Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

148 reviews

5 sterren
(15)
4 sterren
(5)
3 sterren
(5)
2 sterren
(11)
1 ster
(112)

3 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(3)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Grof behandeld met de woorden: zoek maar een andere leverancier
E.W. Kuipers uit Noordhorn, 1 maart 2019

Op 10-01-2019 heb ik van NLE een bevestiging van aanmelding gekregen en had verwacht dat alles daarmee geregeld zou zijn.Nou nee niet dus, doordat NLE overgestapt is op een ander systeem is mijn bestelling niet verwerkt en wat doet NLE daar mee?NIETS , er wordt ijskoud gezegd zoek maar een andere leverancier.Wat een onbeschoft bedrijf is NLE, in plaats van te zorgen dat ik zo snel mogelijk geholpen wordt krijg je een deksel op je neus.Ik zit nu zonder internet en tv signaal en dat interesseert jullie niks.Ik zal iedereen adviseren om niets van jullie af te nemen en waar ik dat breed kan verkondigen zal ik het niet laten.NB eerst al meer dan 40 minuten in de wacht gestaan en dan sturen ze je weg.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet aan beginnen!
J. 28 februari 2019

Ruim op tijd alles in gang gezet om tijdig de producten te ontvangen die we hoorden te krijgen na onze verhuizing, door een storing (goh, meest standaard excuus) worden de producten niet geleverd of over 5 weken, maar dan moet je daar zelf achter aan want een klant informeren dat hoort niet bij de service. De klantenservice laat zeer te wensen over, eerst 54 minuten in de wachtrij om vervolgens niet te worden geholpen, maar gewoon op te hangen. Hoe is die bedrijfsvoering georganiseerd..? Net zo goed als voor hun klanten dus, niet aan beginnen met deze leverancier, betaal ietsje extra maar dit bespaart je een hoop ellende.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gewoon triest
J vd Brink uit Heerde, 28 februari 2019

Ik moet nog aangesloten worden en nou is die hele NLE al niet te bereiken. Waneeer word hier eens een serieuze manier van gemaakt ,om dit zooitje ongeregeld eens het goede pad op te helpen? Ze durven ook nog eens te reklameren over een enorme goed service?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
een ster is niet haalbaar maar vanwege techniek moet je iets toekennen
j.m. de bruijn 25 februari 2019

Wat een ellende; wachten 35 minuten, wachten (weer 35 minuten) en nog eens wachten. Zeggen dat er meteen een email gezonden wordt maar na 4 dagen niets ontvangen. Wederom bellen, wederom 33 minuten wachten!

Zou hier nou werkelijk niets aan te doen zijn?

Zoveel negatieve reacties en het gaat gewoon door. De arrogantie ten top!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Trieste zooi
D.Messchaert 21 februari 2019

Het meest trieste bedrijf als het op service aankomt, geen antwoord op vragen beledigd zijn als je naar meerdere malen iets vragen geïrriteerd raak. Kortom zeer zeker geen aanrader.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles perfect
Stijn DC uit Amsterdam, 20 februari 2019

Facturen, metingen,...en natuurlijk de leveringen van de elektriciteit, alles gaat perfect, zonder opmerking. En daarbij een van de betere prijzen voor mijne situatie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ongewenst contract
M 19 februari 2019

