< terug naar nieuwsoverzicht
News item image

Groen bundelt krachten: Qurrent overgenomen door Greenchoice

bron: Duurzaam nieuws datum: 17-08-2018
Groene energieleverancier Greenchoice heeft laten weten dat ze Qurrent willen overnemen. Beide partijen zijn akkoord, de toezichthouder van de energiemarkt, de ACM, hoeft hier alleen nog maar goedkeuring voor te geven. Dat gebeurt uiterlijk 1 oktober.  

Samen nóg groener

Greenchoice en Qurrent zijn beide erg vooruitstrevend op het gebied van duurzame energie uit Nederland. Hun missies sluiten naadloos op elkaar aan, zoals ze zelf aangeven. Door hun krachten te bundelen hopen ze de energietransitie in Nederland te versnellen.

Door samen verder te gaan groeit het gezamenlijke klantenaantal naar meer dan een half miljoen en ondersteunen ze meer dan 100 lokale energieprojecten en coöperaties. Over de prijs die met de overname gemoeid is willen beide bedrijven niet praten.
 

Hoe verder?

De naam Qurrent blijft voorlopig nog bestaan. Ook de huidige shirtsponsor-deal van Qurrent met voetbalclub Feijenoord tot seizoen 20/21 wordt gerespecteerd. Wat de deal verder voor klanten van Qurrent betekent is nog niet geheel duidelijk. Het idee is op dit moment dat deze klanten gefaseerd overgaan naar Greenchoice.

Vergelijk energieprijzen

Wil jij energieprijzen van (groene) energieleveranciers? Dat kan bij ons! Stap over naar een nieuwe energieleverancier en wees verzekerd van het goedkoopste én het groenste energiecontract! 

Bekijk uw besparing

Zojuist overgestapt

  • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
    naar Greenchoice
  • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
    naar Budget Energie
  • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
    naar Greenchoice

  • naar en bespaarde