Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

140 reviews

5 sterren
(14)
4 sterren
(5)
3 sterren
(6)
2 sterren
(8)
1 ster
(107)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles ging zoals je zou verwachten
Anoniem uit Utrecht, 15 februari 2018

Overstappen ging vlot. Een fout van mij werd met één telefoontje opgelost. Heel duidelijke berichten ontvangen met stand van zaken/volgende stap.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Welkom bij NLE!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
soepele overstap
PH van Oort uit Oost West en Middelbeers, 15 februari 2018

Nederlandse Energie Maatschappij neemt je helemaal mee in het proces van overstappen met duidelijke stappen. Overstap is soepel gegaan en een heldere site met alle informatie bij de hand.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste heer/mevrouw van Oort,

Wat leuk om te lezen. Welkom bij NLE en bedankt voor het compliment!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tevreden
Deb uit Zwolle, 13 februari 2018

Ik kreeg direct bevestiging van mijn overstap. Daarbij kreeg ik ook razendsnel alle informatie die ik nodig had. Over de overstapdatum zodat ik bevestiging had dat die datum klopte (ivm voorkomen boetes), over het doorgeven van de meterstanden, en over het gehele proces dat zou volgen. De informatie van de Nederlandse Energie Maatschappij is uitgebreid en duidelijk. Je blijft niet met vragen zitten waardoor je met de klantenservice contact zou hoeven opnemen. First time right!

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en van harte welkom bij NLE. Bedankt voor de positieve review!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed zo
j fokke uit Nijverdal, 11 februari 2018

ben bij de dezelfde gebleven kreeg meer bonus

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste Jan,

U bent dus geen klant bij ons geworden? Wat jammer om te lezen. Hopelijk zien we u nog eens terug.

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Correct
w W. uit Emmen, 8 februari 2018

Alles simpel en prima geregeld

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Correct
w W. uit Emmen, 8 februari 2018

Alles simpel en prima geregeld

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Zoals 't hoort! Bedankt voor de review.

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Valt tegen
J.j.n. B. uit Maasdijk, 5 februari 2018

Er is in het begin een fout gemaakt met een dubbele afschrijving. Kan uiteraard gebeuren, een fout is een kans om het op te lossen. Die kans hebben ze niet gepakt. In plaats van mijn geld terug te storen moest ik 2 maanden wachten. Inmiddels zijn ze ook nog eens ruim een week te laat met terugbetalen.

Wat Mij betreft was dit de laatste keer bij Nle.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 19 februari 2018

Beste Jeffrey,

Excuses voor het ongemak! Inmiddels heeft u via WhatsApp contact met ons gehad en gaan wij ervoor zorgen dat alles wordt opgelost. Enorm bedankt voor uw geduld en medewerking.

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede maatschappij
Tevreden klant uit Geleen, 29 januari 2018

Top maatschappij voor een goede prijs

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 1 februari 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat onwijs leuk om te lezen. Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Afrader
G.S.E. van Hall uit Naarden, 25 januari 2018

Aan de medewerkers ligt het niet, die doen bijzonder hun best en zijn uitermate vriendelijk. NLE heeft echter zelf haar zaakjes niet op orde. Ik stap elk jaar over en was al eerder - naar alle tevredenheid - klant bij NLE. De overstap is ook altijd moeiteloos verlopen tot dit jaar. Ik ben al 2 maanden continu bezig om dingen geregeld te krijgen en dat is nog steeds niet gelukt! Als je belt moet je doorgaans lang wachten en bij contact via what's app duurt het 3!! dagen voordat je antwoord krijgt. Momenteel raad ik deze partij dus ten zeerste af.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 25 januari 2018

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het compliment. Maar ik begrijp erg goed dat dit vervelend voor u is. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op te nemen en te antwoorden. Excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw geduld.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Afgesloten
G.W. B. uit Gorinchem, 18 januari 2018

