Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

140 reviews

5 sterren
(14)
4 sterren
(5)
3 sterren
(6)
2 sterren
(8)
1 ster
(107)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
prima
P.w.a R. uit Hoofddorp, 16 juli 2017

door omstandigheden ben ik zelf in de knoei geraakt met betalen tijdelijk.

Je krijgt alsnog een volledige medewerking maar is uiteindelijk niet gelukt.

Niks geen schuld naar de energiemaatschappij.

het is ten alle tijde je eigen verantwoording en jammer dat door de regels je met overstappen

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 18 juli 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen. Hopelijk is het inmiddels goedgekomen. Als u nog vragen heeft horen wij dat graag. Wij staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zwak
G. T. uit Aalsmeer, 13 juli 2017

het invoeren van n.b. het automatische incasso was een ramp.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 15 juli 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wat ging er precies mis in uw geval? We kijken hier graag naar zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Reactie van G. T. - 8 oktober 2017
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snel,vakkundig besparing
D.J. van U. uit Hoogeloon, 20 juni 2017

Heel goede overstap en veel bespaard.nu al.

De nle is een perfecte leverancier voor energie.

Ik had een vraagje over het maand bedrag en werd perfect geholpen.

Toppie!!

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 21 juni 2017

Beste D.J.,

Wat een superleuke review. Bedankt daarvoor. Wij zijn blij met u als klant.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snel en eenvoudig
K.J. Z. uit Oosterhout, 2 mei 2017

Ik ben snel en eenvoudig een energiecontract kunnen sluiten. Alles geheel via mijn Iphone op het internet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Bevreemdend
E.J R. uit Haarlem, 27 april 2017

Ik ben overgegaan vanwege de prijs die aangeboden werd. Het volgend jaar werd de prijs met €14 per maand verhoogd. Dus heb ik het contract beeindigd.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 28 april 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen. Hoewel we altijd een zo scherp mogelijk aanbod doen, kan het voorkomen dat de nieuwe tarieven hoger uitvallen. Daar kunnen we soms helaas niets aan veranderen. Hopelijk zien we u op een later tijdstip nog eens terug.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tevreden
jj J. uit IJmuiden, 18 april 2017

nooit problemen gehad dus tevreden.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 20 april 2017

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het compliment. Wij zijn blij met u als klant!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Offerte werd eenzijdig een contract
A.M. S. uit Medemblik, 17 april 2017

Offerte NEM was goed, alleen konden ze NIET direct leveren.

Omdat het een nieuw aangekocht pand was, was dit een must voor mij.

Per omgaande schriftelijk NEM medegedeeld, dat niet van hun offerte gebruikt zou worden gemaakt. Via Eneco wel direct stroom gekregen. Dit contract tussen mij en Eneco werd na 2 weken door NEM, zonder bericht aan mij, verbroken en zij gingen stroom leveren. Dit ondanks dat NEM mij schriftelijk had medegedeeld, dat mijn opzegging door NEM geaccepteerd was. Van NEM diverse facturen en berichten van terug storting ontvangen, terwijl ik nooit wat aan hen betaald heb. Van Eneco ook bericht gekregen, dat NEM mijn nieuwe leverancier werd. Dit bij Eneco kunnen terug draaien. Eindelijk va 2,5 maanden , naar aanleiding van nogmaals een mail mijnerzijds, komt er een berichtje via de mail van NEM, dat zij geen contract met mij hebben.

Geen excuses, of persoonlijk berichtje van NEM ontvangen.

NEM zal ik anderen dus ONTRADEN, omdat zij het administratief intern NIET voorelkaar hebben.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 20 april 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat een vervelende situatie. Wij bieden u onze excuses aan. Dit is niet onze gewoonte en niet de manier van werken waar wij achterstaan. Als u nog vragen heeft horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Eenmaal klant bij de NEM zien ze je niet meer staan.
J. Schoof uit Rheden, 15 april 2017

Vragen via de website duren weken voor je een antwoord krijgt op een vraag die je niet gesteld hebt. Vervolgens duurt het weer weken nadat je de vraag herhaald hebt voor je een antwoord krijgt. Het gebruiksoverzicht op de website loopt maanden achter. Ik weet in april pas wat ik in januari heb verbruikt. Ondertussen wordt je wel bijna dagelijks gebeld of je je contract wilt verlengen. Aangeven dat je niet gebeld wilt worden heeft geen resultaat. Ik ben overgestapt naar een andere leverancier, die ook nog goedkoper was.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 20 april 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat u bent overgestapt. Excuses voor het ongemak. Helaas is het erg druk geweest de afgelopen periode, waardoor een antwoord langer op zich liet wachten. Maar een antwoord op een vraag die niet is gesteld is niet de bedoeling! Wij zullen dit zeker meenemen.

