Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

156 reviews

5 sterren
(15)
4 sterren
(5)
3 sterren
(6)
2 sterren
(10)
1 ster
(120)

2 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(2)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Case 20 oktober 2005

Oplichters eerste klas. Gratis digitale meter my ass. Een verkoper die niet eens weet wat-ie verkoopt en niet eens boekjes met informatie bij zich heeft, laatstaan een legitimatie. Persoonlijk heb ik al een hekel aan het aan-deur-gespam of over-de-telefoon-gespam. Onbegrijpelijk dat sommige mensen hiervoor zomaar een handtekening aan de deur zetten. Een gratis digitale meter... Jahaha, dan heb je wat!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
L Pieterse 13 oktober 2005

Wat een bud bedrijf is dit met hele slechte verkopers. Komt er enige tijd geleden bij mij een verkoper aan de deur die de mooiste dingen beloofd, ik zo stom om ja te zeggen. Kon toch eenvoudig!!!!! binnen 8 dagen opzeggen. Getekend en vervolgens gelijk even op de internet site gekeken. Ontdek ik tot mijn grote verbazing dat die verkoper de hele boel bij elkaar heeft lopen liegen. Het hele verhaal wat hij had opgehangen klopte voor geen meter. Zo zou ik het eerste jaar geld terugkrijgen FOUT! je moet 3 jaar lid zijn. Zo zou er een erg rendement vast staan FOUT dit staat niet vast, is een schatting. En nog meer van dat soort leugens.

Ik vervolgens gelijk gebeld om op te zeggen, want dit kon telefonisch FOUT dit kan niet telefonisch. Vervolgens maar per post aangetekend versturen (kosten €6,50), maar ben blij dat ik dat gedaan heb, want toen begon de ellende pas. 1 maand nadat ik had opgezegd ontving ik een brief, met hartelijk gefeliciteerd u bent nu overgestapt FOUT! ik ben NIET overgestapt, heb alles ingetrokken en heb daar een getekend bewijs van (gelukkig maar). gebeld en het verhaal verteld. mevrouw aan de andere kant wilde niet luisteren en het was mijn probleem, fijne klantenservice. Ik vervolgens mij oude leverancier gebeld en gevraagd of zij de verhuizing in konden trekken, dit konden ze gelukkig. Vervolgens nogmaals de klantenservice gebeld, kreeg nu iemand anders aan de lijn die niet ongesteld was. En me iets beter hielp. Ze zou er direct werk van maken en ik zou binnen enkele dagen post ontvangen FOUT! De eerste post die ik ontving (ruim 3 weken later) bevatte een voorschotnota of ik ff wilde betalen. Dacht het niet. Wederom gebeld en vriendelijk doch dringend verzocht het een en ander in orde te maken. Zou direct gebeuren, afijn weer een week later, post op de deurmat, een brief waarin stond dat het contract (welk contract????) werd ontbonden en omdat ik niet binnen de 8 dagen had gereageerd worden er administrative kosten berekend FOUT.... 31-7 getekend, 2-8 opgezegd. volgens mij zijn dat geen 8 dagen maar afijn, wederom de klantenservice gebeld (waar je trouwens elke keer minimaal een minuut of 10 in de wacht staat) en gevraagd of ze konden tellen, die meneer kon dat en vond inderdaad dat ik gelijk had, maar ja daar heb ik niets aan, nu mag ik wederom een brief sturen, nee fijn bedrijf, fijne administratie. Kortom, even kontakt gaan zoeken met de consumenten programma's.

Nog een tip, wees niet zo dom om aan de deur te komen, en ook nog een tip voor die verkopers, sla mijn woning voortaan over. Want de eerste die bij mij aan de deur komt mag hard rennen...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
A van Vlijmen 12 oktober 2005

Het is een rotbedrijf eerste klas. Ze kwamen in september aan de deur met het verhaal dat zxe een nieuwe meter konden installeren. Het zou geen gevolgen hebben voor de levering van energie, ik zou gewoon bij greenchoice blijven. Ik heb getekend en kon binnen 8 dagen opzeggen. Dit heb ik gedaan. kreeg vandaag bericht dat ik succesvol overgestapt was naar de NEM. Gelijk gebeld dat ik opgezegd had op tijd. Hadden ze geen boodschap aan. Ze deden onbeschoft tegen me. Hoop dat ik van ze af kan komen.......ik ben bereid om er juridische stappen voor te nemen.Ik ben ontzettend boos op de NEM. Heb me ondertussen weer aangemeld bij greenchoice en daar ook het hele verhaal neergelegd. Hopelijk gaan zij ook waarschuwingen uit geven voor de NEM net als Eneco.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
B. vd Velden 7 oktober 2005

Werd aan de deur benaderd door een verkoper van de nem. Het verhaal was vernieuwend en geloofwaardig. Snap die negatieve reacties niet van het benaderen van klanten. Ik ga de switch ondergaan nu nog even wachten op de meter. Nem succes met het binnenhalen van nieuwe klanten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
B Tijsterman 3 oktober 2005

Per telefoon waren ze zeer vriendelijk.

