Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

107 reviews

5 sterren
(12)
4 sterren
(1)
3 sterren
(4)
2 sterren
(3)
1 ster
(87)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
rico 2 november 2006

!!!!PAS OP !!!!!!

Dit zijn oplichters, heel agressieve manier van colportage aan deur en telefoon.nog nooit zo onbeleefd te woord gestaan aan de telefoon .

Maak geen mondelinge afspraken met ze over de telefoon want dit is een bevestiging dat je akkoord gaat met het overstappen van energieleverancier. Ontbinding kost je 125 euro per aangesloten deel.

HET CONTRACT LOOPT VOOR EEN PERIODE VAN 3 JAAR.dus je kunt niet overstappen naar een goedkopere leverancier voor de komende 3 jaar mits je de 125 euro per aangesloten deel betaald.

Ben benieuwd wat voor een naheffing(bijbetaling) je hebt aan het einde van het jaar !!!

Mijn advies is een gewaarschuwd mens telt voor twee dus let goed op de kleine letters en doe nooit een mondelinge toezegging via de telefoon ook niet als ze zeggen dat het vrijblijvend is.

Ik heb hun tarieven vergeleken met de nuon en tot mijn verbazng waren ze nog duurder dan de nuon.Dit komt omdat het vastrecht gedeelte bij de nuon 19,75 euro per jaar is en bij NEM 4 euro per aangesloten deel per maand.DUS LET OP!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Brian 17 oktober 2006

ik werk zelf voor de nederlandse energie maatschappij ik moet zeggen dat men daadwerkelijk wel kan besparen met originele leveranciers mits men dus een gemiddeld huishouden van 3.2 heeft want bij de nuon kan men al ruim 550 euro besparen op dit moment en essent zelfs rond de 400 mensen schrikken vaak van het hogere vastrecht maar ook dat is in totaliteit te berekenen en dan komt men nog lager uit een m3 gas kost nu 0.23 eurocent en kwh 0.08 tog zeer redelijke prijzen die te doen zijn naar mijn weten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
e.l.jansen 25 juni 2006

dit bedrijf heeft een hele enge manier van werken?

totaal klant onvriendelijk.

steeds verschillende rekenen inkasseren en als je dan om een gespespecifiseerde nota vraagt,dan krijg je een nota over 2 maanden energie wat normaal 46 euro is die dan ineens 315 euro is geworden.dit bedrijf moet onder toezicht gezet worden.en niet zomaar kwakeloos lopen drijgen met deurwaarders.royeren dit bedrijf,ze denken dat ze de macht hebben stelletje viezerikken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
erwin Visser 28 april 2006

Goed bedrijf met een mooi concept.

en wat betreft de digitale meter wil ik de overheid bedanken dat ze het gedelibrialiseert hebben en de nederlandse energie bedrijf dus niet meer die meters mocht leveren maar ze werken er aan om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
R. de Geul 22 februari 2006

prima, bedrijf zal alleen op enkele punten verbeterd moeten worden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
E. damstra 27 december 2005

Prima produkt met Co2 compensatie en meedelen in financiele opbrengsten van groenprojecten.

Uiteindelijk heb je zo de goedkoopste energie op een duurzame wijze.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
K. van der Veer 18 december 2005

Ik kan mij aansluiten bij de mensen met positieve ervaringen. Ben nu 4 maanden klant, ik betaal iets minder dan bij mijn vorige leverancier. Wat ik vooral als positief ervaar is mijn compensatie van CO2. Ik was al aan het overwegen om gebruik te gaan maken van organisaties als www.treesfortravel.nl en www.greenseat.nl. Uiteindelijk krijg je er blijkbaar nu geld voor via het spaarfonds waar volgens mij de winst van de bomen in terecht komt. Ik vind het wel raar wat ik hier lees over die verkooptrucjes maar dat is bij mij niet gebeurt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
donny 15 december 2005

vieze oplichters zijn het met hun verkoop praatjes,

zit jammer genoeg aan dat contract vast maar geld zullen ze zeker niet krijgen van mij.

vuile oplichters praktijken wat hun er op na houden, als ik een keer in rotterdam ben zal ik dat bedrijf eens opzoeken en hoop dat ik de directeur letterlijk tegen het lijf loop.

vieze ratten zijn het.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Werner Meervrouw 10 december 2005

Bij mij kwamen ze langs, keurige jongen die een goede uitleg gaf. de Digitale meter is er Jammergenoeg nog steeds niet, wacht daar nu al weer zo'n 2 maanden op terwijl mij veteld was binnen 3-4 weken werd deze geplaats. ben maar 5 euro goedkoper in de maand uit. Maar wie het kleine niet eerd is het grote niet weert zeg ik dan maar altijd. De verkoper is alleen jammer genoeg niet bekent bij de NEM zijn personeels nummer is 21024 deze kwam volgens de telefoniste niet voor maar staat toch duidelijk op mijn contract. verder heb ik niet veel te zeggen. Ja een ding ik vindt het heel vervelend dat mensen altijd weer misbruik van deze beoordeling moeten maken "de verkopers" en "de cocurent" mensen die alleen maar 10 of 1 neer zetten vallen bij mij al sowieso door de mand. wat heb je daar nu aan elkaar een beetje zwart te maken. vul het gewoon in als je echt eerlijk wat te melden hebt.

