlopen kunt u via Energieleveranciers.nl een vergelijking maken en overstappen naar een goedkoper contract. Vul bovenaan deze pagina uw gegevens in en u krijgt onmiddellijk een overzicht van de goedkoopste energiecontracten voor uw situatie.

Bekijk uw besparing

Zojuist overgestapt

  • 22:37 uur Dhr. B uit 'S-Gravenhage is overgestapt
    naar FENOR en bespaarde € 164,56
  • 20:34 uur Mevr. M uit Amsterdam is overgestapt
    naar UnitedConsumers en bespaarde € 98,62
  • 17:58 uur Dhr. H uit Woudenberg is overgestapt
    naar FENOR en bespaarde € 161,20

  • naar en bespaarde