In oktober eigenaar geworden van een nieuwe woning :). NLE gaf aan dat het geen probleem was als ik direct stroom nodig had, en hiervoor was geen spoed aanvraag nodig. Heb me aangemeld en helaas was mijn stroom en gas binnen 5 dagen afgesloten. De NLE kon pas 3 weken later de wijziging doorgeven aan de netbeheerder en dus zou ik 3 weken moeten wachten op mijn stroom. Ik werd dus min of meer gedwongen om over te stappen een andere leverancier. Om aangesloten te worden moest ik een afspraak maken met stedin. Hiervoor kreeg ik een rekening en de NLE wil dit niet vergoeden. Klantenservice was niet echt behulpzaam en kwam niet over alsof zij kennis van zaken hadden. Al met al een slecthe ervaring helaas :(

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 23 januari 2018

Beste Gerwin,

Wat een vervelende situatie. Als u wilt dat we hier nogmaals naar kijken, neem dan even contact met ons op. We staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tot nu toe zeer goed
H.J. Verburg uit Rotterdam, 16 januari 2018

De overstap werd snel en goed geregeld de termijnen worden op de afgesproken tijdstippen af geschreven.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 18 januari 2018

Beste heer/mevrouw Verburg,

Wat onwijs leuk om te lezen! Welkom bij NLE en bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tot nu tor bevalt het me prima
a de R. uit Hoogeveen, 9 januari 2018

De leveracier doet wat hij beloofd (tot nu toe) de overstap ging soepel en vlot

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Makkelijk overstappen
kvh uit Heinkenszand, 8 januari 2018

NLE heeft het overstappen zonder problemen geregeld.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 16 januari 2018

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw review en welkom bij NLE.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ik heb op de service niets nadeligs aan te merken
A S. uit Apeldoorn, 2 januari 2018

mijn overstap was heel vlot geregeld. Het contact met de klantenservice was prima.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 4 januari 2018

Geachte heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor het compliment en welkom bij NLE.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
jt uit Nieuwegein, 27 december 2017

Oerstap is vlekkeloos verlppen

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 28 december 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen. Enorm bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Dramatisch slechte service
AM Tollenaar uit Hoek, 27 december 2017

Online aangemeld en bevestigd, maar toen de netwerkbeheerder nog steeds geen contract ontving en dreigde ons af te sluiten, probeerden we contact op te nemen. Toen niet op emails werd gereageerd en we op geen enkele manier lukte zijn we overgestapt op Nuon. Uiteindelijk konden we whatsappen en na weken chatten met NLE mensen die alleen 'na 14 dagen opgezegd' kunnen antwoorden en de eigen non performance ontwijken. WAT een drama. Bij Nuon betalen we iets meer, maar hebben nu geen gezeur, volwassen communicatie en snelle aktie.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 28 december 2017

Beste Angela,

Ik vind het jammer om te lezen dat u ontevreden bent. Als we nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
snelle overgang
J.R.A. Bottelier uit Alkmaar, 13 december 2017

Aangemeld bij NE verliep een en ander conform de gedane toezeggingen.Ik ben uiterst tevreden over deze snelle overgang van leveranties van gas en elektra.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 13 december 2017

Beste Rob,

Wat onwijs leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment en welkom bij NLE!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Spannend wat de eindafrekening wordt!
S Joosten uit Hengelo, 1 december 2017

Ik heb bij de overstap direct een maandbedrag van NLE gekregen: 10,-. Ik woon niet groot, maar dat is wel heel laag. Hoe kan dat?

Ik denk dat ze gekeken hebben naar het gemiddeld gebruik toen het leeg stond. Het verschil tussen de geschatte kosten en de daadwerkelijke kosten moet ik aan het einde van het jaar wel bijbetalen!

Een goedkoop lokkertje? Krijg ik een redelijk aanbod om het af te belaten? We gaan het zien!