Met vriendelijke groet,

W. Meervrouw

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Michiel van Gemert 26 november 2005

Ik betaal nu minder dan bij de Nuon. Ik heb die digitale meter echter nog niet ontvangen. Maar het gaat toch om de Keiharde EURO'S en dat scheelt mij 15 euro per maand. Daarnaast zou het alleen maar mooi zijn als ik nog iets zie van die green credits, dus mensen geen gezeik samen RIJK

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Jeremy van Velzen 21 november 2005

Tot zo ver lijkt het prima in orde te zijn.Een overzichelijke rekening.Ik begrijp niet dat de huidige energie leveranciers niet op het idee zijn gekomen om de rekening aan te passen op het daadwerkelijke verbruik van energie.Dit is een puntje wat je de NEM moet na geven!Die meter is mieters.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
mauritz hansen (utrecht) 16 november 2005

Cheaper? It is costing me €450 per year more than Eneco. Of course, after 6 years you do get a yearly bonus paid out based on their forestry investments, and this MAY be up to €700 per year. But then I have been paying €450 per year more than Eneco, times 5 years, which comes to €2,250. If I do get a payment of €700 per year, it would be a net difference compared to Eneco (in my favour) of €250 per year. But seeing that I have already paid €2,250 too much, it will be 16 years before I see any benefits (and that is not taking interest into account). I guess you could say this is a long-term investment. Interesting though how the crucial bits of information (such as the fact that you only get the first payout after 6 years) were not mentioned at all. Of course I should have seen this in the folder, but I missed it.

Called two weeks ago to cancel and go back to Eneco. "no worries sir, we will send you a document which you have to sign and return to us". Called today again to find out when this document will be sent: "that is not the proper procedure sir - we will not send you any documents. You have to send a letter stating that you wish to end your contract".

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Kornelis Muller 23 oktober 2005

Ben heel erg tevreden met het bedrijf. De verkoper die bij mij was heeft alles heel goed uitgelegd en voor dat ik mijn handtekening heb gezet heb ik op mijn gemak de algemene voorwaarden mogen lezen. Echt SUPER!! Bedankt NEM en PSM.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Case 20 oktober 2005

Oplichters eerste klas. Gratis digitale meter my ass. Een verkoper die niet eens weet wat-ie verkoopt en niet eens boekjes met informatie bij zich heeft, laatstaan een legitimatie. Persoonlijk heb ik al een hekel aan het aan-deur-gespam of over-de-telefoon-gespam. Onbegrijpelijk dat sommige mensen hiervoor zomaar een handtekening aan de deur zetten. Een gratis digitale meter... Jahaha, dan heb je wat!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
L Pieterse 13 oktober 2005

Wat een bud bedrijf is dit met hele slechte verkopers. Komt er enige tijd geleden bij mij een verkoper aan de deur die de mooiste dingen beloofd, ik zo stom om ja te zeggen. Kon toch eenvoudig!!!!! binnen 8 dagen opzeggen. Getekend en vervolgens gelijk even op de internet site gekeken. Ontdek ik tot mijn grote verbazing dat die verkoper de hele boel bij elkaar heeft lopen liegen. Het hele verhaal wat hij had opgehangen klopte voor geen meter. Zo zou ik het eerste jaar geld terugkrijgen FOUT! je moet 3 jaar lid zijn. Zo zou er een erg rendement vast staan FOUT dit staat niet vast, is een schatting. En nog meer van dat soort leugens.

Ik vervolgens gelijk gebeld om op te zeggen, want dit kon telefonisch FOUT dit kan niet telefonisch. Vervolgens maar per post aangetekend versturen (kosten €6,50), maar ben blij dat ik dat gedaan heb, want toen begon de ellende pas. 1 maand nadat ik had opgezegd ontving ik een brief, met hartelijk gefeliciteerd u bent nu overgestapt FOUT! ik ben NIET overgestapt, heb alles ingetrokken en heb daar een getekend bewijs van (gelukkig maar). gebeld en het verhaal verteld. mevrouw aan de andere kant wilde niet luisteren en het was mijn probleem, fijne klantenservice. Ik vervolgens mij oude leverancier gebeld en gevraagd of zij de verhuizing in konden trekken, dit konden ze gelukkig. Vervolgens nogmaals de klantenservice gebeld, kreeg nu iemand anders aan de lijn die niet ongesteld was. En me iets beter hielp. Ze zou er direct werk van maken en ik zou binnen enkele dagen post ontvangen FOUT! De eerste post die ik ontving (ruim 3 weken later) bevatte een voorschotnota of ik ff wilde betalen. Dacht het niet. Wederom gebeld en vriendelijk doch dringend verzocht het een en ander in orde te maken. Zou direct gebeuren, afijn weer een week later, post op de deurmat, een brief waarin stond dat het contract (welk contract????) werd ontbonden en omdat ik niet binnen de 8 dagen had gereageerd worden er administrative kosten berekend FOUT.... 31-7 getekend, 2-8 opgezegd. volgens mij zijn dat geen 8 dagen maar afijn, wederom de klantenservice gebeld (waar je trouwens elke keer minimaal een minuut of 10 in de wacht staat) en gevraagd of ze konden tellen, die meneer kon dat en vond inderdaad dat ik gelijk had, maar ja daar heb ik niets aan, nu mag ik wederom een brief sturen, nee fijn bedrijf, fijne administratie. Kortom, even kontakt gaan zoeken met de consumenten programma's.

