< terug naar nieuwsoverzicht
News item image

Energieleveranciers.nl domineert onder vergelijkingssites, concludeert WUA!

bron: WUA datum: 28-05-2014

Energieleveranciers.nl is de enige vergelijkingssite die door consumenten goed gevonden wordt in een online oriëntatie op een energiecontract. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van WUA!.

WUA! vroeg 300 respondenten zich online te oriënteren op hun energiecontract. De meerderheid kwam rechtstreeks bij de drie grootste energieleveranciers uit: Essent.nl, Nuon.nl en Eneco.nl. Energieleveranciers.nl presteerde het als enige energievergelijker om in de top tien te belanden.

Van alle respondenten ging 87,5 procent door met hun zoektocht naar een energiecontract nadat zij op Energieleveranciers.nl waren uitgekomen. Ter vergelijking: bij vijf van de energieleveranciers in dit onderzoek haakten procentueel meer mensen af dan op Energieleveranciers.nl. Bovendien scoorde Energieleveranciers.nl met 17 procent beter dan EON.nl (16 procent), Nuon.nl (12 procent), NLE.nl (11 procent) en Oxxio.nl (8 procent) in het percentage respondenten dat daadwerkelijk een energiecontract afsloot.

Meer informatie? Lees het blog over de uitgebreide onderzoeksresultaten!

 

Energie vergelijken en overstappen

Vind goedkope energiecontracten op Energieleveranciers.nl. U kunt alle energieprijzen vergelijken en overstappen naar de beste en goedkoopste energieleverancier.

Bekijk uw besparing

Zojuist overgestapt

  • 16:52 uur Dhr. S uit Meppel is overgestapt
    naar Greenchoice en bespaarde € 127,40
  • 16:31 uur Dhr. H uit Apeldoorn is overgestapt
    naar United Consumers en bespaarde € 71,29
  • 16:22 uur Dhr. E uit Nijverdal is overgestapt
    naar Nuon en bespaarde € 429,64

  • naar en bespaarde