(het is nu 1 December en ik ontvang binnenkort een jaarafrekening. Als je dit na 1 Februari 2018 nog leest, lukt het me niet om deze review aan te passen)

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 9 december 2017

Geachte heer/mevrouw,

Het termijnbedrag wordt na een aanmelding bij ons gebaseerd op het gemiddelde verbruik van de afgelopen 3 jaar. Als ik uw bericht goed lees, gaat dat om (grotendeels) een periode van leegstand. Maar gelukkig is een termijnbedrag altijd aan te passen via Mijn NLE en ons. Als u moet bijbetalen kunt u altijd contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Reactie van S Joosten - 17 januari 2018
probleem is deels opgelost

Nog altijd geen jaarafrekening gekregen, of de meterstanden hoeven doorgeven. Inmiddels maar een spaarpotje aangelegd om straks een hoge rekening mee te kunnen betalen, maar over hoeveel er in dat potje moet, zit ik nog steeds in onzekerheid.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede prijs en meestal duidelijke informatie
F. uit Arnhem, 29 oktober 2017

Mijn oude maatschappij kwam met een aanbod voor dezelfde prijs en na een check op internet bleek dat ik hier toch meer dan 100 euro per jaar kon besparen. Ze geven duidelijke info over de overstap maar stuurden toch een e-mail om de eerste termijn te betalen terwijl ik een machtiging had afgegeven. Dat was verwarrend. Nu paar maanden verder en het bevalt prima.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 1 november 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. En wat fijn dat u klant bent geworden. Als u meer duidelijkheid over die e-mail wilt hebben, vragen wij u om contact met onze Klantenservice op te nemen. Dan zoeken wij voor u naar een verklaring.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Reactie van F. - 8 november 2017
probleem is opgelost

Mijn probleem is in dusverre opgelost dat ik geen emails meer krijg om het maandbedrag over te maken (ik heb die email ook maar 1x gehad maar dit was verwarrend) en dat dit inmiddels prima via de incasso loopt. Of ze nieuwe klanten met een machtiging nog steeds een email sturen om de 1e termijn over te maken weet ik niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nieuwe aanvraag energie
N K. uit 's-Gravenhage, 28 oktober 2017

Tevreden over de energie die ik krijg. Niet duur en uiteraard gewoon prima. De aanvraag kan wel stukken eerder behandeld worden. Het duurt vijf weken voordat ze je aansluiten. Als dat sneller zou kunnen scheelt dat een hoop gedoe met de netbeheerder. Maar als alles het eenmaal doet is het prima.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 1 november 2017

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review. Op dit moment hebben we die tijd echt nodig om alles geregeld te krijgen. Maar uw feedback staat uiteraard genoteerd. Ook hiervoor bedankt!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Levering gaat goed. Communicatie gaat erg moeilijk.
R.A. Schakel uit Alphen aan den Rijn, 27 oktober 2017

Kan nog steeds niet bij mijn juiste gegevens. Bekend via 2 klantnummers bij NLE maar kan niets bekijken onder het juiste klantnummer. Mailen geeft geen reactie.

Verder tevreden.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 1 november 2017

Beste Rene,

Bedankt voor de review. We kijken graag naar dit probleem. Neem daarom even contact op met onze Klantenservice! We staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima geregeld,was al eerder klant maar ben weer terug gekomen.
J.J. petit uit Schiedam, 19 oktober 2017

Een goede maatschappij die zijn afspraken na kom....dat is toch veel waard vind ik.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 24 oktober 2017

Geachte heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen. Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede service en snelle info
R P. uit Zandvoort, 11 oktober 2017

prima geregeld maar ingangsdatum niet flexibel.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 12 oktober 2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat leuk dat u klant bent geworden en bedankt voor het compliment. Wij zullen uw feedback meenemen. Wij vinden het erg fijn dat u dit aangeeft!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Bijna goed
Mwn uit Amsterdam, 9 oktober 2017

Ik zal bij hun gaan, alleen ben je niet zomaar overgestapt

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 oktober 2017

Beste Marco,

Wat leuk dat u klant wordt. Van harte welkom. Als u hulp nodig heeft bij de aanmelding horen we dat graag. We staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
heel eenvoudig
tc Damen uit Arnhem, 23 september 2017

via internet aanvraag gedaan. gee omkijken meer na gehad. loopt gewoon zoals het hoort.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 28 september 2017

Beste heer/mevrouw,

Wat een leuk compliment. Bedankt en van harte welkom bij NLE!

Groet,

Wilco van NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?