Ik vind het wel een opdringender manier van klanten werven.

Vroeg om informatie, die zouden wij krijgen en konnden dan 7 dagen beslissen of wij met hun in zee gaan.

Wij hadden nog vragen en konden naar de nem mailen, geen reactie tot 3 keer toe gemaild en niks gehoord ook nog per telefoon geprobeerd. ook geen reactie, wat 7 dagen tijd om te beslissen, gewoon niks laten horen en dan komen die 7 dagen bedenktijd wel om.

Ze hadden wel tijd om onze oude energie leveraar in te lichten om te vertellen dat wij bij de nem klant zijn

nou mooi niet, als zij niet normaal antwoord kunnen geven op onze vragen dan willen wij echt geen energie van de nem.

Maar misschien hadden zij het te druk met het kappen van bomen, om al hun klanten de premie`s uit te kunnen betalen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
J Hestering 29 september 2005

begrijp niet waarom ze allemaal zo zeuren over die verkoop aan de deur. ik heb zelf ook aan de deur getekend maar daarna alleen positieve ervaringen. lees gewoon de folder die je krijgt van de nem. prima servive en leuk idee

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
marcel 26 september 2005

geweldig die digitale meter en dat project met venteak ook hopen dat het betroubaarder is dan terra vitalis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Paul van manen 22 september 2005

Aggressieve verkoop methode ne ondeskundig personeel. Geen flauw benul hoe de markt werkt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
G Franssen 20 september 2005

Ben ook door deze partij gebeld en heb het één en ander nagetrokken. Ik vind het een onduidelijke propositie, ze zijn helemaal niet goedkoper en het is maar afwachten of ik mijn geld (na 6 jaar terug ga krijgen)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
henk 15 september 2005

na mijn swits heel tevreden kan eigelijk niet beter meteen 12%besparen wie wil dat nu niet laten we nu eerlijk zijn en na veel onderzoek blijt dat ze ook nog eens de waarheid spreken dat kom je tegewoordig niet zo veel meer tegen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
h algra 15 september 2005

ben zeer niet te spreken over de wijze van klanten werven. Komt beloven van alles maar komen niks na meerdere malen contact gehad en je word altijd van het kastje naar de muur gestuurd of afgewimpeld. Ik heb nog nooit zo''n slecht bedrijf meegemaakt die op deze manier met zijn klanten omgaat. Heb er echt geen goed woord voor over, mocht je over willen stappen bespaar je veel ellende en doe het niet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Gijs van der laken 8 september 2005

Ik ben benieuwd of het werkt, nu hoge tarieven rekenen en dat later terugbetalen met rendementen uit teakplantages. Waarom klinkt mij dat verhaal zo bekend in de oren? En is dit wel te controleren?

Ik ben sceptisch maar als het echt gaat werken vind ik het een heel mooi streven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Roy 2 september 2005

Ik ben 2 maanden geleden benaderd door de Nederlandse Energie Maatschappij, door een zeer positief gesprek ben ik gaan overstappen. Beloftes die worden zeker nagekomen. We hebben een nieuwe meter (helemaal gratis) waarbij we 12% gaan besparen, de co2 uitstoot wordt voor de 100% gecompenseerd en het is een bedrijf zónder winstoogmerk. De green credits spaarprogramma is geweldig!! ben zeer tevrede, ga zo door ...!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Marjolein 31 augustus 2005

Een tijdje terug naar deze leverancier overgestapt en eigenlijk alleen maar goede ervaringen. Toen er iets mis leek te gaan bij de swicth, werd me dit haarfijn en geduldig uitgelegd en dezelfde dag nog opgelost. Ook het bomen-idee spreekt mij erg aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Nederlandse Energie Maatschappij
Hendrik van Leusden 30 augustus 2005

Eindelijk een onderscheidend concept! Ze zijn ook goedkoper, met een soort korting achteraf. Leuk iniatief en hopelijk maken ze het ook waar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?