Wij zullen zo snel mogelijk uw telefoonnummer uit het systeem halen en zien dat de meterstanden zijn bijgewerkt. Uw meterstanden worden eenmaal per 2 maanden uitgelezen. De laatste uitlezing is van 1 maart 2017 en staat dus online. Helaas kan het eventjes duren voordat een uitlezing online staat. Vaker uitlezen is helaas niet mogelijk. We zijn er druk mee bezig om dit proces te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Moeizame start
J. Michels uit Nijmegen, 13 april 2017

Bij de overstap gaf ik een machtiging af voor automatische incasso, vereist om de aangeboden korting te krijgen. Echter, ik kreeg de aankondiging van de NEM, wanneer ikzelf de eerste termijn zou moeten gaan betalen. 25 minuten tevergeefs aan de NEM-telefoon gehangen om te corrigeren. Ingelogd om te corrigeren, lukte via mijn account niet; NEM een e-mail gestuurd, werd wekenlang niet beantwoord. Eindelijk kon ikzelf na vier vruchteloze pogingen de automatische incasso, die ik dus al lang had gegeven, in mijn account bevestigen. Daarna loopt alles korrekt.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 14 april 2017

Beste J. Michels,

Bedankt voor uw feedback. Wij streven ernaar om e-mailtjes binnen 2 weken te beantwoorden, maar soms duurt dit iets langer vanwege drukte. Onze excuses daarvoor. Goed om te lezen dat u er inmiddels bent uitgekomen. Als u in de toekomst nog vragen heeft, dan horen wij dat graag. U kunt ons via de digitale weg, naast e-mail, ook bereiken via WhatsApp, Facebook, Twitter en het forum. Kijk voor meer contactinformatie op www.nle.nl/energie/klantenservice. Fijn weekend alvast!

Met vriendelijke groet,

Rianne van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Kan beter afgestemd op klant
Y.S. H. uit Echten, 10 april 2017

Contacten altijd snel gelegd, maar niet altijd even deskundig. Als je meldt dat je zonnepanelen hebt aangeschaft die de complete stroomvoorziening dekken, en je maandbedrag met slechts 2 tientjes wordt verminderd waardoor je aan het eind van de rit meer dan €300,- terugkrijgt, dan is er niet echt geluisterd en meegedacht.Bovendien was het verlengingsaanbod ongunstiger dan verscheidene andere leveranciers, vandaar dat we overgestapt zijn.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 11 april 2017

Geachte heer/mevrouw,

Wat jammer dat jullie zijn overgestapt. Het kan voorkomen dat een aanbieding bij een andere leverancier voordeliger is. Bij een verlenging kunnen we u niet nogmaals een contract met een bonus en/of de scherpste tarieve aanbieden. Vandaar dat we u het meest voordelige aanbod dat mogelijk was, hebben gedaan. Hiermee blijft u alsnog besparen. Want deze verlengingen zijn voordeliger dan die bij onze grootste concurrenten.

Om na te kunnen kijken waarom er niet goed met u meegedacht is, willen wij u vragen om via social media contact met ons op te nemen. Zo komt u bij mij of mijn collega's terecht. Op www.nle.nl/contactgegevens vindt u alle contactgegevens. Hopelijk horen we van u en zien we u in de toekomst nog eens als klant terug.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekende leverancier
j gros uit Anloo, 9 april 2017

De overgang van mijn vorige leverancier naar de Ned. Energie Maatschappij verliep vlekkeloos evenals de overstap naar mijn huidige leverancier. Kortom, geen problemen te melden, gewoon een goede maatschappij.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 11 april 2017

Hi Joan,

Wat een leuke review. Enorm bedankt en welkom bij NLE!

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
correct en bereikbaar
L van K. uit Belt-Schutsloot, 27 maart 2017

correct en toegankelijk; goede website

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 28 maart 2017

Beste heer/mevrouw,

Wow, wat een mooie review. Bedankt voor het compliment!

Met vriendelijke groet,

Rianne van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede service
A.K. Bouma uit Rotterdam, 24 maart 2017

Simpel overstappen, een op een contact via chat, snel antwoorden op vragen.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 27 maart 2017

Beste Ab,

Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment en welkom bij NLE!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet echt tevreden
Zakelijk uit Helmond, 16 maart 2017

NLE is top als het gaat om klanten binnenhalen. Maar bent u één maal binnen dan zijn ze niet beter dan alle anderen. Je komt uit met te hoge energie kosten bij de eindafrekening en kunnen vanaf dat punt niks meer voor je betekenen. Terwijl ze zelf hebben geadviseerd voor een bepaald khw uit te gaan per maand. Ik heb duidelijk aan gegeven dat ik dagelijks met airco units verwarm en cool. Achteraf €1000 er naast gerekend. De klanten service moet echte bedrijfs adviseurs hebben. Dit gaat om een zakelijke aansluiting.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 17 maart 2017

Beste heer/mevrouw,

Ik begrijp dat dit erg vervelend voor u is. Maar het verbruik moet wel afgerekend worden. Daarom hebben wij ook het Verbruiksoverzicht op Mijn NLE. U kunt daarmee maandelijks uw verbruik en termijnbedrag in de gaten houden. Wat zouden we op dit moment voor u kunnen betekenen om u weer tevreden te maken?