Ik heb vreselijk spijt dat ik in september een voorstel heb geaccepteerd van activa dienstverlening in naam van NLE. Eerst een voorstel gehad waarvan de standen totaal anders waren dan de werkelijkheid was. Daarna een voorstel gehad met de juiste standen. Maar daar ging ik niet mee akkoord. Mail gestuurd en dacht dat dit was afgehandeld. Had ik gegoogled had ik beter geweten. Achteraf blijkt dat ik ten eerste het eerste voorstel ook had moeten annuleren. Wat ik al apart vind omdat ik al aangaf dat dat geen goed voorstel was. Wie bedenkt dat. Ten tweede heb ik een reply gestuurd naar nle wat niet het email adres was waar ik naar moest annuleren. Maar ik kreeg wel een mail dat de mail was aangekomen en in behandeling zou worden genomen. Bellen had geen zin want man wat zijn ze slecht tot gewoon niet bereikbaar. Vorige week vrijdag kreeg ik eindelijk iemand te pakken en ipv dat ze zei: ik ga het uitzoeken en u wordt terug gebeld, kreeg ik doodleuk te horen dat ik zelf maar terug moest bellen. Dat ik aan gaf dat ze niet te bereiken zijn antwoordde ze dat ze voor dit soort zaken geen tijd had want ze was ontzettend druk met andere dingen!! Be-lache-lijk. Geen woorden voor. Ik was het spuugzat en heb diverse mailtjes gestuurd, dit maal wel naar info@nle.nl, met de nadruk of ze mij wilden bellen maar nee hoor ik krijg doodleuk een mailtje terug met de mededeling dat de annulering buiten de bedenktijd viel. Oftewel: morgen wordt er 165 euro van mijn rekening afgeschreven. Bah bah en nog eens bah. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. En dan te bedenken dat ik eigenlijk geen hopper ben. Neem ik eens de moeite om het te vergelijken krijg ik dit gezeur. En dan heb ik het nog niet eens over de kosten die er gezien de overige klachten nog bij komen. Ben zo klaar met nle!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Komt afspraken niet na en onbereikbaar!!
Pierre uit Den Haag, 19 februari 2019

Een bedrieglijk bedrijf die hun afspraken niet nakomen. Duidelijk aangegeven dat ik binnen 6 maanden zou kunnen verhuizen naar een adres dat al een energie voorziening heeft en ik niet de hoofdbewoner zou zijn. Ten tijden geen probleem, geen extra kosten!

Nu, opgezegd en de rekening voor afkoop is maar liefst 250 euro voor gas en energie!

Ik voel me zwaar belazerd en had beter bij OXXIO kunnen blijven.

NLE, jullie moeten je schamen en ik zou deze firma nooit aanraden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Rampzalige service
E.G. Veldhuizen 18 februari 2019

NLE heeft enorme rekenfouten in mijn nota gemaakt. Vervolgens is de klantenservice volledig onbereikbaar. Als je belt voor een nieuw contract nemen ze wel direct op. Ik heb echt nog nooit zo'n rampzalig bedrijf meegemaakt. Bij de vraag of ik mijn contract wegens wanpresestatie op kan zeggen krijg ik de opmerking dat ik dan waarschijnlijk wel een boeten moeten betalen. Maar daarvoor moet ik eerst overleggen met de klantenservice die niet opneemt. Als ik vandaag niet gebeld word ga er alles aan doen om van deze rommel af te komen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
medewerkers aan de lijn gehad allen een afwijkend verhaal ten opzichten van elkaar
Ger uit Venlo, 14 februari 2019

Na ruim 40 min. persoon 1 aan de lijn, die dacht Uhhh nou het zit denk ik zo, ik verbind u even door, persoon2 Uh ja nou nee Mmmm of toch, nee geen idee ik verbind U door. Nr 3 zij nee wij kunnen Uw naam van het contract niet wijzigen "Dit kan Nooit" Maar ik verbind U even door naar een andere afdeling (nieuw contracten) Uh bent U wettelijk getrouwd, Nee we zijn geregistreerd partner. O oke dan kan het niet. we mogen en kunnen alles aanpassen Telefoon Nr, E-mail, Bank gegevens enz. Maar niet de Naam. dan moet u een nieuw contract afsluiten en vervalt het huidige.

Dus omdat het contract op mijn naam moet i.v.m. btw teruggaaf regels bij plaatsing van zonnenpanelen Kan dat niet. Ook kan het niet om haar achternaam aan te vullen met de mijne e/o (net als de te naam stelleng van de bank, waar de rekening ook van geint wordt) maar ik kan dus het contract wat niet op mijn naam staat te niet doen en gelijk een nieuw te openen contract afsluiten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht tot helemaal niet te bereiken/foutief meterstanden overgenomen
Bertina van Duijn uit Zoetermeer, 12 februari 2019

Vorig jaar “helaas” als leverancier gekozen voor NLE.

Meterstanden op 21 februari 2018 doorgegeven. Ik kom er nu pas achter dat er bij NLE een fout is gemaakt, de meterstanden van de dubbele meter I en II zijn omgedraaid.

Ik kan dit bewijzen door een foto die ik vorig jaar heb gemaakt van de meter.

