Nest slimme thermostaat

Nadat Nest al enkele jaren verkrijgbaar was in de Verenigde Staten, heeft deze slimme thermostaat recentelijk de oversteek gemaakt naar Nederland. Nest is een slimme thermostaat die ontwikkeld is door Nest Labs, een bedrijf dat in januari 2014 overgenomen is door Google. De Nest kunt u via een app of met de computer op afstand besturen, waardoor u altijd de touwtjes in handen heeft als het gaat om uw energieverbruik - waar u ook bent. 

Nest aanschaffen

De slimme thermostaat Nest is los verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, 50Five.nl en Coolblue.nl. De richtprijs van de Nest -3e generatie is € 249. Daarnaast bieden Essent en Engie de Nest aan, aan hun klanten. U krijgt Nest cadeau bij een 5-jarig contract van Essent of bij een 4-jarig contract van Engie. 

Nest weet wanneer je thuis bent

Nest is een slimme thermostaat die uitgerust is met een bewegingssensor, een luchtvochtigheidssensor en drie temperatuursensoren. Nest past zich aan op basis van uw dag- en nachtritme en weet via wifi wat de buitentemperatuur is, waarop vervolgens ook de temperatuur in huis wordt aangepast. Bovendien leert Nest hoe lang het duurt voordat uw cv het huis heeft verwarmd, waardoor het in huis de juiste temperatuur is op het juiste moment.

Nest helpt met energie besparen

Nest stelt de temperatuur in huis zo efficiënt mogelijk in, zodat uw cv-ketel niet onnodig lang aanstaat. Ook kunt u via het display van Nest zien wanneer u energie bespaart. Stelt u de temperatuur in en komt het Nest Blaadje in beeld? Dan heeft u een temperatuur gekozen die lager is dan het gemiddelde, en bespaart u dus energie.

Stap over en bespaar!

Nest kan u helpen te besparen op uw energierekening door uw energieverbruik te verminderen. U kunt natuurlijk ook veel besparen door een zo goedkoop mogelijk energiecontract af te sluiten. Energieleveranciers.nl helpt u hier graag bij. Vul in de calculator hieronder uw gegevens in en kijk snel welke energieleverancier in onze vergelijker het beste bij u past.

Bekijk uw besparing

Nest slimme thermostaat