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed geen problemeen
M.C. Van der Krogt uit Hazerswoude-Dorp, 13 maart 2017

via de app. gemakkelijk contact

en alles zonder problemen

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 14 maart 2017

Beste Marcel,

Bedankt voor de superleuke review. We zijn erg blij met het feit dat jullie het contact met ons als positief en probleemloos hebben ervaren!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
duidelijk en transparant
D Ryckaert uit IJhorst, 29 januari 2017

Bij m'n keuze voor de energiemaatschappij was alles heel duidelijk en transparant

Werd goed geholpen bij aanmelding als klant

en ook over de vragen die ik nog had .

Vriendelijkheid troef .

Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar vernieuwing !

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 8 februari 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen. Bedankt voor het compliment!

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Correct en klantvriendelijk
J.H.J. Savelkoul uit Munstergeleen, 16 januari 2017

Duidelijke tarieven zonder poespas. Ik verander makkelijk van leverancier als iets me niet bevalt maar als prijs en afhandeling me wel bevallen, blijf ik. Ik heb zonnepanelen en lever meer stroom terug dan ik verbruik en dat werd keurig verrekend.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 17 januari 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de positieve review. Daar worden we blij van.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zaken zijn goed geregeld!
P.H. van den Acker uit Aarle-Rixtel, 12 januari 2017

Als je contact zoekt dan zijn ze zeer vriendelijk, nemen ook zelf pro actief contact op in het begin (als nieuwe klant word je volledig en goed door het proces geleid) en aan het einde.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 16 januari 2017

Beste Paul,

Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles in 1 keer geregeld, geen problemen ondervonden bij overstap.
P.W. van Gestel uit Tilburg, 10 januari 2017

Direct na aanmelding alles op papier toegestuurd gekregen, duidelijke en overzichtelijke gegevens op inlogpagina via internet. Korting direct verwerkt bij jaarnota.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 12 januari 2017

Beste P.W.,

Wat leuk om te lezen. Bedankt voor deze leuke review.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
uitstekende service
J P. uit Sint Geertruid, 28 december 2016

De overstap naar NLE was zeer snel, efficiënt en op vriendelijke wijze geregeld

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 30 december 2016

Hi J P,

Wat een superleuke review. Bedankt en welkom bij NLE!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slecht!
P.B.J. L. uit Rotterdam, 22 december 2016

Verkeerd ingeschat, waardoor ik een aanslag kreeg van € 300 euro. Het gaat om zoveel mogelijk klanten! Service kennen ze niet! klant onvriendelijk en bellen je 186 keer voor een aanbieding. Het word NEE kennen ze niet

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 23 december 2016

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het prettige gesprek. Fijn om te horen dat het duidelijker is geworden. Fijne feestdagen en bedankt voor uw tijd.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ingewikkeld blijkbaar
J.T. R. uit Rijswijk, 13 december 2016

Over het algemeen geen problemen, maar het bleek wel ingewikkeld voor de NEM om na mijn verhuizing ook gas af te gaan nemen, naast de elektra waar ik al een contract voor had. Daarover heb ik meerdere keren moeten bellen en mailen, dat ging niet soepel: ook na afspraak om te worden teruggebeld, gebeurde dat niet.

In de vorige woning was gewoon geen gas, dus dat nam ik niet af, en in de nieuwe woning wel. Blijkbaar was dat heel moeilijk, maar uiteindelijk kwam het goed, al lopen de contracten van gas en elektra niet gelijk op.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 december 2016

Beste J.T.R.

Wat vervelend dat u veel heeft moeten bellen. Excuses hiervoor. Maar wel erg fijn dat het inmiddels geregeld is. Wat betreft het gelijklopen kunnen we helaas niets voor u betekenen. De startdata staan vast. Anders hadden we dit uiteraard geregeld.

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duidelijk en betrouwbaar
HNM Bijleveld uit Nieuwegein, 4 december 2016

Geen poespas en er wordt gedaan wat er is afgesproken.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 7 december 2016

Hi HNM Bijleveld,

Bedankt voor de review. Zoals het hoort, volgens ons. Fijn dat je blij met ons bent.

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
P Stevens uit Hattem, 29 november 2016

Het aanmelden gaat makkelijk, geen drempel om je aan te melden ! ik bedoel daar mee dat je geen borg hoef te betalen als je uit een zeer lastige periode komt door middel van schuldsanering of iets dergelijks , waardoor je op nieuw een start moed maken en gewoon weer mee doet en kunt genieten van het leven + je betaal een normale prijs wat zeer belangrijk is en dat telt ook mee.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 7 december 2016

Hi P. Stevens,

Wat een leuke review. Bedankt en welkom!

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
evaring
A. Koroma uit Dordrecht, 16 november 2016

Goed klantenservice diensten.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 18 november 2016

Hi A. Koroma,

Bedankt voor de positieve review en het enorm goede cijfer. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?