Geen idee hoe ik dit nu moet laten aanpassen want IEMAND BIJ NLE TELEFONISCH BEREIKEN IS NIET MOGELIJK.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
WAARDELOOS: Op dit moment is de wachttijd langer dan u van ons gewend bent
Bart uit Best, 12 februari 2019

Drie keer gebeld met NLE en de gemiddelde wachttijd was 25 minuten. Het snelste was 19 minuten.Als je zegt dat je een nieuwe klant bent dan heb je binnen 5 seconden iemand aan de lijn maar die kunnen je dan niet meer helpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
NLE blijft na afloop contract afschrijven
Sam uit Rotterdam, 10 februari 2019

Over de levering geen klachten. Wel moet je er rekening mee houden dat je op verstuurde berichten nooit wat hoort. Ben na 1 jaar overgestapt, en er waren al 12 termijnen afgeschreven, maar dat heeft ze er niet van weerhouden toch een nieuwe maandtermijn af te schrijven. Hele vreemde gang van zaken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeer slechte leverancier!
Hans Geurts uit Aerdt, 8 februari 2019

Zeer slechte energieleverancier, als je Jaarcontact afgelopen is dan presteren zij het nog om je een 13e maandbetaling te laten doen onder dwang van een boete terwijl je die maand al geen klant meer ben. Ik hoop dat de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond deze leverancier niet meer met hun energieveiling mee laten doen. Deze handelwijze van NLE wekt bij mij grote irritatie op zodanig dat ik NÓÓIT meer een contract met hun zal afsluiten, ik vind dit een Rattennest.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Klantennietservice
Roel Kruit uit Lekkerkerk, 7 februari 2019

Klantenservice niet bereikbaar!! Vandaag ruim een uur( in 3 pogingen) aan de lijn gehangen geen telefoon opgenomen. Het bandje zegt steeds "Op dit moment is de bereikbaarheid niet wat U van ons gewend bent " Hoezo welke bereikbaarheid, wanneer, wat is de norm ?

Kortom het is gewoon dramatisch .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte bereikbaarheid klanten service en afgeven van een contract wat niet is overeengekomen
Tom van Oostrum uit Almere, 7 februari 2019

Ik heb zeer slechte ervaringen met telefonische bereikbaarheid van de klantendienst van NLE. Voordat ik iemand aan de telefoon krijg zit ik vaak meer dan een kwartier in de wacht. Bij verlengen van het contract per mei 2019 krijg ik een heel ander contract voorgeschoteld als dat telefonisch is overeengekomen . Bovendien brengt NLE in het contract een verhoging van het vast tarief van levering van bijna 300% aan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nota
J.Rutjes 6 februari 2019

Eindnota niet verkrijgbaar i.v.m. een bug in het systeem.Er kan ook geen pdf gestuurd worden.Het kan wel een week duren volgens de slecht bereikbare klantenservice.Voor mij geen NLE meer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer slecht
A. Hoogeveen uit Haarlem, 5 februari 2019

4 november 2017 heb ik een contract afgesloten bij NLE, ingaande per 10 januari 2018. De 1e termijn werd ietwat voortvarend al geïnd op 28 dec. 2017. Nou ja, vroeg betaald, vroeg er vanaf zou je dan kunnen denken. Ik heb er sinds 5 jaar een gewoonte van gemaakt om elk jaar over te stappen, volgens de algemene adviezen om geen dief van je portemonnee te zijn, echter elke keer toch enigszins weer spannend. Nu blijkt die spanning helaas terecht. Voor 2019 ben ik per 10 januari overgestapt naar Oxxio, dit keer al geregeld in oktober 2018. Echter, tot mijn verbazing ging NLE gewoon door met termijnafschrijvingen in 2019. Over gebeld (bespaar mij de moeite die ik daarvoor heb moeten doen), ondertussen de incasso gestorneerd, want voor iets betalen waar ik niet eens voor geleverd kan gaan krijgen, gaat bij mij niet op. Dat was geen probleem volgens de dame van NLE, maar ik had mijn geld echt wel netjes teruggekregen volgens haar, eventueel verrekend met de jaarnota, die zoals zij vermoedde, met 3 weken zou komen. Die 3 weken zijn al ruim om, nog geen jaarnota en ondertussen heb ik nu een aanmaning gekregen verhoogd met 15 euro boete! Wéér over gebeld: ik neem geen energie meer van jullie af! Ik ben nu bij Oxxio! en ik betaal geen boete. Nou niets aan te doen, als ik niet betaal, dan wordt het 40 euro boete. En ook nog de mededeling dat het nog wel 6 weken kan duren voordat de jaarnota opgesteld is. Gaan de termijnafschrijvingen dan gewoon door? Ik heb er geen woorden voor en de dame van de klantenservice blijkbaar ook niet, want zij hing gewoon op! Ik ben dan ook zeer verbolgen over mijn 'straf' van 15 euro én het feit dat voor niet geleverde diensten er zomaar maandelijkse termijnen afgeschreven kunnen worden, terwijl ik toch echt nu bij een andere leverancier zit. En om een nog hogere boete te vermijden ik dus gewoon die gestorneerde termijn móet betalen. Na 5 jaren overstappen zijn zij de eerste die deze negatieve review van mij krijgen! NLE?, wég ermee!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbereikbaar, waardoor geen inzicht.
Henk Hoogstrate 5 februari 2019