Nog een tip, wees niet zo dom om aan de deur te komen, en ook nog een tip voor die verkopers, sla mijn woning voortaan over. Want de eerste die bij mij aan de deur komt mag hard rennen...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
A van Vlijmen 12 oktober 2005

Het is een rotbedrijf eerste klas. Ze kwamen in september aan de deur met het verhaal dat zxe een nieuwe meter konden installeren. Het zou geen gevolgen hebben voor de levering van energie, ik zou gewoon bij greenchoice blijven. Ik heb getekend en kon binnen 8 dagen opzeggen. Dit heb ik gedaan. kreeg vandaag bericht dat ik succesvol overgestapt was naar de NEM. Gelijk gebeld dat ik opgezegd had op tijd. Hadden ze geen boodschap aan. Ze deden onbeschoft tegen me. Hoop dat ik van ze af kan komen.......ik ben bereid om er juridische stappen voor te nemen.Ik ben ontzettend boos op de NEM. Heb me ondertussen weer aangemeld bij greenchoice en daar ook het hele verhaal neergelegd. Hopelijk gaan zij ook waarschuwingen uit geven voor de NEM net als Eneco.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
B. vd Velden 7 oktober 2005

Werd aan de deur benaderd door een verkoper van de nem. Het verhaal was vernieuwend en geloofwaardig. Snap die negatieve reacties niet van het benaderen van klanten. Ik ga de switch ondergaan nu nog even wachten op de meter. Nem succes met het binnenhalen van nieuwe klanten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
B Tijsterman 3 oktober 2005

Per telefoon waren ze zeer vriendelijk.

Ik vind het wel een opdringender manier van klanten werven.

Vroeg om informatie, die zouden wij krijgen en konnden dan 7 dagen beslissen of wij met hun in zee gaan.

Wij hadden nog vragen en konden naar de nem mailen, geen reactie tot 3 keer toe gemaild en niks gehoord ook nog per telefoon geprobeerd. ook geen reactie, wat 7 dagen tijd om te beslissen, gewoon niks laten horen en dan komen die 7 dagen bedenktijd wel om.

Ze hadden wel tijd om onze oude energie leveraar in te lichten om te vertellen dat wij bij de nem klant zijn

nou mooi niet, als zij niet normaal antwoord kunnen geven op onze vragen dan willen wij echt geen energie van de nem.

Maar misschien hadden zij het te druk met het kappen van bomen, om al hun klanten de premie`s uit te kunnen betalen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
J Hestering 29 september 2005

begrijp niet waarom ze allemaal zo zeuren over die verkoop aan de deur. ik heb zelf ook aan de deur getekend maar daarna alleen positieve ervaringen. lees gewoon de folder die je krijgt van de nem. prima servive en leuk idee

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
marcel 26 september 2005

geweldig die digitale meter en dat project met venteak ook hopen dat het betroubaarder is dan terra vitalis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Paul van manen 22 september 2005

Aggressieve verkoop methode ne ondeskundig personeel. Geen flauw benul hoe de markt werkt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
G Franssen 20 september 2005

Ben ook door deze partij gebeld en heb het één en ander nagetrokken. Ik vind het een onduidelijke propositie, ze zijn helemaal niet goedkoper en het is maar afwachten of ik mijn geld (na 6 jaar terug ga krijgen)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
henk 15 september 2005

na mijn swits heel tevreden kan eigelijk niet beter meteen 12%besparen wie wil dat nu niet laten we nu eerlijk zijn en na veel onderzoek blijt dat ze ook nog eens de waarheid spreken dat kom je tegewoordig niet zo veel meer tegen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
h algra 15 september 2005

ben zeer niet te spreken over de wijze van klanten werven. Komt beloven van alles maar komen niks na meerdere malen contact gehad en je word altijd van het kastje naar de muur gestuurd of afgewimpeld. Ik heb nog nooit zo''n slecht bedrijf meegemaakt die op deze manier met zijn klanten omgaat. Heb er echt geen goed woord voor over, mocht je over willen stappen bespaar je veel ellende en doe het niet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Gijs van der laken 8 september 2005

Ik ben benieuwd of het werkt, nu hoge tarieven rekenen en dat later terugbetalen met rendementen uit teakplantages. Waarom klinkt mij dat verhaal zo bekend in de oren? En is dit wel te controleren?

Ik ben sceptisch maar als het echt gaat werken vind ik het een heel mooi streven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?