zoekresultaat : 632 gevonden nieuwsberichten
News item image
De ACM verplicht energieleveranciers om de energierekening vanaf 1 juli beter controleerbaar te maken. 33% van de consumenten vindt de rekening namelijk nog lastig te begrijpen.
News item image
De huurcommissie heeft afgelopen vrijdag uitspraak gedaan waaruit blijkt dat woningcorporaties de kosten van zonnepanelen in de servicekosten mogen meenemen. Volgens de branchevereniging van de woningcorporaties, Aedes, kan dit de plaatsing van zonnepanelen op huurwoningen in de sociale sector versnellen.
News item image
Wereldwijd is vorig jaar de totale hoeveelheid duurzame energie gestegen met 9 procent. Terwijl de investeringen waren afgenomen.
News item image
Op 1 juli a.s. dalen de transportkosten voor gas met 11% in vergelijking met 2015, dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bekend gemaakt.
News item image
160 miljoen euro extra subsidiegeld beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen.
News item image
De belangrijkste reden voor huishoudens om de slimme meter te weigeren is ter bescherming van hun privacy.
News item image
Het aantal energieleveranciers dat uitsluitend groene stroom aanbiedt is de afgelopen 3 jaar toegenomen. Groene energie wordt steeds meer de standaard.
News item image
Zonne-energie wordt steeds populairder, waardoor de productie van zonnepanelen in Nederland steeds aantrekkelijker wordt.
News item image
Overstappen van energie geeft nauwelijks problemen en levert veel besparing op. 91% van alle overstappers is tevreden over de overstap en 64% van de consumenten stapt vaker over als ze eenmaal ervaren hebben hoe makkelijk het is om een nieuw energiecontract af te sluiten.
News item image
ACM doet onderzoek naar reviews die steeds belangrijker worden voor consumenten én bedrijven.