Inlogcodes in mijn NLE zijn correct, want mijn naam verschijnt. Maar daarna enkel "balletjes". Telefonisch zijn de wachttijden niet vol te houden; "de wachttijd is langer dan u van ons gewend bent. Nou, dat is een "alternatief feit".NLE stopt veel energie in het winnen van nieuwe klanten, maar ze moeten in elk geval wat mij betreft meer energie stoppen in het behoud van klanten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gestalkt
Martin 5 februari 2019

Ik word al een week lang bestookt met telefoontjes van NLE ivm verlenging van mij contract. Als ik uiteindelijk de kans heb om te beantwoorden laat de medewerker mij niet uitpraten, is totaal niet geïnteresseerd in mijn verhaal en was kennelijk alleen benieuwd naar mijn antwoord op het NLE aanbod. Jammer NLE, dit aanbod was niet goed genoeg, maar houd ook op mij te stalken met jullie telefoontjes. Als het aanbod goed genoeg was geweest dan had ik al lang gereageerd!

Met deze manier van benaderen en te woord staan maken jullie de kans op een nieuwe contract bij NLE wel erg klein.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Hopeloos
Hopeloos uit IJsselmuiden, 3 februari 2019

- apps geven foute waardes

- klantenservice niet te bereiken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Verschrikkelijk slechte behandeling. Leggen de fout bij de klant
Astrid uit oud beijerland, 1 februari 2019

In oktober 2018 kregen wij ineens een rekening van 177,00 te betalen. Jarenlang kregen wij terug maar dit keer een hoge rekening. Ik had hem gestorneerd en NLE gebeld. Ja mevrouw dan moet u bij Stedin zijn want misschien loopt uw meter te hard en moet deze geijkt worden ?? Steding gebeld "Nee mevrouw dit moet de NLE doen met oog op de wet Stroomopwaarts. U krijgt de rekening van de ijking. Ik kreeg te horen van NLE dit komt door de strenge winter??? Huh in februari is het 2 weken koud geweest. Ook de Steding zei dit is onzin we hebben geen strenge winter gehad. Op 30 oktober gebeld met NLE en zei ik wist niets van de dit te betalen bedrag. Toen werd er gezegd we hebben het naar dit email adres gestuurd. Ik zei dat is niet het juiste email adres wilt u dit wijzigen. Ja hoor mevrouw geen probleem. Ze zei u kunt een klacht insturen naar de NLE met een foto van de meterstanden bevestigd met een krant met dagdatum. Ik had de telefoon neergelegd maar dacht ik wil nog iets anders weten. Opnieuw gebeld en toch nog email gecheckt. Ja hoor nog steeds foutieve email adres. Mevrouw ik ga het gelijk aanpassen. Ik hoorde maar niets op mijn klacht wat bleek op 5 november een antwoordt verstuurd jawel naar het verkeerd email adres. Dit resulteerde dat ik ineens een laatste herinnering brief kreeg met als u niet op tijd betaald dan sluiten we de boel af. En je gelooft het of niet incassokosten van 40 euro wat niet mijn fout is. Ik heb telefoonopnames gestuurd naar de NLE waar beide dames duidelijk zeggen dat zij het email adres gaan aanpassen. Dit had ik al uit voorzorg gedaan omdat ik weet dat het nergens genoteerd wordt dat ik gebeld heb en wie is dan het haasje?? De klant,

