zoekresultaat : 656 gevonden nieuwsberichten
News item image
Mensen in de schulden die een bewindvoerder hebben, hoeven binnenkort geen waarborgsom meer te betalen als ze klant worden bij energieleverancier Nuon.
News item image
Klanten willen hun energiezaken overal kunnen regelen, op een moment dat zij dat willen. Dat is de gedachte van Oxxio achter de campagne ‘Superslim, supervoordelig’
News item image
De ODE en energiebelasting wordt door een steeds kleinere groep betaald: degenen die geen zonnepanelen, warmteboilers of andere duurzame investeringen (kunnen) doen.
News item image
Geen nieuwe woningen meer met aansluitingen op het gasnet, dat staat in het regeerakkoord van het nieuwe kabinet.
News item image
Per 1 januari stijgt de energierekening voor een gemiddeld huishouden met €67,-. De Opslag Duurzame Energie (ODE) en energiebelasting wordt namelijk verhoogd door de overheid voor investeringen in duurzaamheid.
News item image
Shoppen voor lage energiekosten levert je het meest op, dat staat vandaag in de Gelderlander. Maar hoe kun je het beste shoppen?
News item image
Energieleveranciers proberen klanten steeds meer aan zich te binden. Door middel van thermostaten, apps en nu ook met klusjes in huis. Essent begint het online platform ZoOpgelost.
News item image
HIER klimaatbureau liet onderzoek doen door een bureau onder 1.062 mensen. Wat blijkt? Meer dan de helft van de Nederlanders (57%) schat zonnepanelen veel duurder dan ze daadwerkelijk zijn.
News item image
Eneco is de laatste tijd veel in het nieuws. En dan gaat het vooral over de verkoop van de aandelen van het bedrijf. Hoe steekt dit in elkaar?
News item image
Minister Kamp van Economische zaken ziet geen reden om verder onderzoek te doen naar het modelcontract voor energie. Dit geeft hij aan naar aanleiding van kamervragen over ons onderzoek ‘de verwarring voorbij’.