Ik kreeg ineens een email dat uit coulance duhh 15 euro gestort krijg. Nee ik wil de 40 euro. Dit misverstand komt door 2 dames die hun werk niet goed hebben gedaan. Ik ben al jarenlang klant bij NLE nooit betalingsproblemen gehad en nu krijg ik een arrogante mail dat ik kan fluiten naar de 40 euro maar wel ahum 15 euro krijg. Ik heb ook mijn contract opgezegd.

Mensen ga weg bij NLE er zitten incompetente mensen die niet eens een email kunnen wijzigen. Ook als je klantenservice aan de telefoon hebt dan laten ze stiltes vallen. Krijgen ze soms een bonus om mensen zo te behandelen dat wij denken laat maar ik kom er niet doorheen.

Ik wil dat de NLE de 40 euro incassokosten gaat terugbetalen. Een van de dames vond dat de incassokosten terecht in rekening waren gebracht. Nee NLE de dames hadden een simpele wijziging goed moeten afhandelen.

Ook was er een helder licht en die zei ja maar mevrouw nergens in de email staat dat het een klacht is. Nou toen dacht ik dit ga je niet geloven. Ik storneer, ik bel, ik email, ik wil uitleg welke ik heb gekregen met de mededeling het is een koude periode geweest van oktober t/m maart.

NLE is geen flexibel bedrijf en wil op geen enkele mogelijke manier meedenken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
onbereikbaar, reageren niet op email/contactformulier.
MJM VAN DER STROOM 1 februari 2019

Ik ben 31 dec 2018 overgestapt op een andere energie leverancier. Tot op heden geen bericht/afrekening van NLE ontvangen. Ben daar plusminus 5 jaar klant geweest. Ik hou mijn hart vast. Energie direct zegt dat ze gister 1feb begonnen zijn met leveren dat kan alleen als ze toesteming hebben van de Netwerkbeheerder. ik denk aan de review,s te lezen dat als NLE zo door gaat ze een bezoek van kassa zouden kunnen verwachten op kort termijn.....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
NLE
NM van den Dungen-Bille uit Leeuwarden, 31 januari 2019

In oktober 2018 consument geworden van NLE. Tot de dag van vandaag, zeer tevreden.

Ik hoop dat het zo blijft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Verschrikkelijk bedrijf dat hun beloftes (tot nu toe) niet nakomt
Peter Paardekooper 30 januari 2019

Wegens een mixup met Energietelecom ben ik een aantal keren zonder mijn weten heen en weer geplaatst. Vorige week contact gehad met een medewerker, die mij een prima tussenoplossing bood: zij gaan voor mij de overstap regelen naar Engie en ik hoef geen contractbreukkosten te betalen. Prima. Een paar dagen geleden kreeg ik echter een mailtje van NLE dat hun levering bij mij gestart is, en een eindafrekening van Engie met daarin 250 euro contractbreukkosten. Precies het tegenovergestelde van wat ik wil en wat mij beloofd is dus. Zojuist wederom iemand van NLE gesproken, die mij opeens vertelde dat mijn overplaatsingsverzoek "in behandeling is", en zodoende ook afgekeurd kan worden. Ze krabbelen dus terug op hun belofte, en voor nu moet ik maar afwachten of mijn "verzoek" wordt goedgekeurd en ondertussen blijven zij bij mij leveren terwijl ik dit bedrijf geen cent meer waardig gun. Maarja, ik wil wel graag stroom dus ik zit nogal klem. Het kost je ook minstens drie kwartier om iemand aan de lijn te krijgen en mailen kan niet.

Bespaar jezelf alsjeblieft de kopzorgen en blijf ver bij dit bedrijf uit de buurt.

PS Mocht mijn "verzoek" (nogmaals, ik heb niks verzocht, het was hún oplossing) alsnog worden goedgekeurd dan zal ik deze review uiteraard aanpassen / verwijderen. Hun werkwijze is echter op z'n minst apart te noemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?